Прибраха колите на Кирил Рашков, бутат къщите му

Кирил Рашков-Цар Киро остана без луксозните си автомобили, след като Националната агенция по приходите в Пловдив ги иззе. Имотите на Кирил Рашков в Катуница пък ще бъдат съборени.

Обратно в новината

Коментари - Прибраха колите на Кирил Рашков, бутат къщите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверката на Рашкови била започнала преди протестите. Но благодарение на протестите, резултатите от нея се оказаха такива. Затова, общината в Пловдив да издаде похвални грамоти на активистите на протестите от фейсбук! Кога ще започне разследването на общинските и държавните служители, които са допускали сегрегацията на тази фамилия и са ги оставяли 20 г. извън (над) законите на РБ? Кога ще започне разследването и делото за убийството на момчето в Катуница и отправянето на смъртни заплахи към роднините му и към представителите на неговия етнос? Кага? Дали? Кого ли питам, като всички са много заети с раздаване на предизборни обещания, скалъпване на компромати и манипулации?!

прави ми впе ечатление че софиянци стоят по цял ден пред интернет,и се чудят какво да пишат,абе ахмации,таранколиовци,абе само лаете тука бееее,абе излезте малко навъкна беееееее,абе събудете се бееееееее,много ви е добмързиви да отидете деееееееео тоалета бре,

Напиши "искам избор" в google. Ако видеото ти харесва, помогни за това да могат и други хора да го видят.

Най-лесно е да събаряш построеното,къщите са чудесни,защо не се национализират и да се настанят бездомни хора да живеят в тях срещу поносими наеми,защо да не се ползват и за друГи полезни цели ами веднага сме готови всичко да разваляме,строили ли сме да знаем цената на един строеж.

Пистите на Банско няма да се пипат, НО са незаконни. Къщите на Кирето ще се бутат, ЗАЩОТО са незаконни. Не защитавам никого, а просто ми е интересно правителственият аршин как мери.

1. По ТВ гледах колите за 500,000 лева. Две от тях бяха някакви умрели паркетни джипове (марка няма да споменавам!), които се продават за около 15-20,000 лева с мнооого зор, а другите колим имаше само една, която върви на около 30-40, хиляди лева. Приемаме, че 4-те са по 50 хил = 200,000. Кой ги е оценявал, преценявал? Някакво ферару бяха конфискували във варна миналата година, беше оценено за 200,000 (при условие че е стар непопулярен модел!), а го продадоха за 10 или 12,000! 2. Ако Цар Киро няма документи за къщите, вие - ходили ли сте по селата някога? Ако се проверят всички къщи в Катуница - 90% ОТ ТЯХ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРЯТ! Защото, за ваше сведение, дами и господа - на село всеки си строи, които както иска! И? Предизборна пушилка ли ми намязва или?

когато държавата бездейства ревете, когато прави нещо предизборно било.... угодия няма

що говориш на ангро? Ферарито за което говориш беше от 80-те години и се продаде за 27к. И второ - по селата НЕ СЕ СТРОИ, КОЙ КЪДЕТО МУ ПАДНЕ! Само 'ромското' строителство е такова, затова и се строи основно през нощта !

Като му сринат къщата ми се обадете.

От статията не ми стана много ясно кога ще му ги връщат? Много моля автора ако и това знае, да го сподели и с нас, простосмъртните!

Браво бе! Ще ги бутнете къщите на цар Киро и после той с голямо задоволство ще се оплаче в Страсбург и естествено те ще осъдят това бутане и кой ще го плаща???! ние- данъкоплатците. Поредните малумници, които първо действат пък после ако могат мислят. И какво става - ние обикновените граждани плащаме на циганите двойно и тройно.

Не бутайте къщите, дайте ги на сираците!Вместо да се строят нови кущи, могат да живеят в готови и построени.

Айде пак с гениалните изказвания. ТЕзи сираци от какъв етнически произход да са ? В незаконни постройки ли да ги настаним ? Или да узаконим незаконното както е правил Киро ?

а от бутане и рушене кой какво печели?

