Комисията за атестиране отвори пътя на Гешев за главен прокурор

Утре кандидатът ще мине през същата процедура, но пред Етичната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравявам комисията и кандидата с Браво на Ицо Хазарта!

Помните ли член 1-ви и единственият кандидат - Тато

Да ви припомня публично изказване на български главен прокурор, изречено с нескрита гордост: “В България няма престъпник, който да не мрази!”!!!!! Глупакът и идиотът се хвали с това, от което трябва да се стамува! И си мисли, че над него е само Господ, или че дори той самият е Господ!

Нали всички видяхме тъпите мутри, които излязоха в подкрепа на Гешев, плюс един долна порнографсйа пишман-медия! Това е най-добрият атестат за този!

Гешев е УДОБНИЯТ на КОЙ сламен човек за главен прокурор! Какъвто беше и е Цацаров... В страната на подставените лица и подняната!!!’ В провалената (заради това) държава!

Няма мач без участието на два отбора (участника), състезание само с един сатезател не е състезание, и състезателят всъщност не е съсъезател, защото реално не се състезава!!! Това се нарича фарс!

Щеше да е комично, ако не бе трагично! Толкова много безполезни тунеядци и послушници на гърба на данъкоплатеца! “Комисия за атестиране”?!?! на ... светещия като коледна елха пътуващ с дизелов двигател до Луната плешив полуграмотен милиционер! Боже, що не си прибереш врресиите!

В състезание с един кон последният кон печели !

Нали г-н Цацаров беше юрист, с отлични дипломи, СУ, право, езиковата, И него не одобряват.. А лично от юристи похвали за Цацаров, а и прост да е се вижда, че е умен. Съдии, от съда, а и много градове юристи в съда, нотариус одобряват Гешев..

Г-н Борисов, следите ли темата ??

Мутрата Борисов назначава главен прокурор по свой образ и подобие.

Мутрата Борисов назначава главен прокурор по свой образ и подобие.

Гешев е позор!

Той не е само позор! Той е диагноза! Катастрофа!

Алоу, в Румъния министри за едно правителство вкараха през годините в затвора, двама премиери, единия (Ливиу Драгня), настоящ премиер, преди месец го вкараха за три години и половина, че си назначил две партийни сътруднички на общинска служба. Кой от корумпираните управници докоснахте с пръст в България? Специално Гешев е печално известен с това че сключвал "удобни" споразумения със ОПГ( организираните престъпни групи), крадци на ДДС - по данни на НАП 16 милиарда за последните 10 години, от които в бюджета нищо не е влязло. После прокурор по КТБ, дето пак ни изтекоха парите на данъкоплатците - 3,5 млрд.лв., а Пеевски се измъкна и се разбогатя още повече, и прокуратурата го обявиха "чист" като сълза. Ама румънците са буден народ и затова заплатите им скоро ще станат двойни спрямо нашите...

Затуй ли самоубиха Миков,да няма други кандидати?Изобщо не вярвам във версията.Потулиха случая.Този който е имал смелостта да се опълчи на Филчев,да е толкоз малодушен ,че да се самозастреля? Просто не се е подчинил на мафията.

Татарчев и Филчев ги докараха СДС - Костов. Гешев е няколко класи над тези прокурори, а пример за задкулисие и избор на бели покривки е изборът на Лозан Панов. Е стига вече манипулации от умни и красиви, не се хващаме повече на такива протести!

Аз не понасям Костов, но истината е, че Филчев, този паихопат го мрази до безумие, тъпанар, така че пробвай пак!

Както са я подкарали и маймуна могат да изберат за главен прокурор!!!

Ами те общо взето нещо такова “избраха”, тоест назначиха!

''Без дебат и въпроси Комисията за атестирането и конкурсите ''...Направо като ''одобрението му'' и избирането му между гешев и гешев:(((((

Смее ли някой да надигне главица.Пеевски веднага ще го разубеди по един или друг начин.

с един кандидат е назначение...

Иван Гешев има ли висше юридическо обрзование? И въобще - има ли висше образование? Тази комисия какво и къде е гледала? Не е лошо и тази комисия да бъде атестарина от грамотни и почтенни юристи.

Със сигурност и испанския му е перфектен...

Страхът в очите на другарите расте с всеки изминал ден и единствената и надежда остава куклата президент,само той остана да ги пази...

След като ГЕРБ си избере Иван Гешев за Главен прокурор, следва да закрием държавата! Какво ще правим тогава? Има ли кой да каже какво става? Вся власт Советам!!!

По скоро пеевски го назначава...

Що за избор е това с един - единствен кандидат и то спорна и компроментирана креатура , известна като гаулайтера на гербавата опг ?!!! И подкрепян от обичайния Илекторат - смрадливи орки и натрусани мутри срешу 70 лв. надник ... Етика , ВСС и гешов в едно изречение си е класическо недоразумение :))) Гражданско сдружение издигна кандидатурата на Бойко Атанасов , което дори не е обсъждано . Явно едноклетъчните всячески се стремят към предсрочни избори :))))

другаря гешевь отвя конкуренцията-сам срещу един какъв подвиг

Някой да се е съмнявал?

Да ... и искам да отбележа - Моля ви погледнете на снимката двете "журналистки" с микрофони и ако има специалист, който да разчита по изражението на лицата им, да определи какво ни казват тяхното излъчване!

чисто и просто що е то?

"Умните ... красивите .... интелигентните ...." .... ама НЕ ... сега е ДРУГО ... НАЛИ!? Дааааа .... кочина ...... даже и чумата по свинете и тя ..... я я има я НЕ!? АМА ...

