Кон ритна дете в гърдите и го захапа за шията

8-годишното момченце е настанено в болницата в Сандански

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на коя. Естествено, ако момчето е дразнилo коня. Конете са много силни животни и не бива подигравка с тях, защото ще става така.Не ме хейтете, че защитавам коня, но в случая детето си е виновнo. ;)

конят хапе и рита. кравата боде. кучето хапе. овена блъска с рога. петела кълве. котката дращи. природа.

Мдаа, тежки времена настанаха. И говедата озверяха. Да се готви и флората. Очаквайте "Слънчоглед нарита пастирче"

По скоро - Слънчоглед захапа веган!!!

Не дърпай коня за опашката, дори когато се храни! Не мъчи животните, бъди внимателен, когато общуваш с тях, защото може да са мъчени или плашливи ...

Македонски кон. Те са много люти ...

живеят във ферма. толкова ли беше трудно да го научат на елементарни неща относно животните. например "не си играй" с животното, докато яде. ако беше куче, щеше да се случи абсолютно същото и след това да има седмици наред ревове, като с цигането, което беше дни наред дразнило и налагало завързаното куче и животното, повтарям-животното, накрая беше реагирало като...животно...

Животните са стока, а не живи същества за маса хора на тези географски ширини.

ВИждал съм камила да плюе, ама кон да хапе? Явно е кръвожаден кон стръвник ;-)

О...хапе и още как...Но не го прави внезапно,по принцип...Настръхва му гривата,започва да се зъби,цвили,пристъпва от крак на крак и прочее...А като захапе ,тръска с глава и често се случва да има навехнати ръце...

Защото: 1,Не са научили детето (то е ученик) ,че не е безопасно да тормози околните.И ако подобни ''забавления'' в училище го категоризират като палаво ,в истинския свят може да му коства живота. 2,Липсата на санкции в училище за подобни ''грешки'' създават у децата лъжливо чувство за безнаказаност ....и рано или късно си плащат жестоко.Ако имаще правила,тормоза над околните нямаше да е форма на забавление ,а щеше да носи справедливи наказания и така да възпитава подрастващите.

Аз знам за случай в София, повтарям столицата на държавата, където жена, повтарям възрастен човек е ухапан от кон. Просто коня си е животно, а в животинското царство си има правила, които ние незнаем. Повечето от нас не очакват тревопасно да ги ухапе и за това рядко се пазят от него, а те си имат бая здрави захапки, които за разлика от хищническите "мачкат", като менгеме.

Господ да пази децата ни и нас от всички беди, които могат да ни се случат на всяка крачка - изостави ли ни Той, нищо не може да ни спаси! Свидетел съм на много родители, които стигат до крайности в принципа - "не ограничавай детето, не му забранявай нищо, така отнемаш смелостта му, любопистството му" и т.н. И децата се оставят да правят какви ли не опасни за тях неща, щото видиш ли да не му се забранява. Ама то че е примерно на 3 години, не се взема предвид. Да съм му имал доверие. Абе то доверие ясно, но всяко нещо с времето си, трябва човек да е много наясно какво би направило едно толкова мако дете, да предвиди лошите сценарии и да се опита да му ги спести. Какво например прави това дете в краката на конете? Случила се е малката беля, а ако го беше ритнал в главата? Или децата, които се оставят в парковете да галят непознати кучета. Или деца да хранят кончетата със стиски трева, дето пръстчетата им са колкото едната тревичка и наполовина колкото единия зъб на коня. И т.н. и т.н. Това за мен е непонятно. Може и да не съм прав, дано не навредя на детето си с това разбиране, но това ми се струва толкова логично.

Покритото мляко котките не го лочат. Извод, наложен във времето и на база житейски опит.

искам снимка на озъбен циганин

Горкото конче...бих казал аз.

Ако го е дразнило и дърпало, докато се е хранил - нищо чудно, че е предприел някакви мерки да се отърве от натрапника! Много са шантави тия цигани, ей! Дори чувство за самосъхранение нямат, да не говорим за някакви други неща, само инстинкти за ядене, пиене и размножение ...

Дано не е сериозно ранено детето, но най-вероятно е дразнило коня, докато той се храни. Сега да не го отнесе конят?

Последната новина ме заинтригува, ако направите новинарски сайт ще съм Ви фен! :)))

Сиганетата са лоши с хората, камо ли с домашното животно...Лошо отношение от вчера е повод за агресия днес.

Първо снимки на озъбени кучета, сега снимки на озъбени коне. Какви ли ще са следващите? А дечицата и родителите им едни такива невинни, без всякаква причина ту ги хапят, ту ги ритат.

Да не пропуснете да поместите снимка и на озъбен комунист ! Те по цял ден се зъбят на всеки и на всичко ,обладани от злоба и мерак за власт ,за да могат не само да се зъбят,но и да пият кръвчицата на пролетариата.

в огледалото.

Конете, кучетата (както останалите животни и много от хората), които не са израсли като хора имат непредвидими откъм човешка гледна точка реакции и предвид размерите им стават "сакатлъци". Това на конски може да е просто " - Хлапе, махни се оттук и ме остави да преживям на спокойствие!"

Та това и човек може да го направи, съвсем предвидено си е :D

Мм...да, коня си е подписал смъртната присъда, ще става на суджук.

Това не е кон, това е върколак и тряа да го трансформират в суджук!!!!

Термичната обработка убива ли заразата на върколака. То не че ще има много месо в произведения суджук.

Дано се оправи детенцето... То на тия новини им викат "филъри" в сериалите. Генадий от с. Мащерка отгледал рекордно количество картофи. Откриха древна монета от Римско време в селски двор. Чинка се удари в дърво и загуби съзнание и т.н.

stankow

Сега може и филъри да им викат, модерно е. Преди им викахме "баластра" :D