Коментари - Конституционният съд образува дело по питането на Гешев за ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не им спретнете един полиграфичен, публичен тест на тези селкси тарикати, лакомо поглъщащи държавни ресурси? Всеки сяда на столчето и отговаря, после на другото и пак отговаря, резултата се обработва публично! Да видим кой към, кой сват, кой на булката брат! Аммаха и катили!

Понеже влизам в летен режим, искам поне мегаказусът си да го оставя в перфектно състояние, било то и на трупчета, само да няма трупове. :) :) :) Мисля, че Гъбката повече няма нужда от моята помощ - откопчен е от захвата на Лукчо, пък и сам му се пусна (ех, либоф мож' ли я разбра? :) :) :)), така че приемам, че тук съм си свършила работата. Само се надявам да не се налага Гъбката пак да я откопчвам от захват, че една неназована партия май се опитва да си го приватизира и да си го вее като прани гащи, а той е прекалено ценен за тая цел! :) Огрооооомна червена точка за кака Моника за pre-selection-а, защото ако тя не беше ми го сервирала, въобще нямаше и през ум да ми мине, че Гъбката е не просто мръвка, а супермръвка! (Пардон, но съм на диета и май започва верно на канибализъм да ме избива :) :) :)) За момента Гешев ми е номер едно, единствен и неповторим. :) Не се ебавайте с него, да не станем на кълбета! :) :) :) И понеже май верно женското сърце (или поне моето) е като претъпкан автобус (винаги има място за още един :):)), може би все пак ще дам още един последен, последен, последен шанс и на Боби Чейнджа, Боби Мекото Дупе и прочие - дай назад за Гешев, стига си го ял, независимо какви са ти подбудите! Още не съм съвсем наясно с мотивацията на Сарафов - съответно не мога напълно да изключа освен морков към него и тояга да е прилагана - тоест и той да е бил обект на натиск. Ако е така, той склонен ли е да говори за това (би трябвало да получи безусловни гаранции за сигурността си в замяна) и може ли да го докаже този натиск?

Естествено,че КС ще отговори,че може! Нали и там са на квотен принцип, да не паднали от Луната.Но, тогава възниква въпроса за значението на мандата / има ли или няма/ и практически- като нямаш пари в дебитната карта, можеш ли да я ползваш. Но, трябва разбиране..... това все пак не е КС на Швейцария, а на България!

Този верно е много тъпо парче, държавата обезглавяват, той ни занимава с гъзните си пъпки!

Тъй като прокуратурата не е свързана с политическата система, която е причина за кризата в управлението, Геше си гледа неговите пъпки.

Много умни хора са я писали тази конституция! Така умно са я написали, че само някой дваж по - умен от тях да може да я тълкува.

Помните ли когато Пеевски бе издигнат за шеф на ДАНС? И как избухна скандалът КОЙ! Когато цялата държава питаше КОЙ го е избрал и всички в държавата се гърчиха и не смееха да кажат - и премиера Орешарски, и президента Плевенлиев, и Станишев, и Доган… Е, сега гледайте втора серия от същия филм - как премиерът Янев обяснява как са сменени всичките шефове на службите като първото служебно правителство но Пасев, който нямал нищо общо, защото .., правителството МУ ги Миро избрало!!!

Аз помня. Започна с ограбването на ФНИ. Бе по това време, Хорозов направи едни разкрития. Издае книга и така.....заметоха всичко и продължават. И правеха списъци на тези, които искат прозрачност.

Президентът Плевнелиев нямаше отношение към шефа на ДАНС. По онова време НС го избираше и назначаваше. Делян Пеевски е избран за председател ан ДАНС на 14.06.2013 със 116 гласа от ДПС и БСП. Чл. 8 в Закона за ДАНС е изменен с ДВ, бр. 14 от 2015 г. и вече председателят се назначава от Президента.

"Реформата" на ПП и ДБ по същината си е едно: ДА УВЕЛИЧИМ ВЛИЯНИЕТО НА ПОЛИТИЦИТЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. И ТОВА НИ ГО ПРЕДСТАВЯТ ЗА ОБРАТНОТО! 11 политически гласа в ВСС - само още 2 гласа и можеш да свалиш всеки Прокурор , ако закача Прокопиев и Черепа.

