Изтеглят от пазара опасни детски пръстени

14 400 детски пръстенчета се изтеглят от пазара, тъй като предизвикват раздразнения на кожата и обриви.

Обратно в новината

Коментари - Изтеглят от пазара опасни детски пръстени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много полезна новина. Веднага си представих пръстенчетата и веднага спирам да купувам. Прес отделът на КЗП защо не вземе вместо снимката на г-н Някой Си да пусне снимка на проблемната стока, евентуално?!? На мен ми се струва доста близко до акъла. (Тук ключовата дума е "акъл"... кой го има, кой го няма, не знам...)

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

ами защо не покажете и тука какви са тия пръстени само с новина не става значи с тази новина не трябва да си купуват децата никиви пръстени ли

BRAVO- " е в р и к а"!!! Hяма ли отдел в търговската сфера първо да се проверява стоката а п о с л е да се пуска на пазара!? Kакви контролни инстанции има независимо дали са вносни или не? Aко продуктите са контрабандни-ами малко по-солидни глоби и така и тоя проблем ще изчезне...3ащо често се почва отзад-напред!? Bсе пак, много добре "че сте се сетили".... ами нали затова сте експерти и вдигате големите заплати или не!?

Този измамник докога ще го дьржат.Сигурно добре си плаща щом е от времето на Костов.Каква защита на потребителите,какви пет лева.Тези просто не са си платили затова ги показват.Че то пазара е залят с боклуци,но кой ли го е еня.