Бойко, Бойко. Ако нищо не бе станало в Катуница, какво никой нямаше да знае за тези неща и щеше да продължава да забогатява на наш гръб. Защо ,чак сега се хванахте с него а? Евтин популизъм.

А колко ли още други такива герои има, за които не знаем...

Aбе тъпанари....сега това ли не ви хареса? А кой му е разрешил през изминалите години да върлува и да натрупа това състояние? Кой му е пуснал и водата и тока а? Като няма разрешителни а?....точно предишните власт имащи! Сега, като намериха как да го сгащят пак не ви харесва и пак Бойко ви е виновен! Тъпаци!

Да бе да, колкото ще бутнат незаконните палати на росен плевнелиев на брега на морето.

хайде цар киро ни е виновен! ама как така ще събарят дворците?там може да станат чудесни защитени къщи , старчески домове!сега ги бутат а по коледа с есемеси ще събират пари да строят?що за малоумие става въпрос?каъвто ни е народа такова и управлението! калпав материал!

Како...от тези къщи нищо не става...не са пригодени за старци и за сираци, за да се използват за това! Би било добре, но не става така! Не се изказвай неподготвена. Къде ще настаниш старците? На втория и третия етаж в 4-5 спални ли ще ги натикаш хората? Предполагам много ще им е удобно да пълзят нагоре по вити стълбища или да се спускат по задник надолу а? Големи удобства ще имат според теб?

Предизборна партенка. То е ясно, че няма да съборят сградите, а колите ще бъдат върнати, защото цар Киро осигурява гласове за герб, както и пласира контрабандните цигари на герб.

А ти би ли имал смелостта да отидеш да живееш в такъв имот?

Много неща разбрахме за Кирил Рашков, само не разбрахме , и няма да разберем какво е правил за да се ползва с такива привилигии . Освен рушветите.

Осигурява гласове на герб и продава на дребно цигарите от контрабандата на герб.

Ами това е правил подкупвал е тези които сега се задействаха под страх да не хвръкнат и техните глави. Рашков до няколко седмици най вероятно ще умре от инфаркт ама дано поне обкръжението му да си изпати.

А като е конфискува и се даде на нуждаещите се те в незаконна постройка ли ще седят ? Кой и на какъв принцип ще определи нуждаещите се ? Нуждаещите се няма ли да са от боята на Киро циганина ? Колко гърла ще писнат, че са по нуждаещи се ? Колко допълнителнои проблема ще се съзадат от твоята идея не ми се мисли дори. Като го конфискуват други ще писнат, че идва тоталитаризъм и национализация и ще се дерът гърла в каква полицайска държава живеем... Да продължавам ли или вече се отказа от идеята си ?

Със циганите е ясно, че с тях някой ще отчете дейност,но питам аз ,какво стана с незаконните постройки на червените буржоа/ църволанковци/.

Защо ли РДНСК Пловдив толко бързо направиха проеверките, а на моите сигнали се правят на разсеяни, няколко жалби пиша, но без отговор, ходих на два приемни дни, лично директора ми каза какво да пиша в молбата ми и без отговор, а съседа ми изфалшифицира всичко при действащ план Г+2 етажа си построи Г+3 + Мансарда, на това здраве му кажи, ако беше циганин сигурно щеше да отговорят и на моята жалба, затов сме на този хал, защото не се мери с един аршин.

Уйчета, а най- накрая напишете нещо ВЯРНО с ИСТИНАТА: Бай Киро има срок да покаже, че има документи или да обжалва констативните актове. Ако няма документи или не обжалва тогава аджаба ще се издадат заповеди за премахване. Айде сполай ви за интересната статия. Господ здраве да ви дава!

А Цветелин Кънчев?

кажете мола ви от къде циганката костадинка има 93 000 лева да внесе кеш???????

Ми от "професия крадец" мислиш ли че е лесно с такава професия

Циганката Костадина има огромен хотел в Банско точно до лифта и е от бандата на Цветелина Бориславова. Дали ще проверят с какво пари Костадинка е строила този хотел, защото там няма да са само 90 000 лв.

а каде бяхте досега смешници такива?

