Коментари - Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари | Днес.dir.bg

Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари

Взривът на колата на Сашо Диков не е срещу журналист, това е срещу колата на журналист, той си е отишъл в 18 ч. журналистът вкъщи, коментира премиерът Бойко Боирсов. От опозицията смятат, че взривът е опит да се заглуши свободното слово и е свързан с посещението на еврокомисари.

Обратно в новината

Коментари - Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари | Днес.dir.bg

Коментари

Нас съвсем ни вземат за балами. Еврокомисарите изобщо няма да се впечатлят или изненадат. В ЕС са напълно наясно с положението в България. Има си разузнаване, има си групи които се занимават точно с това - да следят какво се случва във всяка една държава. Ако се случи издънка - те са наясно.

абе стига злоба бе! иван а и други се опитват да си отговорят кащо и как е станало това! ама щом не става "с калъпа" на тоя и оня иван е направо говедар-така ли? иван има висче образование! иван е прекрасен в много несчта и не е злобен като вас! хаиде стига...,.а си нямате и представа с кого се з а я ж д а т е!!! ами злобни сте-това е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не зная кой сто зад взрива, може би има и други, които не знаят това. Важното обаче е, че премиерът знае кои са извършителите и поръчителите на взрива на колата на Сашо Диков. Ето защо, редно е той незабавно да информира прокуратурата за онова, което знае за този случай. Тя пък следва веднага да се разпореди и довечера да чуем по новините, че извършителите и поръчителите на взрива са арестувани от нашата полиция. Когато това стане, следва да очакваме след един-два дни да научим, че арестуваните са направили пълни самопризнания и на всички тях са назначени служебни защитници. Поради това, че събраните от полицията доказателства са толкова неопровержими, че опитните адвокати само като ги видят, се отказват да поемат защитата на задържаните.

Всеки е шизофреничен по своему, но не всеки си пие хапчетата... Сергейчо, Янето, Доганчо, Иванчо и още някои световно неизвестни лидери и кандидати за такива, би трябвало да се вземат на отчет от Здравната каса, като лица в неравностойно положение...

Като вож на демократичните германци от ГДР и вожд на ГСДП, ще ти шепна смешнико, че "Иванчо не е от нашите"! Не е и точно това дразни ТЕБ и вашите, та го бутате редом до "вашите"...

Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Наистина си "умен"! При това платен! Дори много добре платен! А бе как го направи тоя номер? Довчера хвалеше тройчовците, днес гербавите... Браво, ашколсун, машаалах, аферим!

ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЯ, ГАРГАМЕЛ Е САМОДЕЕЦ. СВЪРЖИ С Е С ТОЯ БЕ ГЛУПАК. ПОНЕ С ГЛУПОСТА СИ ИЗКАРАЙ НЯКОЙ ЛЕВ.

Типичните комунистически номера.Те са специалисти по взривовете.хахахах...и гъзъ си да взривят-ГЕРБ печели ...няма връщане на зад-комунизма е история

Даа, Сашо Диков е сякъл пътя на някого. Тея момчета дето му взривиха колата ми трябват и на мен. Вчера един кретен така ми сече пътя че 1 кг тротил му е малко.

Форд Фокус МК1 - ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА :)))))))

Една червена мутра, неуспешно натискала се за факултета на ДС- Симеоново,днес се прави на антикомунист..:)) Ограбила над 350 млн.лева с цветито , съдружник с мафиотите от СИК, приятел на другарта мафия - тим , днес е начело на Бълграия, като "европеец"::)) Мутрата с неговата мутренска партия и руския агент - златев..Това е положението ..

"...Идва президентът на Европейската комисия, на Европейския парламент, най-важните хора в Европа..." Какво им е "най-важното" на тия хора? В техния "съюз" ни натикаха БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ и въобще не е доказана полза от това набутване. Ясно е само, че набутването, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, стана след поредната победата на "великите" "западни" "демокрации" в борбата им за Балканите (в случая - в Студената война). И, както винаги след тяхна победа в световна война, резултатът за нас е национална катастрофа. В случая - пълно унищожение на бившата ни социална държава след поредицата "реформи", налагани от победителите. До пълното ни превръщане в опразнена за техен пазар територия, без собствени национални средства за производство, без нищо. Един голям кенеф и една голяма военна база. Сал едни пътища по нея, за да бъде ползвана.

