Боршош отказа да се яви пред депутатите за НДК, не им вярва

Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош отказа да се яви пред парламентарната комисия, която беше създадена, за да изясни имало ли е злоупотреби при управлението.

Обратно в новината

Коментари - Боршош отказа да се яви пред депутатите за НДК, не им вярва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя само зарад мутрата му трябва да му дадат 10 год без съд!

Окумуш момче излезе, всинца ни измами !!!

Боршош, Шорош и други юден, много обичат с чужда пита помен да правят. Ако напипат някакви държавни пари, ги "усвояват" за време.

Аз се чудя и на културния министър, много добре работил бил Боршош...абе "другарю" министър такива измекяри меценати, с чужди пари раздадвани от държавата и по бай Тошово време нямаше, та тези пари са нашите пари с които този тарикат се прави на "културтрегер"!

Бай Тошо едно време, такива като този тарикат ги пращаше в БЕЛЕНЕ да чукат камъни и после ги изселваше!

Селяндурино, кой си ти, че ще въртиш цяла държава....та тази държава ти беше дала милиони които ти безтопанствено профука и окраде!

Умен и красив бил, ама и крадлив!!!

Защо бе Боршош, защо не им обясни? Нали си "умен" и " красив", щяха да те разберат.

За милион няма закони, за кокошка няма прошка...

Мирославчо още от ученик си беше такова леке, типично за него - тарикат на дребно, а вече и на едро.

Не ме учудва тази наглост! Има покровителството на цар Бойко, как го върна оня за един ден въпреки Павлова та с някакви си там депутати ли ще се съобразява. Почнаха вече да го покриват...

Какви са тези "комисии" които призовават граждани?!!! Или депутатите бързат за лятна ваканция? Само съдебните органи имат правото да призовават гражданите по надлежния ред. Бахти анархията е в това подобие на държава!

Това са тези комисии които му дадоха милионите, за да ги прахоса, но това са и парите и на данакоплатците! А когато ги харчеше без да мисли му беше добре, нали, но сега ще трябва СЪД и затвор!

Ами след като този Бъркоч, не желае да се явява на изслушване пред парламентарна комисия, за да обясни к'во е творил, явно ще се яви в направо в съда, за да си чуе присъдата! Е гати наглеца!...

Няма такава наглост! Един абсолютен лигльо краде и си прави каквото си иска и държавата не може да го спре! Поне соросидите които го защитаваха май се усетиха че е бита карта и млъкнаха напоследък. Дори БСП се е обърнала срещу него май!

Мръсен мошеник крал народни пари и се правил на меценат с тях да се яви на отчет пред народните избранници които ни представляват нас гражданите чиито пари той е крал!

Абе този човек май не е чул, как на Мерцедесите им се развиват болтовете в движение и от самосебе си, а ? Той каква кола кара ??? Много се опасявам, че болтовете и по 4-те и гуми вече са започнали да се развиват.....

Тоя стана като цецко за апартаментите - във всяка телевизия с различна версия. И тоя - ще кажа на парламентарната комисия, няма да се явя и т.н. Не зная за другите неща, но на фона, че няма разрешение е похарчил 30 бона за Лексъс за 2 години. Що бе? C4 и Hyundai явно не са марки за него, че да си вози задника на Lexus. Пореденият педал, харчещ държавни пари, който ще остане ненаказан.

Това леке трябва да се раира бързо и да се изпрати в Централния Софийски при бай Ставри - строг но справедлив. Тогава шмекериите му ще престанат рязко.

Е, той какво е очаквал? Само защото е обрулвал онази дъртуша Бъчварова, ще му връчат 60 милиона да раздаде публично на нашите и вашите, и после ще го пуснат без да е опрал пешкира? Че нали затова го кичнаха в НДК-то!

Че и прякор му лепнаха даже - НДКазанова;))

кой му го лепна ти ли

Как ще разпитват , Главния финансист на ОПГ Герб ! Боршош е канонизиран от ББ и Цв Цв , той щял да ходи при простосмъртните бастуни в НС ! Браво Боршош ти си Пич !

d4

ако отрежат лявата ръка на Тиквун, следва да отрежат и дясната. лява - Борша. дясна - Свинетка.

..имаше им доверие, като взе 17 милиона и ги похарчи за старите си сметки, сега им няма.. Мила родна КЪРТИнка..

тъй де, мутрата, цитат, аз финансирах, построих, дадох, разпоредих, назначих, уволних, открих, но като се осра на президентските избори, еми, ние сгрешихме и загубихме. някой има ли малоумен, че да смята, че има и една далаверка и по-крупно усвояване, дето тиквата, вашият любимец, мадам, да не участва и / или да не е информиран поне.

Само не разбирам каква е далаверката, без да защитавам Борша. С парите за Председателството е платил стари задължения на НДК. Щета няма, освен лексуса.

а, бе, смешников, касиер на тиквокъл суджуков, какво означава, че не им вярваш, бе, калъф гепещ. то и гласоподавателите не им вярват на мешките с лайна в парламента, но не са спрели да бачкат и да плащат данъци. страната ни е парламентарна република. ако трябва, ще те доведат под конвой, бе, оял се мушморок. цацаратурата какво ще изгрухти в случая, има си състави по НПК за принудително призоваване.

ПРОИЗВОЛ!? Какви са тези "комисии" за да призовават гражданите??? Пак ли омотахме независимите власти? Българска работа!

пич, тоя не е крал в качеството си на гражданин, а на длъжностно лице, разпоредител с бюджет към министъра на културата, към момента, преди беше към друг. преди да драскаш, напрегни я тая гънка.

