Колоездач загина в Лозенската планина

Инцидентът е станал на равен и добре познат терен за мъжа

Обратно в новината

Коментари - Колоездач загина в Лозенската планина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствените верни факти в статията са, че е загинал в Лозен планина, че е имало спасители и линейка. Всичко останало е фантазия на редактора.

Коментарите тук са толкова неадекватни. Дребни душици... Да почива в мир!

Очевидно повелосипедясването на населението беше прокарано наред с другите евро предприсъединаителни мерки, булгарът да е по-био, по-еко, по-зелен, по-зарзаватояден, да пърди по-малко парникови газове с колите си, ректално седалково да е по-стимулиран и може би по-здравословно, целомъдрено по-задоволен и омиротворен. Аз съм за принципно. Просто някои велосипедалисти прекалено се вълнуват и изсилват. Колкото и да им е хубаво да трият бузките в седалката, всяко хубаво нещо трябва да е с мярка. И на бутилките с алкохол го пише. Консумирайте отговорно и с мярка.

Абе качило се село на кола и писка. Съжалявам за човека и злобните хорица с малки душици.

Велоси_рапторите по принцип са кофти племе. А този от инфаркт ли е починал на "познатия и равен терен"?

ваксина - или обикновена глупост? Все тая, еднакъв е резултата.

И ся кво? Тест за алкохол и конфискация на возилото...

Господ му е взел талона за шофиране за вечни времена.

маунтин байкърите да коментират. Ходя от време на време по планинските курорти и съм учудена, че колоездачите си пердашат, където си искат и не само не се съобразяват с това, че по пътеките има туристи, но дори не сигнализират, че се носят със страшна скорост към тях, при това в гръб. Това нормално ли ви се струва? Някакъв кеф ли ви доставя да гледате как хората се стряскат и отскачат в последния момент? Имате ли някаква етика? А система за сигнализация? Сложете си по един клаксон, викайте, свирете, само не се прокрадвайте като призраци, шумът на гумите в гората се слива с вятъра, ако не сте наясно. Въпрос на време е да стане инцидент и с туристи и колоездачи. В Пампорово техните трасета са оградени с ленти и хората не минават оттам, но на Боровец има само табели по дърветата - кой видял-видял, това се отнася и за туристите, и за колоездачите. А планината е за всички! Който е в темата, моля да коментира.

Не си прав ! Идиотите са плъзнали навсякъде ! Всеки ден карам в СФ по велоалеите и идиотите се разхождат по тях ! Имам свирка 120 dB и свиркам здраво , но идиоте не чуват или не искат да чуват !

Викаш ти понеже си много интелигентен си с колело, а пешеходците са идиоти. А такива идиоти като тебе ми е писнало да ги заобикалям нон стоп с колата и да внимавам да не ги бутна. Качил се на колело и си мисли, че някой му е длъжен и целия трафик трява да се съобразява с вас.

Сельо вземи прочети закона и после се прави на оригнален ! Такива като теб ако минат проверочен още на листовките ще ги скъсат и 10г няма да видят СУМПС ! Каруцар нещастен !

Илиян Илиев

Мунисджии ! Марш на село с таралясника !

Колко си жалък не е истина, само доказа, че наистина сте абсолютни тъпанари тия с колелата. Прости, нагли и пълни дебили. Качил се на на колело, ама иначе корема му виси едвам се държи. Да те еба в простото парче. То си личи кой е от село. Надявай се наистина да не попаднеш на мене с колата, щото ще ти разкатая фамилията.

Илиян Илиев

Смешник ! Дори те е срам да си напишеш името да видим как майката ти селяндурката те е кръстила ?! Типичен идиот ! Ще ми е забавно да те видя как се тикаш в твоя 20+г таралясник !

Карам велосипед по Велоалея във Благоевград , разхождащите се ужасени крещят "Къде караш БЕ" , какво да им отговоря ????

нема смисъл ... они са с по една гънка за равновесие, като тоя по-горе писалия дет живее с илюзията, че пътищата са единствено и само за МПС, щото не е и чувал понятието ППС

Не карам велосипед, но смятам, че огромното болшинство от маунтин байкърите не се забъркват с останалите туристи и не им пречат по какъвто и да било начин. Със сигурност има неколцина несъобразителни, но не бива заради тях да се генерализира и за останалите. Това важи и за други категории - пешеходци по велоалеи, автомобилисти, паркиращи в градинки, безразсъдни мотористи, разхождащи агресивен ротвайлер без намордник и т.н. Не знам защо се пръска толкова омраза към цяла общност заради проявите на единици.

Защото докато сме се хванали за гушите е много лесно да ни се изпразват джобовете. Двамата се карат, третият печели. Затова и е непрестанно разделяне по всяка тема. Разделяй и владей.

Илиян Илиев

Ако направиш забежка и ти се извиняват всичко е нормално ! Само , че дивите селяндури след като им се направи забележка скачат на бой и се зъбят ! И в момента в който докараш полиция изчезват и се покриват , тъпите селяндури !