Коментари - Комисията по отбрана подкрепи България да изпрати на Украйна неизправни ракети С-300 и боеприпаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така както сме тръгнали да помагаме и да подаряваме що не предоставим безвъзмездно на украинците 240 доброволеца, дефектирали но ще им свършат идеална работа на първа фронтова линия. Като допълнително оборудване могат да вземат и семействата и роднините си! И всички малоумници, които си нямат представа от реални военни операции!

Мършите лъжат готвят ни за Гергьвски агнета като Украйнците нарочно правят зада ни нападне Русия имат явно заповеди затова и направиха нещата с Църквата и сега се готвят да си върнат собствеността провокация е всичко.

Ако са дефектни - се утилизират. Ако са с изтекъл срок - се ремонтират. Ако са изправни - си стоят. Така определяни като негодни /и какво значи негодни/, всъщност са много опасни.

Някой трябва да поеме политическата отговорност! Батко, дали да ти не ....

Русоробите квичат :) значи вървим в правилната посока.

Като си толкова голям демократ и смелчага що не се запишеш доброволец?

Тагарев защо ни мисли,че сме толкова тъпи за да изпратим ракетите си под предлог,че не работят..анкетите не са използвани защото живеем в мир и няма по кого засега да ст.еляме,но те охраняват Козлодуй.На Украйнците за какво са им бракувани ракети според Тагарев. Мисля,че този човек,който е внедрен украински шпионин прави всичко да унищожи България.

квиии квииии

Им дава основание на тези да ни мислят за дебили?! Мизерниците!

Ново дъно на Тагаренко и цялата войнстваща пасмина, първо неизправни и лоши БТР подаряваме? Еми за чий са им на украинците като са неизправни?! После блокове за АЕЦ - пак лоши, но глупавите украинци ще си ги монтират? Сега пък ново 20 - "По-добре е да не съхраняваме неизправни зенитно управляеми ракети, защото това е опасно и може да бъде застрашен живота на личния състав" Абе наглеци, еми като са неизправни, за чий са им на украинците?! Така ще ги застрашите и тях?!?

То бива бива тъпотия, ама тия с коментарите си избиха рибата! Както и да го погледнеш, започвам да си мисля, че са избрани да ни управляват уникални идиоти... ПосолствоТО?

Тия на маймуни ли ни правят? Разликата между изправна и неизправна ракета на документ реално не съществува.

Разликата е в срока на годност, и по специално - горивото, което се използва, и определено има проблем!

Добавка, за неразбралите: най-общо казано, горивото трябва да се замени, и ракетата си става годна!

Браво на наще подлогани.По-вече оръжия по- вече хохли под земята

Ама много били дашни тия от Комисията бе. Същи нимфонанки- само като ги погледат и прашките им падат

а тук кораПче плува ли

И до сега целеше жилищни сгради, а сега ще е по-често.

То сигурно и златото ни е негодно....

Защо Гърция не си дава по-модерните С-300ПМУ2?

Тези ракети пазят столцита. Тези ракети са наши, независимо от политическите предпочитания. За тях сме плашали ние и те са за нас.

Ами като са неработещи, на усраинците за къв чеп са им? Поне да ни бяха излъгали с пиниз та някой да повярва, а така даже и те не си вярват... Не знам само кой е жалък, те или ние.....

Как установиха,че ракетите са дефектни...това граничи с национално предателство...цялата пасмина един ден ще търкат затворническите нарове..

И как се определя кои са изправните и кои не?! Кой контролира това? И като са неизправни защо Украйна ги иска?

Магарев почнал да учи нем ски? Чух, че като издумкали Леопарда, някои преди да умре, викал; Нихт шисен? Може и да ми се е сторило?

А от Ветрендол колега си изгони украинката и прибра една БГ к...ва! Викат му Вра бчара, щот носът му е такъв!

Едно МАГАРЕ с УКРАИНСКА МАГАРИЦА каза; Ау дефект на си! Дупките на рускини те са вертикални, а твоя та е хоризонтална!

Ясно е, че тези безродници и предатели ще намерят благовиден предлог, за да дадат всичко, което имаме. Оставка, наглеци!

Кой да арестува тези изменници

Тея и майките си продадоха вече, ама горките още не знаят, какви чудовища са изсрали

доктор Гълъбова да се намеси по най бързия начин и да въдвори на принудително психиатрично лечение тези 11 човека, барабар с военния министър? Видимо страдат от параноидна шизофрения и раздвоение на личността! Дори в изявлението пред медиите министъчето не умее да скрие заболяването си: "Министърът обясни, че България ще предостави на Украйна ракети, които не подлежат на ремонт. Не става въпрос за зенитно-ракетни комплекси от какъвто и да е вид, заяви Тагарев." Защо са им на украйна ( тази страна не заслужава да я изпишеш с главна буква), нашите "дефектирали" зенитни ракети? Ако наистина са дефектирали, както твърдят лумпените, е по-добре да бъдат върнати за скрап, но в България, и парите от старото желязо да влязат в хазната! Ако доктор Гълъбова не вземе мерки и не въдвори тези шизофреници в психиатрията, много скоро ще последват съдбата на Чаушеску! Нека бъдем хуманни и да лекуват лудостта си под строго, тъмнично лекарско наблюдение!

Нямат спирачки тия гадове. И майка си ще изпратят като непотребна вещ.

