Коментари - Комисията "Цацаров" внася искове за отнемане на имущество за близо 7 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една комисия, която дублира функциите на НАП, която харчи 50 милиона годишно, предявява искове за по 10 милиона годишно, от които удовлетворени искове са за 0 милиона годишно.

Гледам , че всички са с "обвинение от прокуратурата" няма осъден от съда, но вече им прибират мангизите. Обвинение може да се повдигне на всеки. Според конституцията, докато съдът не потвърди вината, трябва да ги считаме за невинни. Иначе прокурорският произвол е безкраен. Не ме кефиш, хоп обвинение, хоп арест за оет години, КПКОНПИ ти взимат всичко и край. Когато съдът те оправдае, вече късно. Смлян си.

Нали има поговорка крадеца вика дръжте крадеца е това е цацата.

Кога цацата ще даде ОТЧЕТ колко искове е вкарала и колко мангизи директно е прибрала съпоставяйки ги с разходите дето ни струва групировката му в тази ''комисия'' .. Писна ни от пиар акциите дето не проумяват че професионалиста казва ХОП когато има резултата от работата му.

Цацов, а олигарх Прокопиев и Трайчо Трайков кога бе? Нали те бяха големи бандити?

A TI KOGA ? #ZATVOR #OTNEMANE NA NEZAKONNO PRIDOBITOTO IMOUSHTESTVO #XORA SABOUDETE SE

Аз все си мисля, че трябва да има съдебен процес и едва когато има осъдителна присъда, тогава комисията трябва да претендира за конфискация. В България комисията не я интересуват даже оправдателните присъди. После плащаме милиони след осъдителни присъди в Стразбург. Докога администрацията няма да носи лична отговорност ???

Сега Кутев ще излезе и тука да лае и говори за война,защото са налазили престъпниците! Галевата затова обикаля затворите и зове за ремонти,гледа да си подсигури бъдещето заедно с шайката на Радев Черепа!