Консерваторите в Германия понесоха горчиви загуби с най-слабия резултат от Втората световна война

Все повече се затвърждава прогнозата за трипартийна коалиция - но кои ще влязат в нея и кой ще я води? Може би ГСДП?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел не само съсипа собствента си партия, не само докара Германия до политическа криза, но със идиотската си "зелена" политика, със създаването на украинския цирей (това не е вече държава) създаде огромни проблеми пред ЕС. Добавяйки ролята и в мигрантската криза, което доведе до Брекзит, може да се каже, че "най-влиятелната жена" съсипа икономически и политически и Германия и ЕС. А най-смешното е, че все още има много хора, които и се възхищават!

Псувате по Меркелица ама от вашата ниска кошница, само малките си пишки и проблеми виждате! Демографски срив, правилно решение ( ако даже има такова) ще отнеме десетилетия..но Ганя и Ханс искат СЕГА да живеят да ПЕЧЕЛЯТ, да ЯДАТ и да са добре! Иначе ще замеря такива като Меркелица с камъни по площада! И какво прави всеки политик дето хем трябва да реши систематичен проблем добре, хем бързо?!? Ами избират бързото...щот Ганя и Ханс искат СЕГА, ВЕДНАГА! Вкарваш муслита, решаваш проблема на работната ръка по фабриките в Германия (ако не на 100% то до някъде), тези компании продължават да печелят, да плащат заплати, пари в бюджета за социлни програми и живота продължава. Но цената за бързите решения, са равни на създаването на нов проблем който обаче ще отнеме време за да се развие в пълната си "красота". Но Меркелица вече няма да е там, а Ханс и Ганя са получили това което са искали. Така хем вълка сит, хем агнето цяло. Утре като дойде вълка пак, друг да мисли за овцете....Няма политик който да оцелее като предлага правилни решения, тоест дългосрочни решения. Обществото очаква решения стил МакДоналдс..бързо, евтино и вкусно. Това че вредите за здравето ще се покажат след десетилетия, не е нещо което реално вълнува масите!

Решаваш проблема с работната ръка? Ами нали затова маде ин Дойчланд вече е само маде бе човек. Да, получаваш евтини бачкатори ама кой евтин бачкатор ще е мотивиран да даде най-доброто от себе си?

Дреме и на баба ти Меркелана, тя нали си свърши работата по всички фронтове, да смеси и без това много глупавит.е и разврат.ни, но иначе хубави и поддържани немкини с черните извр.теняци от цял свят. А нормалните хетеросексуални бели мъже просто не са на мода, което пък има и добра страна. И вече не е нужна, освен, че няма право на повече мандати... А тия зелените, трябва да ги затворят някъде, да си зеленясват, и да рупат зелени салати, даже пак много са спечелили. То ще им е единственият успех, дано не направят горивата и автомобилните данъци двойни...че май точно тва искат...Единствената нормална партия е на почти последно място, явно толкова е процента на истински будните германци/ки.

Е нали Меркел беше успешна, що тъй?

Добра новина, нашите мангали могат да са спокойни за социалките - ще има.

Дотук с успешната Меркел и уж най-великият европейски политик

Алтернатива за Германия печели най-много гласове и е лидер в Саксония и Тюрингия ! разделението на източна и западна Германия остава - на изток повече хора са запазили здравия си разум зелеНикаквите са най-противното оръдие на Глобалната Шайка на терен

Не искаме вещици и убиици във власта

Моля? Това се знаеше от две години. Вещицата затова раздуха е германия "пандемията" за да може под прикритието на извънредното положение да постои поне още малко на власт. Ако не беше щастливия случай съпартийците и щяха още преди две години да я изхвърлят от властта, защото всички знаеха че заради нея теще изгубят изборите. Е, DW може и да са били изненадани. Те са новинарската агернция, която е изненадвана от всяко нещо, което се случи. Ако искате да разберете в някоя сдържава кой НЯМА да спечели изборите, прочетете кой е фаворитът според DW и залагайте яко срещу мего.

Мноо Комунист, мноо нещо!

Дано Господ се смили и Зелените не са част от управлението. Зелената партия на Германия е съставена предимно от лесбийки и мюсюлмани. Искат драстично увеличаване на данъците и по-голяма имиграция.

Комунистите Владееха Половин Европа, сега Владеят Цяла Европа!