Да е..а мамата на комунистите и техните врагове. Тъй де. По принцип. Щото кой ни вкара 2007г. в ЕС? ? Кой, ве?

Пасито и Меглена. Тия от кои бяха? Ма като ти е мерак, оправи и "комунистите", де.

За Пасито и Меглена питаш. Но щом те влекат и "комунистите"...

"...През 1990 г. д-р Паси предлага законопроект за присъединяването на България към Европейския съюз. В интервала от 2001 до 2005 г. министър Паси постига успех в преговорите за българското присъединяване към ЕС и дата на присъединяването, както и подписването на договора за присъединяване (2005г.) и ратифицирането му в Българския парламент. През 2005-2006г. под неговото председателство Комитетът за външни работи на Българския парламент, както и всички останали ратификации и процедури биват завършени и на 1 януари 2007г. България се присъединява към ЕС..." (Из "За мен: Биография", от личния сайт на С.П)

Ми те са същите помияри като тукашните! И гледат гювеча на първо място.

Важни могат да бъдат ако идват като длъжностни лица а не на заседание на бюрото на ЕНП..Стига сте ги възвеличавали в тон с ББ......

Тоя клоун с шкембе надмина и Димитър Пенев по титанизъм на мисълта:))))

моля да гласувате за ПрошкоПрошков или поне за някой друг.И да четете постоянно новини за БГ-простотиите.Вие давате власт,а ние ви .....

Всеки, които познава поне мъничко естествените човешки реакции и е гледал поведението на Диков след взрива трябва да забележи едно очевидно несъвпадение между нормалното и фактичекото течение на събитията. Мисля , че биха излезли интересни резултати ако Диков мине на полиграф. А колкото до изявлението на Борисов, просто трябва да помълчиме, иначе трябваше да коментираме мислите и на останалите повтарящи третокласници в държавата.

И кое е неестественото в реакциите и поведението му? Явно въобще не познаваш нещата, за които приказваш. А ако Сашо Диков мине на полиграф, защо и Борисов, и Цветанов не минат и те на полиграф? И не само за снощния взрив, а и за много други съмнителни неща от техните биографии? Например за тъмното "борческо" минало на премиера и апартаментите на вицето му, а?

Как да Ви кажа, Морски ... Плуването срещу течението го владея ( Дори и в силно-киселинна среда ! ) ; Вятър да влезе в платното-ми също знам как . ... Ама да чакаме заедно с Вас Светлината да излезе от Нищото -- не искате ли пределно-много от мен ?!

абе ентелигентен си е човекът, място за спор няма

".. той си е отишъл в 18 ч. журналистът вкъщи, коментира премиерът Бойко Боирсов. " Боже , Боже. И майка му е била учителка.

тоя диков не знае на къде да се на гъзи3

И АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е СРЕЩУ КОЛАТА.АКО БЕШЕ СРЕЩУ ДИКОВ,ДИКОВ ЩЕШЕ ДА Е РАСФАСОВАН!

Стига бе! Не може да е толкова прост!!!

Вероятно червената опозиция и нейните сателити имат интерес от такъв шум!? Колко е жалко!

Слушайте Боко, той нали е от мафията, разбира ги тия работи...

Борисов разсмива за пореден път ! Нещо като шменти капели хахаха Ум белия делфин :) Кух като мутра, каквато е всъщност !

ако не беше толкова дебел и глупав можеше да стане клоун в цирка,ама то и за пожарникар не става плонера му с плондер.

те това е!

Е това е мисъл достойна за Платон !

Платон?! Рапа да яде тоя...Наш Боко е неповторим...

В България все още не е станало нищо ! ( В България все още не е станало нищо ! Камо ли прекрасно !!! ) ----- И на всички нас обикновените данъкоплатци ни е прекрасно-ясно защо !

"Взривът на колата на Сашо Диков не е срещу журналист, това е срещу колата на журналист" - тоя ББ или е ненормален, или е много прост, или се опитва нас да ни прави на идиоти ! Аман от мутроиди от Банкя и техните ортаци-бандити. Не забравяйте не предстоящите избори да им теглите шута !!!! Вън ГЕРБ от политиката, бандитите и предателите в затвора !!!!!!!!!

