Компютърна навигация за по-висока успеваемост при смяна на колянна става

Проф. Кинов: "НЗОК не одобри молбата ни за реимбурсация, но от следващата година започваме рутинна работа."

Обратно в новината

Коментари - Компютърна навигация за по-висока успеваемост при смяна на колянна става | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д-р Кинов ми помогна при много дълъг хроничен проблем. БЛАГОДАРЯ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИЕ И ЕКИПА ВИ!

Прегледите при него гравитират около пари. Добър ден - 80 лева, какво е еди какво си - 50 лева, ама докторе - 40 лева. Когато питаш има ли гаранция, защото човек се притеснява, пациента е сравнен предмет например с нова кола, за която също нямаш гаранци. Малко повече отношение към пациентите, а не с кви пари сте...

Основно оперира в МБАЛ ХИГИЯ в гр. Пазарджик.

Много добър търговец е! За една събота в нает кабинет в Търновската болница обработва по 30 клиента, от всеки се взимат по 100 лева на ръка. На всеки автоматично се насрочва дата за смяна на става в болницата в София. Като се напомня да се носят 3 000 лева в брой, и банка с кръв. Касата се източва по класическия метод. Личният стандарт на тези "доктори" се поддържа без фискални устройства

Хубаво и евтино има само в Кауфланд. Който разбрал - разбрал!

Водих майка ми при него. Трябва да се оперират колената и на 100%. След прегледа в частната му клиника, защото само там се извършват първичните прегледи срещу заплащане, майка ми категорично отказа каквото и да било при този лекар. То бива меркантилност, но тук става въпрас за паталогичен случай...

Факта че има по 30 пациента на ден е повече от показателен. При други няма и по 3 на седмица. Нали не смятате че тези 30, които са отишли за преглед при него, са отишли на сила. Който е кадърен е така. В чужбина щеше да взема пъти в повече, но в България, по наследство от социализма е прието че медицината е безплатна. Освен това, основно качество на българина е да гледа в паницата на другия и да завижда. В заключение - проф. Кинов е изключителен хирург и това е безспорен факт!

Моя родственица след едно счупване на крайник,попадна в пипалата на светило в ортопедията, в най реномираният светилник на Бг-медицина.Направи и ненужна операция за 2000 лева (казва операцията е без пари но се плащат консумативи)Плюс още 500 лева на цигани за кръв.След 1 месец нова операция пак от въпросното светило,и пак 2000лева плюс 500 за циганите.След още 3 месеца нова операция този път 3000 лева без цигани.Резултата беше пълна инвалидизация и невъзможност за движение на въпросният крайник.Още преди да я оперира въпросното светило, попитах приятел ортопед ,показвайки му снимките на счупванията ,какво да се прави ,и той каза че счупването е много лошо на такова място, че най добре ще е да не се оперира ,защото след операцията ще стане по лошо.Така и стана.След 6 месеца инвалидизация и отчаяние посети друг ортопед, който като видя резултата от операциите на колегата си светило само попита -"ще го съдите ли".Даже позна и името му без пациентката да му го е казала.Това със счупване.Бизнезът с ендопротези е още по арогантен.Но най добре платени са кардиолозите,там прошка няма.

Някой ви е излъгал.В чужбина щеше да взима в пъти по малко и нямаше да е професор

Дай поне жокер за кого пишеш, за да не пострадат и други хора от въпросното светило...

Повечето "светила' процедират така, иначе не е без значение " светилото", за да опазиш следващите жертви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ ПРАВИ РЕКЛАМА, да се "САМОРЕКЛАМИРАТ" като профессссссссссссссооооооооооооооорррррррррррррррааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И двете ми колена са оперирани от доктор Христо Гигов в Плевен. Отличен резултат.

с тези клишета "в чужбина щял да взема повече" си ги наври където ти Дойде на ъкъла. Истината е че в чужбина заплатата му ще е по- висока отколкото във България НО данъците щяха да са му изяли половината от нея И няма да има удоволствието да си ходи наляво надясно да си събира пациенти и т.н. ТА сигурното е че ТОЗИ господин (доктор) е във пъти по-добре в България отколкото където и да е във чужбина. АРЕ У ЛЕВО!

е меркантилен търговец, а не доктор по медицина

Този професор е един схемаджия.Сменя стави наляво и надясно на хора,които нямат нужда