Ааааа не така ... за СУДЖУКА ще има друга комисия .... и за СУДЖУКА друг закон ще правим ...

Представяте ли си на този убавец от снимката, как ще му отива раирано костюмче...щото е много голема кипра!

кръстник си има кръстник! Това стадо от 240 мошеника си "намери майстора" от по-силен и по-голям мошеник.

Иди у Сърбия, Боршош, при Цецо Василев КаТеБееца, да плюете заедно оттам в дует държавата, че ви е поискала сметка.

Мен ме прати право в пандиза за някакви кожухчета. Нищо, че тати беше...

Едно време Т. Живков такива крадци на държавни кинти ги пращаше директно да чукат камъни в Белене!

Сега е топло и по добре в Скравена

Пък той самият си имаше само едно одеалце и едни закъсани чорапки, дет му ги кърпеше оная майорка... чакай, че се просълзих...

Носталгия и много чувства... еееех....

ми прав е човека какво комисии какви пет лева има си прокуратура да си се занимават там с него, айде стига с това смесване на правомощия....сериозен е тоя тип харесва ми..

Щом толкова ти харесва стани му работодател, като те замъкне и тебе друга песен ще запееш!

е,че тук сменят работодателя,докато се научи как повече да краде

Парламента все пак е държавна институция и този нагъл седесарски чвор, трябва да се съобразява с това!

Никъде няма да ходиш Борош-Морош! Бокоту утре може да те назначи ПАК!

Нагъл и безкруполен лапач на държавни средства!

Странна ми е тази управленска мода напоследък - всичките управници ( и солташаците им дори) все чрез Фейса правят "обръщения" към простосмъртните;) Ами време е да се замислим - дали пък Зукърбърг да не им поеме и тлъстите заплати?! ;) И без това файда от тях никаква, пък само ни товарят бюджета( усвояванията отделно вървят), а Марк бълха го ухапала;))

Този цървул до кога ще разиграва цялата държава...кога бъркаше в кацата с мед му беше добре, нали, а сега държавата му виновна....такива директно в панделата за да разберат, че държавното не му е частно!

Докато тия дето са бъркали по надълбоко в меда от него са на власт...Защо се заблуждавате че боко и сие са останали на сухо също като ''един суджук не стигнал до боко''...

МИРО ТУРИ СИ ГИ НА КРУШАТА ТИЯ " ДЕПУТАТИ " , МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИШ АМА НЕ СТРУВАТ !

освен шеф на НДк друго работил ли е ? Имам чувството ,ч е за 1 кутия цигари сам не може си искара пари.

БОРША СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА И КЪДЕ ДА ХОДИ ПОВЕЧЕ???????

ми прилича този но Коко Каменаров.Като близнаци братя

Този вярва само на Баце :)

Як гръб го крепи.Дреме му на дедовия за комисия на нарсъбранието!

Ами то май единици незнаят че тези комисии са само за бонус към високите възнаграждения и нямат никакво правно основание техните ''умозаключения'' а само дават основа членовете им да си приказват по медиите каквото са прочели без да правят връзка с прочетено и документи..

Абе да си призная честно ... Не ми е ясно КАКВА правна сила и съгласно какъв закон една комисия в НС има право да води някакво разследване ... да разпитва ... нещо не ми се вързва ...

Четете Конституцията, - по силата на върховенство в управлението.

А пък аз от бая години мисля че тая Конституция не действа защото силата и върховенството на закона в България се казва боко и сие и всеки ден го доказва - разпоредиЛ уволниЛ раздаЛ казаЛ направиЛ играЛ мачле и тенис.....

Към "империалист" - чета и то внимателно ... смяташ ли че този Боршош, ще си позволи лукса да не се явява ако ще има НАКАЗАТЕЛНА отговорност след това .... чети и ти ... внимателно: Чл. 83. (1) Членовете на Министерския съвет могат да участват в заседанията на Народното събрание и на парламентарните комисии. По тяхно искане те се изслушват с предимство. (2) Народното събрание и парламентарните комисии могат да задължават министрите да се явяват на техни заседания и да отговарят на поставени въпроси.

Естесвено, къде да ходи при тези малоумници, като видиш само шефа на правната комисия и разбираш за какво НЕДОРАЗУМЕНИЕ става въпрос

и си мисли , че може да неглижира бг парламент !! Не са светци там , но все пак това е институция и щом те викат там , това не е покана за кафе !!! Бойко да и бие шута на любовницата и тъпкача !!! Тоя мухльо е за затвора , щом отсвирва и своите си , значи знае какви ги е вършил и чака Бъчварова да приплаче на шефа си ....

Бойко, беше ПЪРВИЯТ, който по всякакъв начин системно и постоянно, неглежира/меко казано/ НС ... ако си забравил припомни си .... е сега ТОЗИ който ЯВНО Е НЕГОВ ... защо да се държи по различно ...

Съвсем ясно можем да си сметнем колко е комисионната от обществената поръчка за НДК! И тези милиони не са отишли при правилните хора и за това на тоя(бушон) му се стоварва цялата държавна машина на главата!

Някои май бъркат парламентарната комисия с другарски съд!

А бе и аз не вярвам на полицията, ама като ми вдигнат палката спирам :)

Ами,страх го е. Явно злоупотребите му са огромни и ще гръмне поредния обществен скандал. Като бяга,да го задължат.

на маймуни ни направиха..ама само ние сме си виновни

Боршош май забрави, че е бушонче и си повярва прекалено много. За сметка на това, както обикновено Цацата се използва за натиск и сплашване.