Колоездач се бие с пешеходка в грозно зрелище до „Пирогов“ (видео)

Има ли оправдание за мъж, който отговаря с физическа сила срещу жена?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛУЕЗДАЧ КАМИКАДЗЕ - ГАЗИ НАРОДЕ

Ще ми дойтете и вие!

Има достатъчно нагли и нахални жени, а и вече всички сме равни. Ако тя посяга - защо той да не ?

Това е заради абсурдните ГЕРБ-аджийски идеи да правят велоалеи върху пешеходните. Тъпите велосипедисти които не познават закона решават че тези алеи са само за тях и тръгват да се бият с пешеходците.

Егати грозната сцена! Виновни са и двамата побойници. Добре, че се намесиха добросъвестни хора, та ги разтърваха.

...а мухльото стои в колата и снима вместо да ги разтърве....без думи!!!!

На видеото изглежда, че и двамата са идиоти.

Заглавието е неточно!!! Аз видях агресивна пешеходка, която с думи и удари нападаше възрастен колоездач! Е, какво да направи човека, отвръща на ударите и обидите, с която го ръси наглата пешеходка! Смятам, че който обижда, си заслужава боя!!! И ми се струва, че околните го подкрепят, явно тая е била много нагла!!! Някои жени, свикнали на прекалено "кавалерско" отношение към тях, си мислят, че могат да правят с другите, каквото си поискат и са всесилни, и никой не смее да им отвръща, правят се на много смели!!!

има право мъж да използва физическа сила срещу жена, дори и по слаба от него, особено ако жената е такава, че използва всеки удобен случай за саморазправа.

Простотия българска. И този, който е заснел клипа, да беше помогнал на жената, а не да гледа сеир!!!

Защото мама ме е учила да не посягам на жени. А в една книга прочетох че насилието е последния метод на глупака

май не само черните джипове са ни виновни, май и най-мирните био вегани колоездачи нямат никакъв проблем да агресират и да бият жена....иначе са супер свежи хипстъри:)

Е тя жената налага... Айде да не я правим жертва, а?

Според мен, момичето замахваше и нанесе първия удар.

Тая офса първа започна, а сигурен съм, че е и била виновна!!! Заслужаваше си го!

Видно бе, че жената посяга 1ва?! Колоездачите са нагли свине, но тук жената започва да удря без ясна причина и си заслужава шамарите.

А НЯКОЙ ВИДЯЛ ЛИ Е , ЧЕ ТОВА Е ЖЕНА - АМИ АКО Е ТРАВЕСТИТ ИЛИ ТРАНСДЖЕНДЪР !?

независимо какво е станало-виждаме, как едър мъж бие момиче, почти дете, дърпа я за косата и я влачи за дрехата... две бабанки снимат и се хилят радостно. после се преместват, за да им е по-удобно...да снимат. свиркат и подвикват ОТ КОЛАТА "мъжки"-"аре, спри вече де!" добре, че беше старецът с раираната блуза, който се опитваше през цялото време да охлади страстите, добре че беше и мъжът с жълтата тишъртка в последната секунда на видеото, за да се намесят, а на бабанките им стана скучно след неговата намеса и спряха снимането-край на боя...

В първия етап от битката, дъртака замахна към момичето. Но не знам какво е било словесното пререкание, което е предхождало физическата саморазправа.

Велоалеите са за велосипеди, пешеходците не трябва да ходят по тях. В Германия по такъв начин са направени. Случвало ми се е да се заплесна и да ходя по тях, но ми звънкат и се махам веднага, аз дори се извинявам, но насреща обикновено ми се усмихват и приемат извинението, никой не тича да ме бие. Ама това с боя е грозна работа

егати тъпия коментар.

Първото посягане е на 4та секунда на клипа от колоездача към жената. И то след като в първите 2-3 секунди видимо се репчеше с намек, че ще я смачка, вижте как тръгва към нея с колелото. Тъп.анар, коя ли майка го е възпитала да посяга на жени?

Ако подобно нещо се случи в друга европейска държава, веднага се появяват полицай, за които дори не подозираш. А кой е виновен? "Дълбокомислените" прозрения за "островчета" одобрени може би от гл. архитекти? Скоро ще се наблюдават същите сцени на скъпо струващите "ОСТРОВИ" на бул. Константи Величков! Няма пари за светофари на кръстовища, които вземат човешки жертви, но има за " ОСТРОВИ" - безмислици !

То е ясно че педала пак е правил забележки за велопистата.

Жените и мъжете нали са с равни права? Като посяга да удря да си прави сметка,че няма да я галят с перце!

Вярно, наистина така стана. Дъртака е виновен. Не може да позволи каквито и да било словесни пререкания да го накарат да предприеме физическо насилие спрямо жена.

Велосипедистите карат като палачи по тротоарите. Агресивни, нагли и арогантни. Не признават правилата и не ги спазват.

А защо е длъжен да ги разтървава? Той човека си е обяснил в статията защо не го е направил...

