Парламентът ще разследва срещата на Плевнелиев с шефа на EVN

По предложение на "Атака" парламентът създаде анкетна комисия, която да провери срещата на президента Плевнелиев с висш представител на EVN.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ще разследва срещата на Плевнелиев с шефа на EVN | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този сайт е пълно с платени лъжедемократи които коментират положителната позиция на АТАКА спрямо България.

сидера каза какви жени харесва - тази ташева сигурно е негов тип. къде е главния прокурор? Защо делото срещу рецидивиста сидеров още не е влязло в съда??? До кога ще го чакат в панделата за да му покажат какво се прави с такива като него???

Много ефтин,предизборен трик.Бързахте да направите комисия за разследване на държавния глава,за да може на предизборните срещи да говорите"Ето и Президента,излъчен от ГЕРБ не е чист4Тайни срещи,задкулисни игри.Нали излизате във ваканция,платена,за да обикаляте и оплювате.За власт сте готови да зачеркнете всичко в България.Изложихте Парламента,изложихте всяка институция.Как да вярваме,утре след изборите,в най-висшите институции. Селските ви номера,явно са неизчерпаеми.Е няма такава държава,бедна,деморализирана,без ценности.Какво ще кажете на подрастващите,че всичко е скапано,че нищо не работи,че всеки може да върши каквото си поиска в свой интерес.Болни мозъци!

Да направят и една комисия ,че се е срещал и с мен.....налоумници!!!!!

Браво за комисията - крайно време беше да се потърси сметка на тази милиционерска подлога за бруталният му лобизъм ! Защо комсомолеца плевнелиев ще защитава интересите на ЕВН, а не тези на народа ? Защо не потърси среща с хора, които не могат да си платят сметките, а се среща с презадоволените западни крадци ? Дано го осъдят ! Писна ми от продажници като него !

Д-р Тони Филипов, "Из делниците на един луд" (21-25 април), В-к Редута : Цитат: Учудвал се, моля ви се /Плевнелиев/, как така говорим за тайни срещи, когато те са повече от логични: Не е ли съвсем в рамките на нещата държавният глава, когато е на посещение в Австрия, когато ще срещне с президента, с министъра на външните работи, знаейки, че те ще поставят категорично въпроса за най-големия инвеститор за България и региона, нима не е редно държавният глава да го направи? Редно е и по принцип е в рамките на нещата. Но нещата излизат извън рамките, когато срещата я няма в дневния ред на визитата, когато се провежда тайно в хотела и дълго се крие и се отрича. Това създава атмосферата на шушу-мушу, на нещо нередно. И понеже се знаят някои връзки на Плевнелиев с Прокопиев и на Прокопиев с Шишковиц и EVN и хората си въобразяват какво ли не А може и да не си въобразяват. Особено ако се има предвид как президентът се превъзбуди за таксата върху енергията от вятър и слънце, та че я даде и на Конституционния съд

Бихте ли позволили една Работна хипотеза, Колега ? - да приемем че Вие сте Шишковитц. Вложили сте в ХУЗ БГ ООД, което - И представлява Вашата-Собствена компания в България. ... Получавате Систематично Данни че туй ООД хем Ви Краде, хем Целево Ви мъти Бизнеса чрез Петнене Името-Ви. .. Опитвате-се да се оправите Сам - Ниц ! ... Сондирате мнение И с други в Същото положение, И ! - проумявате че И с тях Е така. ... Проучвате Конкретно как-Точно стоят Нещата в България и Естествено - разбирате че Сте ритнати в та..тиит от 'добре'-знайния Троянски кон... - И Тогава - какво аджеба Ви остава да Направите ?

Разследване,разследване,разследване-до излизане на истината.

"Ерепетата намалиха загубите" - като натварха обаче бедните българи с непосилни сметки и цени... Циганите отново ползват ток без пари. Не виждам никаква разлика, откакто те са тук, какво ни заблуждават! Симеон Сакскобурга дори не се срамува от стореното! Дебил!

Роската го е загазил толкова, че и комисийка му направиха, а толкова по-лесно беше направо да му гласуват уволнението.

