Конгресмен, критикувал Тръмп, шокиращо загуби избори

Републиканската партия трескаво разчиства нехаресващи президента свои представители в навечерието на важния вот наесен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво защитава истанбулската конвенция, пробутвана ни от Съвета на Европа и нямащ нищо общо със структурите на Еворпейският съюз: 1. Дискриминация по пол, защото защитава жени, деца, мигранти и ЛГБТ, но не и ВСИЧКИ граждани, както би трябвало да прави всеки нормален закон. Съвсем нахално вътре се твъди, че видите ли, това не се било водело дискриминация по пол. хахаха 2. Въвеждане на жедндър образование, чрез практики за разчупване на стеретипните роли на пола. 3. Право на почти всички мигранти да получат убежище, като заявят, че са преследвани или дискриминирани по пол в родината си /над 500 милиона мисюлманки отговарят на условието/ или че са с различен джендър /ЛГБТ/ 4. Възможност всеки да подаде сигнал за домашно насилие и този сигнал се разследва, дори "жертвата" да не е съгласна или да отрече такова насилие /възможност за доноси/. 5. Финансиране от държавата на НПО организации, които да "внедряват" въпросните описани красоти. 6. Загуба на суверинитет, защото тази конвенцийка се поставя над Конституцията на Република България и се прави един орган доминиран от НПО организации, който да "следи напредъка" на всяка държава.

хахах, доказателство, че американците подкрепят политиките на Тръмп, без значение какво пишат или говорят мейнстрийм медиите. Те отдавна се дескридитираха.

това са първичните избори и резултатът доказва, че привържениците на Тръмп имат превес сред онези привърженици на републиканците, които ходят да гласуват на първични избори. Кой и как подкрепя Тръмп в действителност ще се види на изборите.

Демокрацията на Сорос и неговите демократи е пред пълен провал.

Ko9lko lesno e da se wywede diktatura! Eto che i SAsht se zasilwat natam.

Дъртото Трумпе почна да печели избори с по 1-2 туита. Представяте ли си докъде е стигнала демокрацията в щатите?

Фондация "България за Америка" ще ги научи...

явно путин се е намесил пак