Обрат в прогнозата за Коледа - топло за сезона

Постепенна промяна започва в началото на следващата седмица и в дните преди Нова година ще се установи топло за сезона време.

Обратно в новината

Коментари - Обрат в прогнозата за Коледа - топло за сезона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИИИИ , НЕВЯРВАЙТЕ НАИЗМИСЛЕНИЯТ И АМАТЬОРСКИ САЙТ- СИНОПТИК .. НИКОГА НЕПОЗВАВАТ ВРЕМЕТО , ДАВАТ ФАЛШИВИ ПРОГНОЗИ ,НЕРЕАЛИСТИЧНИ ТЕМПЕРАТУРИ И ФАЛШИВИ МОМЕНТНИ ДАННИ ... ИЛИ ДА СИ ОПРАВЯТ ПРОГНОЗИТЕ ОТ СИНОПТИК , ИЛИ ДА ФАЛИРВАТ .... ЖАЛКИ НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ ....ИНФОРМИРМАВАЙТЕ СЕ ОТ СИ ЕН ЕН , ИЛИ ОТ ПРОГНОЗИТЕ НА БАН ... ТИЯ СА ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ ...

Също така руската служба за времето GISMETEO RU и американците са добри ACCUWEATHER com. Българите са далече от истината.

pobelial

няма да има коледа след 21 всичко свършва- финито

За мен това означава, че "Господ ни гледа с добро око", следователно според най-новата сентенция на ББ ще бъдем добре ;)

добре ,че ще се затопли ,че ако продължава така ще бедства цяла България и пак министърката Павлова няма да си подаде оставката - еее.... и тя видя ,че не става за нищо

Утре по кое време се очаква края на света?

казват, че след 12ч нощта на 21.12. , но на 22 -ри ще става каквото трябва да става в света, а след 23 -ти -Слънцето отново ще тръгне по своя си път, за да грее и да ни свети!

Българските метереолози не могат да прогнозират нищо ! Само до следващия ден .... дето и ние си го знаем.

И ЭТОВА Е ИЗМИСЛЕНИЯТ И ФАЛШИВ САЙТ- СИНОПТИК НА ФОРЕКА- ВИНАГИ НЕВЕРНИ ПРОГНОЗИ И АМАТЬОРСКИ СЪЧИНЕНИЯ... ДОЛУ СИНОПТИК ....

...времето,като управниците ни.

какво стана,бе хленчовци,нали уж зимата ви беше красива,хубава,а след два дни студ напълнихте гащите

Или ще вали, или няма да вали, средно положение няма.

Има - вика му се припръсква :)

Ураааааааа!!!!

Топлото идва от атлантика. Това отново показва колко сме добре в евроатлантическия пакт.

Не съм съгласна, топлото обикновено идва при нас от Африка и Средиземноморието. Ама какво означава това ти кажи ;)

Ела да видиш колко е топло тук по островите на Средиземно море. От една седмица вали почти денонощно. Улиците са се превърнали в реки. Шахтите изхвърлят капаците и водата изригва като от геизер, е, височината на водния стълб не надминава 1м. От 52-53година не помнят на острова да е валяло сняг освен от време на време в планината. Сега вали всяка зима в планината, миналата валя на много места на острова. Тази година, като гледа колко рано почнаха дъждовете, май пак ще имаме сняг. Абе природата си ни подготвя за "края на света":) Студ и това е! Но Бог ще унищожи следващия път света с огън, така че няма да има потоп.

Страхотна идея. Да съберем пари и да им дадем още бонуси, та отчитайки се да опрвят времето, че да можем да посрещнем Нова година на плажа!

И къде е обрата???

Обрат в прогнозата за времето е, когато грешката не е верна. Времето ще е преобладаващо- ще вали, ще духа, ще е облачно, ще изгрее слънце ... и после ще се оправи! Ма да не ти пука... Нали са празници!

Даже много добре. Чувството за хумор на българина (макар и често хуморът му да е черен) е това, което го спасява!. В началото на лятото минах през Ц.Европа (4 държави) и ми направи впечатление, че хората са много по-унили и подплашени от нас. Та...нема лАбаво, не могат (засега) да ни отнемат чувството за хумор!

В началото на месеца писахте, че преди коледа ще е лошо времето и на самата коледа ще е сухо времето... Сега пак ми пишете същото...

Ха дано да е вярно . . . но тук във Варна май няма да е?

Ъъъъъ, в заглавието пише Коледа. После става дума за Нова година.

обичам такива обрати:) Чудно!!!

И аз обичам такива изненади! Супер! По Коледа наистина стават чудеса!