На 50-годишна възраст почина Трифон Иванов

Един от най-успешните български футболисти е починал в нощта срещу събота. Бившият централен защитник Трифон Иваанов миналата година навърши 50 години.

Обратно в новината

Коментари - На 50-годишна възраст почина Трифон Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарим ти за всичко! Велик си! Почивай в мир!

някой натиска -1, бас държа че е раждан във WC

Големи боклуци има. Демокрацията им дава гласност. Това е реалността!

До сатанистчето 666 !!! Аз натискам -1 бре!Два баса държа,че цел живот си бачкал и бачкаш понастоящем във WC-то на автогара Исперих бре!!!

Откъде си толкова сведущ за WC-то на автогарата на Исперих? Да не би там да си изкарваш прехраната?

Благодаря ти, че беше част от хората, които накараха всички ни да се почувстваме щастливи, да мечтаем, да се усмихваме и да се прегръщаме с непознати хора. Ти остана един от малкото неопетнени хора от златното футболно поколение. Почивай в мир, сигурен съм, че си на едно по-добро място. Поклон пред теб капитане!

"Носете си новите дрехи, момчета!Падаме, както ходим, умираме, както спим..."Може-би на Бог му е бил нужен сега, точно той! Светъл път към звездите, синко! Не взимай със себе си всичко - остави ни малко слава, още мъничко от мъжество си и парченце от разкъсаното ти сърчице - да има за всички ни!

съболезнования на близките и тъга от загубата на един добър човек,донесъл радост на хората с таланта и трудолюбието си.

Казах, че съжалявам за Трифон, и просто вметнах, за да изтъка неговата Скромнос, казах как се тресе перуката, на неговия началник ! Клетви, обиди, всеки се испразни, и сега ме е страх, да каже нещо за "Камата", който се взе за по-велик от Гунди, и за Данчо Клечков, той пък прогони Барбатов с острия си клюн на папагал, и за "Стратега от Мировяне", нафърли се върху Легедата Бонев, за да му припомни Той, как го пипнаха, във Швеция, със 5 часовника във гащите! А за ония, от КТБ, дето се перчат със "ЦИКЛОН Б", мижду крилцата, не ми са говори, кмета Тотев, да се срами от тая жълто-птича зган, с "БОТЕВЪ" на гърбъ. една бабичка една бабичка

Поклон!Думите се излишни.Един от малкото истински българи и футболисти!Няма да те забравим!Но България малко те беше забравила за съжаление.Сега няма смисъл да пишем и да показваме ,защото той няма да види нищо.Но така правим ние.Може би Трифон е дал най-много на футбола ,най-истински е,не екомерсиален.Но го загубихме,един по еднин губим българите си.Почивай в мир !

Велик Българин!Поклон !

Лека му пръст, голяма работа беше. Рано му беше....

Гледам и сълзите ми текат, мъчно ми е без да познавам този титан лично, мъчно ми е, и имам гордост и памет за Трифон...Все едно го познавам с всички спомени от тази еуфория, праз тази паметна година!!! Няма забравяне!!! Пак и пак поклон!!!

Лошите момчета се харесват на всички жени! А, че Туньо е от лошите момчета, му бе изписано на лицето и веднага биеше на очи!

Почивай в мир,скъпи ни Трифоне. Голям футболист,истински мъж!

велик,по-велик,наи-велик,тунио.никога неможах да определя за себе с кои е по-добур,тунио или стоичков.единият страхотен таран ,другият безапелационен голмаистор.стоичков удостоен с почит в музея на барселона,тунио удостоен с почит в меката на футбола(бразилия)с основан турнир носещ наговото име трифон иванов.жалко ,жалко ,много жалко,че такива като него прославили българия си отиват,а погуващите я боклуци остават да живеят? ние признателните почитатели ще те помним винаги докато цме живи и ще се пркланяме пред твоя талант.нека ботев ме прости,но ще парафразирам негов стих." тоз които прослави българия, тои не умира",ти също тунио.

