Коментари - Комисия в парламента прие удължаването на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тупкане на топката, да продължават да се пълнят джобовете им вместо малко достойнство да покажат и да закрият НС. ПП и БСП защо не аресват собственото си творение се питам????

Тия тримата ако се качат в един асаньор няма да могат да потеглят.

Щом едрият бизнес е доволен, другите хора, кучета ги яли. А президентът докога ще се мотае с връчването на мандат. Или така му е удобно? И като няма нов бюджет, откъде има милиарди за самолети и помщ за Украйна?

Ами попитайте дупедатите как раздават на ангро защото ментора им така е разпоредил, И като го връчи голяма файда ще има, но явно и той се надява морала да се покаже на дупедатите и да му спестят тези напъни да се състави кабинет и да закрият НС.

Само на мен ли ми привиждат едни грозни прасета, който мисирките в медиите ги имат за големи професионалисти? С такъв вид, освен комплексирани, комунистически изроди други не виждам да има, долни червени твари, създадени по времето на калцун-комунизма от много мръсни въшкари. Като всичко да им изписано по муцуните отвратителни. И хората с ум чакат от тези изроди работа и благоденствие. Тези уродливи хора, видимо произхожодат от скоро очовечени маймуни.

С една дума СЕЧ. Така на политическата класа е най удобно! Да няма бюджет, тоест кара се със старият бюджет при което бедните слоеве плащат масрафа на инфлацията. Добре, че ПП,два пъти юли и октомври, бутнаха малко тавана и пенсиите нагоре. Другото е циркове! Коледни добавки забравете! Глад и мизерия. Това е.

Тия същетва на снимката имат вид на ненаяли се....

Това прасенце министърката на финасите ако пипне цената на цигарите това ще е края на Мунчо !!

Ще пипне и още как? Иначе откъде пари?

Това означава, че нямат намерение да правят кабинет и ще има нови избори на пролет. А до тогава Радевото правителство ще продължи с политиката на ПП. Тъй ви се пада на всички които гласуват за партии които не защитават националния интерес на България.Дебилии нещастни.

Какая замечателная каманда Даказанъе задунайцъй ! (на кадрото) ——- Содома&Гомора ряпа да ядат. ..май Ще стане ДяволНаМагаре .

Депутатите на 2 пъти си вдигнаха заплатите,а за народа грънци и глогинки,пари нема,да го духат бедните!

В Закона за обществени финанси е записано (чл. 79 от ЗПФ), че ВСЯКА ГОДИНА до 31 ОКТОМВРИ Министерският съвет внася в Народното заседание утвърдения ЗАКОНОПРОЕКТ за ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ и СРЕДНОСРОЧНАТА БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА. Котституцията е НЕДВУСМИСЛЕНА и СЕ ИЗПЪЛНЯВА.

А миналата година защо ''не знаехте'' за това и приехте нарушаването на Конституцията от ПП???? Или по ''демократичен ''принцип - леке е ама е нашето леке..

е това говедо в дясно дето закрива целия кадър на снимката?

Интелигентният човек не може да бъде дебел. Какви кореми, какви тлъстини се друсат ...

Какво да кажем за оня тулуп,еднакво виден отвсякъде,когото още храним.Дано да пусне вече

Дебил!

"Велкова каза, че служебният кабинет е направил работни варианти за бюджета. Министерският съвет е РЕШИЛ да не внася бюджет от гледна точка на фискалната стабилност и от гледна точка на липсата на парламентарно мнозинство, което да стои зад тях". МС РЕШИЛ?! А КАКВО казва КОНСТИТУЦИЯТА на РБ?!?

Ами ходете и я разяснете Конституцията на ПП и сие, защото и миналата година я нарушиха, защото са толкова ''кадърни'' да направят нещо реално.. Можеше за миналата година 3 месеца през настоящата да правят бюджет за годината, който след 3 месеца взеха че го актуализираха ама сега и собственото си творение не харесват вместо да се самохвалят, че то ще продължи

коя е тая грозна, космата и неграмотна свикя... третата отлево надесно и втората от десно налево, м, педерасчета? тая ли грозна свиня ще ми определя наклона на мненията, живота и как да си харча мънгизите или същата свинкя фон дер бурла капут. не е въпрос. ех, ваща мама кирил-кретенско- канадска... ех, ех ех... туркие ке падне, а с нея и целата ви постройка от карти... ще видите как еврозоната се се разпада на прах, а главатарите ѝ ще се самоубият заедно със семействата си, както направи магдафон дер лайен.. Бог с нас

Поете, не си ли тръгнал да гониш Сатаната? И Путин прихвана от твойта лудост!

а тлъстосерата свиня - посланичката на американските "кюрди" защо е занема на снимката бе юдейски джендр. зелени мадафакъри! защо?

Тези на снимката са с по над 120 кг лично тегло... В нашето НС депутатите да не ги угояват? Имаме и един шампион, 150 кг живо тегло: Ристьо Иванов...

а тлъстосерата свиня - посланичката на американските "кюрди" защо е занема на снимката бе юдейски джендр. зелени мадафакъри! защо? Бог с нас

Депутатите са на Заплата . Дреме им - Мерцедес и Пари . Обвинявам ги в Грабеж на Народа - Трябва да ходим със Сопите и Нови Избори - какво ще ги чакаме до Април Месец Догодина ?

Козяк ще ги сгоди накрая всички. Те и без това почти са готови. Стефан Янев е новия примиер със съдействието на герберасти и анадалоци.

коя е тая грозна, космата и неграмотна свикя... третата отлево надесно и втората от десно налево, м, педерасчета? тая ли грозна свиня ще ми определя наклона на мненията, живота и как да си харча мънгизите или същата свинкя фон дер бурла капут. не е въпрос. ех, ваща мама кирил-кретенско- канадска... ех, ех ех... туркие ке падне, а с нея и целата ви постройка от карти... ще видите как еврозоната се се разпада на прах, а главатарите ѝ ще се самоубият заедно със семействата си, както направи магдафон дер лайен.. Бог с нас

Утре Подкрепа и КНСБ щели да протестират.. 12 години мълчаха послушно и търпяха мутрафона да се гаври с тях. хахахахаха

Иначе като Иванчева, към затвора най-малкото.

Най-важното е да влезем в Евро зоната . И лишения ако трябва да има , те ще се отплатят . Така живота ни ще стане по-лесен , няма да се чудим от къде да намерим валута , а и е престиж и др облаги и ползи .

Как пък един мършав не видях в тоя парламент, бе! Все едни охранени тлъстаци, и мъжки и женски.

Моля, всички хубаво се вгледсйте в тази снимка, тези натъпкани кенефи ли ще ви наоравят живота ви по добър...никскъв шанс

Радеф и Борисоф оставиха повишаване на пенсиите и заплатите за некой друг път! хахахаха Така им се пада на простото племе което гласува за тях

Как ли влизат през вратата на ребро ли????