и САЩ! Рейгън не разбра какъв автогол си вкара - прези Вирусът на Комунизмът беше карантизиран в Източната част на Европа! Обаче, като падна Берлинската стена, не само зарази цяла Западна Европа, но стигна и до САЩ! Канада, не ги споменавам - там на власт е извънбрачният син на Фидел Кастро - за никой не е тайна, че майката на Трюдо е спяла редовно с Кастро, щото старият Трюдо е бил импотентен!

Най- праведен капиталяга се става от дърт восточен комуняга или доносник на комуняги. Виж я Меркел, па се погледни и ти, Баце ти и т.н.

Ако си мислихте че Меркел е про-лява, про-джендърите, про-жените да не ги млатят мъжете, про-имиграцията, про ваксините, про-зелената енергия, анти Путин сега ще я възхвалявате до небето. SPD са Меркел x10 тъпи български селяндури. Няма да ви се разминат ваксините и гей браковете. Хахахаххахахахаха.

за това са ИЗБОРИ - да се сменят партиите. Тъпо е като не се сменят.

Демократична Левица = СоциалДемократ = Комунист!

идиотите да спрат да коментират.

Консерватор едва ли означава, човек които кани куцо и сакато от третия свят и го слага на социални грижи на гърба на данъкоплатеца. Има нещо сбъркано в статията.

изборите ги печелят Социал-Демократите, което са си чисти Комунисти, партията на Меркер и с 12 места след тях - чисти Комунисти, трети Зелените - Чисти Комунисти и т.н. последни с 5% са си тея дето дори не се срамуват да се наричат Комунисти, Комунистическата Партия на Източна Германия! Това е страшно, който си мисли, че 1989 Комунизмът в Европа беше Ликвидиран - не може дори повече да се лъже! Комунистите Владеят Европа!!

Искаш да кажеш сатанистите.Комунистите поне говореха за светлото бъдеще и на всекиму според способностите и потребностите,а тия непрекъснато говорят за смърт и апокалиптично затопляне на планетата и искат да смъкват температурата с един градус и половина.

те винаги са били Едно - запознай се, коя е Петра Кели!

Запознах се с биографията на Петра,била е пречукана на 44 годишна възраст .Явно не е била удобна на някого.Приписват нейното убийство на мъжа й,който също е намерен застрелан.

Блажени са верующите! Няма избори ,всичко е манипулирано.Следващата канцлерка на Германия е зелената ,защото тя е човекът на канцлера в сянка ,живеещ в Швейцария и управляващ от имато на тъмната сила.Снежанка зеленка и двете джуджета ,кой е по убав ,той ще спечели канцлерския стол.Двамата лилипута ще го духат ,защото на нищо не приличат ,направо призраци под Виенското колело.

Не ни интересува колко са образовани можещи политиците важно е да не са убиици

Тия са толкова обеднели ...не могат да си позволят да гласуват с машини като нас ....)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ХД и Х загубиха! Останаха само С и СС...

На кого-о-о ни оставяш како-о-о Ангелино-о-о Мерке-е-ел!

Либерализъм на маск - педали, педофили, емигранти, изнасилвачи, ваксинационни паспорти....

О, нарочно го направиха меркелите като предложиха най-завеяния кандидат, за кампанията им пък едва ли се чу кой знае какво- в сравнение с предишните избори, направо не искаха да спечелят и доста се постараха за това- сега негативите от кризата ще ги обере победителят и после пак 16 години някой от християндемократите ще управлява

Бойко, изводите са за теб, мутро калинке на Меркелизма. Нищо не трае вечно. Дори назначените диктатори, като теб, мутро проста.

Ще гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ. Не мога да гласувам ЗА ТЕЗИ КОИТО ДЕСТАБИЛИЗИРАХА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ЧАСТНИТЕСИ КОТЕРИЙНИ ИНТЕРЕСИ. Ако дойдат на власт, те ще унищожат напълно държавата ни. Още кукувица не ми е изпила акъла, да гласувам за новите идиоти.

Тя кукувицата, ако разчиташе на твоя ум, да е умряла от глад...

Schilo

Ами... Сбогом на Меркел. Ще я помним и с добро и с лошо. Факт е,че даваше накъде да вървят страните от ЕС. Е, който плаща,той ооеъчва музиката.

Абе къде ги виждате тия резултати, разликатае буквално по- малко от процент. В.Бавария няма изненади засега. Например северен Мюнхен си преизбра CSU човека.

Schilo

Кво ти пука? Нямат кой знае, каква разлика във външната политика

Бойко, Меркел, Ердоган, Путин......

