Колумбийският президент получи Нобеловата награда за мир

Колумбийският президент Хуан Мануел Сантос бе удостоен с Нобеловата награда за мир за 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Колумбийският президент получи Нобеловата награда за мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Революционните въоръжени сили на Колумбия - народна армия" е партизанска организация с марксистко-ленинистка идеология. Без коментар!

Този кой знае колко хора е избил докато постигне "мир". В статията се съобщават за поне 220000 избити човека. Яко е вършал. Но не са му платили много, само по около 4 долара на убит от него човек, евтино се е продал.

Не ги разбирам такива главорези като този. Да избие 220000 невинни хора само за да получи 870000 долара, с които да си купи една скъпа нова кола. Друг е въпроса, че този човек е за бесилото, не за награда и душите на убитите от него невинни хора ще го преследват и в ада!

Колумбийския президент си заслужава наградата....въпроса е кога Обонго ще върне своята.

КАК ТАКА НЕ СА ДАЛИ НОБЕЛОВА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ИЛИ НА БРЕЙВИК...? ....ЩОТО ПРЕДИ Я БЯХА ДАЛИ НА ОБАМА.....ЧОВЕК ВОДЕЩ ВОЙНИ,КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !

Ми че туй споразумение подписано в бяло не влезе в сила заради тамошните харантутници-депутати. Награда за неосъществено намерение... Хм тази награда все повече са обезценява не само като пари. Раздават го за щяло и не щяло на Мухамад Юнуска, Барак Обама, Ал Гор, Джимиту Картър и прочие незнайни бойци на мирния фронт. Цирк беше и награждаването на Ясер Арафат и израелски дейци за мира в Близкия изток дето се говори, ама никой го не е виждал...

Сега идеята на раздаващите Нобелови награди "Как трябва да изглежда една ддържава?" все повече добива форма. Следвайте светлия пример и станете като Колумбия.

Това потвърждава 4е бялото е на мода в Обединена Европа

Цар Киро е направил далавера с по-малко цигани, но от повече време. Успял е да склони майки да продават децата си в името на доброто за 'народа' си. Няма елемент на международна или вътрешно-селска далавера непозната на човека... И НЯМА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР! *после казват че нашите съдилища са емблема на корупцията.