Конгресът на БСП се готви да не потвърди оставката на Корнелия Нинова

Валят декларации от партийни организации с апел изборът на председател да се отложи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно властта наистина действа като дрога. И тази женица, досущ като ББ, не може да разбере, че вече не я искат.

Другарката Корнелия Нинова...така си я наричат, тук също така я упоменават..... Тя е с похвати на дружинна ръководителка с напориста вътрешна енергия. Беше се укротила и гледаше като напикано мушкато преди да се договарят за коалициата....

До тук никаква полза от вас. От нещо което няма полза то е нищо.

Корнелия е първия и последрн интелигентен лидер на тази грешна партия, тя иска да я реформира и направи човешка и патриотична, не свърталище на крадци и разбойници, затова последните вият неистово против нея. В Панорама, идиота Андрешко Райчев рожба на спукан презерватив на ДС агента Венцел Райчев и руската му жена, отправи грозни закани към Корнелия. Червените горили са готови да я разкъсат

Ако има някой, който да зарови БСП, то това е Нинова.

ЦРУ изобщо не се интересува от БСП защото от нея нищо не зависи.Партия със затихващи функции.Кака Корнелия знае много по добре от другите как се плете кошница. Започва последният етап от разпада на БСП. След това ще могат да се побратимят с КПРФ на Зюганов и тя е на същото положение

Муньо вместо да изчегърта Баце, разписа отпусното на Краварката от левия ъгъл!

Ааааааааааа ха ха ха ха ха ха ха ха ! Корни излезе по-голяма куртизанка , даже и от Другарят Станишев бе !

Браво на Курнела! Прецака старите комундетата, безценно!!!

На този етап съм на 90% сигурен че нинова е човек на цру, чиято цел е да унищожи БСП. Просто не ми се вярва че може да има човек, който да е толкова глупав че да си вярва че той е точния човек след трите исторически ниски резултата на бсп миналата година

Честно ви казвам приятели, най-много ми беше смешен оня КЛОУН - КУТЕВ дето наляво и надясно из телевизийте ръсеше че ГЕРБ били ВОЖДИСКА партия. Накрая вождът на БСП му би един мощен СЕДЕСАРСКИ шут в шилестия гъз та да разбере коя партия е вождиска и коя не е

Но биволицата ме кефи :)

Корнелия Нинова е на светлинни години напред пред саботьора зар лв, респект

То па щото има кой да я замести :)

Тази вредна "жена", трябва да бъде изритана от политиката! Мястото и е в Сливенския затвор!

Абе няма ли кой да я спре тази пачавра? Тя направи това ,което и фашистите не можаха!

Кое тва?

Затри партизаните Ве Хе!

Нали подаде оставка, ей хитра маймуна не пуска банана. Ако, остане ще е най-тъпото нещо случвало се на БСП от 100 години. Върти, суче, огромно нахолство и безочие. С какви очи ще погледне хората ако остане, с ламаринени очила..

Но се чудя, що ги избирате бе, след толкова предателства и фалити предизвикала тази партия Унищожиха живота на дядовците Ви, на родителите Ви, но българите като мазохист и ги набутва във властта . За 30 г, 10 за Първанов и 10 г за любовницата на Първанов и оня селски хитрец който преизбрахте.

Бъдете умни и предвидливи и не пипайте Корнелия Нинова ! Всички други действия срещу БСП е разрушително !

Тая НАГЛА КРАДЛА се прави на ТОДОР ЖИВКОВ и охранителят му от Банкя - ВИНЕТУ - НЕЗАМЕНИМАТА ЛИЦЕМЕРКА.

тп ги сготви още преди години! от как тя елидер бсп е средностатистическа селска партийка без шанс за власт в обозримо бъдеще.. има аи яияници и пикаещи и секви ,но така не са падали никога както при тааа трътла проста

Не се знае, защото има много селяци (те даже са мнозинство)

Министъра на културата Кога ще ги изчегъртвате и вадите от НДК?

Набирам бивши членове на герб. Може и симпатизанти. Чл.внос 10 лв.

Докато се моткате Корнелата ПРИВАТИЗИРА бсп-то и за нея то сега е като частен язовир. Няма ОСТАВКИ, няма ЧЕГЪРТАНЕ, има УВОЛНЕНИЯ и НАЗНАЧЕНИЯ. Червения пролетариат да СВИКВА, амма хаа...

От гнусна, антидемократична, антибългарска, комунистическа партия БСП се превърна в трагикомедия, партия, съставена от абсолютни неудачници, които могат да предизвикат само иронична усмивка. Няма по-хубава гледка от предсмъртните гърчове на БСП. Нека другарката Нинова остане още някоя годинка начело. На следващите избори 5%, а на последващите 0,5%. Амин!

Давай Корни, мачкай герберопитеците! Тук в сайта има поне 50 примитиви от общините и агенциите. Скоро ще ги ринеме на снега.

