Конфликтът продължава да сее смърт: Израел порази обекти на Хамас, но и жилищна сграда в Газа

"Те плащат и ще продължат да плащат скъпо. Това още не е приключило", предупреди Бенямин Нетаняху

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста пишат тук, а не разбират, че това не е религиозен конфликт, а етнически. Защото Израел унищожава Палестина. СВОБОДА ЗА ПАЛЕСТИНА!

Всички ислямисти да бъдат обявени извън закона и изгонени от всички нормални страни. Иначе смърт. Колко църкви, християни и толерантност към друговерците има в мюсюлманските страни?

Нищо друго няма да кажа освен - успех на евреите! От цяло сърце им пожелавам да смачкат ислямистите когато и където ги хванат.

Смърт на ислямския фанатизъм! Дори и да превземат Израел следващата ще е Европа. Сценарият ще бъде абсолютно същият.

Само Израел може да се оправи с ислямските фанатици. Няма друго решение. Мръсните фашизеирани мюсюлмани сами използват жените и децата си като камикадзета или косвени жертви за тяхната кауза. Вижте ги и в Европа как започнаха да налагат правилата си вместо да се съобразяват с каквото и да било. Исляма е просто една кръвожадна, убийствена религия жадуваща само експанзия и унищожение на друговерците. Всички ислямски фанатици вън от цивилизованите страни! Такива долни животни трябва да не бъдат допускани никъде в развития свят. Да си стоят в земите на шериата и там да си налагат мурафетите.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Палестинците обстрелват Евреите с хиляди ракети и това е така от години. Какво се очаква да направи Израел?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

и ...... хубав сапун става

и тъпо става, когато четеш някои от злостните писания тук... И се чудиш, в християнска България ли живеем, или в ислямски шериат??? Как може, да заставаш в защита на терористите от радикални ислямски организации, забранени в целия цивилизован свят, а да плюеш демокрацията, реда, прогреса и изключителните постижения на Израел... Ей, драги измекяри, само за малко се върнете назад в нашата история с 500 години ислямска власт и турско робство, само за миг се преместете в днешна Франция, с нейните вече над 700 джамии, над 35% мюсюлманско население и остра тенденция до десетина години да стане първия шериат в Европа, само за минутка отидете по площадите на големите градове в Зап.Европа и ще видите тук-таме само бели хора, пълно е с араби, негри и всичките са мюсюлмани... Няма логика в вашите простотии, изписани със злоба срещу Израел, освен ако и вие сте с шалвари и се дупите по 5-6 пъти в джамията...

Що за наивник си да вярваш, че едните са добрите, а другите лошите? Който и да "победи" за теб нещо ще се промени ли?

Съпоставяне Ислям (като допълнение Турция и Русия към Ислям), срещу Западен Свят.

Които умират там,по малко човешки същества ли са от Навални?ЕС защо мълчат,като бълхи в гащите?

И ЗА ЕДНИТЕ И ЗА ДРУГИТЕ ООН ДА ИЗПРАТИ КОНТИНГЕНТ СИНИ КАСКИ ПРЕДИ ДА Е ПЛАМНАЛА ИСТИНСКА ВОЙНА..........

Къде са сега ООН и всички международни организации? Това е геноцид срещу палестинците. Чифутите трябва да бъдат спрени.

СЕ НАСИРАТ ОТ СТРАХ СТРАХ ГИ Е ОТ ИЗРАЕЛ.. ПАЛЕСТИНА... ЛИВАН... ИРАН МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА

Значи евреите ползват изтребители да пускат бомби и да убиват хората ама са ревнали как от палестинска страна им ''пращали'' ракети???? И кой реално е агресор след като ползва самолети да пуска бомби????

Още ли не можеш да схванеш логиката? Хамас ПЪРВИ започват да изстрелват ракети по Израел, А НЕ ОБРАТНОТО! Израел се защитава в отговор, като им отговаря, А НЕ Е ИНИЦИАТОР! При това, доколкото е възможно по-точно, конкретно, с колкото може повече предупреждения за цивилните да се махнат от точката на ударите. Ако и това не те удовлетворява, можеш ли да предложиш какво тогава би трябвало да направи Израел в случая? Да, ужасна е смъртта на децата и невинните, но при това положение, ако се понапънеш да помислиш малко, не е трудно да достигнеш до извода, че отговорността за тяхната смърт е НА ИНИЦИАТОРИТЕ НА КОНФЛИКТА, които са Хамас, а не на Израел! Още разяснения?

по причини за барбата за власт и пари , както и у нас

Само се питам кога реално тоя дето си пази властта ще да плати реално защото е виновен , докато ония невинни жертви плащат ама за неговото стоене на власт...

И Израел като краварите всички невинни жертви на тяхната агресия си ги пишат в графата ''косвени'' защото интереса им е на първо място а не хората.

Абе умник, какви интереси какви пет лева? Хамас са ИНИЦИАТОРИТЕ на проблема, защото ТЕ ПЪРВИ започнаха да изстрелват ракети по Израел. Според теб какво би трябвало да направи Израел в тази ситуация? Какви кравари, какви интереси? Става въпрос за защита от побеснели кучета от Газа! Толкова ли е трудно да се схване???