ВСС с изтекъл мандат ?? Страната, повече от 2 години без Правителство ?? Страната, без бюджет ? НЕ функционираш,.. Парламент ? Партиите, Пълни с Политически Боклук ? САМО, записи, компромати..Пълна помия ! Вижте ги, с КАКВО се занимават ...Въобще не им пука за Народ и Държава!! ...Пълен КЕНЕФ,... ОТВРАТ!!;)

Радев смени тихомълком всичките шефове на българските тайни служби веднага, след като “русофилката” Корнелия Нинова го направи президент, след “разговор” - тоест съгласуване и координация (“препоръка”) лично от генерал Решетников, тоест Путин!!! И това е всеизвестно! Защо обаче Радев смени така набързо и тайно всичките шефове но тайните ни служби тогава? Как го направи? По чии указания и “съвети”? Защото българските служби са ПРОБИТИ и категорично на изпълняват работата си и задачите на служби на страна, член на ЕС и НАТО! Както и прокуратурата! Западните ни партньори ИМ нямат доверие и с право! Накратко казано - българските служби под ръководството на Радев с началниците им обслужват Путин и Москва в неговата Война срещу ЕС и НАТО, в които формално членуваме - това е познатата конспиративна КГБ идея за ролята на България като Троянски кон на Москва! Тези служби винаги са се стремяли да тичат пред вятъра и отлично знаят правилото: Когато не можеш да спреш или предотвратиш нещо срещу себе си - оглави го (подмолно, конспиративно, с твои подставени хора), за да го компроментираш и убиеш. Така стана на 10 ноември 1989 г. с т.н. “демократична революзия”, така стана и с т.н. демократичен преход в България, и с членството ни в ЕС и НАТО! Именно затова Падев бе толкова странно нетипично гуден и превъзбуден вмера и се държа толкова неестествено а дори комично, много преигра, и дрънкаше групости за национални заплахи и предателства от ПП и ДБ. Аз не обичам тази квалификация, но лъсна т.н. “дълбока държава” и връзките й с мафията! Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

Ето защо трябва да се промени начина на избиране и сваляне на главния прокурор, а защо не дори да се премахне като длъжност. Дори една кукла на конци като Гешев, веднъж като е там, ако се заинати, доста трудно може да бъде махнат, въпреки че му паднаха всички протекции. Няма Пеевски, няма Борисов, няма парламент, няма ВСС, процедурата ще е тежка и тромава и с неизвестен край. Най-вероятно в крайна сметка ще го махнат, но не е нормално да има такава недосегаема длъжност по принцип.

ДРУГИТЕ ДВАМА - председателити на ВАС И ВКС .... или не знаеш какво е ВАС и ВКС.....

ама пак,ще му бият шута!

Колко ще но струват прищявките на Главния?

Добеарт са до властта. за да работят з аличните си нужди и да прикриват золумите си. Кка пък само болни хора с разстройства искат властта. И после не може да ги махнеш от там. Така бе и с лустрацията: ами работи, но не управлявай. А те до памперси стоят. А ако не могат се възпроизведат. Но ние да не сме им заложници. Животът ни мина.

От ПП пЕТКОВ И Асен с еотказа от постове, но не са спирали да работята за държавата. АС тези? Само интриги и глупости. И това бе от 2013 година.

И ти си от удобо глухите, неразбрали и невидяли. Натвърдения електорат на Киро тъпото, подобни на просълзените лелки дето Бойко гушка по снимките.

А истината е проста, да върви там заплатата и държавните разходи, да обикаляме света, за сметка на данъкоплатците, които едвам свързват краищата. Толкова е жалка тази му пуста българска работа, дето й викат КЕЛЕПИР.

Ще бъде интересен отговора на КС. Семов е човек на Радев. Радев и Гешев очевидно играят заедно и се пазят един друг. Семов трябва по някакъв начин да предпази Гешев. Ама КС вече се произнесе по подобен казус в полза на ВСС и сега ще бъде странно да отсъди обратното - би било абсурд лишен от всякаква логика

Шило

Не може да се прогнозира. Проблемът е твърде сериозен и едва ли ще оставят всичко на докладчика.

Шило

През есента, във връзка с изтичащия мандат на ВСС и липсата на избор на членове от парламентарната квота, КС излезе с решение, че въпреки изтеклия мандат, стария ВСС може да продължи да работи. Нямаше ограничения в правомощията. Това решение съдържа отговори на всички въпроси. Отделно от това, с измененията в НПК се направиха изменения и в ЗСВ и направения избор от професионалните квоти бе елиминиран. Съдиите, прокурорите и следователите, в тримесечен срок от вризане на закона в сила, трябва да направят нов избор. Което значи, че вече избраните не могат да встъпят.

Гешев се натиска като разлюбена мома за гой.

Кой, какво пита и какъв отговор ще получи зависи изцяло от посолството!

Всички висши инстанции може да се разпуснат спокойно. От тях българският народ няма никаква полза, само има негативи.