ГЕРМАНИЯ винаги е имала много тесни исторически връзки с Русия и тези брътвежи, които тук някои идиоти драскат против канцлера Меркел са техни платени идиотски коментари. Хиляди немци са живели и работили за Русия, когато Германия още не е съществувала на картата като обединена държава. Руснаците винаги много са ценели германците, давали дса им високи постове в държавата си, Екатерина втора императрица на Русия е един пример. Това, което направи австриеца Хитлер беше едно чудовищно престъпление. Да посее вражда и омраза между двата приятелски преди народа. В нашето освобождение 1877-1878 г са участвали и руските генерали, немци, Тотлебен, Криденер и други някои офицери.

А защо забравяш другия автор на чедовищното престъпление - Сталин?

info: той е грузинец, и е след 1900.

Сбогом Меркел! Сбогом ГЕРБ! Сбогом мутро проста! Сбогом Бойко Методиев Борисов!

Само не казвай: "Сбогом лудница!" А кажи довиждане! Защото скоро ще се върнеш отново там. Нищо, че са те изписали лекуван-недоизлекуван.

пресилено ми се вижда да се слагат един до друг А. Меркел и ГЕРБ/Бойко Борисов. Големи разлики между човешкия фактор в двете държави.

На базата Рамщайн в момент има около 3000 бременне афганки. Едната от двете полоси за излитане и кацане целата е заета от палатков лагер на талибаняги.

Меркел е поредната гнусна ДС подлога на путин. Хвърли милиарди, за да бетонира газовия монопол на азиатските уроди. Ще я нагласи джуджето в поредния борд, като Шрьодер. А малоумните фенове на Тиквата ще скърбят за тая куха съветска лейка.

Меркел защитава немските национални интереси, а ти очевидно защитаваш чуждите интереси, срещу двайсетина сребърника. Като Юда Искариотски.

Schilo

Братле, консултирай се със специалисти

не сте питали ;) чак анализи... вермахт няма те анализи правят...

Дъртата проскубана бездетна ле.сбийка покани и посрещна цръните мамуни - мюсюлмафи с бели плюшени мечета. Германия почерня от арбци, които серяха в тоалетните на земята, щот не били свикнали и научени да седят на тоалетни чинии.

Ти по нищо не се различаваш от арабелите по ориенталски манталитет. Мязаш си с тях, все едно са ти родни братя.

Дъртата вещица баа Миркел ева маата на собствения си народ и на цял ЕС. Проклета да бъде, да гори в Ада !

Дърти вещици и кучки са вашите майки, които са ви родили. ЩОМ НЕ СА ВИ ДАЛИ ЕЛЕМЕНТАРНОТО ВЪЗПИТАНИЕ. ЩОМ НЕ СА ВИ ОБЯСНИЛИ, ЧЕ Е НЕПРИЕМЛИВО ДА СЕ ОБИЖДА ТАКА ЕДНА ЖЕНА. КЪДЕ СА ПЪРВИТЕ ВИ СЕДЕМ ГОДИНИ? Тази която ви е изсрала, защо не ви е възпитала като хората?

ахем. ти си май, от онези сексуални изроди, дето държат врата на жената, или и отстъпват да седне? познай кой въведе тази мода..

Ами вие какво друго сте очаквали? Без "мути", мама Меркел консерваторите няма да спечелят толкова гласове. Както беше при харизматичната канцлерка фрау Меркел. Вярно, тя поостаря, но направи Германия супердържава с преуспяваща икономика и висок стандарт за всички германци. Те на нея ръцете й трябва да целуват. Тя е като национална героиня за Германия. Обедини Изтока и Запада, Гедерето и Феергето. Вярно, злословят махленците, че Гедерето било комунистическа държава. Но не забравяйте все пак, че източногерманицте са някогашните прусаци. А Прусия винаги е била водещата немска държава. И гедерейците няма как да се променят. Прусаци са и най-способни от всички германци.

И кое им е способното на прусаците,войните ли?За известно време така нар. "коса атака"(по-силен атакуващ фланг) по времето на Фридрих Втори им е давала предимство пред наемните армии на западните държави,но при сблъсъка,но бшват тотално разбити в седемгодишната война и руснаците за пръв път влизат в Берлин март 1760.40 години по-късно ядат пердах и от Наполеон . В битката на народите през октомври 1813 край Лайпциг руснаците да повече от половината сред съюзниците шведи и прусаци,но Наполеон вече е загубил боеспособните си части в Русия и търпи поредното поражение след което руснаци и прусаци си яздат конете в Париж.След бягството му от заточение повежда доброволци,невоювали към Белгия и едва в края на битката срещу англичаните на Уелингтън пристига Маршал Блюхер със знаменитата фраза :"вдигнете черното знае",т.е без пленници. Нито са дали нещо на изкуството,литературата,дори и порцеланът по-добър от китайския не е тяхно дело,а на останалите немци.

