Коментари - Комисията, разследваща щурма на Капитолия, оттегли призовката си до Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

«Поразителното във факта, че ФБР се е занимавало в Туитър с кампания по дезифромация с цел въздействие върху избирателите във вреда на Тръмп е, че те са работели за администрацията и в същото време активно са се опитвали да подкопаят същата тази администрация с помощта на фалшификати относно историята на Хънтър Байдън», твърди водещият по телевизионния канал Fox Business. Fox Business: "Какво безсрамие! ФБР фалшифицираха историята с Хънтър Байдън, те измислиха сговора с Русия на Тръмп" «Просто е шокиращо. И какво безсрамие от страна на тези хора! Това са същите хора, които пропагандираха лъжите за тайно споразумение с Русия. Сега те го правят открито и, разбира се, никой в ​​основните медии освен Fox не съобщава за това. Това е невероятно», отбелязва водещият.

ФБР, ЦРУ, Федералния Резерв, НПО-та, огромни корпорации на държавна издръжка които не биха издържали и един ден в конкурента среда, армия от лобисти давещи Конгреса в узаконени подкупи, рязък спад в стандарта на живот на американците, масово задлъжняване, унищожена производствена икономика, долара губи позицията си на резервна валута, повехнал международен престиж, чувство на несигурност, ... Рупърт Мърдок (притежателя на ФОКС), Сорос, Чарлз Кох, Уорън Бъфет и други като тях са цирей избили на повърхността на тази система. ФОКС пускат по някой фишек от време на време колкото да отклоняват вниманието от системните проблеми защото те самите са част от тях.

Демократите са пълна трагедия. Цялата тази драма с Тръмп показва че политическата система на САЩ е неадекватна на реалностите и има нужда от рестарт. Рано или късно това ще стане.

«ФБР е платило на Twitter почти 3,5 милиона долара за дезинформация в социалната мрежа Туитър. Считате ли, че е тревожно, че ФБР не трябва да се отчете на данъкоплатците за това как те харчат парите на амариканските данъкоплатци?», задава въпрос водещият на Fox Business на заместника на независимия прокурор Сол Вайсенберг: Независим прокурор на САЩ: "Кръгът около Байдън е дълбоко корумпирана група заговорници" (видео) САУЛ ВАЙЗЕНБЕРГ: Трябва, да… Няма да получите нищо подобно от тази администрация и със сигурност от тази Камара на представителите. Но да се надяваме, че това ще бъде постигнато от новата Камара на представителите. Да се ​​надяваме, че ще има разследване, насочено точно към това. Не само срещу Хънтър Байдън, но и срещу това, което правят тези хора. Това е просто — не знам как другояче да го нарека — група заговорници, дълбоко корумпирана група заговорници. Трябва да се извърши цялостна реорганизация в ръководството на ФБР. Това няма да го видим при сегашното управление, но ще се случи».

Тука има тука няма е принципа на ''демокрацията'' която от бая време сащ правят всичко възможно да я налагат по чужди територии ....Да стигнеш до призовка след като бая време ''си разследвал'' и след това да се откажеш от това говори единствено за интереса клати феса..

Рашкофф и Киро правят същите шашарми и бьлгарчето им се хвана…

Който ще да е президент-ВАЖНО Е ДА ОСЪДЯТ ДЖОРДЖ СОРОС НА СМЪРТ,чрез ритуално източване на кръвта !!!!!!!!!!!

Не си наред с нервите.

Тръмпанзето е БИТА КАРТА! Така БЕЗславно приключват всички руски ПОДМЕТКИ! ДЕ САНТИС - ПРЕЗИДЕНТ!

Прояви малко повече интелигентност, иначе няма центове.

Добрата новина за политическата 2022-а е решението на президента Доналд Тръмп да се кандидатира отново през 2024-а. Тръмп е голямата надежда. Защото е против войната и се извини на сърбите за ужасната война през 1999-а, причинена от ястребите на Демократическата партия. Защото е антиглобалист и защитник на националната държава, патриотизма и историческата памет. Защото е против износа на демокрация, цветни революции и МАЙДАНИ и уважава националния суверенитет. Защото е "против" джендър идеологията и "за" християнските ценности. Защото е смел и 100% мъж и християнин.

Как няма да я оттегли, след като загубиха парламента и не мога тда прокарат процедурата по-нагоре. Сега Тръмпи следва да се уреди с губернаторство или сенаторство и да подкрепи новият кандидат за президент Де Сантис или друг, когото хората предпочетат.

има 3 пъти повече бройки огнестрелно оръжие отколкото полицията и армията взети заедно Безсмъртни хора няма Докато това е така - ще има демокрация

Вземат ли им оръжието и правата, САЩ престават да бъдат по-различни от другите държави.

да, и затова като влезе някой пубер с хормонални проблеми и AR-15 в училище и става касапница, американците го имат за "нормален ден".

Хе... ми шъ я оттеглят...конгреса капут...сега на нова година се сменя и идва републиканския... Ще има нови призовки...ма вече не за Тръмп а за Байдъните... синчето ако беше в нормална държава отдавна щеше да търка наровете

Новите призовки не могат да минат, заради Сената. Следва поредната най-важна политическа надпревара за нв Избирателя.

500+