Конгресът на БСП започна с високо напрежение, охраната не пусна Кирил Добрев (снимки)

Румен Овчаров отказа коментар по санкциите, които САЩ му наложи по закона "Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на БСП започна с високо напрежение, охраната не пусна Кирил Добрев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А то е, че в тази партийка останаха само гамени, крадци, ченгета, пияници и тук-там по някоя мека китка за цвят. Това създадоха около 10 ноември, това ще си изсърбат сега докрая през април. И пак трябва да поканят Васко Кръпката да им изпее няколко песнички за комунизма къде ходел и как децата да спят по-спокойно.

довиждане....или сбогом е вярно...комунизма загива.....

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика . А публични изказвания, като това на Костадин Паскалев, са недопустими за една организация с правилник и избор на ръководството! Нито Бойко Борисов, нито Кирил Петков, нито Карадайъ и т. н. не са критикувани публично от съпартийците си! Недоволните от нещо да се изказват само на вътрешните форуми, в противен случай - вън!

Никаква оставка на ниновица, докато не завлече БКП под 4 %.

Другите да я почерпят,защото ритнат ли я и К.Паскалев стане партиен бос ще тръгнат нагоре.Много от хората разочаровани от айдуците в другите организирани политически групировки познават позицията на Паскалев и ще отидат при тях.ДПС ще им духат прахта отзад, герб ще изостават с 3-4 %.Паскалев е силен, много от младите гледат към него..... поне така се говори на две кучешки поляни в 6 и 4-ти район на столицата.Ама, ше видим!Ще спечели онзи,който упреди окраднатите пари- от АМ Хемус, от газ, от къщи за гости /ББ тябва да го нахакат в панделата заради това, той го е измислил/,разни пари за стадиони и опростени милиони на милиардери, зърнените богаташи..... а,ве където пипнеш все има защо да им се взима откраднатото,ще станем като Лихтенщайн!

Ето ги, ще се избият помежду си за власт, защото власт в България означава много пари. И не само БСП, разприте са във всички партии, при едни по-явно, при други съвсем прикрити, както в ДПС. Лакомията така ги е обсебила, че даже не правят опит да прикрият поне малко “миризмите в кухнята си”. Запомнете ги , лицата и имената и ако ви харесват едните или другите, гласувайте, за да получите същото.

Явно БСП се разпада. Тоест БСП се разлага като умира дърт болен труп. Нинова никога няма да подаде оставка.

52 коментара! Вчера интригата качил ли се е бай Петко на самолета беше събрал 500 за същото време! Адио БСП

Успешно си повела партийката си към първото демократично избрано парларе БЕЗ БСП.. За първи път БСП ще са спъне в 4% бариера..

Един срещу друг се изправят стожери на морала и честността: Нинова и Овчаров срещу Добрев и Масларова Единственият спор може да бъде кой е по-голям престъпник!

Най-големият паноптикум в България

"Охраната Кирил Добрев да влезе в зала 3 на НДК, въпреки че съдът го върна като член на партията и на Националния съвет." Четете ли си материалите преди да ги публикувате?

Чукч - писател, не - читател

Е чак сега ли разбрахте, че БСП не спазва решенията на съда. БСП е над закона, защото БСП е закона. Така са го запомнили от едно време и така си продължават.

Поредният провал на Нинова ! Явно голям страх е тресе !

-------------- ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ----------------------------- Или както казват модерните леви - челиндЖ Опишете в рамките на МАКСИМУМ 3 изречения защо мразите жълтопаветната левица и нео-Марксистката и идеология. Бъдете креативни ! -----------------------------------------------------------------------

Каката немоя будните щото нейните гласоподаватели швъ набият с бастуните.

Демократичен социализъм, а? Хахахаха

Кирчо Добрев е известен контрабандист през границата със Сърбия в началото на прехода от лайното към хомното, а Ровч е известен крадец и мошеник от началото на 21ия век. Тази партия на престъпници-крадци и убийци, трябваше отдавна да бъде забранена и разтурена

Горд съм че никога през животът ми не съм гласувал за БСП или за кандидат за президент на България издигнат от БСП Също и нито един член на моето семейство На времето когато бяха първите демократични избори в двора ни влезе да ни агитира да гласуваме за комунистите ЖАНА - ПОЩАДЖИЙКАТА Баща ми и каза да се маха веднага При което тя му каза - абе на тебе кой ти изхрани децата бе ? Баща ми и показа двете си ръце и и каза- АЗ сам ги изхраних и изгледах с ето тези две ръце В момента внукът на ЖАНА е в панделата в Сливен

Слевен не е ли женски затвор?