дано след загубата на изборите гроб си отидат сами,иначе ще трябва да изгорим дюшека заради балхата.

Спокойствието на управниците ни е повече от плашещо, дано обаче да се разминава все така защото недай си Боже да има жертви - тогава цялата ярост на хората ще се изсипе върху тях, но лошото е, че тогава ще е късно.

Да, Борисов, а ти не слаб в акъла, а в главата!

Какъвто народа, такъв и премиерът.

Едни от изявените недоброжелатели на С. Диков в последно време са Огнян Стефанов, Люба Кулезич, .....да не забравяме Бареков и компания. Какво пречи да се съмняваме в тяхната невинност...една следа във връзка със случилото се.

Диков се прибрал към 18 часа..... Ами ако той или дъщеря му бяхя вечеряли и например, решили да отидат на гости, като ползват злополучната кола. Тогава какво става, май страшен атентат срещу Сашо и Петя.....

:) да ви е честит.... велико изказване на премиер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еее, тук пишат само хора с промити мозъци. Не останаха нормални хора в тази държава:(

щом и ти пишеш тук, значи си като нас,много жалко за тебе

мириши ми на тактор

Ами точно, както и взрива пред галерия и това е нагалесана работа от тракториста

Сашо Диков не е критик на ГЕРБ. Той е критик на всичко до което се докосне в живота си. При това го прави като спортен журналист - залято с думи без съществен смисъл. И всички го знаят добре. Но винаги е бил удобен на някой, който е искал да включи миксера на безредието. Сега пак го употребиха. А взривът е просто друг вид флашка. Търсете флашконосците и тяхните перверзни говорители!!

Точно така, търсете флашките! Чуйте истината и застреляйте неудобните, да няма свидетели. После обвинете вестоносеца, да видим следващия път дали ще посмее да говори срещу св.св Бойко и Цецо, да се слави името им! Амин!

Станишка, мили, ти ли си? Остави ги тези да зосовят и ела при батко!

За пръв път един свестен и обмислен коментар. Браво! Надали всички ще го разберат.

Юнал Лютви друго каза по телевизията, че това отново излагало България. Защо не казвате истината? ДПС има нездраво отношение. Много е тънко, но не се казва истината.

Шефът каза: Не им прави чест на тези хора" бомбаджиите де. На въпрос кои са те той отговори лаконично: "Всички ги знаем". И какво излиза, че само ние полицайте не ги знаем и не можем да ги изловим.

ПОСТРОЙ ИМ И МАГИСТРАЛАТА ДО ОРЛАНДОВЦИ Г-Н БОРИСОВ, ЗА УМИРАЩИТЕ МАФИОТИ И ПОСТКОМУНИСТИ...! Защото те УМИРАЙКИ, правят това в което са най-добри - лъжи, интриги, атентати, дестабилизации като в Катуница... И голямо браво Борисов! - щом толкова те мразят мафиотските обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС и НДСВ, както и разни незначителни Трактори, РЗС-та и вся остальная пост комунистическая сволоч... ЗНАЧИ СИ НА ПРАВ ПЪТ! Тероризма и атентатите са комунистически патент още от 1925 година, когато избиват част от елита на нацията при атентата в центъра на София и взрива на Църквата "Света Нделя" - най кървавият, голям убийствен атентат през 20-ти век в света!!!!!! Ал Кайда с двете кули в Ню Йорк са мюсюлманскете ученици на нашата БКП сега БСП... Това са те комунистите от БСП/БКП!!!!!! не по-малко жестоки са и ДПС атентаторите и убийци на невръстни деца и майки във влака при гара Буново, и на гарите Пловдив, Варна през 80-те години на 20 век...!!!!!! ЕТО ГИ АТЕНТАТОРИТЕ Г-Н ГЛ. ПРОКУРОРЕ... Е И??????

хахахахаххаха, какво ли е човек да живее в твоята кожа? бррррррр.....яяйййкк...

Че не си умен, това е ясно ! А е жалко, ако си и 49-ти набор.....