БОГ ДА ПРОСТИ .МИР НА ПРАХА МУ.ЕМБЛЕМА НА ЕТЪР И СЕЛОТО ПОЛИКРАИЩЕ. ОБАЧЕ КАТО ПОЧИНЕ НЯКОЙ ПРОФЕСОР ИЛИ АКАДЕМИК НЯКОЙ ВИДЕН УЧИТЕЛ ЛЕКЪР ИЛИ ИНЖЕНЕР НАЙ МНОГО МИЗЕРНО КЛИШЕНЦЕ В НЙКОЙ НИСКОТИРАЖЕН ВЕСТНИК И МИНУТКА БТВ. Е ЩОМ ФУТБОЛА Е НАЙ ВАЖНОТО ЗА ТАЗИ НАЦИЯ БЕЗ БРАЗИЛСКА А С РОМСКА КРЪВ И МАНТАЛИТЕТ-БОГ ДА ПРОСТИ.

Недостоен гнида може да си мисли така

глупак си ти андрешко,едното не е сравнимо с другото.между футбола и медицината разлика колкото от земята до небето,няма да го проумееш никога.

Катя

"Е ЩОМ ФУТБОЛА Е НАЙ ВАЖНОТО ЗА ТАЗИ НАЦИЯ..." За жалост много малко неща могат да обединят нацията ни, да ни накарат да се гордеем, че сме българи. Футболът (и спортът като цяло) е едно от тях. А ти, като не знаеш да говориш, научи се да мълчиш!

Утре ще видиш, като празнуват Камата, тоя, дето се пъчеше за по-голям от Гунди, спор няма да има, защото човека е "Онодис кауза", не поглежда майка, баща и брата, а съвети дава на студьентити: По- малко учьети, повиче йбьети !

Жена ми, миналата година се е срещнала с Трифон и жена му. Служебно - такава и е работата. И днес, на масата си спомни за Трифон. Много хубави думи каза за Трофон от тази среща . А случаят е бил не от най-хубавите. И тя разказа доста подробно за срещата с този Истински и Скромен Човек. Казал - аз съм футболист и за това е тук Жена ми, тя разбира от тази материя, нека да я оправи ако може. И жена ми рече -не можеше да не се направи всичко, каквото можеше. Това е Човек, който рядко срещам в работата си..... Стана ни мъчно ... Тъжно ....

прости на булгарите трифоне, те те обичаха , говоря за обикновените хорица ,които ти и другите момчета направи горди це са булри. дулбок поклон пред теб. голям мугкар си, единствения които ни сплоти пак. прости ни ,бече по- голям от всики нас. почиваи в мир. обичаме те...

ти просто си плямпаш нещо, колкото да не заспиш!

Катя

Почивай в мир, Трифоне! Само един ден те делеше от именния ти ден, когато хиляди, милиони българи щяхме да те поздравим за празника. А сега палим свещи и се молим за мир на душата ти; или просто те споменаваме с добро. Ти не си само една звездичка горе на небето - ти беше голяма звезда и приживе. България скърби и никога няма да те забрави. Съболезнования на семейството и близките!

Той бе част от най-добрата история на българския футбол и страхотните емоции и преживявания, които даде на милиони българи. Вечна му памет.

Бог да го прости! Беше голям футболист! Почиваѝ в мир,Трифоне!!!

Трифоне, Благодаря ти за всички хубави емоции, с които ни дари. Плаче ми се. Почивай в мир.

Все по-млади си отиваме от този свят. За това обвинявам капиталистическо корпоративно консуматорски живот. Не ме интересува кой какво разправя но преди 25 години се живееше по-добре и по-спокойно, и аргументи че тогава съм нямал това или онова изобщо не са аргумент за мене. Спокоен вечен покой Трифоне! Казват че в живота си бил рядко свестен човек. Господ вижда тези неща.

Весе-стой си в Люлин и си харчи парите от слугинажа в хотела на остров Малта бре!Преди не беше толкоз кръвожадна!Трай си и не се изхвърляй бре!Апропо-къде се затри твоя съпортър Откачения Макс бре???