Нека честитим на НОВИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Корупцията, задколисието, липсата на едекватно провораздаване ще продължат да властват над територията.......

Паси е казал ,че американските шпиони били акредитирани ,били в ДАНС, МВР, Гдбоп,навсякъде ,в парламентарните групи, така ,че всичко се решава в полза на външни интереси. Справедливост не може да се очаква

Ние не си губим времето... Ние казваме само, че си зависим от КОЙ!

Наглостта продължава. Той вече се счита за избран. Не вярвах, че след 30 години ще се върнем пак там , откъдето тръгнахме. И че ще избираме главен прокурор без никаква конкуренция и от милиционерското училище.

"Гешев е постановил 2969 акта по преписки, изготвил е 4218 постановления по досъдебни производства,.....а по внесени от него обвинителни актове са осъдени 233 лица" Ся, може и да не съм права, но тая ниска успеваемост не я одобрявам.

За съжаление така е в тиквена България, като няма опозиция, която да вдигне народа срещу тези самозабравили се наглеци, а тези кратуни от тъй наречения Висш съдебен съвет, кротко си преживят в яслата и гласуват ли гласуват, каквото им се нареди. Българите в чужбина виждат тази пародия и едва ли изпитват голямо желание да се върнат в Родината си, докато мафията управлява тази страна ...

"етичната" комисия наистина ли ще е етична ?? Питам за братовчеда. Той се кълне, че не е.

Е, че как да му затвори пътя - той е Единствен Кандидат, други няма... Не може една "демократична и правова държава като България, член на ЕС и НАТО", да остане без Главен прокурор пък...;) Утре и Етичната като му лъсне имиджа - и воала - получаваме най-убавия и достойния "едноличен държавен орган"!;))

Сваляне от власт на цялата престъпна сган в съдебната система! Съд за виновните!

Комисията за атестиране отвори пътя на Гешев за главен прокурор Само категорична загуба на ГЕРБ на сегашните общински избори,би могла да затвори пътя на Гешев, или пък хептем да го "отвори".

Докато бабката е на власт в Германия, ще ни управлява ГЕРБ. Меркел решана.

много истина има в тоззи коментар. Евтинкото в Германия се поддържа с нископлатения труд на нашите роби там. Излезе немска статия, в която се казва, че правителството не прави нищо срещу дъмпинга на заплати и условия на труд в Германия. Докато има българи и румънци да им крепят страната ще е така. За да има евтина работна ръка там, тук трябва да е гадно. Пък и да има спокойствие. Решението- ББ завинаги, доколкото зависи от Меркел.

Единодушно с излъскан имидж - една номинация - човекът няма алтернатива. Задминаха бай Тошовия режим.

Утре и етичната комисия ще ще каже НЕ, дайте поне още един кандидат за да прилича на избор за пред света. Ей така, от кумова срама. А на бас !!

как да дадат още един кандидат като няма други подходящи ? всите са боклуци. Този е най-добрия. :-)

Къде са "демократичните здрави сили" да протестират? Назначаването на тази милиционерска тиква за главен прокурор е равносилно на избирането на пеевски за шеф на ДАНС! Хайде, демократи, излезте, или винаги сте си били тикви! Дет съ вика - сиреч!

е те тоя ще закОпа Баце. Ама после ще слушаме "кой ми ср@ в гащите", за четвърти, дано последен път.

От твоите уста - в Божиите уши!

Приравняването на специалност от академията на МВР към Правото е незаконен акт на бившата власт от ония 45 години. Специалност право следва да бъде дефинирана в две степенина обучение.Първата след завършване с права на бакалавър, на нотариус, на ЧСИ, на адвокат и на юрисконсулт. За тези, които не знаят чужд език.А тези, които знаят-ще учат с една година повече и ще придобиват права за съдия, прокурор и следовател-магистри. Така следва да се разпределят правата на юристите, а не разни милиционери да стават съдии и прокурори.

Е те от такива бездарни философи, стигнахме дъното... Затвор !

Щом мутри протестират в защита на Гешев, не ми го хвали. Това не може да е народен защитник а престъпник в тога пазещ статуквото на мутрите.

А откъде знаеш кой е платил на тези мутри да са там...дни преди провокациите,изтече инфо,че се готвят масови безредици...и то точно от подсъдимите Прокопиев, Цветан Василев и Иванчева...на всички стана ясно, колко са долни и смешни

Къде са сега умните, красивите и раноблудните да свирят на пиано, да протестират, да скачат върху автомобили? Или вече са натъпкали гуши след 5 години задруга с гербавите? И нямат сила да изграчат? Вижте му свинския поглед на новия главен прокурор, защитаван от мутри и мангали, арестуващ журналисти и спиращ национални медии! Заслужаваме си го!

ГешефТ е приемлив за САЩ и Соросоизма-Русофиб е= =Няма пари за спирането на Гешефт=Олигархията Задържа и тази позиция за още 6 години. САЩ и Запада съгласни ,стига да притиска народа и да слугува всеотдайно .

Не знам защо се хабим да коментираме като мача вече е свирен и резултата е ясен.

на коментари навява за едно минало незабравимо от някой сороски елементи,които преди бяха елементи на дс

цаца +гешефт=дебел мангал разпространяващ билети за бабички и цигани с милиони

Който не подкрепя Гешев - да се уволни! Който се съмнява в Гешев - да се арестува!! Който е против Гешев - белезници и 12 месеца в ареста!!!

Да не забравяме Цацата. Гешев е негов ученик. Всички са ученици на ГЕРП.