да отърве кауша за корупция...

Евреите не четат Стария завет, а Талмуда, изпълнен с множество фантасмагории и други магьосничества и за информация, тази религия съвсем не е монотеистична, както ни казват. Но най-вълшебното е, че еврейската душа е безсмъртна, за разлика от гойската. Гоите, т.е. всички останали хора се считат просто за бездушни животни, които трябва да служат на богоизбраните като роби. От тук и цялата жестокост към палесинците в концлагера, наречен Газа

Говориш пълни глупости, пълни с невежество според слухове и конспиративни теории. Защо не вземеш да отидеш в Израел лично някой ден да видиш какви ги плещиш, и какви са безумните слухове които се разпространяват сред простолюдието (вкл. и българското), на които и ти вярваш и ги драскаш тук?

и сега са терористична държава и бие палестинците с най-модерни оръжия , а те я пушкат с ракети НАПРАВИ СИ СЪМ

пръв започна сегашния конфликт!

бой по ислямистите

абе някои с меки мозъци на правят тука на балъци.мунгалите изстреляха 2000 ракети срещу градове да убият хиляди ,а пък после ревът че ги бомбят !!!еваси лицимерието, изстреляха си ракетите и веднага искат примирие.бой до дупка по ненужната тор докато мърда.

Млъквай бе нещастник!И ти си вдин от тях.Гад мръсна!

мустачките и всичките ще ги вари на сапун..

+++++++

За подобни действия Милошевич е в затвора до живот. На Нетаняху обаче европейците ръкопляскат, понеже американците иго поощряват.

Не лъжи.

Стига де, смърт сеят само руснаците, а американци и израелци носят само радост по света

От клиповете ясно се вижда, че блока е поразен от заредена с масло и мед ракета. И еврогеьовете ръкопляскат. Мазел тов!

единствената терористична държава , която си позволява системен , дивашки антисемитизъм е израеЛ! палестинците са 100 % семити за разлика от поне 99 % от т.нар. евреи които са основно потомци на юдеизирани хазари, ашкеназита има и всякакви мелези, разбира се, но основно без семитска ДНК

Ами ако смяташ че е нечестно изреал да изстреля 1000 ракети към газа?! Щом смяташ че е нищо. Или Украйна към Москва само 2 ракети?! Ако си искрен трябва трябва да се съгласи на рципрочността

заото не може да направи правителство и го чака затвр за корупция - осъден е...

Посланик Митрофанова набира доброволци в руското посолство желаещи да пострелят с КАТЮШИ от Газа по шибаните еврей. На първата тренировка инструкторите от руската армия ша ги учат да викат - АЛАХ Акбар ! На втората тренировка - тя вече е в реални бойни условия- стрелба по ционистите от закрита позиция в условията на градски бой. Оцелелите ги чака купон в Крим с много руски девочки

Цялото зло по тая земя е плод от политиката на кравари и чифути

Не че нещо, ама нас ни карат да приемаме мигранти, а Израел си стреля по бежански лагери. Как да коментираме това?

1000 домашно направени ракети от Газа са ударили Израел тази нощ...ЖЕЛЕЗЕН КУПОЛ

Ний подържаме нашти "по-големи братя от Авраамовата вяра" . Така днешният папа нарича богоизбраните. Секи знай, чи те са цветът на човешката цивилизация.,..

И каква е допирната точка между чифути и християни че евреите все се пъчат че са ''правоверни'' защото видители преди хилядолетия нещо е станало по тези земи.

Медиите се опитват да концентрират вниманието ни върху всякакви въпроси, но не и върху геноцида срещу Палестина, геноцид продължаващ повече от 7 десетилетия, геноцид, който те наричат „конфликт“... Хората, които се осмеляват да обсъждат този въпрос обективно и публично бързо ги обвиняват в антисемитизъм. А геноцидът и кражбите на земя/собственост на палестинците са повече от правителствена политика; иначе не биха продължили повече от 7 десетилетия! Не виждам по-висока проява на расизъм – дори и в Талмуда – от криминалните и нечовечни действия на израелските власти срещу Палестина; неслучайно името Израил на иврит означава „който се бори срещу Бога“! Това е далеч по-лошо от така наречения Холокост, защото продължава много по-дълго и включва унищожаване на частна собственост и масивна кражба на земя! Израелците намират за полезно да се представят за жертви, докато убиват палестинците, унищожават имуществото им и крадат земята им!

Изстрелването на ракети срещу цивилни в Израел и избиването на жени и деца Как се връзва с вашата теория? Установките за изстрелването на тия ракети съвсем умишлено се разполагат до жилищни сгради до болници и до места, където има повече палестинци. Същите ракети не притежават никаква точност и удрят безразборно. Същите ваши онеправдани, празнуват по площадите когато се съобщи че са убили някое дете в Израел.

Да очакваме ли някаква реакция от "обединена Европа" нещо санкции , някаква реакция.Или на евреите всичко им е позволено?

