Почина певецът Асен Гаргов

Големият български певец, музикант и композитор Асен Гаргов почина днес на 68-годишна възраст, съобщиха негови приятели в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Почина певецът Асен Гаргов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости, една генерация на духа си отива и оставя обич чрез изкуството си...

изпя най-хубава песен на протеста, РИП

може и да съм субективен, но мисля, че Асен Гаргов написа може би най-емоционалната и красива песен на Лили Иванова - "Самота". Много силен композитор, жалко, че и той ни напусна. Бог да го прости!

Сбогом Асене!! В негова памет изслушайте концерта на Лили Иванова в зала " Универсиада-1987г. Невероятно.

Поклон пред паметта му!!Бог да го прости! Пуснете си запис от концерта на Лили Иванова в зала " Универсиада" 1987г. С оркестър " Макове". Невероятен концерт. Асен Гаргов-соло китара, Орлин Лалов-бас китара и Александър Кипров -пиано и др.

Отива си Богатството на България.Така е. Най-Хубавото, което имаме си отива. Това са Хора, които ни Правеха Човеци, а не ни залъгваха, че ни Хранят със Суджуци. ............. И Всички, дето уж са ни напуснали, са го направили Телом, а Не Духом. Щото живеят в Нас, докато и ние не се преселим, като тях на едно по-хубаво място, даже и АД може да е. ------------- Асен е поредният ... и няма как това да се спре, мамка му...

Нека журналистката Виктория Петрова да се ограмоти и да знае,че песента "Живот ми дай",продължава 'Вземи панелите трабанта,но въздуха ми остави",с което не пише срещу властта,а срещу брака.

Нека журналистите се ограмотят,че песента "Живот ми дай"продължава вземи панелите,трабанта,но въздуха ми остави.Нека журналистката БТВ Виктория Петрова да се ограмоти,че тази песен не е срещу властта,а срещу брака.

Това...само комунетата си мислите, че песента е за брака.

Почивай в мир, приятелю!! Бог да те прости!

Почивай в мир, приятелю!! Бог да те прости!!

Лека му пръст на човека! Ами оная кощрамба ,кога?

Почивай в мир Асене! Ти беше човека, който изтърпя най дълго капризите на една дърта вещица, и когато накрая тя отказа да изпълни съкровената мечта на всяко едно семейство я остави. Отмъщението и беше жестоко. Лили Иванова - може и да е най добрата певица която сме имали, но като човек не струва и копче...

Хубав и Благ Човек. Дава си таланта БЕЗ ОСТАТЪК на другите. И май го бяхме Забравили и аз самия. И трябва да дойде Лошата Вест, че да си го спомним. Така си мисля, може и да не съм прав.

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЛЕКА МУ ПРЪСТ МНОГО ГО ХАРЕСВАХ КАТО ПЕВЕЦ ЧОВЕК И ПОЛОВИНКА НА ЛИЛИ

ЛЕКА МУ ПРЪСТ ХАРЕСВАХ ГО МНОГО КАТО ЧОВЕК ПЕВЕЦ И ПОЛОВИНКА НА ЛИЛИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ

Харесвах Асен Гергов и Лили Иванова. Не харесвам поведението на родната прима, па макар и да бест, все пак и тя е човешко същество. Прави впечатление, че винаги тя е правата и не умее да прощава. Вярно от позицията, която заема, тя може да прави каквото си поиска, но фактът, че какъвто и да е бил краят на връзката и с Гаргов и чия вината, тя не иска да го изпрати с добри чувства и да си спомни за хубавите моменти с него, говори, че самата тя е злобен и краен човек, злопаметен, който не умее да прощава.

За жалост си отиват един по един истинските таланти на България.Присъствала съм на концерти на него и Лили Иванова.Невероятно излъчване на песните от двамата.

Невероятен талант, изпълнител, композитор и Човек! Скромен и Човечен Благородник! Жалко, скърбя с близките му! Почивай в мир! Ние оставаме с прекрасните ти и смислени творения, които завинаги ни напомнят за теб! ПОКЛОН!

Забързани в сивото ежедневие, не забелязваме какви стълбове на българската култура си отидоха от този свят. Жалко!Телевизиите ни облъчват с чалга певици, а забравиха тези, които създаваха шедьоври на нашата музикална сцена. Забравиха ги и ги оставиха на произвола на съдбата. Поклон пред един творец и истински приятел.

