Проверяват 500 собственици на луксозни имоти и коли

Около 500 собственици на луксозни имоти и коли ще бъдат проверени, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват 500 собственици на луксозни имоти и коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БГ проверките само започватно никога не завършват. Борисов проверява имоти около София с хиликоптер, но не можа да ги види.

Голямата пушилка започна...ще ги проверяват 3 месеца, ще им повдигат обвинения 3 години и ще ги осъдят след 30 години.Мафията си има държава!

ВСИЧКО Е ЯСНО КАКВО СЕ СЛУЧВА. БАЛЪЦИ НЯМА. НЕ СА САМО КОЛИТЕ.КОЛКО СТРУВАТ ТИЯ ХОТЕЛИ И ИМОТИ ПО МОРЕТО? ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА АМА КАКТО Е ТРЪГНАЛО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ИМ РАБОТИ. ЧИТАВИТЕ ХОРА НА СА В БЪЛГАРИЯ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Пак димки за отличане на вниманието. Знаем ви вече номерцата.

Ще ме спукат от смях. Какво ще проверяват. В НАП за всяки има информация за размера на данъците които е платил и имотите и колите за които плаща данъци. Просто трябва някой да вкара една формула в системата и да тегли чертата кой не е плащал данъци и кой е плащал. Нема лошо да си си платил и да си купил. Другот е по-сладко да не си си платил данъци и да си си купил. Чудя се защо не проверяват и тези които са си купили яхти, хеликоптери, самолети а само тези с къщите и колите.

Да не би да стане като в Саудитска арабия.Там богатите ги затвориха в един хотел и докато не им смъкнаха от гърба по някой друг милиард,не ги пуснаха.

Ееее попиляха ги от проверки горките богаташи.Сега ще минат проверка по новия закон за корупцията и ще излязат чисти като снежинки.

Айде пак прах в очите на смъртните.Пак избирателно,ще се проверяват неудобните.Няма,кой да направи истинска проверка,която да започне от Банкя.

рибата се вмирисва откъм главата. за да има истински резултати, трябва първо да проверят дали тези лица и техните родители са членували в бкп. дали са били агенти и доносници на дс и тайните служни. защото комунистите от бкп имаха властта и връзките да разпарчетосат държавата и да се облажат от приватизацията. същите комунисти фалираха банките и станаха и кредитни милионери

Имам една луксозна пишка, данъчните да дойдат да ги повозя, данък няма да им взимам :)))

Георгиос ми ги подари за един подпис

Къде е била държавата като са ги натрупвали тези пари защо сега ще ги проверяват след дъжд качулка. Частната собственост е свещена и неприкосновена най-много някой да осъди държавата за престъпление срещу собствеността както направи жената на Самоковеца. Както казва един познат аз може наркотици да съм продавал не са ме хванали парите са си мои не съм ги крал какво ще ми губят времето с проверки. Сега държавата в лицето на прокуратурата сама признава че институциите не си вършат работата щом толкова много хора са успели да натрупат пари по незаконен начин. Както стана и с КТБ банката били източена ами къде бяхте през всички тези година на източването. След всички тези проверки ще напълнят гушите на проверяващите гладни са не им се работи.

Да питат господина от БСП в Бургас от къде са му парите за Ролс-Ройса и на него. Дори негови съпартийци зададоха същия въпрос.

Тази дъвка не е лъжа или некомпетентност.Това е израз на наглост, на безцеремонност и илюстрира оценката им за обществото-роболепна плебс!

това не е новина - новина ще е ако си свършат работата и има ефект от това...иначе си е безплатен държавен пи ар

Първо да проверят агенцията за вписванията защото там се правят много грвешки и вместо да проверят тези с имоти над 500000 те проверяват тези с имоти над 50000. Въпросът се свежда до една запетайка!

хаха,поредната гербаджийска популистка пушилка..спомняте ли си едно време Бат ви Бойко дето снимаше с дронове богаташките имения в покрайнините на София и се заканваше да ги проверява..и какво стана - едно голямо НИЩО ! та и сега така..

А сега да ви видя всички, които смятате че г-н Цветанов (става въпрос за Цветан "прависта") бил "цървул" и "гьонсурат" !!!! Какво стана бе критикари !.!?!? Човекът съвсем разумно си закупи апартаментите в "законовия срок " !!!! Що и аз нямам толкова мили тъща и тъст !?!?!?

Сотир Цацаров-е,и!? Борис Велчев -е,и!? Никола Филчев -е,и!? Иван Татарчев-е,и!? Цветн Василев -ха,ха! Делян Пеевски -х,ха! Милен Велчев -ха,ха! и т.н. и т.н. и т.н.

А ще проверят ли откъде един млад софийски-несебърски яхтсмен гербаджия ИМА 2бр частни ДЖЕТсамолета 1 хеликоптер и Ламборджинжи жълто на цвят И СТРОИ 5-6 жилищни апарt комплекса в Сл.Бряг Тънково Стара Загора

Ама моля Ви се, Ви е нечете внимателно написаното. Става дума за коли и имоти, а не за хвърчила и платноходки.... те са под друг флаг, ...., а че нещо се строи, не значи че е построено, т.е. още не се е превърнало в нещо за ползване.

Пак ли ще ги проверяват, като собствениците на ония имоти, дето ги облиташе един с хеликоптер и се биеше в гърдите като орангутан, че ще ги разследва. Знаете ли резултата?!

