Отнемат имущество за 1 млн. от бизнесмен заради ДДС измами

Комисията за отнемане на незаконно имущество е внесла в Ямболския окръжен съд иск за отнемане на имущество за 992 730 лв. от лидер на група за ДДС измами.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат имущество за 1 млн. от бизнесмен заради ДДС измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още веднаж бандита е наречен от пресата "бизнесмен"...мамка му до кога????

Докато ДИР пише ИЗМАМНИК с титла като БИЗНЕСМЕН няма да я втасаме!:)))

ЩЕ ОТНЕМАТ-ТРЪНКИ. САМО СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ. КАТО ОТНЕХА КУП ИМУЩЕСТВО НА САМОКОВЕЦА КАКВО СТАНА А? ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЖЕНА МУ СИ ВЪРНА ВСИЧКО. ЦЯЛАТА РАБОТА НА БГ УПРАВАТА Е ТАКАВА , САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ЗАБЛУДА В ОЧИТЕ НА ОБИКНОВЕНИЯТ НАРОД!!!

Всички знаем какво ще стане, сега ще му ги отнемат, той ще ги осъди ще му ги върнат и ще му платят и неколко милиона обезщетение!!! У БГ-то всяко чудо за три дни. МОКАВЕЙ за Президент Министър-прецедател и съдебен министър и сганта в затвора

Сигурно е настъпил Бойко по някой мазол или не се е отчел навреме за да го санкционират така показно.В тази държава такива кота този бизнесмен вече с лопата да ги ринеш а ма си траят отчитат се хората и си теглят ДДС то, а на нас обикновените кучета ни яли.

Това е много добре но с Бисеров с БЪЛГАРИНЪТ от ДПС и други хора във властта с ЗАКОННО придобитото си имущество с тях какво правим. Тоя е ясен ще опере пишкира защото на всички е ясно че няма как той сам да източи такива суми пък ако ще и да е най големия гений в държавата.

Другари и другарки, знаех си аз, че генерал-лейтенантът, докторът на науките, рано или късно ще започне безпощадна борба срещу корупцията. Този ентусиазъм, явно, е дошъл след разговора с заместнис-началника-Папата!?

Чехия- Страна от ЕС. Румъния-Страна от ЕС. Сделката се счита за Вътрешно-общностна " За да се получи резултат за "теглене " на ДДС значи , че фирмата продава на загуба.Което данъчните инспектори трябва да са го засекли.Което значи ,че " бизнесменът" е в комбина с данъчните. Да сте видяли някой осъден данъчен? Не. Те си плащат навреме

ДРЕБНИ риби! къде са акулите? къде са министрите и депутатите крали и крадящи?

Още , още .... даже ще ви направя списък на още няколко хиляди такива. Трябва да се добави и връзване гол на кол на жълтите павета с надписана табелка. И понеже сме уж цивилизовани ще пренебрегнем ударите с камшик. Все пак не сме талибани.

По добре пред джамията. И надупен :-))))

Аз съм пробвал пред джамията ... не става това което си мислиш. НО виж зад джамията вече е друга губерня ... ако ме разбираш

Кога ще отнемат милиардите на най-големият мафиот организирал най-голямата престъпна група в държавата бойко борисов?

утре в пет без десет .

Властта, честните в администрацията не ги пази - престъпниците бият и убиват. Като се толкова смели ходете вие да налагате наказания и подавате сигнали до ''работещата'' прокуратура. За заплаха за убийство към шефа на данъчните и медиите не пишат, а отправилият я се ползва с индулгенции на висши политици и се явява инвеститор и президент на клубове.

Най-вероятно е така, за огромно съжаление. И какво да направим сега?

И после да не кажете че няма правосъдие :)

Докато наказанията и отнетото имущество е рамките само на доказаната сума на престъпления промяна няма да има, защото доказаното е винаги в пъти по-малко от заграбеното. Защо ли обаче родните депутати са гласували така закона знаем всички, а защо не е така в Германия, САЩ и другите развити страни пак знаем всички, но си траем. Ето крещящ пример как властта е в услуга на престъпниците - вместо да се отнеме всичко на цялата им фамилия и да имат глоба, надвишаваща 10 до 20 пъти доказаните суми на престъпление, то у нас им се прибира само десятък и цялото семейно имане се оказва узаконено. Партиите си траят, депутати и ''специалистите" им също, а после пак се оказва са привилигированите са само за получаване на лихви, а при фалит на банка законте са пробити и неработещи.

А, не бързайте с новините... Като се почнат сега едни дела, едни чудеса... ще мине време, ще го оправдаят... А в бюджета няма да влязат никакви средства... Ще си останем само с харчовете за чиновници

Хайде сега да видим какво ще отнемат? Според мен няма никаква комуникация и координация между НАП, Търговски регистър, прокуратура и други т.н служби. Доказателството е, че ние, дребните, ходим като побъркани да внасяме едни и същи документи, за които си плащаме, на около пет различни места.

Това ТРЯБВА да стане в цяла Б-я и то ПО-БЪРЗО!!

jingiby

Навремето през комунизЪма във всяко община имаше комисия по отнемане на незаконно придобито имущество. Комисията конфискуваше имота за който се установи, че не съответства на доходите, които си декларирал. Наказателното производство зо укрити доходи и неплатени данъци си беше отделно. Сега комисията е една за цялата страна и първо трябва да чака да те осъдят като престъпник, пък тогава евентуално отнемат имуществото. Тоест шансът за конфискация на имотите на бандитите е едно на хиляда.

Ок къде ти идват тези глупости за да ги пишеш. По времето на комунизма се крадеше всичко. Колкото си по нависоко толкова крадеш повече. Какви комисии те гонят.

Крадеше се, вярно. Но като те хванат, че си откраднала 50 хил лв примерно следва присъда Смърт - В името на народа. И присъдата се изпълнява.

Акция "Тикви" кога ще проведем ?

След делото, " съселска кратуна" ?

Много подвеждащо заглавие, нямащо нищо общо със самата статия. Като (ако) го осъдят, могат и да отнемат. Сега само си мечтаят за това.

А кога ще вземете имуществото на Димитър Пейчев - бивш депутат от НДСВ и екс зам.министър в министерството на земеделието по време на тройната коалиция, който успя да купи "Тракия Редки метали " за жълти стотинки, накупи джипове и жилища на двете сополанки /дъщерите със зетьове и внуци/, едната от които е уреди заедно с мъжа и на държавна работа във въпросното министерство за да замита далаверите му, разхвърля милионите на рода си и сега е по- нисък от тревичка, но 150 кг.му тяло расте, стерее и едрее......, а държавните хора си затварят очичте!

какво ще стане после с тези пари, за какво ще се използват

На кьорфишеци не вярвам!

А кога ще преминете и към същината на нещата: политиците и техните бизнескръгове, прокурори, митничари-от върховете? Там е голямото имущество. България ще осигури бюджет за толкова години, колкото са годините на прехода и предишните 45г.

Отнемат имущество за 1 млн. от бизнесмен заради ДДС измами А тези , които "източиха" цялата държава и благодарение на това се превърнаха в успешни Хидроонжинери и млади 33 г. бизнесмени, прокуратурата дори отказва да разследва. По този повод се сещам за един виц, където макендонците решили да открият Министерство на мореплаването, и на въпроса как откриват такова министерство, след като нямат море, отговорили , че и българите нямат правосъдна система , а имат министерство на правосъдието.

А колко вафлени милионер има... Но ДАНС и НАП се правят на слепи.