Колко вероятен е втори референдум за Брекзит?

Кой би спечелил? Социологическите агенции са разделени по въпроса до каква степен хората са променили позициите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само знам че при втори референдум, загубата ще е за путев от масква.

Никак не е вероятен! По-вероятно е и други държави да излязат от ЕС, който все повече заприличва на едни съюзи от миналото, в които България вече е участвала.

Оня "съюз" от миналото за който говориш, беше създаден под дулото на руските автомати и под диктата на руският ботуш. В ЕС се влиза доброволно и се излиза доброволно, ако разбира се на съответната държава и стиска !

И сега какво? Едните си правят политиката, другите си пишат или пък преписват статийката. А тук пишещите мнението си все се напъват, като че ли някой ги е питал нещо и въобще какво ли зависи от този ви "отговор", който така силно настоявате да дадете?! Все накриво изразходена енергия и време. Майстори сме на тази глупост, затова така "майсторска" ни е и държавата! Никой друг не ни е виновен.

Референдум до дупка! докато най-накрая арабеските и циганьорите в Лондон успеят да надцакат англичаните. След което ще остане само и Асан Хасан от кмет на Лондон го избретат и за минситър-председател.

Съчинение по измислено начало. Вероятността е НУЛА. Пък и гордите британци станаха свидетели на извиването на ръце от страна на ЕС и това едва ли ще остане без резултат. Да се махат от ишиаса!

А бе вие , хора, не разбрахте ли, че британците са разумни хора и втори референдум няма да има.

Изобщо не вярвам че някой ще ги пусне да излязат от Европейския съюз - евреите никога няма да ги пуснат. Всичко е театър!

Аман от "будители" задръстеняци.

.. сигурно, че резултатите ще са близки ... аз съжаление това отново ще даде възможност руското джудже да саботира избора

Ти си пълен кретен

Колко пъти ви казаха че не е възможен. Много им се иска на ЕС ама няма как да стане. И Мей ви го каза преди няколко дни. Дира обаче по неизвестни причини се е заел да промива мозъци че Брекзита бил нещо лошо. То ние оправихме себе си та взехме да се притеняваме за англичаните дето се натискаме да ходим да им берем ягодите и гъбите. Видяла жабата че подковават коня.

Въобще не е вероятен. Великобритания излиза и повече няма да мисли за концлагера наречен ЕУ- ЕС.

А ти, другарю, мяташ позивни от покривите. А? :)) Да ти кажа, сегашния "концлагер" ми харесва много повече от предишния ви рай. Въпреки, че имах софийско жителство и в провинцията ходех само по бригади, които бяха забавни, но все пак принудителни. Трябваше да подавам молба за изходяща виза. Това помните ли го? А манифестациите, на които се участваше задължително? Ленинските съботници? Я си представи, че общината ти каже, че следващата събота половин час ще облагородяваш около блока. Задължително участие. Има списък. Някой ОФ активист ще проверява. Обикновено някой от по противните съседи. Опааа, сори, ти си правил тия спиъсци... :)

Ами точно, бе, приятел, щото на вас взе много да ви харесва да акате на метеното, за това на британците взе да не им харесва и си направиха референдум и гудбай! Сега който си ака , той че си го чисти. Скоро ще излязат и Германия и Франция и Испания.

zero, нула, 0 е вероятността !