Бруталното безкултурие, непоносимостта към друго мнение, невижданата самонадеяност и от там нагнетяване на омраза към другомислещите - все симптоми на тежка комплексираност, масова епидемия при знаковите фигури на ГЕРБ, са най-ярко изразени при лишения от всякаква скромност и реализъм, ограничен примат, изненадал всички ни със оглавяването на държавата. Резултатът от тази насаждана омраза съчетана с засилващия се страх от очертаващ се безславен залез и провал, лесно би изкушил или някой неуравновесен фен на премиера или най-верният му слуга, коварният Цветанов, да организира унищожаването на колата на най-непримиримия истински журналист. Безочливият пишман полицай, обичащ да заплита двойно и тройно пресукани интриги, по-често се изненадва че те се обръщат срещу него и партията му. Сигурен съм, че този опит за сплашване на Диков няма да сполучи и ще засили още повече непоколебимата му принципност и критичност към гафовете и недомислията на властта.

Време беше да смени колата, тая я кара маса години...а ако има добра застраховка? Всичко е комерс

Това е работа на някой психясал фен на Боко и Цеко,не издържал да вадят кирливите ризи на най-великите мъже на България.

Много си в грешка. Дори пострадалия е по в час.

Не е в грешка човека, това е един юнак който е познат на службите и работи в МВР, също така е активист и член на Герб. Прикриват го от службите нарочно защото им върши работа, ще метнр утре някоя друга бомба в двора на Боко Тиквата и кучетата му ще станат на кайма и ще облещат очи.

операторе да не би да си на оперативка при цц бавиш се много

Споко, бе. Диагноза! Или БСП? Все едно.

бойко,за това се реже лентичка дане би да си ги свършил ,аз имам много ,като разбрах ,че в България само това ще се прави взех ,че направих фабрика .добре съм, не мога да се плача,благодаря ти

тоя трактора да вземе да измисли нещо по-оригинално.не го знам какав интелектуален траст е сабрал около себе си -щангата ли му ги дава тея идеи,пукела ли ама то все едно и сащо-бомби и все по неговите хора.ако не са бомби ще са флашки-пална фатмащина,а иначе се пише доцент.те даже и разкриха тези дето са сложили бомбата пред централата на рзс и се оказа че са от софя-запад,които маи не са баш "герберисти".това са толкова долни и прозрачни изпалненя че не знам даже какво целят с тях,то стана селска бабаитлашка исторя.очаквам скоро хора на трактора да забят кирки по колата на яни янев или да отвлекат атанас семов.и тука като чета коментарите явно има някакви хора дето са на щат вав сащя тоя "интелектуален траст" и пишат ли пишат.все едно хората са толкова малоумни че не могат да сварят 2 и 2 и да си направят сметка че преди избори герб,които водят достатачно пред останалите няма да трагнат да слагат бомби на "наи-страшняци критик" сашо диков от оная кабеларка-тоя дето само коментира смешното ни парвенство и му се обаждат пяниците да го псуват.това ли е заплахата за водещата партя 10 дни преди изборите-хаха.каратистка му работа,ако ще и за професор да се обяви капацитета му,мисленето му си остава на един милиционер,само за отвличаня и проституця го бива,политическите игри му идват малко в повече като интелектуален потенцял. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че и тръст. Много го въздигна. Прав си, де.

Може пък взривът да не е за журналиста, а за отвратителния комшия Диков, например, за човека Диков, досадил някому нетърпимо. Сладко е да се рови за политически, журналистически, саморекламни и други подобни мотиви, но те може да са просто човешки. Макар и малко прекалено човешки ...

Като ги знаеш кои са/ а ти всичко "знаеш"/ защо не ги арестува .Сигурно те са от твоята нипонско мутренска кохорта.

бойко,следващия взрив ще бъде за теб . барозу неможе да те спаси ,по добре беше обама в банкя заедно да садите картофи.

Не се ли събраха твърде много бомби,Господин Борисов?Докога ще търпите този министър на вътрешните работи?

Всякакви забравени от Съда политици излизат по национални медии и говорят ли говорят... Е, не е ли ясно кой е направил взрива?

Ма верно си Мунчо! Забравен от всички, ама говориш ли говориш...

Да ама за разлика от тебе е прав

Коментари - Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари | Днес.dir.bg

Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари

Взривът на колата на Сашо Диков не е срещу журналист, това е срещу колата на журналист, той си е отишъл в 18 ч. журналистът вкъщи, коментира премиерът Бойко Боирсов. От опозицията смятат, че взривът е опит да се заглуши свободното слово и е свързан с посещението на еврокомисари.