Aко EVN се одържави ще стане същата схема както преди приватизацията. Бюрокрация и потъване на парите в партийни каси. Съпроводено с нулеви инвестиции. EVN изгради модерна топлоцентрала в Пловдив и намали с над 95 % загубите от кражби в циганските гета. Това е сериозна инвестиция. Волен лае ама не е наясно а икономическите му познания граничат с цифрата 0. Не се намираме в Куба а в ЕС.

Е верно голяма инвестиция, за собствения им джоб....бингооо!

Такава инвестиция направиха, че цената на тока който плащам всеки месец от 2002 г. до днес се е увеличила над 5 пъти, при константно потребление (6% разлики) в KWh. А по въпроса за това къде се намираме и за Куба и т.н. да ви кажа, че през 1999 г. при едно от сравнително дългите ми посещения в Сан Бернандино (САЩ, Калифорния) гелдах по новините как американската държава одържави (конфискува) всичките три ЕРП дружества в Калифорния. Тъй като бях сащисан и изумен питах там познат адвокат, как става това и не е ли това комунизъм. Той отговори, че в САЩ най-редовно се одържавяват ЕРП-та (те там се казват по друг начин) когато настане криза с електроснабдяването в някой щат, а това ставало по няколко пъти на всеки 10 години. Предишната година при някакви жеги Калифорния била останала без ток и ... ... това е резултата. След 10 години видяхме, че държавата в САЩ направи напрактика същото с фалиралите банки.

С оглед дискусиите-Ни тук във Форума-Ни и имайки предвид че обикновено инж. Плевнелиев Е пред екрана-си поне до 19:00 - ето какво кацна току-що при него : Уважаеми г-н Президент на Република България ! С оглед евентуално започващата Комисия относно Вашите комуникации и/или действия с/относно ЕРП, и де-факто проведени Тотално Ясни, Прозрачни и Отчетни дискусии в Интернет платформата на медиата Дир.бг - позволете да изкажа че : А. Провеждането в дискутираната от Парламента форма - е и безсмислено, и харчещо нахалос Нашите Данъкоплатски пари; Б. Имайки предвид вече публичната информация за Вас-лично - би било от полза за Нас-Всички Българ(к)ите да чуем/прочетем в най-обикновен човешки говор/текст Вашите данни относно Вашите-лични неясности по : а. Халкидики б. Черноморието в. Линднер г. София Бизнес парк д. Вашият немски период Позволете да очаквам Вашите незабавни действия !

Имаме въпиюща нужда от парламентарна супер комисия, която да разследва причините за омекването на киселите краставички и да набележи мерки за пресичане на тази порочна практика. За председател предлагам другарката Нинова от КБ поради неотложните ангажименти на другаря Миков от същата ПГ.

Да разследват и Орешарски! И той тайно се бил срещал с ЕВН на 17-и април! Пардон, "забравил" да съобщи за срещата си с монополистите... А видните корупционери на прехода? Кога ще има комисии Пеевски, Доган, Станишев-Моника, Овчаров?... И други знайни и незнайни коминисти с куфарчета и без куфарчета, почетни строители на "капитализъма" в България?

ABE ГЕРБ ВИЕ НИ НАТРЕСОХТЕ ТОЯ ПАЛЯ4О!!! НАРОДА НЕ МОЖЕ ВЕ4Е ДА МУ СЛУША ГЛУПОСТИТЕ!! И КОЛКОТО ДА ГО ПОТКРЕПЯТЕ НЯМА ДА ГО ОСТАВИМ ТОЯ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛЕЗУРКО !!!! ЩЕ ГО МАХНЕМ !!!

Я! Народът си има нов глас!

като ти чета глупостите сам напално сагласна с бб за "некачественят човечки матерял " в бг и не смеи да си слагаш името "народ" , сложи си името "комунистически тролл" и иди да заработич пари като достоен човек- работеики , а не сас злобни коментари и свободни простачки сачиненя.

ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ПЛЕВНЯТА Е ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА!! БУДА ГО ТУРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИН, И ТОЙ СЕГА Я ВЯРНО КУЧЕ-ПАЗАЧ!! А ОТКРАДНАТОТО ОТ ХОРАТА ЧРЕЗ РАЗНИ ДАЛАВАРИ-ДЕЛИ С ГЕРБ!! ТОЙ ИМ ЗЛАТНАТА КОКОШКА-ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЯМА ДА ИСКАТ ДА И КЪСАТ ГЛАВАТА, НО НЕ Е ЗЛАТНАТА КОКОШКА ЗА СТРАНАТ И НАРОДА, ТАКА, ЧЕ В КАЗАНА!!

Ние в Пресцентъра на БСП сме изключително задоволени от факта, че една народна поговорка се сбъдна. А именно 'който нож вади, от нож умира'. Нашето правителство, което е съставено от експерти, предприе блестящ ход, с който всички обвинения насочени към шефа на политическия кабинет ще се стоварят директно върху противниковия президент, който няма да успее да раздели нацията и нашата Партия, тъй като сме неделимо цяло.Никой не може да бъде над Партията и над българия.

хи, хи, хи .... "Ние в Пресцентъра на БСП сме......" Кои сте вие бе, кой ви бръсне за слива та изказвате мение. Банда разбойници, които се опитват вече 70 години да ограбват България. Какви "експерти" какви глупости ???? Ха ха ха ха, циркаджии стиснали здраво кокала и не пускат ли не пускат !!!

3евзек

Записахме Ви адреса, ще ви изпратим колеги от ДАНС да запишат по-подробно Вашите оплаквания.

Абсолютно ! Само, че тъпите червени глави няма да разберат тънкия ти хумор.

Не мога да рабера пенещите се тука против подобна комисия. Има съмнения за морала на Президента, спазена е законовата процедура, Парламентът на страната има правата и пълномощията за това! Правят го! Това е демокрация! Независимо от партийните конфигурации! Който не му харесва, значи че не харесва демокрацията! И в това също няма нищо необичайно! Хора всякакви!

Всеки може да провери как Плевналиев е станал милионер,без парламентарна комисия и прокуратура!Влиза в сайта на ,,Линднер,, и толкоз! ТОЛКОВА ,ПОСТРОЕНО ЗА ТОЛКОВА ПАРИ,ПРИ ТАКАВА ПОРЪЧКА! КАК СТАНАХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ-ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ,НИКОЛАЙ БАРЕКОВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ-КАКВО ПОСТРОИХА,СГЛОБИХА,СЪЗДАДОХА,СКОВАХА,ЗАЛЕПИХА,НАТАМАНИХА- БАРЕМ ЕДИН КУРНИК ИЛИ КОЧИНА,КАМО ЛИ ОФИС СГРАДИ! ОТКЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ЖУРНАЛЕТО БАРЕКОВ ЗА ТВ7,ВЕЦОВЕ,ПАЛАТИ,ЧАСОВНИЦИ? ОТКЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ФОТОГРАФА СИДЕРОВ ЗА АЛФА ТВ,АКЦИИ,ИМОТИ,ЕКСКУРЗИИ ?

Опааа!Дали сам си вярваш,а?

Импийчмънт!Юлиано,прибери си го,че вече не издържаме от срам!

Плевналиев нямал право да преговаря с ЕВН за милиони отсрочки,а наш Гоце може да договаря Голям шлем с Путин за милиарди кражби!

Сега и веднага.

Ми то храбрият шивач подкрепен от Фикуса нали им отне лицензите бе?

Парламентът ще разследва срещата на Плевнелиев с шефа на EVN Не знаех,че парламента е разследващ орган.

тогава служат анкетните комисии?Ако искат,биха могли да разследват.

Аз оставам с впечатлението, че служат за усвояване на едни средства, под формата на заплати. Какво разследват, няколко дебила в парламентът? Че те нямат дори механизъм по който да викнат някой на "разпит". Цялото "разследване" си е дърдорене на добра воля със заинтересованите и последващо предаване на умозаключенията на прокурор (евентуално).

Долно неморално деяние на президента-марионетка !

Все повече ми харесва идеята за Маргарита Попова президент! Умна, премерена и образована жена, от нея не бих се срамувал като от този тип! И не е нужно да правим избори и да харчим пари, трябва само това човече да си подаде оставката! Оставка, Плевник!