Не се косете бе, на 24ти всичко ще му върнат!

ЗАЩО ДА СЕ РУШИ:да се продаде или настани някаква държавна институция и да се използва,вместо да рушим новото и пак строим..КРИЗА ЕЕЕЕЕ !!!?

това дане е българският кадафи та му отделяте толкова внимание

За Кадафито ще плачат и то скоро. За Киро не. Прокто ще осъди България.Сефте

А ДАНЪЦИТЕ ЗА 2008+2009+2010+2011г. кога ще плати...?!?

А защо чак сега???????????

Много точен въпрос! Но от друга страна разбрахте ли мотивите на НАП за конфискуваните автомобили? - за бъдещи евентуални вземания!!! СМЕХОТВОРНО!!! Представете си да ви вземат колата щото в бъдеще ЕВЕНТУАЛНО може да дължите на НАП нещо?!?!?!? Уникално тъпи НАПъни или просто държавата и институциите са тотално сбъркани!??!

Брадата

Ами каквото държавното управление, такъв и НАП-а! Какво чудно!

Ха-ха-ха! Изборите са след два дена, закачайте се шарани на въдичката.

Следва яка присъда в Страсбург

Toni

Бас ловя, че след изборите ще им върнат колите, събарянето на сградите ще се забави и т.н....................................

абсолютно си прав!

Ти предлагаш да се узакони незаконното както е правил Киро ли или аз нещо не разбирам ?

Трябва да се потърси отговорност и от държавните служители, които не са си направили труда да ревизират и да сигнализират за нередностите. Сигурно са си затворили очите за много още такива случаи, но не са забравили да си вземат парите от държавата.

защо са платили дануци само за 2007 година, не сме ли 2011 в момента, за следващите 4 години кои хсте ги плаща дануците и кога, ни булгарите си плащаме навреме а цар киро след 10 години, и вместо да се субарят тези кущи които вече така и така са построени по-дпобре да с енастянят хора там, които нямат куде да живеят или деца , сигурна сум че в домовете за сираци е доста по мизерно о палатите на цар киро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната акция! Къде СПАХТЕ (или пък мъртви бяхте) Институции до сега! Редно е прокуратурата да започне да разследване към местните структури на данъчните за КОРУПЦИЯ! Повече от ясно е, че от 98 до сега никой за нищо не ги е барал и навсякъде има таквизи Рашковци и за тях ли чакате поредния скандал, за да се задействате!!!

Много ми е интересно какво точно ще се случи след изборите. Имам си собствена прогноза, ще видим дали така ще стане. Невероятно добра е била идеята на човека предложил да се предприеме подобна ПР акция. Всичко е на гърба на данъкоплатците. Нажежена обстановка на етническа основа. Добрите в лицето на Бойко и Ко, които в момента "разкостват" фамилия Рашкови. Каква по-добра реклама в стил, ние се борим с престъпноста. И то точно тема която е най-болезнена в момента за народа, ромската престъпност. Да видим дали след изборите няма да се потули всичко. Дали няма да се окаже за пореден път, че няма никакви доказателства с-у Рашкови. Дори може да се окаже че ония ще съдят държавата, например. Ако се случи така, повярвайте, няма никакъв смисъл да се живее тук. Поне следващите 10-15 години.

няма нищо случайно преди избори

Г-да управляващи искаме това дело бързо да бъде доведено докрай във всичките му детайли. Искаме максималната осъдителна присъда да бъде произнесена с цялата тежест на закона за всичките престъпления на клана Рашкови и съучастниците и помагачите им, каквито и които и да са те.

Сега остава да осъдят доживот Киро -циганина и внукът му и правдата ще възтържествува! Този циганин за малко не запали етническа война в България! Съдебните органи трябва да си свършат бързо работата, за да се успокои населението.

хубаво! Щом за цар Киро може, значи държавата може да се погрижи и за другите местни "царе" и прочее феодали. Аз викам да действат, а?

Защо Плевнелиев не му бутна незаконноте къщи още преди две години.