Обратно в новината

Коментари - Политиците за взрива срещу Диков: Сплашване пред еврокомисари | Днес.dir.bg

Коментари

Нас съвсем ни вземат за балами. Еврокомисарите изобщо няма да се впечатлят или изненадат. В ЕС са напълно наясно с положението в България. Има си разузнаване, има си групи които се занимават точно с това - да следят какво се случва във всяка една държава. Ако се случи издънка - те са наясно.

абе стига злоба бе! иван а и други се опитват да си отговорят кащо и как е станало това! ама щом не става "с калъпа" на тоя и оня иван е направо говедар-така ли? иван има висче образование! иван е прекрасен в много несчта и не е злобен като вас! хаиде стига...,.а си нямате и представа с кого се з а я ж д а т е!!! ами злобни сте-това е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не зная кой сто зад взрива, може би има и други, които не знаят това. Важното обаче е, че премиерът знае кои са извършителите и поръчителите на взрива на колата на Сашо Диков. Ето защо, редно е той незабавно да информира прокуратурата за онова, което знае за този случай. Тя пък следва веднага да се разпореди и довечера да чуем по новините, че извършителите и поръчителите на взрива са арестувани от нашата полиция. Когато това стане, следва да очакваме след един-два дни да научим, че арестуваните са направили пълни самопризнания и на всички тях са назначени служебни защитници. Поради това, че събраните от полицията доказателства са толкова неопровержими, че опитните адвокати само като ги видят, се отказват да поемат защитата на задържаните.

Всеки е шизофреничен по своему, но не всеки си пие хапчетата... Сергейчо, Янето, Доганчо, Иванчо и още някои световно неизвестни лидери и кандидати за такива, би трябвало да се вземат на отчет от Здравната каса, като лица в неравностойно положение...

Като вож на демократичните германци от ГДР и вожд на ГСДП, ще ти шепна смешнико, че "Иванчо не е от нашите"! Не е и точно това дразни ТЕБ и вашите, та го бутате редом до "вашите"...

Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Наистина си "умен"! При това платен! Дори много добре платен! А бе как го направи тоя номер? Довчера хвалеше тройчовците, днес гербавите... Браво, ашколсун, машаалах, аферим!

ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЯ, ГАРГАМЕЛ Е САМОДЕЕЦ. СВЪРЖИ С Е С ТОЯ БЕ ГЛУПАК. ПОНЕ С ГЛУПОСТА СИ ИЗКАРАЙ НЯКОЙ ЛЕВ.

Типичните комунистически номера.Те са специалисти по взривовете.хахахах...и гъзъ си да взривят-ГЕРБ печели ...няма връщане на зад-комунизма е история

Даа, Сашо Диков е сякъл пътя на някого. Тея момчета дето му взривиха колата ми трябват и на мен. Вчера един кретен така ми сече пътя че 1 кг тротил му е малко.

Форд Фокус МК1 - ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА :)))))))

Една червена мутра, неуспешно натискала се за факултета на ДС- Симеоново,днес се прави на антикомунист..:)) Ограбила над 350 млн.лева с цветито , съдружник с мафиотите от СИК, приятел на другарта мафия - тим , днес е начело на Бълграия, като "европеец"::)) Мутрата с неговата мутренска партия и руския агент - златев..Това е положението ..

"...Идва президентът на Европейската комисия, на Европейския парламент, най-важните хора в Европа..." Какво им е "най-важното" на тия хора? В техния "съюз" ни натикаха БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ и въобще не е доказана полза от това набутване. Ясно е само, че набутването, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, стана след поредната победата на "великите" "западни" "демокрации" в борбата им за Балканите (в случая - в Студената война). И, както винаги след тяхна победа в световна война, резултатът за нас е национална катастрофа. В случая - пълно унищожение на бившата ни социална държава след поредицата "реформи", налагани от победителите. До пълното ни превръщане в опразнена за техен пазар територия, без собствени национални средства за производство, без нищо. Един голям кенеф и една голяма военна база. Сал едни пътища по нея, за да бъде ползвана.

Да е..а мамата на комунистите и техните врагове. Тъй де. По принцип. Щото кой ни вкара 2007г. в ЕС? ? Кой, ве?

Пасито и Меглена. Тия от кои бяха? Ма като ти е мерак, оправи и "комунистите", де.

