Коментари - Коледното дърво на София ще грейне на площад "Св. Александър Невски" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето вече е забранено в района да се влиза с коли...

А дали ще има ток? Дано няма сняг че лошо... 20 сантиметра ни оставиха без ток за от 5-6 часа до дни ако валне повечко по коледа може и да не светнем елхата.

А коя година ще грейнат Княжевският лифт, улиците и тротоарите, градския транспорт в кварталите извън "ринговете" на боклуците, трамвай №5, жълтите павета, мърсотията и бездомните животинки по улиците и парковете, алейте в гробищните паркове.... Коя ГОДИНА ? АПРОПО: Преди преврата ГРЕЕХА.

Нема да грейнат. Както няма да ги има тези живи огради от храсти покрай трасето нa трамвай номер 5 , както и двете алеи с рози покрай пешеходната алея по булеварда цар Борис III - . ИМАЛО ГИ Е ДЕСЕТКИ ГОДИНИ, но фирмите за поддръжка на боклука на Бойко изсякоха и унищожиха всичко.

До кога първата църква на България ще носи името на руски варварин, който е бил първо поганец, после християнин и накрая мюсюлманин? Унищожителя на Новгородското княжество и слуга на монголите? Св Кирил и Методий - това трябва да е името на Храмът

Докато промениш историята за волята на Александър Втори, освободителят на България от турско робство, чийто защитник е бил Александър Невски , останалото са долни измишльотини

Тъп навлек и кукувица все гледаш как да ползваш и гепиш чуждото. Затова си в америка -там сте всички крадци и завоеватели, а собственижците са в резервати. НИЩО НЕ СИ СЪЗДАЛ, Л .... О, за да го именуваш ти.

А най-отгоре на елхата, като звездичка, ще засияе новия кмет.

Добре е че ще има някаква Коледна обстановка около Александър Невски. Останалата част на София обаче е не само мръсна но и тъжна. Няма никаква украса дори и малки светлини които да загатват че идва Коледа. В сравнение с другите Европеиски столици София изглежда ЖАЛКО.

То на някои квартални улици улично осветление няма, какво да говорим за украса! Светим си с телефоните, да не се пребием по прекрасните тротоари между блоковете.

А там където има- не работи...или го спират в 21ч. за да пестят....

Момиче, рсдвай с, пе имате тротоари между блоковете . В квартала Овча Купел няма тротоари, колите минават на метри от просорците ни, а ние си делим улиците ( ако това са улици) с тях