Всичко им е позволено. Дори и геноцид. Тия евроатлантически ценности, проповядвани от държате избили милиони невинни хора, не вървят. Човешкият вид е сгрешен, само армагедон ще го поправи и да започва еволюцията на друг вид.

Представете си ако Русия извършваше подобни бомбардировки, в които се сравняват със земята жилищни сгради и загиват невинни хора включително и деца. Какво щеше да се случва в международната общност. Какъв вой, какви санкции, какво чудо. А сега, сега пълна подкрепа за израел, даже държавите с ценности и евроатлантици издигат израелските знамена. Няма такова лицемерие.

Защо да си представяме като можем да гледаме. Отваряме Ютуб и гледаме: - Афганистан - Чечня - Абхазия - Южна Осетия - Сирия Матриал за гледане - бол!

мушморок, ти що за лайна си изтърсил тук? Кой започна конфликта? И знаеш ли какви гадости правят твоите мирни Хамас-терористи? Знаеш нашата древна притча "да би мирно седял..." Израел има невероятна хуманитарна помощ за тези нещастници в Газа, впримчени в оковите на Хамас. Всеки ден над 150 камиона с храни лекарства, бензин, консумативи, както и ел.ток и вода, се подаряват на 1.8 млн бедни араби и палестинци. Без тази помощ Газа ще приключи за 48 часа. Защо мислиш, драги безпросветнико, че Египет се отказа тотално от Газа и вдигна гранична стена!!! Защото разбра, че не му е по силите да се справя с радикалния ислям там и не иска да има нищо общо с уж своите братя в Газа... Айде, по-кротко с простотията ти, а ако си с шалвари, тичай да се дупиш в близката джамия...

Ами тя го правеше на времето в Чечня. Обстрелваше с град села изтриваше ги. Грозни беше равно поле. И пак загубиха първата чеченска воина. 200м Русия срещи 2 милиона чечня без нито един самолет?! Втората воина я спечелиха но още плащат репарации на рязания Кадиров който пък държи улиците на Моисква и му направиха най голямата джамия извън пустиня:) :) :) :) :) Москва е 30%мюсулманска

Няма ли да се вземат мерки против пандемията от бомби там ? Или корона "вируса" е по-опасен ?

Кога демократичните американци и западни европейци ще затварят най-големия концлагер на всички времена, Палестина?

"Те продължават да плащат скъпо..." ивицата Газа си е открит ГУЛАГ или концлагер. Да живееш 50 години в лагер какво повече от това да плащаш, Израел да се оправя :)

Никой не иска Газа, и Египет се отказа, само радикалните ислямски групировки действат там и заробват нещастните местни жители...

светът ще се занимава с вас?

Тактика на Хамас е да прикрива и разполага въоръжената си инфраструктура в жилищни райони. Така неминуемо предизвиква цивилни жертви и, съответно, провокира негативна реакция срещу Израел.

израел знаят че такава е тактиката, така че сами са си виновни за негативните реакции. който си щади пехотинците и разчита само на авиация, трупа негативи, накрая си ги плаща

тия се млатят от га са слезли от клона за тоя дето клати клоните! Само ефекта на Содом и Гимор да разчисти всичко и да се започне наново живота. Омразата е дива не изчезва какда е там е верска.

направо убиват за удоволствие.

Обаче как точно ще се постигне мир, при положение че и хамас и хизбула и голяма част от палестинците отричат правото на съществуване на Израел. Забележете-не територията, а правото на хората да бъдат живи. Според тях всички трябва да бъдат избити-и това го заявяват публично. Как по-точно ще постигнеш Мир с такива хора? Освен това, пак според същите, след като унищожат всички в Израел, следва джихад. всички които не споделят тяхната версия на мюсюлманската Вяра, също подлежат на унищожение.

Представи си ООН реши да засели днес на нашите земи наследници на ъъъ древните траки. Създава държава Тракия и от цял свят започват да идват чернокожи тракийци, които нямат нищо общо с истинските. Решават, че Пловдив им е свещена територия и го затварят за всички. Като им скимне и се разможат, тръгват с багери да събарят постройки, горят гори и плодородни дървета и накрая заявяват че палестинците са.. рак който трябва да бъде изрязан. Накрая ни разделят на няколко територии - София, Плевен и Ямбол, останалите изтикват в една ивица между Дуранкулак и Бургас и не дават пиле да пръхвръкне. Който реши да се съпротивлява - го заливат с бомби, фосфор и напалм.

Само мога да си представя как ще гракнат ФАЩ и ЕС в един глас, ако руската армия събори така жилищен блок в Сирия

Те събориха не един и два, уви.

И в Масква ако съборят може да грачат, но ще им спадне гласчето.

Американците изравниха/буквално/ със земята Ракка. ПО медиите беше представено като победа срещу идил.

"Конфликтът" сее смърт. Израел ни лук ял, ни лук мирисъл, се "брани от ислямския тероризъм".

Затова ли се ваксинирахте?

Ваксинирахме се срещу вируса араб-ал-иран.