17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само толкова ли ще вземат. За два мандата не е имало сделка в града без да е цакана от него или да не е изпълнена от негова фирма. Цялото саниране мина през негови фирми. За осем години стройна мафиотска организация. И се чуди защо хората масово гласуваха срещу него, не толкова срещу партията ГЕРБ. То откъде са парите за скъпарския апартамент на Цв Цв, който е избиран за депутат от този район. Двамата са като са дупе и гащи. А самия Камбитов токова се беше възвеличил, че като отпадна като кмет, ядоса се и си използва връзките си да бъде преместен в София традиционния за града фестивал на франкофоните. Едно от малкото събития, дето дават живот на града. Това беше едно бързо отмъщение на жителите, че не са гласували за Негово Величество. И сега с цялата си наглост, пак се е засилил да ги яхне. Наглостта на господина просто няма граници. Явно съвсем на сериозно се е взел. Крал си, ограбил си съгражданите си. Бягай и се зарови в някоя по-дълбока дупка, да не те гледат хората. А тази комисия за отнемане на незаконно придобито имущество, ще си е свършила работата, след като прибере още милиони от този господин. Макар от Онзи Горе, няма да може да се скрие, сметките винаги се плащат, Той не пропуска, когато реши.

Този господин нямаше ли нещо общо и с ваденето на инертни материали от р.Струма при Петрич. Пресевната също е пряко свързана с него.Навързани са ката свински черва , само далавера да има.

Това е разчистване на сметки а не правосъдие

Браво, така трябва... обаче имам подозрение, че ако този кмет не беше минал в партията на Цветан Цветанов , а си беше останал в ГЕРБ, нямаше да му вземат нищо и нямаше да има разследване. Демек само щяха да държат проверката на трупчета, и да го шантажират, ако реши да се отцепи от Бойка.

Проверката срещу Атанас Камбитов започна още през 2019 г. - ще ми ходи при Цв. Цв.!!! И изведнъж почваме да борим корупцията !!! Цацарово правосъдие !!!

Дълбоко се надяваме,че ще дойде денят,когато Народният съд ще подхване Комисията и самия Цацаров и няма да измъкване поради изтекла давност,както се измъкна Драгалевският гърбат Ай дук.

На такива хора властта причинява чувство за тотално величие и безнаказаност . Заслужено трябва да бъде разследван дълги години...., до като си спомни,че е простосмъртен, както всички нас.

Крадливо момче излезе,макар че имаше признаци още преди да стане кмет.

ЧАКАМ ДА ОСЪДЯТ НЯКОЙ КМЕТ, МИНИСТЪР ИЛИ ПОЛИТИК ОТ ГЕРБ. а не разни от коалицията или отцепели се от Бойко. Щом няма такива осъдени гербери, значи държавата действа като бухалка само срещу враговете на тиквата.

И сега няма да му вземат нищо.Само го подсещат с потупване по рамото, че някъде го чака празно нощно шкафче.

да можеш да чакаш, да знаеш да чакаш, хахахааааа Ти си чакай.....от умрял писмо!

и тоз чака. Много станахте чакащите. Ами поне идете на спирката - там се чака!

Ще му вземат "дЕдовия",колкото взеха от Цвъки Молитвената закуска. Щом е уртак с баш Айдука, ще го уреди с богати тъст и тъща и ще докаже заем от няколко десетки милиона. Ми така де! Хората си имат богати тъщи.

Бре, да му се не види! Каква била работата, а.

само те могат да напишат "уртак".

Цацаров, кога ще "подхване" неговия началник, Дилян Пеевски??

Ей пак започнаха да надигат глави, пак започнаха с поръчковите удари, пак започнаха с мутренските истории. Докато вършеше работа на ГЕРБ беше света вода ненапита, откакто се отцепи стана най-големия престъпник. Много скоро пак ще се появят брадатите маймуни на Гешев, пак ще му слушам глупостите, че нямало чадър за никой и всички били равни пред закона, пак ще го разнасят тоя за назидание на всички други, които си мислят да отцепят част от електората на ГЕРБ в провинцията. Много са нагли мутрите на Борисов и Гешев, много. Трябваше им малко спокойствие и пак започнаха да надигат глави и пак замириса на мутри. Явно не си взеха поука от грешките, и явно ние ще трябва да се поучим от нашите грешки. Дадохме им глътка въздух и те отново се възприеха като недосегаеми. И слуха на седмицата - ще отложат изборите за лятото под предлог, че през март пандемията ще е в разгара си. Камъните и доматите са им малко на тия наглеци

Ееее, ти ко чакаш? Навържи се и ти!

казва се Делян, Дилян е баба ти!

Тоя се везеше в коли последни класи с шофьор и слизаше все едно е президента на България...

шкафчето на Борисов и бизнеса на Свинаря от Пловдив, чийто соло ташак е Богомил Бонев великият ликвидатор на МВР в което назначи мафиози от СИК и ВИС на мястото на достойни служители вкарали в затвора номенклатури от директор нагоре при комунизма

А чекмеджетата кога? Или е достатъчно Бибитко да каже "Всеки може да е сложил парите там" ? ОСТАВКА!

Този Камбитов е крадлив БОКЛУК.

Така ли бе "Цък", ах колко си загрижен за глиго!!

къде е Кешев, загуби се тоя човек?

Хайде започна се лов на вещици, някой май се уплашил. В такъв случай така се действа.

А онзи малоумник, който спи с "ютия" до главата и с шкафчета пълни със злато и пачки? Кога?

КОГА ЩЕ ПОДХВАНЕ ОНУЙ С ДЖИПКАТА? ТО НАЛИ СЪЩО СЕ ВОДИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА, А ЧЕКМЕДЖЕТАТА МУ ПЪЛНИС МИЛИОНИ И ЗЛАТО?! КАК МОЖЕ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ДА ИМА ТАКИВА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОХОДИ, ОТ КАКВО СА?! ЦАЦАРОВ, НЯМА ЛИ ДА РАЗСЛЕДВАШ?

А кметът на Пазарджик кога?

Не се спряха ГЕРБ и ДПС, само и само да отклонят вниманието от себе си.

Грешка бе Цървул! Майка ти не е ли правила грешки!?