Кучкар снима, как дебел колоездач решил да отслабва, бие момиче.....Проблема е, че тротоарът е станал велоалея. Браво на общината...остава пешеходците да прелитат, за да се осигури място на шофьори и колоездачи. А тези които защитават дебелия чичка на колелото, който бие момиче 40 кг , са панелени гащници и путинофилски отрепки.

абе СОФИЙСКА ИМ РАБОТА! ЛУДНИЦА ОЗВЕРЕЛИ ЯКО! ИЗТРЕЩЕЛИ!

Ти само ми мини на колело по пешеходна пътека, пък да видиш аз как ще те погаля....

„Селянинът с колелото“ е български игрален филм (драма, комедия) от 1974 година на режисьора Людмил Кирков, по сценарий на Георги Мишев. Оператор е Георги Русинов. Музиката във филма е композирана от Борис Карадимчев.

НИ ПРЕДЛАГАТ ЖУРНАЛЯТА ДА ГОБА! САМО И САМО ДА НЯМА ИСТИНСКИ НОВИНИ! ПРОЧЕТЕТЕ ЗАГАЛВИЯТА В ДИРА. 1 НОВИНА НАУЧИХТЕ ЛИ?

чукча не читател, чукча не писател, чукча - фотограф!

Може би това е бившия и съпруг, който не плаща издръжката на седемте им деца?

Къде точно, умнико, колоездачът бие който и да е? Вижда се че единствено държи ръцете на тази жена?! която му посяга. Няма нито един момент в който я удря.

И какво ще стане? Май скоро не си ял бой?

Най-простият извод, който човек може да си направи, четейки коментарите и гледайки харесванията-е, че тук вече дори се оправдава използването на насилие!!! Вие добре ли сте бе хора? Жената била виновна-що пък да не я пребият! Тъпчото бил в колата, щото кучето било под упойка? Ами защо стои и снима тогава....даже има време да се приближи да снима и "геройски" да подсвирне и подвикне....Има ли въобще някакво значение-кой е виновен? Едните се бият на улицата , другите стоят и снимат! Е, не бих искал детето ми да е наблизо и да гледа тази типична за България просташка картинка!!!

Наистина е грозно, но само в началото на клипа той замахна към нея - по-скоро да ѝ привлече вниманието /знам, че сега всички ще ми скочите, че така се прави в детската градина, но това не беше замахване за удар/. През всичкото останало време той я държеше и дърпаше, за да не го удря тя. За мен и двамата са примитиви и виновни, предполагам за тях всеки си е прав и невинен...

Чудесна ситуация, описваща българите и нивото до което сме пропаднали: 1. Пешеходци ходещи без да гледат. 2. Колоездачи, вманиачени, че велоалеята са светия граал. 3. Кибици - автора на клипа уж бързал но направо си спря за да снима. 4. Липса на каквато и да е култура - вскичко се решава с бой и псувни. 5. Липса на контрол и прилагането му - колко пъти сте виждали полицаи да пишат акт на колоездач или пешеходец за неспазване на елементарни правила - къде се движат, как се движат и т.н.?

Много е точен коментарът

zeddd

Предполагам, че свадата е станала заради препречване. Като цяло там доста пъто е направено. Велоалеята минава точно през място, на което пешеходец трябва да чака светофара. Дали колоездачът се е заинатил като магаре на мост и не е искал да кривне малко, или жената се е направила на важна и е предизвикала нажежаване на ситуацията, това вече е друга тема :)

М-да... Дали да не го запомним този "мъж" и да му теглим един хубав пердах, ако го видим на колелото, извън велоалеята, където няма право да кара?

Ами неможе да се кара в парковете, защото майките вместо да гледат децата си гледат телефоните си, неможе да се кара по вело-алейте, защото пошоходците вместо да се съобразяват че все пак трябва да има и място за колоездачи, гледат телефоните си. По улиците пък съвсем неможе да се кара, освен ако имаш непреодолимото желание да загубиш крайник....

Български ненормалници

ама и тя няколко пъти се връща при него :)

Пешеходците не трябва? Ти май скоро не си падал от колело май, а? Нагли свине сте повечето. И е хубаво че редовно ядете шамари.

Ич не друга тема...аман от клиширани постове

Там редовно стават конфликти. Виждал съм и юмруци. Причината е, че става объркване. Пешеходците ходят по велоалеята, а колоездачите карат по пешеходната част. Това е.

Тази алея е разделена за пешеходци и колоездачи само от една линия намазана с боя. Често се случва пешеходците да вървят в половината на колоездачите и обратно. Същевременно колоездачите изобщо не се съобразяват, че оттам минават хора, дори възрастни или малки деца, които по невнимание могат да вървят в половината на колоездачите. Изобщо цялата работа е недосмислена и най-вероятно конфликта е от подобен характер. Изобщо Столична община като прави алеи рисувайки ги по тротоарите с боя, счита ли това за велосипедна алея или просто пак се присвояват едни пари по проекти?!?