Ама за какво правят изобщо конгрес!?

Може да се брои прощален, една софра и разделяне на имуществото.

днес е хубав ден за българската демокрация..ха.ха Нека още една година поне ръководи Българската Капиталистическа Партия..ха.ха

незакачайте курнелия! тя смогна да достигне 10-07% на изборите и 667 817 гласа! и съответно четвърто място!

Докато не спрат с "другарката" и "другарят", и докато не станат най-после истинска модерна лява партия и да правят политики за хората които са социално чувствителни в т.ч. И ЛГБТ обществото, които са най левите леви буквално и преносно, няма да има бъдеще, ако ще Димитър Благоев да възкръсне и поведе умрелото БСП. Аз съм умерен консерватор, но за да има баланс и развитие на политиките в Бъшгария е нужна една сериозна ляво-либерална партия, каквато БСП ама изобщо не е.

Гледам май не разбирате. Което е нормално при население от дебили. Да поясня. Лявото се води прогресивно. Прогрес се прави от млади хора, в т.ч. бедни и със нестандартна сексуална ориентация и предпочитания при субстанциите. Обикновено безпарични. С две думи: млади шемети. Дясното се води консервативно. Демек улегнали хора с пари, дето не им се занимава с младежки глупости най-общо. И сега трагичната съдба на БСП да бъде подкрепяно от застаряващи и откровено стари глупаци без пукнат лев. Ето това е драмата която вие драги не разбирате. Да си стар и социалист в едно изречение. Да си бил цял живот глупак. Има го само в България.

Корнелия - президент!

Тая история много прилича на "обнуляването" на др. Путин. Излезе другарката Валентина Терешкова, и обяви, че "по просьбе всех трудящихся" другаря Путин да го направиме да може да се преизбира докато пукне... А някой заблудени социалисти си въобразяват, че БСП била демократична партия! За съжаление - комунистите по целия свят - каквото и да правят, накрая все излиза КПСС!

следващите избори 3%. Целта 0.13%

Комунягите се самопогребват, но не ми е мъчно за тях. По-добре без БСП ще е...

Всъщност при ниска избирателна активност и при настоящата политическа ситуация от несъстоятелни политически проекти, БСП има всички шансове да си подобри резултата.

Вижте на снимката един подмолен човек, как се крие от своите дори, за да не я разберат какво говори. Това нормално ли ви се струва? Това лидер ли е?

Социализмът, а още повече Комунизмът няма място на земята. Имат на друга планета в друго време сред маймуните един -общинствен първобитен строй

Ха! Чудо голямо! На следващите избори 8% ще има, колкото и герберастията.

Скоро, много скоро... на следващите избори БСП-то може и да не прескочи границата...

Ей, тая стана като Бобито Михайлов, те си дават оставките ама хората толкова ги обичат, че не им ги приемат…

Къде по света има успешно червено управление?! Така че, не ме занимавайте с тези полухора! Те мислят само за себе си и групата си!

За кой път вече Корнелия играе този филм.Че не можеш и да и кажеш "постъпи мъжки"

На следващите избори-15 депутата.Всичко що годе читаво ще се разбяга.Младите не я искат , старите също.Зад нея са само апарата и почти никаква членска маса.

Каква членска маса? Всички, които гласуват за БСП си спомнят и гласуват за спомените си, а тя е вицепремиер в правителството на американските ГМО киртаци. Излъгаха ги с пенсиите, ще ни вкарат във война с Русия, това червеният електорат, никога няма да ѝ прости.

Комунисти, сър!

Да се оправят . не гласувам за БСП ,нито ще го направя, защото не виждам нищо с ,което да ме впечатлят

Никаква оставка, докато затрие партията

партията вече е с константна величина това е .

И пак "независимия" Радев на тяхна снимка. Пак и отново!

У носо ли си бърка на снимката тая простакеса.

Добре, че е там че ако си бръкне в друга дупка, ще замирише на риба.

На Нинова паметник трябва да и вдигнат. Изгубиха изборите а са на власт и имат президент.

E как така не искат да ѝ уважат желанието. Това означава само едно, че тя ще саботира кото и да е . Я си представете един баничар пилот или лекар да си депозира прекратяване на договора и работодателя му казва не йок ще бачкаш. Ами сещам се какво първо ще направи с рецептата баничаря за другите професии се сетете сами. Та и Курнела те така.

Защо да си подава оставката?! Тя направи така, че БСП е на власт! Изцяло, 100% техен кабинет, техен Президент! Кирил Виденов 2, но на кой в БСП му пука, нали взема 9 милиарда за 9 дни?! Къпят се в пари! Сега ще отърват и Черепа, Цветанов, Баневи и олигархията си..

А бе тя си я подаде след изборите тука иде реч за друго. А туй другото е, че не никой не я е прочел. Искат си майчицата.