тука, некви наричат БСП "червен бардак" и не разбират, че тази партия не е имала, няма и никога няма да има нещо общо ккато с комунизма, така и със социализма,а е рожба на капитализма!

основният наследник на Българската Капиталистическа Партия (БКП), не е нито социалистическа нито социална нито лява партия защо не само, че не реши, но и не постави за решаване нито един значим социялен проблем на туземците за решаване! както си бяха капиталисти, така и си останаха капиталисти и американски агенти и зомбита!

51 -виот конгрес ще се проведе в малката зала на културния салон на град Мизия, може и в кафенето отсреща.

Това е името на селото ,там Курни гледа кокошки с мъжа си.

Ееееее , ти съвсем на Демократична България ги направи ! Хи , хи , хи...!!

ДБ не съм чувал да правят конгреси. Те си правят гласуванията по интернета.

Мадамата-мениджерка на червения бардак е непоклатима, не е човек а желязо, лошите курви се наказват

Разпуснете я таз партия , да не се излагат повече !

Не мога да разбера защо ни занимават с некви селски конгрешчета на умиращата комунистическа партия, която е и незаконна и пълна с корумпета!!!

Време е за отваряне на Белене!!! И там пъвите да са Всички от "елита" и ръководствата на сегашните партии - Нинова, Овчаров, Бойко Борисов, Атанас Атанасов, Кирчо Харварда, Василев и т.н. БОКЛУЦИ!!!

Копейкин нещо си го пропуснал, май....

Той не е еврогей

Ровча щот му пука. Човека е милионер офшорен отдавна.

За протокола, конгресът е в малката зала 3 , а не в фамозната зала ЕДНО на НДК-то на културата.

,,във''

У вътре у залата иска да каже.

Кой от кой по голям идиот. Ще бъде голямо самоизяждане, нищо добро не се очертава. Най големите мафиоти дори минават през задния вход… абе то във всички партии е така, ама БСП удари дъното.

Злото се самоунищожава-очаквано развитие! На бунището на историята всички червени боклуци! Наистина промяната настъпва с пълна сила!

ОТ БРЦК ( КОМУНИСТИ) СМЯТАМЕ ЧЕ И КИРО И ЕВРЕЙ СЕРЕГЕЙ .... СА СИ НАПРАВО ЗА ТРЕПАНЕ :))

А какво очаквате Р.Овчаров да отговори за санкциите? Може би да си признае че е в корупционни схеми? Не, корупция в Б-я няма и това беше заявено официално от ГЕРБ. Корупцията е медийно внушение. Американците не разбират Ориента.

Кире Трафиканто и Паргов ги отстреляха още на входа, а другите че ги отстрелят вътре в залата. Нинова си е опекла работата.

раздали снимката му на охраната е най-унизителното в случая, дето се вика тебе тука не те познават, те в селото не те искат ти за поповата къща питаш

Е как може да не пуснат в залата Лекето на Партията?

Овчаров на първи ред

Не мога да разбера, какво не и харесват на Курнела ? Губи избори след избори и то, все по-тежко ги губи. Рубладжиите- изкуфеляци стават все по-малко. Това е идеално

Че какво общо има Корнелия с 80 на сто от българите, поддържащи Русия

Смешници

Тоя , " добрев " защо напира ? Абе какво стана с преноса през границата на раницата с марконите ? Май така се става от потомствен комунист , капиталист първо поколение !?!

И добре е направила охраната, няма място за такива гангстери на събитието.

ГЕРБ не е получила нито стотинка от Васил Божков. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща на актива в Стара Загора. “Ако някъде някой е получавал - да си носи отговорност”, заяви той. “Аз и партията не сме получили и стотинка” само евраци и кюлчета

Пази Боже сляпо да прогледа. Няма по-безкруполна, алчна и злобна твар от Крушовската селянка. За власт и пари не се посвени да затрие даже най-старата партия.

"Охраната Кирил Добрев да влезе в зала 3 на НДК, въпреки че съдът го върна като член на партията и на Националния съвет ..." - Хайде хаирлия да е и , ДЪно дУ 51-вият кУнгреес дЪ сЪ ,НЪучитИ да пишИтИ ?!

Предстои да видим колко другари че ги тричат днес.

баси неграмотно написаната клюка

по-обидно за Кирил Добрев-това, че не го пускат или това, че са раздали снимката на охраната с намек, че има хора в тая сграда, които не го познават, че трябва да им дават снимка. Най-малкото това означава, че са наели външна охрана а не ползват "ведомствената".