Конгресът на БСП се оказа римейк на вече гледан филм

Социалистите не говориха за изгубените 700 хиляди гласа, не приеха оставката на Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По убеждения съм демократ и анти комунист, но съм най големия фен на другарката Нинова. Никой друг не успя да направи това което тя постигна - да унищожи БСП. Нито една от демократичните партии и техните правителства не можа да намали членския състав на комунистическото недоразумение, но ТЯ го направи. Е как да не я уважаваш и да не и симпатизираш? Аз като един демократ разчитам поне още 5 години минимум КУрнелия да е лидер на БСП (БКП)

Курнелия тържествено съобщи, че оператора А1 не може да вдигне цените си, поради решение на съда! От оператора А1 заявиха, че все още няма писменно решение на съда, а само приказки. Явно Курнелия от БСП, само е подлъгала българските граждани с това изявление. Пълна измама е всичко. Предизборна Пропаганда за конгрес на БСП

tonk11

Абе тя много неща съобщи ама новата сметка вече дойде.

Ще залеби Корнелка най-после. А на следващите избори ще направят коалиция с Кирчо канадеца да може да прерипнат 4% бариера:)

Така ми се искаше да коментирам! Но то няма какво...

В България е може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

По тая логика дясна ко сервативна партия на богатите/средната класа пък съвсем е невъзможна.... остават само либерали...

Чета че нещо Дира май скоро ще си сменя собственика :) щатните тролове да го имат на ум!

Само така другарко Нинова. Бой по врага с партиен билет. Вън от Партията някакви си Зарковци, Добревци, Герговци, Янковци, Жабляновци, Кутевци и др. врагове. ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРКАТА НИНОВА!!! НАЙ-ДОБРАТА ДРУГАРКА.

Абе Тулупът кога ще подаде оставка? Поне веднъж! Да видим Герб кого ще изберат за лидер на ОПГ-то.

"Майка ти..." - майка ти ще изберем

Боклуци Да, отрепки Мъртви души Нищожества Селскста фиба водач на гевреци Мата хари Любовницата на тиквочев, шеф Любовница на Тиквочев, шеф Любовница на Тиквочев,шеф Любовница на Тиквочев, шеф Партийна проститутка лидер

Ей тая пумия колкото и да се дъни не сдава кокала. Не си правете илюзии, че ако сгафи в министерството, че ще си подаде оставката ;)

Калпав материял се ражда -няма ли едни достоен Българин за поста .

Точеше зъбки за нейният кокъл,въпреки ,че се яко издъни по една телевизия и курни му ,,спаси,,имиджа

Баси супер странния израз! Достоен българин да оглави партия създадена от Русия с цел България да стане Руска и да се заличи цялата Българска история?!?!?!? Е българи ще има много както Луканов, Филипов, Станишев(руснаци) но достойни никога, Никога!

Имам информация,че Радев е наредил на Петков да уволни Нинова до края на Февруари.

ЕДНО Е СИГУРНО: ШОУТО НА КОРНЕЛИЯ "СКРИ ТОПКАТА" НА ШОУТО НА РАДЕВ! ЕВАЛА, МАЙСТОРСКА РАБОТА!!! И СЛАВИ МОЖЕ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ НЕЯ!!!!!!!!!

Браво на Нинова - излезе най-големия мошеник не само в над стогодишната история на БКП, но успя да измами и хитреца просто Киро - нагло се намърда и в изпълнителната власт. Тепърва Радев и Киро ще сърбат горещата супа на доайена на приватизацията - Техноимпекс, партията на комунистите, нахока и обитателите на Дондуков 2 иде ред и на провиотика. Цирк и зрелища !

Аааа моля моля! Доайена на приватизацията си е Костов! Всичките в управата на БСП милионери са захлебени ЧРЕЗ КОСТОВ!!!!!

Корниту на черен кон яздещи о на Бойко думаше Ела у моята партия Партия и още задруга Бял хляб да ядеш и черен руски хайвер Не та ща Курнело щот си много напета напета и още проклета Ши ти гледам сейра от Банкя как по Искъро се возиш със лодка и рублите обръщаш на водка

Това е за градулка саунд

Бсп е единственната дясна партия в парламента.

