Коледните бонуси в съдебната власт ще са само 70% от заплатата

През последните години магистратите получаваха по една цяла заплата или заплата и половина в края на годината

Обратно в новината

Коментари - Коледните бонуси в съдебната власт ще са само 70% от заплатата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коледни „бонуси“ за НАЙ – ПРОДАЖНАТА част от обществото ще е ОТ 3000 ДО 6000 лева на калпак !!!

70% от населението ще е 0

А за пенсионерите по 70 лева за свещи !!!

"Живи да ги оплачеш нашите магистрати" - при минимална заплата на магистрат 3000 лева (инфо от статията), това прави коледен бонус 2100 лева (и това е минималния бонус, изчислен на база най-ниската заплата при 0 дни трудов стаж). Сега си представете - областен град Силистра или Разград - млад прокурор / съдия започва с начална заплата 3000 лева, а млад лекар започва с начална заплата 850-950 лева. Дет се казва - въпрос на приоритети. Кой е по-важен и къде ще ходиш като те налегне болежка - при прокурор / съдия или при лекар. Ееех, мъка, мъка, колко мъка има в нашта Мила Родина. И ето отговора на въпроса защо няма недостиг и дефицит на прокурори/съдии (с начална заплата в Силистра 3000 лв.) и липсват лекари в Силистра (с начална заплата 850 лв.). Вие сами си отговорете на риторичния въпрос.

Като толкова ритате, елате да поработите при нас. Не като магистрати, елате като служители, че явно за магистратските места не ви стига УбразУваниетУ, вишуту. Тогава и вие ще взимате.

Така е в истинския капитализъм - бонуси получават само най-богатите. Народът трябва да си ги изработи парите.

САМО????!???!!!! А 70% от населението няма да има такива бонуси въобще!

А като работите толкова много, нещо случва ли се???? Един политик няма затвора! Или викате те и рушветите са част от бонусите!

САМО 70% да ги ожалиш чак ! А ние, които ще вземем 0% ,трябва ли да се радваме за тях?

При тази страшна корупция в съдебната система даже коледен подарък безобразие

народа си изработва парите,даже и техните ,но не получава нищо !

Ами нямам вуйчо владика бе брачед

Ето виждате колко са нагли. Тия са най-голямата мафия в държавата и няма да пуснат кокала, докато не бъдат изритани. Лошото е, че се водят независими и няма как да бъдат изритани, освен с революция.

Ей, убавец, айде не хвали нашите магистрати с образование, че вече е пълно с магистрати (прокурори / съдии) от юридическите факултети на Школата от Симеоново, от Благоевградското уни, от Велико Търновоското уни, от АОНСУ в Овча купел и прочие "топ" унита с "високо" образование. Айде по-полека с качестеното образование и големия интелект на нашите магистрати. Да не отваряме дума колко са умни (нашите магистрати), защото 90% от тях не знаят, че Царицата на всички науки е нейно величество - МАТЕМАТИКАТА. А магистрат (юрист) и Математика е = на магаре и Космос. Та, айде по-полека. И стига с тез празни приказки колко са претоварени магистратите - на който магистрат не му изнася да напуска, винаги 'ше се намери човек/юрист за Силистра или Разград да се навие да почне с начална заплата 3000 лева и коледен бонус 2100 лева (вервай ми 'ше се намери човек за тез убави парички са Силистра).

Я обясни що случайни няма във "вашата" система. Този ник, който си си го сложил знаеш ли какво означава? Я кажи колко процента от магистратите са синове и дъщери на магистрати. Сигурно над 90, но такива данни са дълбоко пазена тайна. Юрист съм, работил съм не малко в системата ви и добре знам какво представлява. С тези алабализми никого не можеш да заблудиш.

2022-11-25 08:52:24 666 (нерегистриран) Като толкова ритате, елате да поработите при нас. Не като магистрати, елате като служители, че явно за магистратските места не ви стига УбразУваниетУ, вишуту. Тогава и вие ще взимате. 2022-11-25 09:11:35 До 666 (нерегистриран) Я обясни що случайни няма във "вашата" система. Този ник, който си си го сложил знаеш ли какво означава? Я кажи колко процента от магистратите са синове и дъщери на магистрати. Сигурно над 90, но такива данни са дълбоко пазена тайна. Юрист съм, работил съм не малко в системата ви и добре знам какво представлява. С тези алабализми никого не можеш да заблудиш.

не съм въждал коледен бонус от над 10 г.

От личен опит зная,че има бая измекяри при тях служещи при утвърдени айдуци и обикновено не се интересуват даже за заплатата си.Обаче така е в Долината на дългите гаши- те си определят бюджета, после имоли икономии и си ги преразпределят.Както онези огромни пари в края на годината поради " завишени разходи"- и там си ги преразпределят.Те не са виновни, виновни са добрите търпящи!

горканчовци... DMS Magistrati, веднага! Коледа наближава, отворете сърцата си, бъдете хора!