Наистина тъжна новина. Жалко! Почивай в мир! Остави много хубави песни и спомена за прекарани чудесни часове на концертите.

Бог да го прости!

Бог да го прости ! Беше истински артист !

Светла му памет! Човек с талант и душа! С песните си е подарил приятни мигове на милиони хора!

Почивай в мир приятелю!

Мир и светлина на душата му! Такива музиканти в днешно време няма.Златно поколение си отива .

Бог да го прости .Един от най- силните периоди на Лили Иванова.Оркестър " макове- Асен Гаргов, Орлин Лалов, Александър Кипров бяха " жестоки" музиканти. Скромни и даровити!Но музиката им е вечна!

Сбогом, мир и покой на душата и духа ти!

За съжаление още един виден деец на изкуството напусна този свят. Остават спомените. Поклон пред паметта му!

Стари мой приятелю, чуй годините, всеки има своят дом и свойто рамо. Всеки има своят път и свойта съвест, виж децата ни колко са пораснали. Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди... Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай тъй погубващо и страстно - не! Както преди... Стари мой приятелю чуй годините, всеки има своя миг - единствен миг. Всеки има своя сън - несбъднат сън, виж очите ни - колко уморени са. Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди... Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай тъй погубващо и страстно - не! Както преди...

Лека му пръст, много тъжна новина!

Много жалко...заедно с ценностните хора си отиват ценностите...завинаги...и ни оставят в духовна нищета... Бог да те прости, Асене! Мир на духа ти!

Много жалко...заедно с ценностните хора си отиват ценностите...завинаги...и ни оставят в духовна нищета... Бог да те прости, Асене! Мир на духа ти!

Бог да го прости!! Лили с оркестър " Макове"- Асен Гаргов-певец и китара, Орлин Лалов-бас и Александър Кипров -пиано оставиха незабравими мелодии и концерти. Професионализма им и сега не могат да го надминат. Жалко!!

Стари мой приятелю, чуй годините, всеки има своят дом и свойто рамо. Всеки има своят път и свойта съвест, виж децата ни колко са пораснали. Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди... Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай тъй погубващо и страстно - не! Както преди... Стари мой приятелю чуй годините, всеки има своя миг - единствен миг. Всеки има своя сън - несбъднат сън, виж очите ни - колко уморени са. Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди... Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай тъй погубващо и страстно - не! Както преди...

Наистина много тъжна новина.

Бог да го прости...творец, симпатяга, запомнящ се...Като дует с много любовни песни бяха страхотни с Л.Иванова!

Много жалко, без време си отива прекрасен човек и творец...заедно с ценностите, които носи... Бог да те прости, Асене! Мир и покой на душата ти!

Гаргата ;( Не ме разбирайте грешно. Просто така го наричахме като деца ... а той е част от детството. С хубавия му глас, с хубавите му очи, които караха майките ни да въздишат по него, а татковците - да му завиждат заради Лили Иванова. Красив човек и голям талант. Лека му пръст ;( ;( ;(

Повечето мъже си отиват между 6070г.Цял живот внасяш за пенсия ,а я получаваш само няколко години.Мир на душата му!

Бог да го прости.

Лека му пръст, чудесни песни изпяха с Лили

Бог да го прости

Бог д аго прости! Талант, гений, а беден. Още една голяма звезда си отиде. Срамно за музикант от неговия ранг, че колеги му помагат да си плаща операциите в Турция. В парламента се разхождат с чанти на Шанел, други карат мерцедеси, а доказали се артисти нямат пари. Много тъжно......

Да ти обясня защо са без пари- явно умишлено им изгоря архива. Познавам доста музиканти в пенсия или пред пенсия - същия проблем. Просто са си живеели с хонорари кеш. За 80-те как ти се струва хонорар 2000 лева за концерт ? Просто не са си представяли живота в бъдеще.

Да, жалко, но човек остарява/ но Гаргов можеше още поне двайсетина годинки да поживее/,жалко.

Велик творец! Не виждам днес негови последователи. Мир на праха му.

Е много жалко. Да почива в мир! Много го харесвах в любовния дует с Л.И. Минало...

Всичко си отива, песента остава... Бог да го прости!