Да се направи пълна национализация

Га са позатопли Корниту да направи партизански отряди да нападат мандрите и да раздават сирини и кашкавал на народа

Тия не могат да се определят Комунисти ли са социалисти ли са капиталисти ли са Ама в едно са единни че са руски кавали

Майната и на БСП и Нинова.Те отиват там,където отидоха всички комунистически партии от соцлагера. Жалкото е,че няма лява партия,която да защитава интересите на хората на наемния труд.А трябва да има.

Корнелия е най-успешия лидер на БСП.

Вместо да виете по форумите посочете друг кандидат за лидер на партията, който да предложи конкретни качества и политики и да получи подкрепа от съидейниците си. На всички опоненти на Нинова политиката им се състои в оплюване на Нинова. Тя също набра сила, оплювайки постоянно мутрите от ГЕРБ, но не се ограничава само с това в политиката.

колко пътя си гу местя зарад Курнелия ?

Местил, не местил, времето му изтича.

ИНОВА ПОБЕДА

Абе те са промяната, ама...

Иван Костов победи !

чуек с прогресивни леви разбирания съм ма туй си е меко казано ташак с електората. Демек отвратен съм от туй, което вършат шепа чугунени кратуни

На изборите за лидер на БСП фласувай за Киро добрев или за Зарков бе,що мрънкаш тука. Очевидно е че Нинова е харесвана от членовете ма БСП.

Еми,на следващите избори ще се борят за влизане в НС.Толкова е просто!

От 130 години фашисти и демокрсти убиват,горят,разстрелват,мачкат идеите и хората на БСП. Всички тези фашисти и уждемократи ги няма...няюа ги и партиите им. А БСП е управляваща партия....

Фашисти , комунисти - все тая!

са ги мачкали тайната мама , трябвало е по яко ... мдааа

Конгреса на БСП си е на БСП и симпатизантите му.Дали е римейк от филм или не това си е тяхна работа .Умирате по медиите за новинки и да настройвате българите едни срещу други,и една партия срещу друга.Определено по света няма такива ялови медии,като българските.

Разделяме българите,но ни плащат отлично за това.

Това е едиствената хубава новина напоследък. Винаги съм се радвал когато Курнела си отегли оставката. Това означава заличаване на “столетницата” БСП от лицето на Земята. Прокълната партия донесла страдания на Родината и предала суверинитета на страната на Руската империя, изклала и избила стотици хиляди родолюбиви българи, три пъти фалирала държавата, за да сме сега най-бедни в Европа. 30 години след нейното управление още не можем да се оправим!

Другарката Нинова успешно приватизира и БСП.

Рая е получила поръчка за оплюваща Нинова и БСП политическа статия! Постарала се е. Дир бг вече не е новинараски сайт,а се е превърнал в агресивна клоака срещу БСП. Както всички медии на Пеевски. Със Станишеви начело Дир бг скоео ще бъде четен само от Сергей,Гергов,Киро, и ГЕРБ.

По поръчение на ЦъК имам одуволсвието да ви преветствъм с оспеха и да ви предам по-здравите на друарките Клара цеткин, Роза от Люксембург и не на последно место др. Цола Драгойчева! Към нови трудови успехи и завоевания, скъпи съпратийци, че наистина ни излизате много скъпо! Напред, кръ-ъгом и пак напред!Класоата борба продължева с пълна сила до укончателната победа на социализЪма и застрояването на китната ни Родина с все поече и поече китни къщички на ползу роду! И накраа, кога ше е следваштиа конгрес че да си готвим докладите овреме? Обновеване, обновеване и снижаване му е майката, друари! И модернизиране в доха на времето - вече нема тенджери и тигани, тропайте с токчета по трибуната по примера на съетските друари некогаш. Благодарим за внимането.

Извод: политици в България НЯМА. И това не се отнася само до бсп.

Това е резултатът от "конспирацията", че водещият елит не иска хората да имат избор. И вместо да ги ограничават им дават право на избор между еднакви партии и кандидати. В смисъл все едно кой спечели.

