Компания предлага златна професия на борда на луксозни яхти

Всяка седмица щастливецът ще получава по 1000 британски лири за охолния си живот

Обратно в новината

Коментари - Компания предлага златна професия на борда на луксозни яхти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След слизане от яхтата обаче ще очакват малко повечко анализи и доклади от едното "ми хубу беши".

Те, ако мислят, че няма да им дадат една дебела книга, в която пише всичко, което трябва да се провери, и ако мислят, че е особено приятно да проверяваш работата на другите... Не само да потвърдиш, че има студена бира и че дистанционото работи.

И друго не моет да вденът. Една негро проститука тека си заработваше парите, на разни яхти. Сега е херцогиня. И момчета мое, ако са хубави иговорът еьици, и имът паспорт. И бебенца мое. И цели семейства. Условието дето не е споменато е да си държът езика зад зъбите, а тфа не секи го мое.

Е, сега поне стана ясно от къде идва целия този негативизъм от тебе. Представили се е по-добре от тебе и затова сега си злобна. Ако се беше постарала, когато трябва сега нямаше да имаш време да пишеш глупости. Нищо, някой уроци са безценни. Още си млада, живота е пред тебе. Имам предвид, явно няма да завършиш нещо, щото е за балъци, но следващия път като си на яхта ще гълташ и ще се усмихваш и туко виж и ти си станала херцогиня? :)) Вашите ще са толкова горди с тебе.

Не тебе, а мене.

Ше ти сцепът тръткътъ по секи диагонал. Убавото е, че ше моеш да си пъхнеш там балите кеш да не те пипнът на митницата.

Пишете ме!

Момче, това е работа не за момчета а за момичета. Всъщност ги търсят за една друга работа. Ама не мое да вденете.

Е те затфа , балХарина, по света, е вечно по затворите, щото си мисли, че другите са будали, а будалата е точно той. Зад граница, колко будали изгореха ....