Коментари - Конкурентни цени и високо качество: Защо българският турист все по-често избира чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих платил само на малки хотелчета с не повече от десетина стаи. Бидейки малки, много повече се съобразяват с това какво ти предлагат и какви пари ти искат. И обслужването е много по-добро. От някои места направо не ти се иска да си тръгнеш. Никога не бих стъпил в голям курорт у нас.

Конкурентни цени и високо качество...... Ния сме част от съюзо и си мисля че все пак всеки българин би искал да посети и чужди държави..... Или поне за 15г. у съюзо го заслужаваме да видим тея "високи качества". Повервайте всеки западен другар от съюзи поне два пъти в годината излиза извън държавата си..... Неразбирам защо тука на Дир се прави опит да а се плюе на красивата ни държава (пакетирано естествено с лошите хотелиери)

В България на хотел само по голяма нужда, аре мерси, има къде да си дам парите

Хехе парите явно който ги немаш..... :D Когато използвам хотел в България винаги мисля за това че тези 80лева за нощувка е в Чехия 160лева.

Защото в България всички хотели и къщи за гости се държат от нагли мутри. Аз в България на туризъм не ходя от години. Шанса да отида на туризъм в България е на някакво абсолютно диво място без хотели и селски олигофрени.

Абе като ти е писнало от държавата багажа и за марс....