Герджиков оправда министрите си, че ползват коли на НСО

Премиерът Огнян Герджиков обяви, че е право на министрите да решат да ползват ли коли на НСО или да спазят решението от 2016 г. за спиране на тази практика.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков оправда министрите си, че ползват коли на НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ БЕШЕ НАЗНАЧЕН ИМЕННО,ЗА ДА ЗАМЕТЕ ДАЛАВЕРИТЕ ПОД КИЛИМА! ТОЗИ БЕЗЛИЧЕН ЧОВЕЧЕЦ-ГЕРДЖИКА,ГО ПРАВИ ПЕРФЕКТНО!!!АКО НЕ БЕШЕ ТОВА ЦЕЛТА-ЩЯХА ДА ВРЪЧАТ МАНДАТ НА ТЯКОЯ ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА!

За президента и семейството е задължително,за министър председателя да, но за министърчета и депотатчета,както и за доган да се забрани с законмтия хора да ходят на работа както всички други нормални хора както в другите държави

Ами като си иоматси ги използват а и незная колите на нсо да са таксита и всеки дето поиска да го возят.. Това че непроумявате че не в правителството е вината а в нсо дето се чудят как да си уплътняват времето и да си харчат парите дето боко им даде с бюджета.. Как пък се хващате за една дума а не четете цялото изречение???Боко е НИКОЙ в този кабинет и никой не го базари за някакъв фактор освен за разтоварване слушайки глупостите му..

Още една кожичка одраха от гърбината на народеца. Да не можем да кажем после, че сме останали кожа и кости

НСО в България ползва и Първата Лейди, която не била Първа Лейди, но това не пречи. А защо НСО лъже, че има заплахи за живота и, е друга тема

Всички депутатчета, включително министри, трябва със закон да ги свалят от колите на НСО. Как на запад ходят до парламента с колела и градски транспорта, или с личните си автомобили. Нашите, дето за нищо не стават, не само се возят в коли за 200 000 лв., но и контролират трафика и светофарите, правейки задръстванията в София още по-големи. Даже и днес ми се случи да чакам 5 минути на светофар, за да може да мине конвоя от S-класата и джип Тойота, превозващи вече БИВШИЯ премиер Бай Х.й. Като какъв точно го возят?!?

Страхотен списък - ами, забравили са да включат и шефа на пожарната, или на екарисажа - все пак, и те имат право на охрана... Чудя се, защо кметът на София има такова право, и на какво отгоре? Смешно и нелепо! Ами какво да каже кметът на Галиче, или на Горно Надолнище? А раздутият щат на НСО нали трябва да отчита дейност и да получава заплати? Вижте други държави, много по-напред в демокрацията от нас - та там, по изключение ще видите този цирк от охранители, който е у нас.

Този министър председател е една голяма невиждана шушумига и мижитурка. Едно говори, друго върши. Добър ученик на крадливия "цар" и неговата партия. Единият щеше да ни оправи за 800 дни (е оправи ни), а този пигмей за 5 дни свършил работа като за 5 години. Дадеш ли власт на дребен мъж, той "става " висок до небесата!

Герберасите пак закрякаха глупотемите си че видите ли бок ''забранил'' някога когато се разхождате с три четири джипа около себне си и сега никой не го изпълнявал???Та кой е боко да му се изпълняват глупостите??кой е боко че да иска и обяснения защо не го базарят за слива ами видители даже и ревизия му правели

Много си тъп, ама много. Всеки нормален човек би видял очевадното, само тъпанарите оправдават престъпниците с това, че имало и други престъпници.

До кога престъпнците от БСП ще лъжат и манипулират простолюдието, което им е основен избирател?? - не искаха НАТО в Черно море - сега точно това се прави и нищо не казват - бяха против СЕТА, а част от депутатите плюс Станишев гласуват уж по грешка за СЕТА - бяха против повече бежанци в Европа и у нас, но гласуваха за приема на бежанци в ЕС -бяха за Южен поток, но този проект го спряха при Орешарски и пратиха Стойнев да докладва за това в Брюксел Няма да говорим за кражбите Белене, законите за заменките, Цанкови камъни, Водни огледала, Килърите, Наглите, магистралните грабежи по тяхно време, фалирането на банки, националните катастрофи, ...

По-принцип комунист когато е на власт ползва облагите на държавата като бащиния. Не ме учудва, че избраниците на Радев искат колите на НСО!

От Служебния кабинет се очакваше: 1. Да организира изборите 2. Да организира Председателството на ЕС 3. Да управлява държавата, докато изберем ново правителство Към момента получихме: 1. Кадрова политика 2. Провал с машинното гласуване 3. Връчване награда на Гришо 4. Откровено хумористична ревизия, без нито едно дело За Радев няма да говоря. Той точно за три дни доказа, че думите от предизборната кампания и делата след това са две тотално различни неща. А и Радев съвсем ще го закъса, когато пристигнат договорените американски военни и техника, та глупотевините покрай Спартана и жена му ще му се видят забавни.

По добре спрете въобще да говорите че ще задминете тия дето ги защитавате с простотията си..