Коледа прати пет препили деца в "Пирогов"

От 21 до 26 декември през болницата са преминали 3150 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Коледа прати пет препили деца в "Пирогов""! Веднагически да се забрани Коледа, щот от нея се препива. Нема Коледа, нема Пирогов. Анадънмо!

мантрата,че видите ли бълагринът е беден и няма пари !,дори вече и децата ходят със джипове на училище ,преяждат и се напиват!българинът за наша радост вече отдавна не е беден,бедни и глупави са германците,франзузите,австрийците,защото със месечен доход от 2500 евро се отказват от моторни возила,учениците отиват със търтонетки,велосипеди или училщен автобусус на училище а в близиост до училищата няма кафенета и барове като нашите училища ,които буквално са заобградени от кафенета и барове и български клекшопове,за цигари и алкохол примитивна балканска отврат!

Пирогов е прекрасна болница и за съжаление сцена на брутална корупция в лицето на “проф” Балтов и любовницата му ...

Демокрация, какво да се прави! Ама па има банани....

родители, родители и пак родители

родители, родители и пак родители

Да дадеш на детето да помирише тапата от бутилката или чепа от дамаджаната, че да не става пияница, е едно. Ама да го оставиш да консумира и то толкова, че да стигне до болница... за такова трябва родителите да бъдат сурвакани с по 10 тояги на голо!

това е добре! значи повечето деца са се научили да пият с мярка! а не както ония от коледното парти в столичен ресторант от преди десетина дни

Православни неволи. Отчетата вместо да се грижат за духовното здраве на народа, те се хванали да прокарват пропутинска пропаганда, превърнаха църквата в маша на руските орки.

О, нераумний! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин " / Паисий Хилендарски ./