Трифон направи цяла България единна. Тогава, когато играеше и сега, когато всички скърбим за голямата загуба. Поклон пред него и за това, което направи за България.

Почивай в мир. Прекрасен футболист, радостта, която ни донесохте през 1994 г всички от Пеневата чета едва ли ща се повтори в близките години. Трифон Иванов беше един от тях. Петима от тази чета бяха от В. Търново, какви школи имаше в по-малките градове, а сега освен в София в другите градове живота замира.

що за хора сме ? Не може ли поне един човек да погребем с достоинство ? Затваряйте психиатриите, пациентите ви са навън ! За мъртвите или добро, или нищо - те не могат да станат и да се защитят !

Играеше с хъс, раздаваше се на терена. Бог да те прости, Трифоне!

Бог до го прости! Много ни радваше!

Бог да го прости! Донесе ни много радост и гордост заедно с останалите от тъй наречената "Пенева чета" през лятото на 1994 г. Пиянството на един народ - това представляваха улиците на България след победата над Германия на четвъртфинал. Хиляди ликуваха по улиците на градове и села като развяваха национални флагове, надуваха клаксони, свирки, тромбони и крещяха като обезумели от щастие. Това, което никой политик и никоя партия никога няма да даде на народа си го дадоха те. И Трифон беше един от "виновниците" за това състояние на българските духове през това горещо лято. Почивай в мир и светле ти памет!

За всички нас ,които помним многото славни и победни години на Армията, забрава няма! Оставаш завинаги в Славния пантеон на Червените ШАМПИОНИ!

Почивай в мир, Трифоне !

Бог да го прости!

тук талантите си отиват млади. Бог да го прости!

Бог да го прости ! Беше голям футболист ! Почивай в мир, Трифоне !

Трифон беше велик човек и футболист с голямо сърце и благ нрав. Мир на праха му.

тунъо бе боримечката на терена бог да го прости

Австрийския Krone публикива статия със заглавие "Шокираща новина. Легендата на Рапид Трифон Иванов е починал". Както в Der Standard (виж постингите ми от вчера), така и в Krone читателите се сбогуват с Трифон. Трифон бе само 2 сезона играч на Рапид, но е оставил дълбока следа след себе си. Не вярвам някой фен български отбор, да пише подобни мнения за бивш техен чуждестранен играч. Австрийците пак ни демонстрираха човечност. Ето част от тях: "Mein grünes Herz blutet. Er war eine Legende" (Сърцето ми кърви. Той беше легенда) "Sehr nette Persönlichkeit, er war mehr als er vorgab" (Много мил човек. Той беше повече от колкото показваше навън) "RIF ! VIEL KRAFT der FAMILIE ! einfach nur unfassbar" (Почивай в мир! Много сила на семейството! Просто не мога да повярвам...) "Bin kein Fußball und schon gar Rapid Fan aber Ivanov war mir sogar ein Begriff" (Не съм футболен фен, нито пък фен на Рапид, но даже аз знаех, кой е Иванов) "Das ist traurig! Ein guter Fußballer. Schade". (Много тъжно. Един добър футболист. Жалко) "was haben wir da im Stadion gesungen,wie ein Trifon gekommen ist am Feld. da gingen die Sprechchöre los..Ivanov,Ivanov,Ivanov,da gab es Gänsehaut pur..ein toller Spieler,so einen würden meine grünen wieder brauchen" (как само сме пели на стадиона, когато един Трофон излизаше на терена. всички викаха Иванов, Иванов, Иванов, направо да настръхнеш... един страхотен футболист, точно един такъв (играч) им трябва сега на зелените) "R.I.P. Trifon. Deine Spiele für Rapid bleiben unvergessen" (Почивай в мир Трофон. Игрите ти за Рапид остават незабравими) "Trifon Danke für die schönen Stunden mit Dir !!!!" (Трифон благодаря ти за прекрасните часове с Тебе) "Bin ehrlich geschockt, und tief traurig. Hab ihn so oft spielen sehen dürfen....!! Ruhe in Frieden, Trivon !" (Шокоран съм и дълбоко тъжен. Виждал съм го толкова често да играе. Почивай в мир Трифон) "R.I.P Trifon du bist in unseren Grünen Herzen." (Почивай в мир Трифон, ти си в нашите зелени сърца)