Ауу, горките! Каква въпиюща несправедливост!... А к'во да кажем ние с гайдите, дето ще сме без бонуси, а само с гол в ръката... банан?!

Що, до сега 300% ли бяха?

Милите,те! Досега 13,14,15 заплати,а сега само 70%. Ужас!

Половината сте с купени дипломи, останалите парашутисти...бонуси...какво точно сте работили, че бонуси...като има нещо срещу някой от големи като Нинова Радев Божков Борисов Пеевски Доган ......си заравяте главите в пясъка или чакате някой нещо да ви бутне...

От размерът на минималната за страната заплата ли?

Само защо хората чакат правосъдието с години??? Понякога за престъпници изтича срок на давност и те остават безнаказни. Само да разбира за какво им се изплащат тези огромни заплати? Бонуси, Рангове? Срам за цялата съдебна система

"раздаване на награди за проявени висок професионализъм, образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества"?! Моля, някой по-запознат от мен със съдебната ни власт, да изброи поне 3 (трима) магистрати, които да проявяват такива качества. Не за друго, а защото аз изобщо не се сещам за такива.

Въпросът е във вас, драги. При цялото ви ВИСШУ УБРАЗУВАНИЕ защо хората в 80% така и не могат да получат правосъдието. Некадърни прокурори - неспособни да направят качествено обвинение. Некадърни следователи - допускащи грешки в събиране на доказателство. Като погледнем статистика на проточени с десятилетия дела. Нали спомняте последния случай - правосъдието не можало да накаже виновника 14 гоини. изтекъл срок на давност и престъпник ненаказан. Благодарение на ваши ВИШИ УБРАЗУВАНИЯ А щом сте толкова наперен - елате да поработите не е в топъл кабинет , а в мина, на полето. Преработили са милите. Виждаме

Ами след хан Кубрат май-май правосъдието вече не се върши

Според потребностите

Не се наядоха.Казал съм който и да дойде на власт няма да се оправим.Проблема ни е в правосъдието.

Я стига хленчене,по улиците джипове и БМВ само,магазините пълни,заведенията пълни.Да сте учили и да бяхте станали магистрати.Ама Ганьо е мързелив,завистлив и все някой друг му е виновен.Тия току-що завършили университет,не знаят къде се намират и претенции за заплата 5000лв.

Много "скромно" !

ама те и бонуси ли взимат

Институция,която има едва 4% одобрение от народа ще си раздава бонуси, що за наглост.Вас трябва да ви съкратят наполовина.Хората умират от глад, а грозния каскет бонуси ще раздава.Срам нямате ли?

Българския народ е мазохистичен,затова политици и прокурори се гаврят с нас,защото прекалено много си траем...

Те си получават бонуси постоянно по други канали.

В тази престъпна ,бандитка държава ,когато видя че на голяма част от цялата тази власт им е назчначена лична охрана,тогава ще повярвам че честно и по съвест си вършат работата

Ей сега ще почнат да напускат масово юристите на държавна хранилка и ще отидат да бачкат в чужбина за повече пари! :-)))

ама те и заплати ли получават аз пък мисля це си плащат за да работят пък те даже и бонуси им дават

Ох, горките те. Живи да ги ожалиш.

При вас нормални и честни хора не могат да дойдат. Трябва да си син, внук, братовчед или нещо друго на някой, който може да те "набута или намести" там. Личи си по скромността на работещите там.

Булгарската диплома по право никъде не важи

Даа, лошо! Глад и мизерии по празниците. В нашата фирма такова животно като коледен или великденски бонус няма! И сме добре (психологически) , защото нямаме притеснения ще имали, няма ли да има, и колко ще бъде ако има.. И спим спокойно.

Към кого точно ти е адресирана репликата "Ало дрогаря"? Или като не можеш да опровергаеш написаното от мен и почваш с шикалкавенето? От 666 стана "Ало дрогаря" що така?

Е, вие ще пълните бюджета, че да има за тях. Всеки с кръста си.

70%! Ами хайде кажете какви са им заплатите, та да разберат хората които се чудят как да оцеляват за какви пари става дума!

Не лай там от затвора !!!

Всички по-долу коментари са писани от хората,които скачаха преди повече от 30 години и крещяха " кой не скача е червен " .

Щяха да са ги заслужили, ако нямаше корупция и ако народът смяташе че съдебната система работи справедливо. В момента ако питате 100 човека дали съдебната система е добра и трябва да работи с тези хора, сигурен съм, че мнозинството биха казали да се сменят ... После нали знаете че тези хора ще имат по 2500лв пенсии? Системата не може да чисти "имам човек" връзките и от там всичко се обърква. Особенно като се навъдят адвокати познати със еди кой си и т.н. - не може да ги хванеш. Самият факт че толкова престъпници, както и политици ходят свободно ненаказани, е видим резултат от работата на съдебната система.

В чужбина корупцията може и да не върви толкова лесно. Там където е хубаво и с висок стандарт, не е така както в България!