ГЕРБ и РЗС внесоха проектозакона за промени в конституцията

Председателят на НС Цецка Цачева и лидерът на РЗС Яне Янев са вносителите на законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията на Република България, стана ясно от сайта на парламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РЗС внесоха проектозакона за промени в конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плоски мозъци плоска конституция.

Какво значение има въобще промяната на конституцията след като не я спазват нито депутатите нито управляващите нито съдийте нито престъпниците от топлофикация.

Ето какво означават думите на Бойко, че можел да мине и без Волен. Сега мястото на Волен е заето от Яне - новото магаре на Бойко. И всичките тези интриги - за да може парламентът да ни съсипе от данъци. От 1989 г. насам тая конституция я обърнаха на палачинка от обръщане насам-натам. И я обезличиха, разбира се.

АМИ КАТО СЕГА СМЕ НЕДОВОЛНИ ДА МИСЛИМ КАТО ГЛАСУВАМЕ И ДА СИ СПОМНЯМЕ ПО-ДЪЛГО!

СЪЩНОСТТА НА ПОПРАВКАТА Е: "От догодина преките данъци (в т.ч. плоският данък) ще могат да се променят с мнозинство от две трети от депутатите, а не с обикновено мнозинство" !!!!!!!!!!!! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ЗАКОН ЗА БЮДЖЕТА КОЙТО ДА ОГРАНИЧАВА ХАРЧЕНИЯТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПРЪСКА ДЪРЖАВНИ ПАРИ НАВОЛЯ !!! КОЙ ЩЕ МУ ПЛАЩА БЕЗОБРАЗИЯТА ??? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НИЕ. ТАКА СА РЕШИЛИ ОТ ГЕРБ И РЗС. Като , че ли нещата започнаха да предобиват ясни очертания. Странната коалиция искаща тази антиконституционна поправка загробваща ни с данъци се оказва ГЕРБ и РЗС. СТРАННА СИМБИОЗА МЕЖДУ ДВАМА БИВШИ БИЗНЕСПАРТНЬОРИ С КРИМИНАЛНО МИНАЛО КОИТО СЕГА СА ЗАСТАНАЛИ НАЧЕЛО НА ДВЕ ПАРТИИ - БОРИСОВ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. Старото приятелство ръжда не хваща. Щом трябва да одерат кожите на раята ще забравят за спорове и вражди. ГЕРБ И РЗС ПОКАЗАХА , ЧЕ НЯМА ПРИЯТЕЛИ ИМА ИНТЕРЕСИ

Аз не че съм специалист де, но не трябваше ли да се свика Велико Народно Събрание за да може някой да се бъзика с Конституцията?

Калъфите от в-к "Класа" да се научат да смятат, и после да кометират финансови, фискални и икономически теми. Я пак - колко е две трети от 240? Марш на поправителен по СМЯТАНЕ в трети клас. Смешници, седнали да да изчисляват: "...Чисто хипотетично ГЕРБ събира конституционно мнозинство от две трети от депутатските гласове (общо 240) дори ако левицата гласува против, а Синята коалиция - въздържал се. При това положение сборът е 186 с 6 повече от необходимия минимум, изчисляват от "Класа"."

Хахахаа

САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ, БЕ ГАЛФОНИ. ГОЦЕ, РАЗПУСКАЙ ТОЯ НЕКАДЪРЕН И ТОТАЛНО БЕЗКОМПЕТЕНТЕН ЮРИДИЧЕСКИ ДАМОНАРОЧИЛ СЕ ЗА ЕДИНОДЪРЖЕЦ ГЕРБЕРСКИ ПАРЛАМЕНТ. ДЯНКОВ Е ОТКАЧЕН, КОНСТИТУЦИЯТА НЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАКОН, А ОБЩЕСТВЕНО-ДИРЕКТИВЕН ВЪРХОВЕН ЗАКОН. ЗА ДЪРЖАВНАТА ОТГАНИЗАЦИЯ. КАКВО СЕ ПРОБВАТЕ НА НАМУШВАТЕ В НЕГО ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ ТЕКСТОВЕ. КРЕТЕНИ, НЕ ПАРЛАМЕНТ СТЕ ВИЕ.

ЕТО КЪДЕ БИЛ НАЙ-УМНИЯ БЪЛГАРИН. А НИЕ ГО ТЪРСИМ ЦЕЛИ 21 ГОДИНИ. БРАВО.

Кой търси умни?! Търсят се крадливи, тъпи, подкупни, нагли, гьонсурати

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ДЯНКОВ Е ИКОНОМИЧЕСКИ АБСУРД И МОЖЕ ДА ПРОВИРЕЕ САМО ПРИ ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВНА ИКОНОМИКА. ГЕРБ МАЙ ТОВА ЦЕЛЯТ - ВСЯКАКВО СМАЧКВАНЕ НА ПАЗАРНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ, ВСЯ ВЛАСТЬ ГЕРБЕРАМ И ПРОЧЕЕ БОЙКО-БОЛШЕВИШКИ ТАТОВЩИНИ.

С тъпите си реплики у парламенто или по ТВ-то!!!

Олигархията променя и конституцията ! В демократична държава това няма начин да се случи. Трябва да се направи точно обратното - рязко /в пъти/ повишаване на корпоративните данъци и насочването им за създаване на изкуствена заетост и разконцентриране на бизнеса. Пак ставаме гадно място за експерименти на световните разбойници. Яне и ГЕРБ са най-вредните за момента, по-вредни от безформената левица и психически нестабилния болен...

Много добър законопроект, който ще бъде гаранат за финасовата стабилност на държавата. Дано да мине.

Е, па!!!Как нема да мине, нали си го гласуват крадливите пулитицити за тяхното благо!!! Ние да им плащаме на всеки лев дето получаваме 10%, а техните фирми и обръчи да са освободени от данъци, инвеститори били, видни бг. бизнесмени....

Банановата република се узаконява! Това, че няма и капка енергия в обществото да излезе на улиците и да смачка главите на няколоко десетки змии го потвърждава. А иначе е лесно Бай Ганьо да се смее на гърците, но това никога не може да се случи там или в която и да е друга европейска държава. Дори не в Кипър, оф шорна зона с данъци като нашите. Поредното самоунижение за България и триумф на шайката мародери, които в момента са изтикали Пожарникара за първа кукла на сцената.

плоски избиратели- плоски данъци. Финансова стабилност за олигархията.