Спасиха Нинова, затриха партията, на следващите избори 3.9%, тя сигурно ще стане я еврокомисар я депутат с 25 хиляди евро заплата плюс джобни, а бабичките червенушки и дядовци чугуни ще рупат лебец бобец и лучец

Ми да поздравим дрогарката Нинова! Друко какво му трябва на човек? Да се радваме че социализма идва! Пролет моя, моя бяла пролет, как минаваш ниско над тополите!

С ТАЗИ СТАТИЯ ДОКАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ ГАДЕН ФЕРГБАДЖИЙСКИ САЙТ.

Жалко и беасмислено представление. В нормалните страни има нормални партии център - ляво. Тия тук са за закриване!

Колкото в Германия и Австрия има... Все едни тъпи калинки и продажници са се окопали до 3то коляно във всички партии

бок-лу-ци

Браво на Корнелия. Мунчо заложи на куц кон. Всички знаем че Зарков е мека китка и никога няма да получи подкрепа в нашата партия

Кури е вьрхьт на уреждането и врьзкарството. Нахална, безпринципна и алчна.Техноимпекска мафиотка!

Нинова трябва да отстъпи мястото. Точка. Обаче такава статия за Бойко, загубил изборите не сме чели. Нито нотка от злостния сарказъм по повод ГЕРБ не се е появявал в дира, нито пъл са обсъждани каквито и да било рокади по върховете му, въпреки че, спада при тях е съизмерим, загубиха изборите и изпаднаха от властта. Госпожица Рая е написала грозен и гнусен пасквил, какъвто принизява дира до блиц…ааа верно - те отдавна са едно и също.

Загубили обаче благодарение на изсипана помия, компромати, лъжи на ожаднелите за власт мутри. Усещаш ли разликата.

Бойко е втори!!!,ей, след “протести”, отровни триота, вдигнати юмруци яки репресии от дамаджаната и мадуровските машинки!

30+ млрд откраднати и явно купуване на държавната администрация (500,000) е спечелил единствено..за каквото си е плащал.

Беше на Нинова синчето че забравих, аа сетих се, в лошата Америка. Сигурно вече и тя има "зелена карта" покрай него.

Имат имение в САЩ.

Корни е като Питбул брат, захапе ли, докато не откъсне не пуска.

А все пищеше, че Бойко е диктатор и пр. простотии. Интригантка велика ЕСТ!

За пример и Корнелия!!! Хайде сега и Христо Иванов да се окаже незаменим смешник

тази партия и онези преди тях унищожиха българския народ,в продължение на повече от 80 години, но възмездието ще застигне, както тях, така и децата им. Всички техни производни партии също. 4 милиона бълг, които вече са извън страната, починалите и от двете страни и всички, които са тук още, искат възмездие, Бог бави, но не забравя, няма да подмине вашите наследници, уважаеми, комунисти!

Има бг асове на самальоти, да стават да защитават България

Сваляйте шапки на Костов, че успя да я внедри в бсп и да я разруши отвътре!

Да си пуснат филма ТИТАНИК, страшен филм... След толкоз избори да отмарят малко

За всички с не-нулев интелект е ясно чо новото БКП/БСП са Продължаваме Подмяната. Комунягите си изучиха децата на запад и сега ги връщат да ги наследят. БСП то каквото и да прави е бита карта. Дали Курни или някой друг -няма значение. Те в момента нямат никой да я смени а тя ги връзва с ПП. Да видим какво ще направят комсомолците.

АХААААА, значи да видим дали крадеца е крал, както 1000 пъти е крал , или е претърпял катарзис и вече не краде? Само у Вулгария минава това два пъти. Тука мина 8 (осем) пъти. Населението е НУЛА!

Сериозно? Конгреса на БКП ви е водеща новина? Радвам се на , че на Вапцаров са му светили маслото. Изроди.

Тъпак

Загуби ги Станишев с еврогейщината си и с мляскането с Местан на сред София, лявата му ориентация се заключаваше само с влечението му към същия пол