беше такава,каквато я описваш, щеше ли да бъде в този екип?Навремето Блага Димитрова подаде оставка поради несъгласие с тогавашния президент.Тук такова нещо не забелязвам.

Кукув ден Чехльо много се обърка, с опит карти да разбърка, а народът все по серт: "Президент с табела-ГЕРБ!" Писна вече тоз терор, с герберунгелски отбор! Митингът им симпатичен, към морето се оттича. Касата на ГЕРБ олекна, опозиция ще клекне! Става ясно всеки ден, Избори на Кукув ден!

Това си бе точно олигархическа връзка. Връзка на бизнеса с държавата. Срещна се президента с EVN и после веднага подкрепи ЕРП-тата. Вероятно за сметка на българите. То ест някакви фирми определят политиката на България. Това е олигархия.

Изпускаш малката подробност, че договорите на ЕРП-тата са направени още при царя и оттогава не са пипани. Не могат и да бъдат пипнати заради огромните неустойки. Ето сега Сссстойнев колко пушилка вдигна - "до седмица" ако не платяли, щял да им земе лиценза. Еми 2 месеца минаха оттогава. Нито са платили нито сте им зели лицензите. Щото не можете. Можете само да лъжете. Нищо друго не можете.

Пропускаш, че Тиквата им продаде държавния дял. Тия 33% бяха блокираща квота, след продажбата ЕРП-тата си правят каквото искат. Голям галфон е тоя Боко.

Евала копеле, машала, и на мен ми е кеф,че не могат да им земат лицензите, иначе тия гяури съвсем ще надигнат кратуни. Казвам копеле на теб,не на националния герой.

Кои ние? Защо използваш думи като "сте" и "можете"? Това за "ние" е част от вашето въоражение - не от реалността. А явно държавата търси начин да ги прецака, изхвърли или поне притисне.

ЗАЩО НЯМА комисия за : Масларова- БСП , Ахмед Доган - ДПС , Христо Бисеров- ДПС , Иван Костов -ДСБ , СерГей СтанишеФ - БСП , Волен СидерОглу- Атака?? ЗАЩО??? СТИГА с ПРЕДИЗБОРНИ КЬОРФИШЕЦИ!!! Каквото и да мърсувате СИ ОТИВАТЕ!! След 25 май --НОВИ Парламентарни избори и ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ за ДС , ДПС и БСП!!!Стига сте крали Б-я!! Народа НЯМА нужда от вас!!

ЗАЩО НЯМА комисия?Защото комисията ще бъде съставена от хора на Шведската тройка и само ще изпапкат паричките отпуснати от Държавата,които са взети от народа.

Лумпенчета, изборите са след три години, налягайте си парцалите и се гответе! И да не забравите са чистите Костов от прах и паяжини!

Нека му е на г-н Pantoffeln /чехльо/.

държавния глава, който е надпартиен, обединител на народа ПО СКОРО РАЗЕДИНИТЕЛ, КАТО ВСИЧКИ ВАС...

И кой харод е разединил този Президент ?

Ами защо не разследват Христо Бисеров какво стана какво е това затъмнение около тази личност

Разследват го, ама ти май искаш всекидневен отчет да ти се дава.

Що не разследвате откъде Сидеров има "лични" средства да пътува до Варадеро, Париж и не знам си още къде. Или "личните" средства на Бареков за прескъпата изборна кампания. Междудругото, каво стана с референдума за промяна на изборното законодателство..ЗАЩО МЪЛЧИТЕ

Всички основни дейности засягащи населението трябва да бъдат държавни ,структорирани така че да имат стимули за развитие и добро заплащане на работещите в тях..Като- здравеопазване, енергетика,банкова система,телекоми,застраховане ,водоснабдяване ,горива и някой други .

Защо не ми пуснахте коментара? Вас пък с какво Ви обидих? Или сте служители на Кабинета Орешарки? Или дясното око на някой от Станишевата гилдия?

Защото Сидеров, не е крал държавни пари, както и не е давал рушвети на главни архитекти и прочие лами!