ПИТАМ СЕ: ЗАЩО НЕГО? НЕ, ЧЕ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК, НО ИМА ДАЛЕЧ ПО-СЕРИОЗНИ И ВИСОЧАЙШИ И С МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ОТКРАДНАТИ СУМИ! ИЛИ ТОВА Е САМО ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА? 2 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!!!!! МНОГО ПЛОСКО! ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ГЛУПАВИ? ИЛИ НЯКОИ НИ МИСЛЯТ ЗА ТАКИВА?

А сега в съседните килии до Рашков да се настанят всички общински и държавни служители , които през годините са разрешили ток, вода и т.н. А г-жа Менда в килия-лукс,защото като отговорен данъчен служител е позволила всичко това!

Евалла, сега да приберат и цялата му престъпна рода!

Къде са били от РДНСК когато строежите са започнати и има ли изобщо контрол в строителството след като се работи само по документи. Контролира ли някой качеството на бетоните. Преди години в инспекциите за строителен контрол бяха по 4-5 служители, но непрекъснато бяха по обектите. Сега строителния надзор е само да прибира пари, има и малки изключения................

Как къде са били от РДНСК? Били са някъде по къщите на обикновените хора, да ги заплашват и да им бутат кокошарниците, оградите, барачките, навесите, тераските... Защото ДНСК и всички РДНСК се занимават САМО и ЕДИНСТВЕНО с това - тормозят обикновените хорица, които не могат да им дадат толкова, колкото те искат, а истинските, големите, фрапиращите нарушители на закона са недосегаеми! Не че и обикновените не са нарушители в случая, но лично за мен е много по-важно да се приложи законът първо за огромния палат на някой като тоя "цар" Киро, отколкото за кокошарника на баба Пенка, например!

Ха дано издателите на тези 14 акта се сетят да ги връчат на Рашков докато е в ареста и не може да откаже да ги получи. Само лепене по вратите на къщите може и да е достатъчно, но личното връчване не подлежи на оспорване. Дано се сетят да го направят, за да улеснят довършването на процедурата.

Ще му ги върнат след изборите. Не го мислете това нагло цигане. А какво стана с "ромите", които крещяха, че ще режат български глави? Тях арестуваха ли? И кога Киро Циганина ще бъде подведен под отговорност като подбудител на убийство извършено с особена жестекост?

Аз не мога да разбера, защо не си вадят разрешения за строеж - то струва жълти стотинки в сравнение с цената на къщата.

Дъл наистина ще ги съборят?

Урааааааа,свърши демокрациятаааа. Дойде комунизмааа.Вече няма да идват чуждите инвеститури,защото ще им конфискуваме всичко за ЕВЕНТУАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

Неграмотността е много голям проблем!!! Трябва да се чете, за да се знае. Само да те попитам. Известно ли ти е какво се случва в Германия, Франция или САЩ с неплатилите данъците? Ал Капоне за ТОВА само успяха да го вкарат, а не за което и да е мафиотско негово дело. И това в средата на миналия век в САЩ. Пример от Германия. Някакъв руски новобогаташ построява къща. Никой не му пречи. Завършва я, нанася се и след 3 дни съседите съзират къщата запечатана с полицейска лепенка. Призован е да докаже откъде има необходимите законни средства за построяването на тази къща и ако са законни, къде са платените на германската държава данъци. .......................... Следва конфискация на къщата в полза на държавата! Имотът се продава, или каквото там реши да прави кметството с нея. Руснакът никой повече не го видя и чу. Случката ми я разказа българин, живеещ срещу къщата. Това, уважаеми, е ДЕМОКРАЦИЯ!

Това за къщите не го разбрах - те са незаконни или не виждат друг начин да си компенсират приходите от данъци? Май нищо няма да излезе от съдебните

"След дъжд-качулка,след сватба-булка!" Защо трябваше да загинат 2 момчета и няколко да бъдат ранени от тези самозабравили се цигани?И стига сте го наричали ЦАР,в Катуница му викат Киро циганина /Знам,че няма да публикувате това,цензори!/

Защото в Пловдив, а и в София (Кушлев) не е имало кай да ги сезира. Те нали самите са слепи и не могат да виждат.