Защо не излезе и разкаже истината за нещастния случай личният лекар на футболиста. Тези инфаркти се получават и от друсане с анаболи, бенаболи и други анйал-къде регламентирани, къде не! По-важнио е електората да зяпа мачове и да си трие .... г ръцете! Сила не се прави от овесени ядки и мюсли! Тъпкане до дупка с несвойствени друсала, в името на едно голямо нищо! И какво, като са го знаели извън България? С нещо да е променил света? Всеки има починали близки. Колко скърбим за тях? А хилядите, загинали - отново поради лакомия и простотия в катастрофи? Това, случилото се с човека не е добре, но не е здравословно да се преекспонира! Впрочем, забравих за онеправданите старци, за които никой не се сеща! Искам поне един смислен коментар, а не всички да се надплакват и надгракват, а утре-напред към фитнес залите - с новите боклуци, които някои гълтат, да се правят на мъжкари, но си остават вечните Бай Ганьовци!

простак си и простак ще си умреш.

Толкова ми е писнало от такива дребни душици като тебе - не било здравословно да се преекспонира според тебе - хората го обичат, това е, нищо не се преекспонира. Футболът е велика игра и спортът изобщо. Възхищавам се на мъже като Трифон Иванов - с дух, с достойнство, с мъжество, да знае какво може и да знае какво не може, да си знае мястото и силата и да не ламти за слава и пари. Такива мъже почти вече няма, независимо дали са спортисти, писатели, лекари, професори - всеки си има талант. Жалко, че все повече мъже са като тебе, злобни, завистливи, мрънкащи, незачитащи постиженията на другите, неможещи да се радват, неможещи и да скърбят. Остави ни поне да почетем този достоен мъж, заради радостта и приятните изживявания, които ни е дал приживе!

TIREX

истината- дрога пиянство и пак алкохол треторазрядено ренде грозно и пошло.да харесваш иванов е показателно за диагнозата на булгаристанци, з а тях лекар учен е нищо щом този им е легенда..пфу!

аз се прекляням пред този човек

Днес трябваше да празнува Имен- ден, св. Валентин, да смуче Скоч, и да се тресе като полудел Маймун, на дансинга на некоя ВИП-кръчма, а оркестъра да свири в бесен ритъм чалга, чалга! баба Тодорка

мамчето ти потно, селяндурче жалко

Аз гововря така, защото често ни показват Шефа му- ту Перуката, ту Рачков, как се тресе като луда флюбена Маймуна! Съжалявам, аз обичам Трифон, а вие не разбирате ! Нищо не сте разбрали

България ще помни Боеца Туньо, а ти и жалката ти фамилия ще гниете, проядени от червеи!

Оо, даже си и по-добър ! Що не се кандидатираш за Пловдифски владика ? Пловдифските Канарчета с "ЦИКЛОН Б" на крилцата Те точно такъв водач искат, да кълне врага на "БОТЕВЪ"

Името на Трифон Иванов е известно на всички Българи и на много Австрийци! Твоето име анонимна ГНИДО никой не го знае! Трифон Иванов е донесъл много радост на много Българи и Австрийци! Ти тъпако ще си гниеш в злоба та си! На Трифон Иванов ще бъде издигнат паметник в Търново! Трифон е оставил следа след себе си! Ти идиотино ще си пукнеш без някой да разбере и никой няма да забелеби липсата ти!

Г.о.в.е.д.о, Не знам дали ще узрееш някога дотам, че да разбереш колко неуместно е "мнението", което си публикувал. Тъпо, нещастно копеле, постигна невероятен успех - вече имаш 20 минуса, значи поне 20 души са забелязали мизерното ти съществуване днес. Ако продължаваш в тоя дух за няма и година - две ще си се сбръчкал от негативната енергия, която привличаш и излъчваш.

