Цацаров проверява всеки с имоти над 500 000 лв. и скъпи коли

Главният прокурор разпореди проверка в цялата страна за произхода на средства на лица, придобили недвижими имоти над 500 000 лева, както и луксозни автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров проверява всеки с имоти над 500 000 лв. и скъпи коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз си спомням, че станишев другаря "загуби" 7 папки със секретна информация, и съда каза че е невинен...

Спомням си ОЩЕ една такава проверка по времето на Богомил Бонев, която доведе до... НИЩО. Уж щяха да гонят мутри и контрабандисти. И имаше КОГО и ЗАЩО. Помните ги - ВИС, СИК, Мултигруп, Маргини, Г.Илиев, Ил. Павлов, Фатик, Самоковеца, Доктора, Кюлев и т.н. и т.н. знайни и незнайни групировки, банди, герои... РезИлтатът беше НУЛА. Ако не се смята бандитската масова приватизация и разграбването на неограбеното и неунищожено от БСП. Царят и неговите "елитни" юпита-мошеници просто довършиха останалото.

Тъпо,90% са на лизинг,с кредити и тая новина може да предизвика възхищение само в безмозъчния герберски електорат.

Стига вече с тези проверки,а действия трябва.Отнеми им всичко придобито незаконно и ги вкарай там където им е мястото и тогава ще видим,че Цацаров прави нещо срещу корупцията,но за съжаление отново няма да има наказания.Ако нищо не направиш сега значи трябва да си подадеш оставката.

БРЕЙ, ДА НЕ БИ СКОРО ДА ИМА ИЗБОРИ?

Късно е, либе, за китка.

Аз си карам стария опел, заминах си и ми е спокойно на душата! Да се притесняват бандитите! Нал лъй, гусин главен цацаратор?

,.. как ще ги стигне .

А цацата кой ще провери?

Огладнях, жената не изкарва вече толкова пари колкото преди. Пригответе си ОТКУП за предстоящите Ви проверки. Който "няма" ще го правя "зебра" ...

Е добре де, свършиха ли парите от евро-проектите, та тръгнаха да конфискуват имущество, коли и недвижими имоти. Откак започна това председателство, не са спрели да харчът - това харчене иска сухи пари ! И сега ше спреннът още неколко компромата на когот требе, а нашите ора па ше си карът майбасите. ПС: некой евро-депутат се е обидил, че мутрата го е задминал с 300 на Околвръсното....

Една държава, която си върши работата не обявява кога, кого и при какви условия ще проверява.

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Българинът обича корупцията. Той я ражда и си я отглежда.

боцето и цацаров хубаво са го измислили, ама да им помогна: =т тези 500, които сте набелязали за проверка, 499 са политици от началото на прехода и вероятно има само един "цигански цар"!! Xа, да ви видим, кой ще "заловите и ще ни покажете"?? Bероятно "ромският милионер"!!?? ;))

Как мислите - ЕС к САЩ, управниците и службите им ще ИМ ударят ли пак едно дискретно рамо (от Москва те си го имат по дефолт) и пак ше се направят на ударени за това, което става в България, като очевидно нашите много усърдно им се мазнят и подмазват и са готови на всичко за да получат някаква подкрепа! Дори и да се разделят с част от откраднатото, а то не е никак малко - това са много години вече кражби и корупция като за световно!

Е,и...............?!?

,... но вече 28г., не могат да ги стигнат , явно колите им ГИ , са ПО-БрЪЗИ.

Cега очаквайте, пак онези "телевизионни репортажи" за "големите цигански къщи" да ги повторят!!!! по едно време боцето "вдигаше хеликоптери" да заснемат вили и къщи в драгалевци и бояна, но накрая ни показаха циганските къщи на копанарите!!! хахаха гоууем смех!!! боцето и цацаров с активни меропрятия, ама с копанарските къщи!!!! хихихи...

''Само'' 93 % , от анкетирани българи , НЯМАТ ДОВЕРИЕ , В Бг-СЪД. СИСТЕМА !? А това е най-важната институция в държавата !?!?!?!?

Понеже виждам, че някой пак е наредил на дир-а да трие коментари тук, прочетете във фрогнюз статията ТОЧНО ПО ТЕМАТА!!!: Цв. Василев: Важното е кой събори КТБ и граби активите. Д.П. носил ли е на Цацаров по 100 хил евро? ако не сте го сторили вече, разбира се!

Безсрамен лъжец. Прокуратурата се прави че не може да провери циганте с палатите които се водят безработни, сега ни хвърля прах в очите. Явно услужливата прокуратура по директива от властта си е набелязала няколко бизнеса че да направи преразпределение в полза на своите момчета. СРАМ НЯМАТ.

''България , най-бедна и най-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' . По-големи резултати от тези , ..... здраве му кажи !

дойдох, проверих, не открих.

Нека тлъстия каже кого е набелязала властта и да не ни губят времето с фалшиви новини. Ще проверява. КОГО ЛЪЖАТ. Та нали ако прокуратурата се хване с това ,тя, данъчните, следователите и полицията трябва ДА ПРЕКРАТЯТ РАБОТА ПО ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЛА и поне една годна да се занимават само с проверки. ЛЪЖЦИ. Прах в очите на хората които все повече негодуват.

,.... или за над 6 апартамента , важи това сътворение ?