Стане ако не ги дадем??? Това предполагам,че колкото и да са неработещи са пари! ЕС ЩЕ НИ ГЛОБИ ИЛИ КВО НЕ РАЗБРАХ НЕЩО??? ПИТАМ СЕ ЕС И САЩ ЛИ СЪЗДАДОХА СВЕТА,ЧЕ ДА СЕ МЕШАТ В ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ И ПОЛИТИКИ???? ЗАДАЙТЕ ИМ ТЕЗИ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ ПРОСТИ СОРОСКИ МЕДИИ.КАЖЕТЕ НА НАРОДА КОЙ Е ДЖОРЧ СОРОС И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА!

ДЕФЕКТНИ. Хаха аз съм за. Да се самовзривяват наглите укри.

Сега не разбрах, защо са им на Украйна НЕработещи зенитни ракети, старо желязо ли нямат, услуга ли ни правят...?

За комплекса С 300 имаме не повече от 60-70 ракети и 10 установки за изстрелване. Една изстрелва по 4 ракети. Правете си сметка. Ако някой ни нападне, може всяка установка да изстрела по един залп и половина. Това е. Няма никаква друга далекобойна ПВО. И сега тези глупаци решили да подарят част от тези 60-70 ракети. Това е все едно подаряват цялата система.

Посткомунистическото квичане срещу Тошо е перфектно доказателство, че е отличен министър на отбраната!

Че дори не осъзнаваш, че празната ти глава в София вече е без противовъздушна отбрана. За АЕЦ Козлодуй дори не говорим, това е абсолютно непонятна тема за теб.

Че няма как да разбереш, че София и цялата територия на България никога не са имали по-добра ПВО от сега в NATINAMDS.

Къде е? Кога сме я закупили? Хайде, дай поръчка, одобрение от НС, параметри и дати. Чакам. Хайде

Добър опит! :) За ефрейтор от "Драган Цанков" 28.Е,няма да научиш толкова лесно това, което всички RUS резиденти искат! Споко, ГРУ не разжалва ефрейтори! Претопява ги!

Радев ветото, Къде е, за да размаха юмрук?

Русия отказва да ни ремонтира дефектните ракети, но ще ремонтира същите на Украйна за да може да ги ползва срещу тях?! Държава няма, служби няма, дори краставо куче няма вече.

Щом са неизправни, значи требва да са бракувани. Требва да има протокол за бракуване подписан от комисия. Така се бракуват материални активи във всяко бюджетно учреждение. Я да ги видим тия протоколи. От кога са, кой ги е подписал и т.н.

Абе , дали ще се намери ЕДИН свестен журналист или политик , да поиска да види протоколите за бракуване на " неизправните ракети" , да видим датата и какви точно са проблемите , които не могат да се отстранят ? Понеже няма никаква свестна опозиция, тоя безродник може да ни обяснява, че сапьора дету въртеше пируети е професионалист с потник от неопрен, че дронът не е ясно какъв е но е по добре да го гръмнем , че 100 бронетранспортьора не ни трябват и т.н

Вашата мама мръсна фашистка !Господ да ви накаже предатели .

За колко прости ни има Тагарчук. Обявяваме ги за негодни, подаряваме ги, а в някоя банка сганта предатели откриват, че влоговете им яко нараснали. Хайде да кажат колко ракети имаме и колко от тях ще подаряват!

Е явно българския народ е адски тъп! Щом с такива опашати лъжи го мамят и той си трае! Трайте си и на изборите пък после ревете по форумите! Да пребъде “светлото” управление на ПП и посолството, ДПС и Шиши, ГРОБ и Боко мафията!!!

С нашите пари финансират съвременни фашисти.

Българио убиват те, измет докараха да затрие държавата с народа

Че кой дебил използва неизправни ракети? Не вярвам дори укрите да са толкова тъпи. Нещо лъжат тука.

Ракетите за този комплекс стоят херметически затворени във вертикалните контейнери, от които се изстрелват. По този начин се предотвратява остаряване заради окисляване на горивото. Ракетите имат десетилетия живот. Абсолютна лъжа е, че това са бракувани ракети. Срам и позор е, че наши военни мълчат сервилно в името на евроатлантическите си службички.

Тагарев ама вярно смяташ народа за много прост.... рано или късно идва видов ден мухльо....

Последните идиоти, които ще подкрепят фашагите сме ние

"Командващият Черноморския флот на ВМФ на Русия адмирал Виктор Соколов, за който по-рано украински информационни ресурси съобщиха, че е загинал при удар по щаба на флота в Крим. Висшият военен присъства на заседанието на колегията на Министерството на отбраната на Русия." Пореден украински фейк тиражиран от слугинажа у нас пропадна

Добре де като са неизправни и не подлежат на ремонт по какъв начин на украинците ще им свършат работа? Да не ги мятат като камъни, че ако падне върху някой да му счупи главата?

А ако ни трябват резервни части за същите тези системи, използвани от българската армия, откъде ще ги вземем?! Или пак ще дадем на САЩ няколко милиарда, за ракетни системи, които ще ни бъдат доставени (евентуално) след двадесетина години?!

Евентуално тогава ще получим чертежите и обещания за бързо производство

Изобщо има ли изправни съветски ракети ? От 33 години сме в демокрация, а СССР още по рано се разпадна. Като се отчете че след Брежнев и По време на Перестройката изпаднахме в немилост - по груби сметки ракетите да са на не по малко от 50-60 години. За един Приятел питам. Не че нещо … нали! Щото то ако има такива изправни още, то тогава само руски да купуваме де. После 50-60 години въртим синджира.