Че миналата година, някой възкликна, и ми даде титла Национален къртач на мивки ! Това, че не бех се подписала , може- би е помогнало, но на, Не съм чак толкоз неизвестна ! Тук конкретно писах за Перукера но, не ме разбират, Тъпите хора ! А твоето изпокоение, ще е си я тура наобратно! ОК? Оди се пЕри!

Тъпак!!!

Топ-гъс, със буен перчем от Къдрава женска Йчка! Представям си, как ще се тресеш, Чалга ако чеуш ?

Почивай в мир Туньо. Сърцат мъжкар, който се раздаваше на терена. Голям си! Благодаря ти!

Obichame te, Trifone!

бог да го прости.....почивай в мир......с много любов и силен дух играеше за България...мисля,че е бил щастливец да играе в знаменитата 1996 за България и ние, че бяхме свидетели да го гледаме заедно с всичките юнаци.....поклон.....велики моменти....да плаче от радост цял един народ .....почивай в мир, братле....помагайте на България от горе

До нана булгари! През знаменитата 1996 година българите-юнаци отпаднаха безславно още в групата бре експерте!След знаменит автогол на Чичовото срещу Франция бре!пп-Впрочем от нашия отбор Туньо както винаги беше най-добрия ни играч и неслучайно в края на годината спечели престижната награда Златна топка на френското списание Франс футбол бре!!!

TIREX

я пак кво спечелил грозника??? 1 път шампион на австрия и 1 път втори- толкоз твърде нищожно за треторазрядник

Олигофрен, стигал си брекал като овца. Селяндур скапан. Оди да копаш картофи.

Днеска е Трифон Зарезан!Честит имен ден на великия Трифон Иванов от Търново бре!Да си жив и здрав Туньо и да ни радваш още 50 години с великолепната и спортсменска игра!Ти го можеш!Велик си!!!

Вас и смъртта ли не ви смирява, та се гаврите да поздравявате един покойник?! Е, то какво друго да очакваш от примати с клавиатура...

Почивай в мир

Хората излезли от "тоталитарното" минало, донесли слава на България, не могат да преживеят демокрацията. Умират без време. На толкова почина и великия Атнанас Комшев, както и много други знаменити в миналото българи угаснаха като въглени в изоставена пещ. Тази възраст е предела на едни силни и способни хора, за които няма място в "съвременна" България. Трифон долетя до успеха си като заря от светлото ни минало, за да освети за едим момент сумрачното ни настояще и да си отиде, без да е поискан докрай великия му талант. Мир на праха му!

До скъпия ни SS-чо! А така също не бива да забравяме великите ни борци Васко и Жорката Илиеви(особено Жорката!)дошли като заря от светлото ни минало и изгорели като метеорит във отровната атмосфера на мрачното ни капиталистическо настояще бре!

В светлото ни минало Илиеви, както сам казваш, са били скромни борци. Всичко неправилно стана с тях след това. Не следва да се съмняваш, че ако светлото минало не беше се превърнало в мрачното настояще, ти нямаше да им знаеш имената, ако не бяха станали от европейски призжори нагоре! Иронията и умалителните си ги запази за достойнството.

В светлото ни минало Илиеви, както сам казваш, са били скромни борци. Всичко неправилно стана с тях след това. Не следва да се съмняваш, че ако светлото минало не беше се превърнало в мрачното настояще, ти нямаше да им знаеш имената, ако не бяха станали от европейски призжори нагоре! Иронията и умалителните си ги запази за достойнството.

Бяха шампиони,докато Илиеви и др.т.н.босове бяха редови спортисти използвани в пъкления план за развала на всичко постигнато до 89!!!!!

Napycna ni edin velik sportist,chovek, rodolubez-dostoen za yvajenie bulgarin. Bog da go prosti!!

Почивай в мир!

Такова хубаво момче, и толкова ни даде, а и имаше още много да даде - светла му памет! Не вярвам да публикувате каквото и да е - вие си падате по псувни и продтащини - трябва да намеря изход от безизходицата, нали?

Такова хубаво момче, и толкова ни даде, а и имаше още много да даде - светла му памет!