Една задачка с много силно занижена трудност за главния прокурор: Увод: От и в малка България, в която всички сме братовчеди, всичко се знае, всички се знаеме, и то прекрасно...бяха откраднати десетки милиарди долари пари и активи през годините, вероятно общо около 150 милиарда за има-няма 30 години (шампиони по кражби, отнесени на глава от населението и към БВП!) И сега задачката - от една банка преди не много време бяха откраднати поредните милиарди, в пари и активи, цели 4 милиарда! В същото време имаме неколцина много, невероятно и неприлично богати, станали такива внезапно, за нула време, на фона на масовата мизерия на българите в България! И се появява един кипърски безработен, който през анонимна офшорка решил да инвестира 1.3 милиарда, и то ... ТОЧНО В България!?!? Въпросът е - колко още милиарда този може и ше инвестира в България! Отговорът: Гледайте коя друга банка, по-голям бизнес или европроект ще прилапа Катарзиса и образът му в огледалото, като изведени на първа линия от местните и патриотични библиотекари!

Всяко ''чудо'' , за 3 дни ! Как завършват всички ''проверки'' ,фъф Бг : ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ''ПРОВЕРКА'' , НАРУШЕНИЯ НЯМА'' , ТОЧКА ! За толкова години , и този Прокурор , само трупа години за пенсия , НИКАКВИ РЕФОРМИ , НИКАКВИ ОСЪДЕНИ .

Ей, пак се прави шумна акция, за да се "удари" някой /както пишеше в едно тефтерче, което мистериозно изчезна, а инициалите на поръчителя "Д.П" станаха "10"/. Кога ще се провери министър председателят, министрите, партийните лидери, собствениците на всички големи медии? Никога. Иначе сега ще се ударят 10ма бизнесмени, като си платят на когото трябва, ще им се размине...

И какво от това? За кой ли път ще разследват...., само приказки няколко дни и после край...Нищо, нищо, нищо не са прави в тази държава, продължава да се краде, а ние робите се надяваме на нещо ново. Толкова противно стана всичко, а те си продължават същата песен, ние танцуваме по тяхната свирка! Всички са за калашник до стената!

Цацаров!?Е,и!?

Къде се крият, а не излезнат пак да ни обяснят ситуацията Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, и подобни тях велики и умни експерти, или точно тази тема е много чувствителна за тях, завалиите, каквито са запалени и посветени голфъри...

Започва голямото нагушване на прокурори!

ДРУГ ПЪТ. ЩЕ МУ ЩРАКНЕ ТИКВАТА И ЩЕ СПРЕ ДА ГИ ПРОВЕРЯВА АКО СА ОТ ГЕРБ. ЛЪЖЛИВИ ИЗЕДНИЦИ

Вие забелязвате ли, прави ли ви впечатление, че Дир-а е спрял да цензурира (и манипулира) форума от известно време? Да не би да са сменили собственика, или просто пак са минали към периодичното навеждане и стаяване, докато мине и тази буря, докато мине жегата? Пак ли ще късаме опашката на гушера:)

БЛЯ-БЛЯ.ДУМИ-ДУМИ. ВЕЧЕ НИККОЙ НЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ БЕЗСРАМНИЦИ.ЗА НАРОДА ВИЕ СТЕ ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ - ДОРИ НЯКОГА ДА КАЖЕТЕ ИСТИНАТА , НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОВЯРВА.МНОГО НИ ЛЪГАХТЕ, МНОГО НИ МАМИХТЕ. ВЕЧЕ Е КЪСНО ЗА ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ДОВЕРИЕ

Аз много пъти през годините съм се питал можеше ли да не се налага да стигане до дъното, до абсолютното дъно и каква е тази шибана карма над хубавата ни, прекрасна Родина...

Някой спомня ли си онзи знаменит и паметен комичен момент, когато Борисов си рита в мачле с един търсен от Русия и Интерпол под дърво и камък руски мафиот, който май бил и спонсор... че даже се бяха изтъпанили и увековечили на снимка в екипите. спортистите. Така (ще) проверяват и издирват престъпници нашите велики управници, специалисти и експерти, които оправиха България и сега са тръгнали да оправят Западните Балкани, Европа и света...

Цацаров проверява . И до тук му стига куража. Ха да видим как гарванът вади на гарваните очите.....Прах в очите на кьоравите..

Стига информация какво щял да направи Цацата. Напишете кой е осъден.

Въпрос: Ще проверявате ли имоти и коли на фирми? Отговор: НЕ, само на частни лица... ------------ Констатация: значи само ще имитирате дейност!

Имота на Плевела в Гърция ще го проверите ли? ИЛИ ТОЙ Е ПОД 500 000 лева?

В горния си коментар си казал нещо вярно и умно, че това е "имитация на дейност", а в този си написал тъпотия! Точно на "плевела" имотите са от чисти по-чисти и няма никакъв проблем да си докаже произхода на доходите. Плевнелиев, харесва ли ти или не няма значение, е с успешен бизнес още преди влизането си в политиката и има осъществени сериозни проекти и сделки. Нулев му е проблема да ти докаже средствата за къщата си в Гърция, която между другото не е и толкова скъпа. Далеч по-интересен е въпросът с хотелите на Първанов, който никога не е имал бизнес и други доходи освен заплатата си като президент. Но, естествено за теб този въпрос не е интересен защото ти си червен миндил и партийното поръчение е да се лае и храчи по Плевнелиев:)))

и в този коментар има нещо вярно - 500 000 лева - това е горе-долу всеки един собственик на апартамен над 100 квадрата в София

Джипка на горските луксозна кола ли е? За един мой служител питам.

То не бяха снимки, дронове, фърчикоптери и какви ли не снимкоправещи устройства. А, резултат - НУЛАААА! Айде, стига пушилки.