Конфискацията на имоти на братя Галеви затъна в експертизи

Окръжният съд в Кюстендил отложи делото за конфискация на имущество на т. нар. братя Галеви за декември заради голям обем от работа, поставена пред вещите лица.

Обратно в новината

Коментари - Конфискацията на имоти на братя Галеви затъна в експертизи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви експертизи бе, кому са необходими?! Конфискуват се материалните активи, всичко, без значение на цената. През 2012 г. е била една, днес на половина, утре ще е на 10 %, докато влязат в сила ще станат на 0 стойност!! Що за идиотщини в тая държава. Като не са доволни муприте, да дойдат и докажат каквото искат!

Делото е отложено от декември за април т.г. Сега е отложено за декември, а през декември ще бъде отложено за април 2018. Април 2018 ще бъде отложено за декември 2018 и така докато се изясни...след има-няма 30 години...

Пропаднала Държава , пропаднала Съдебна система !

loyola

Тези експертизи, защо не ги приложат и на Х Бисеров, И Костов, и т.н. народни герои?

Нима? Че това не е новина. Новина щеше да е, ако конфискацията върви по план и с пълна сила!

ощте едно доказателство че съдиите ни са страхливи и от страх работят за мафиотите шепа бандюги плашат цяла българия срамное 21 век бандюгите да си правят каквото си изкат боко може да иска да се справи стях може би има полицаи и прокурори дето искат да се справят но се вижда че са страхливци това моето мнение .страх гие да не се случи нещто със семействата им или със самите тяъ.За мен управляващтите са страхливци !

Нещо, май сложи нещата наобратно. РАЗБОЙНИЦИТЕ СА СЛУЖИТЕЛИ НА ДЕПУТАТИТЕ И СЪДИИТЕ. За СПАЗВАНЕТО НА РЕДА в ТАЗИ СИСТЕМА СЛЕДИ МВР.

НИ СЪДИИ, НИ ОСТАНАЛИТЕ ПО ВЕРИГАТА !!! ПРОСТО СА БИЗНЕСМЕНИ !! СВОБОДАТА СИ ТЕЗИ БАНДЮГИ СА ОТКУПИЛИ С МНОГО ПАРИ !

Една година експертизи и накрая - Всичко са изкарали с честен, къртовски труд! И....отново нищо! Не е за пръв път!

каква е разликата между Галеви и Тиквун ?

Няма разлика

АКО ИСКАХА, ЩЯХА ДА НАСЪРЧАТ КОНФИСКАЦИЯТА НА ИМОТИТЕ СИ И ПОСЛЕ ДА ОСЪДЯТ ДЪРЖАВАТА В СТРАСТБУРГ. ТАКА ЩЯХА ДА УВЕЛИЧАТ СЪСТОЯНИЕТО СИ . ХАХАХАХАХА !

От текста под снимката става ясно, че се знае къде са братята?

Едни бушончета бяха тези двамата и те изгърмяха.

въобще не са изгърмели а си живеят живота а ти опъваш каиша

черните... може и да са им пръснали отверстията

Защитени свидетели са. Помогнали са за пресичане на някакъв голям канал, нежелан от американските раз. служби. И сега живеят под друга самоличност. Затова Р. Петков се подсмихва и нищо не казва. Няма как да каже, такава е договорката. Вероятно са играли срещу някаква много силна групировка и са си заслужили амнистията. Затова и никой не ги търси. То и тяхното не е живот, ама са го предпочели пред затвора заради техните престъпления.

ПОСЛЕ ИМА ДАВНОСТ. СИМУЛАЦИЯ НА ДЕЙНОСТ ! ФАКТ Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПРЕДПРИЕМЕ НИЩО !

нема такава държава. Смешници, кокошкари!