Конституционният съд допусна за разглеждане делото за Изборния кодекс

Отклонен е само текстът, че машинно гласуване в чужбина не се провежда, когато са подадени под 300 заявления или на последните избори в секцията са гласували под 300 души

Обратно в новината

Коментари - Конституционният съд допусна за разглеждане делото за Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Конституционен съд е мижи да те лажем .След изборите щял да даде решението дали е противоконституционно за машиното гласуване с хатиените бюлетини от машините или реалните.Пълна манипулация на съд и право.България е страна на абсурдите в ЕС и Света.

Хубаво е, конституционния съд, да не се занимава с глупости, а а се самос2зира за съществуването на ТРИ етнически партии (ДОСТ, ДЕН, ДПС), въпреки, че конституцията го забранява.

Мирише пак на измама...

Съвсем съвсем се отклоняват от Конституцията тези съдии от КС.Член 84, точка 1 указва, че НС приема и изменя законите. кодексът не е фопрма на занонодателен изказ и се явява противорародно понятие никога неприемано чрез референдум от народа!!

"С решението на КС става ясно, след вота на 2 април ще стане дали противоречат на Конституцията промените в Изборния кодекс " - каквито журналята, такива и съдиите от КС. Едните по БЕЛ едва ли са имали повече от 1.5, другите ще изчакат да минат изборите и след това ще обявят закона за "незаконен".

Правилна забележка. Едвао 1,5 по Български Език и Литература имат на приемния изпот за влизане в Юридическия Факултет. Откъде накъде ще приемат че НС може да се прроизнося с кодекс. Няма такава норма по нито една от трите предходни конституции у нас. Тоест, това не е народната воля, а воля на невежи или недоучени учени.