Това че получава държавна субсидия за партийката си е достатъчно голяма кражба.Лошото е че е узаконена кражба.Пак казвам-КАЛАШНИК+241патрона

Защо не се създаде комисия да раследва този идиот, Вдлен Сидеров, след като се срещна в Белград с човек, който не бе допуснат да влезе в България и докога ще го търпим такива идиоти във власта. С какво са повече са повече Сидеров и Станишев.

Сидера е само шеф на малка партия, докато тоя боклук Плевела се води президент, с предимство е.

Олигархът-прецедент - вън от президентството!

срамувам се от всичко което става в момента сидеров извурши безброи простотии и тоя прост и продаген народ го дурги в парламента и тои ще дава оценка на президента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунягите са безкрайно нагли. Крепят един ялов Парламент, едно прогнило с престъпници Правителство и са тръгнали на Президента да проверяват срещите. ОСТАВКА!!!

По-гнило нещо от Плевела в България е само Тиквата. Оставка, Плевел!

А синчето на Бисеров какво правеше в ЧЕЗ, като част от екипа им. Или Местан пак нищо не е подозирал. Чудят се вече за какво да се заядът с Плевнелиев. Защо не му спретнат и една комисия- какво е ял, прал, срал.....и къде го е правил.

Следващия път, ако не иска да го хванат, да звънне на рецепцията, че еди кой си го чака, за да го пуснат.

той и един данъчен така се оправдавал, след среща с данъкоплатец извън службата, за да му ходатайства пред колега, ама не хванало декиш. Тъкмо отивал да направи дарение. Тези лекции дали са платени, и от кого?

Апел Да бутнем Чехльо под дивана, за нова публична измама! Във джаза Чехльо запокити нотариус от Халкидики, и сложи подпис и печат. Веч няма спор за нов разврат! И хилядарки с Ре-ке - О-та, със подписи са във комплота. За прошка място не остана. Да бутнем Чехльо под дивана! 15.10.13 г. Паси

Ако Плевналиев се беше направил на приятно разсеян и не беше показал червен картон на теглене на миларди на анро,дали щяхме да гледам този цирк срещу него ,особенно от мултимилионери като Капута и Долен,с абсолютно престъпно забогатяване ,дори по стандартите на Гвинея -Бисау? За Плевналиев стой световно прозрачния бренд ,,Лиднер,, а зад тях -марките Борат,Доган,Дебелян и Путин!

Това, което си написал плод на размисъл ли ти е или са ти го написали? Какво толкова си мислиш, че ще стане? Защо ви е страх от комисии и разследвания?

Атакаджии и комунисти, ето това е фашизъм!! Не пускат дойната крава - българския народ, проклети измекяри!

Те защитниците на плев не знаят, защото са деца, ама в такъв момент Президента на Република България, трябва да заяви твърдо, че представлява България и че ако е нужна среща, следва да се проведе в неговия кабинет.

е нормално да си пуснеш хонорарче от 1,5 млн ...

я млъквай бе !!!

Другари, виждате ли как гадняра Плевналив ни прави сечено! Кулака Плевналиев пречи на тегленето на заеми на ангро и иска да унищожи една толкова изстрадана и неизтребима над 20 години свидна рожба на Партията и ДПС - изборния туризъм ,за да могат да избират решаващо 3 милиона келеменца ,избягали във цивилизована европа от грижата на Партията!Но другарите от ПУТАКА са на бойния си пост и предотвратиха неговите пъклени намерения за саботаж на отечественофронтовската власта! Смърт на непмана и думбаза Плевналиев, смърт на младата ни емиграция в ЕУ и САЩ ,да живеят кадъните на Бурса и Измир,да живеят бабугерите на Брегово,Димово и Две Могили,да живЕят пациентите на 4 км,Карлуково и Церова кория!!

Т.н. "Батака", вместо да се опитва да си вдига рейтинга преди изборите да вземат да се саморазтурят,че с всеки изминал ден ни "срами" пред света. Остана една читава институция и хайде да я сринем. Ега ти нещастниците! вие всички трябва да сте по съдилищата за вашите всекидневни "изцепки", а не Президента. И понеже страхливците от БСП и ДПС не могат да управляват без вашето "формално" участие, ви ходят по гайдата. Нищо , идва Видовден!