На 8 април 1525 г. великият магистър на Тевтонския орден Албрехт фон Бранденбург-Ансбах получава титлата херцог на Прусия, а на 18 януари 1701 г. в Кьонигсберг император Леополд I Хабсбург коронясва Фридрих I за крал на Прусия. Като самостоятелна държава Кралство Прусия съществува от 1701 г. до включването му в Германската империя през 1871 г., в която кралят на Прусия е и германски император; във Ваймарската република е „свободна държава“ (Freistaat) – административна единица. В Нацистка Германия (Третия райх) самостоятелността и значението ̀и намаляват, а с капитулацията на Германия и окупацията от съюзнически войски е окончателно ликвидирана като административно и географско понятие. По-известни пруски владетели са Фридрих Вилхелм I (1713 – 1740) и неговият син Фридрих II (1740 – 1786). По време на управлението на двамата монарси Прусия за кратко време се издига от незначителна държавица, през една от значимите централноевропейски монархии до велика сила в средата на 18 век, около която с края на Френско-пруската война в Огледалната зала във Версай се осъществява обединението на Германия. Благодарение на смятаната за най-модерна за времето си армия през втората половина на 19 век, Прусия взема надмощие над останалите германски държави и до голяма степен стои в основата на Германския съюз, а по-късно и на Германската империя. В този контекст, историята и значимостта на Пруската държава, и най-вече нейната роля в общогерманската и общоевропейската история, е огромно.

Прочети и статията "Кралство Прусия" в Уикипедия, за да не копирам дълги текстове тук.

И путака ще бере ядове

Явно и германците ще трябва да се опарят. Доста дълго са били добре и са забравили какво е да си зле. Комунетата ще им напомнят...

Европа, имаме проблем! Така може вкратце да се опише ситуацията след изборите в Германия. Зелените, в каквато и коалиция да влязат, ще предприемат всичко възможно да демонтират ФРГ от пиедестала "Индустриален мотор на Европа". Франция ще поеме водеща роля в ЕС, перспектива, свързана повече с неясни, отколкото с предвидими действия. САЩ и Русия доволно ще покриват ръце и ще се радват.

Е,мигрантите ще се почувстват като у дома си в зелена Германия,особено ако внесат и лъвове и крокита

КОТУБА ДОВОЛЕН БЪДЕ И НОСТАЛГИЯ ПО МАЛИ НЯМА ДА ИМА

МАМА

Само след 15-20 победител в Германистан с мнозинство ще бъде Германското Движение за Права и Свободи и канцлер ще стане талибана Молла АбуМюлер, Грета Тунберг вече с немско гражданство екопсихоминистър, министър на отбраната синът на Елтон Джон и мъжа му избягал от Британския Хаганат!

А бат, Боко с тия дали се е цункал преди? Щот баба Меркел векее.. нали?

Тулупът вече няма да се кланя на Меркел. И него го няма и тя падна от власт!

"Домъчня ми" ..за Толупа!!;) Не само, му отрязаха клона... ами му Изчегъртаха дървото с корените... барабар с чекмеджетата на тоя Нещастник !! Ще го Опраскат с 200 в дупарата !!;))

В тайгата Шойгу му показа не карате, а истински руски секс между мъже

Къде отиваш зад Урал, бе? Я бий една чекия тука. Разпуща, ша знайш!

Кажи му и, че това е секс на...индивидуалист...националист.. и ..Майната му!!

Коренът на герберазъма загнива!

Путиноидите алтернативци пак с жалките 10%! ХОХОХОХО

Аз от 100 възможни изкарвам 120

10% ....прираст на уя ли? Маани!

На Меркел ще и пратим любимите й -черни,забрадки,араби,мангали в Северна Корея. А за нея-Трибунал.Да не работиш в гетото,с 10-15 деца,да крадеш,изнасилваш,и да се редиш за помощи всеки месец-ли са европейските ценности?

Консерваторите за какво се борят? Меркел консерва ли е или не?

Ни Володя Путини

Три дни секс, а дете все още няма. Само сфинктерите страдат.