Ами естествено, че тящ ще проверяват... те са проверни и изненади няма да има!!

Вие с това НЕВЕРИЕ сами се обричате на бедност и мизерия, и сами насърчавате крадците и неработещите институции. Как очаквате да работят, когато никой не им вярва и не изисква това от тях?

Гола вода , същото .

най-добре преди да си купиш нещо да ти дават удостоверение от данъчното до колко лева имаш право....

Да не пропусните Масларката.

А бе това са милионери от Националната лотария. Всяка вечер ги дават по тАлавизора. Не ги закачайте.

Гледан филм. Доносниции служители на ДС/КГБ, руски агенти и изкнати дейци на работническата класа, верни синове и дъщери на Партията, ограбили кой кво може, понастоящем бизнесмени, слуги на русия и руската мафия, национални предатели. Това са собствениците на въпросните МПС-та и иноти.

У наше село са само 499

Кое село Рударци Кладница Бистрица Банкя Марково Белащица Приселци Траката Виница Галата Игнатово ГараЛевски Св.Константин иЕлена Ветрен Сарафово СвВлас Кошарица Равда Буджака Лозенец Аспровалта Афитос Уранополис

Я, стига глупости- с хеликоптери летяхте, данъчни декларации проверявахте, доказтелства не можахте да съберете - 30 години, 30 години от животите на всички в територията , потънаха в бездънни джобове, в партийни каси!

Ами нали знаеш - луд умора нема! А тези хем са луди и прости, хем го раздават големи имитатори, щото се изживяват за много хитри, а ни имат нас за дебили!

Три дена ще го гледаме тоя филм , да мине седмицата , и после кой от където е !

Само ще проверяват !?

Ало, ДИР-а. Искам да изкажа възмущение, че от 16:26 на 26.01 не сте показвали Цецо Рапоня. Много ми липсва интелигентната му физиономия. Та като прочетох тази информация, си помислих, дали тези 6 апартамента и луксозния имот в селото на тъста и тъщата струват над 500 000 лева, или ще бъдат оценени на 499 999 лева и 99 стотинки.

Ако трябва да сме точни и 98 ст., но парите, вече уточнихме, че са от раклата.

Дай Боже Всекиму, такава тъща и .. тъст.

мога да изброя поне десетима българи и още двайсетима циганина, забогатяли незаконно! И какво от това? Нещата са толкова очевадни , изобщо не е необходимо специално внимание , ние си ги знаем, те са между нас!

Що не вземат да проверят и всички държавни служители със скъпи имоти (и с по няколко) и скъпи коли, депутатите и кметовете с джиповете. После да обяснят как са ги закупили с държавните заплати от 1000-2000лв????

Ей сега,като се наизвадят и завалят едни договори,ипотечни заеми и богати тъщи и ...приятели....ща хванат на куцото магаре...манивелата....

Не ви вярвам!

По никакъв начин и никой не може да ни убеди, че 800 000 лева могат да се натрупат от някого с легален бизнес или пък с честен труд. Абсолютно невъзможно. Дори и от кредит, подобни суми са невъзвръщаеми от праволинейни доходи. Мерките на прокурора са отбиване на номер. Капиталистическото общество по дефиниция е узаконило частно-собственическото натрупване на богатства за сметка на огромното мнозинство на народа и държавата.

Остави "капитализма", става въпрос за елементарни неща, които за съжаление в КЕНЕФА , никога няма да се случат!

Точно тия "елементарни" неща докараха България до пълна разруха и невероятен абсурд: София се пръска по шевовете, а цели региони, и то плодородни се обезлюдяват, пустеят и циганеят.....

Сред проверяваните ще има ли поне един депутат или политик?

Сега е сезонът на зимните спортове. Сега ще ни изпързалят, че водят борба с незаконно забогатяли.

Пак ще се узаконяват някакви парички..на определени хора! Или някой/и не се отчел и сега..хоп-проверчици.

тъкмо мислех да си купувам бентли и ме отказаха с тия глупости!

се отказвам от Ферари-то, и без това нямам книжка

Каквото и да измислят камунезите г-н Борисов е недосегаем. Всичко е на името на Бориславова.

Цацаратурата пак симулира дейност. Ха на бас, че нищо няма да излезе и от тая дивотия, най-много да платят рекет тия с колите...

Ти да не мислиш, че е лесно хем да краднеш от хазната, хем да трябва да я пълниш...

Оставете хората на мира сега и пари да имаш е незаконно. Ебати демокрацията то и индианците са били по демократични само скалпа са им вземали а сега тия всичко и живота и парите.

Пак балони! Нали преди 2-3 години проверяваха имения, снимани с дронове, имоти на кметове и общински съветници! На кого отниха имота? Сега пак същото, за симулация, че властта се бори срещу корупцията!

Понеже ти е голям дерт Нинова и приватизацията, защо не питаш и за другарчето ѝ по времето, когато и двамата са били фактори в изпълнителната власт - за Пеевски отварям дума, че и двамата са били уволнени от Станишката, ама за една друга "по-прясна" приватизация - за Булгартабак ти говоря;)

само 2015 и 2016 означава че проверката е по поръчка срещу някого

А архивираното се пази.То е средство за изнудване,от това се печелят пари.

Другарката Цачева ще провери и ще докладва на другаря Борисов.

с ония дето щеше да им запорира имущество комисията Кушлев?!? Всяко чудо за три дни,а? Та и сега така....