Конгресът разследва Харвард, МИТ и Университета на Пенсилвания за антисемитизъм

Президентите на трите престижни висши учебни заведения бяха подложени на критики след изслушване на Капитолийския хълм

Обратно в новината

Коментари - Конгресът разследва Харвард, МИТ и Университета на Пенсилвания за антисемитизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Някои бъркат правото на свободно изразяване с идеята, че Харвард ще одобри призивите за насилие срещу еврейски студенти. Искам да бъда ясен: призивите за насилие или геноцид срещу еврейската общност или всяка друга етническа група или религия са достойни за презрение", каза президентът на Харвард. Тези призиви "нямат място в Харвард и онези, които заплашват нашите еврейски студенти, ще бъдат подведени под отговорност", каза Клодин Гей. Свободата не е свободия.

Виж русофобия може

Даже не можете да си го представите нали? Свобода на изразяването но без заплахи.

Кой е заплашвал евреи?

А във Великобритания свободно се лееше расистка реч срещу българите по вестници и новини същото е и в македония, но ние не сме хора за тях, и в шенген съвсем по расистки няма да вшезем

всички, които подкрепят израел са фашисти

Айде стига с тая насилствена любов бе.Който не ви харесва,не ви харесва,това е- колкото и репресии и дела да има все тая.

Последно палестинците семити ли са или ако не са какво са?

при положение, че е пълно със забулени кадънки и брадати джентълмени. Тея където и да учат, каквото и да правят умствено си остават в 15 век. Въпроса е, защо тая сган се допуска там.

На крив евреин не харесващите хляб "симит" са му виновни... Аре у лево.. и без това вие го измислихте

То това си е направо Холокост. Да им организират процес и доживотно без право на замяна. Проблемът е само, че са много, но ....... може да се отдели територията на един щат и да се построят затворнически колонии. А пък в щати дето им смъртно наказание може направо да се прилага,. Бил Гейтс ще достави ваксини ... пардон, спринцовки с разтвор за изпълнение на наказанието.

Миналата седмица в Копли циганите палестинси педерастчета правеха някаква демонстрация и осраха района. Мангалите арабески, чинковете, педерашките трябва да бъдат изгонени от Харвард, МИТ и от всякъде

Супер адекватна реакция на президентката на Харвард. Свобода на словото, но не и свобода на насилието. Кое не им е ОК на тези в Конгреса? Нали ни продават демокрация и свобода на словото на килограм ? Еми хайде сами да си ги спазват. Или това, че големите донори на университетите са евреи променя нещата ? И как държавната администрация ще иска оставка на президент на частна институция ? Ако това го направим е бг ще продънят света колко сме корумпирани и как държавата се меси в свободния пазар на образование.

Шумери.

Рептилити не харесват гласът на народа

Значи когато години наред тези университети пропагандираха крайно лява политика, против традиционните ценности, про LGBTQ, открит расизъм и дискриминация срещу белите хора конгреса мълчаха и нямаше реакция. Сега обаче тези институции се обръщат срещу Израел и цялата политическа класа на САЩ се вдигна да брани най силното лоби. Холивуд уволнява актьори за изказани позиции, личи си кой контролира най-великата държава в света.

Разследва антисемитизъм или наказва за пропалестински позиции?

Защото си плащат.

Кирцата про100то да не го погнат и него?!

Това се отнася за добрия расист! Интересно кога dir.bg ще бъде подведен под отговорност за расизма който се вихри в скапаните му коментарчета? Дали е антисемитизъм, анти русизъм, анти украизъм, най-обикновен нихилизъм и тн който извира на тия страници? Това е някаква клоака на словоблудството!

Ти заедно с Чикагския клон на BLM сте твърдо с делтапланеристите и 'борци за свобода' от Хамас.. нали?

Ха ха новият лов на вещици в нй-демократичната, правова и свободна държава. Докато преслледваш американската мечта и си скъсваш гъзъ да работиш - може, но ако кажеш, че нещо не е човешко - тежко ти.

Някъде прочетох, че Израел е 51 щат на САЩ. Ама май не е така. 50 щатта някъде на континента Америка са всъщност част от държавата Израел . ( всъщност дори не знам колко щата има тая държава).

Честита Ханука на всички БГ-гои и техния жалък "елит" от шабецгои.