За Пасито и Меглена питаш. Но щом те влекат и "комунистите"...

"...През 1990 г. д-р Паси предлага законопроект за присъединяването на България към Европейския съюз. В интервала от 2001 до 2005 г. министър Паси постига успех в преговорите за българското присъединяване към ЕС и дата на присъединяването, както и подписването на договора за присъединяване (2005г.) и ратифицирането му в Българския парламент. През 2005-2006г. под неговото председателство Комитетът за външни работи на Българския парламент, както и всички останали ратификации и процедури биват завършени и на 1 януари 2007г. България се присъединява към ЕС..." (Из "За мен: Биография", от личния сайт на С.П)

Ми те са същите помияри като тукашните! И гледат гювеча на първо място.

Важни могат да бъдат ако идват като длъжностни лица а не на заседание на бюрото на ЕНП..Стига сте ги възвеличавали в тон с ББ......

Тоя клоун с шкембе надмина и Димитър Пенев по титанизъм на мисълта:))))

моля да гласувате за ПрошкоПрошков или поне за някой друг.И да четете постоянно новини за БГ-простотиите.Вие давате власт,а ние ви .....

Всеки, които познава поне мъничко естествените човешки реакции и е гледал поведението на Диков след взрива трябва да забележи едно очевидно несъвпадение между нормалното и фактичекото течение на събитията. Мисля , че биха излезли интересни резултати ако Диков мине на полиграф. А колкото до изявлението на Борисов, просто трябва да помълчиме, иначе трябваше да коментираме мислите и на останалите повтарящи третокласници в държавата.

И кое е неестественото в реакциите и поведението му? Явно въобще не познаваш нещата, за които приказваш. А ако Сашо Диков мине на полиграф, защо и Борисов, и Цветанов не минат и те на полиграф? И не само за снощния взрив, а и за много други съмнителни неща от техните биографии? Например за тъмното "борческо" минало на премиера и апартаментите на вицето му, а?

Как да Ви кажа, Морски ... Плуването срещу течението го владея ( Дори и в силно-киселинна среда ! ) ; Вятър да влезе в платното-ми също знам как . ... Ама да чакаме заедно с Вас Светлината да излезе от Нищото -- не искате ли пределно-много от мен ?!

абе ентелигентен си е човекът, място за спор няма

".. той си е отишъл в 18 ч. журналистът вкъщи, коментира премиерът Бойко Боирсов. " Боже , Боже. И майка му е била учителка.

тоя диков не знае на къде да се на гъзи3

И АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е СРЕЩУ КОЛАТА.АКО БЕШЕ СРЕЩУ ДИКОВ,ДИКОВ ЩЕШЕ ДА Е РАСФАСОВАН!

Стига бе! Не може да е толкова прост!!!

Вероятно червената опозиция и нейните сателити имат интерес от такъв шум!? Колко е жалко!

Слушайте Боко, той нали е от мафията, разбира ги тия работи...

Борисов разсмива за пореден път ! Нещо като шменти капели хахаха Ум белия делфин :) Кух като мутра, каквато е всъщност !

ако не беше толкова дебел и глупав можеше да стане клоун в цирка,ама то и за пожарникар не става плонера му с плондер.

те това е!

Е това е мисъл достойна за Платон !

Платон?! Рапа да яде тоя...Наш Боко е неповторим...

В България все още не е станало нищо ! ( В България все още не е станало нищо ! Камо ли прекрасно !!! ) ----- И на всички нас обикновените данъкоплатци ни е прекрасно-ясно защо !

"Взривът на колата на Сашо Диков не е срещу журналист, това е срещу колата на журналист" - тоя ББ или е ненормален, или е много прост, или се опитва нас да ни прави на идиоти ! Аман от мутроиди от Банкя и техните ортаци-бандити. Не забравяйте не предстоящите избори да им теглите шута !!!! Вън ГЕРБ от политиката, бандитите и предателите в затвора !!!!!!!!!

дано след загубата на изборите гроб си отидат сами,иначе ще трябва да изгорим дюшека заради балхата.

Спокойствието на управниците ни е повече от плашещо, дано обаче да се разминава все така защото недай си Боже да има жертви - тогава цялата ярост на хората ще се изсипе върху тях, но лошото е, че тогава ще е късно.

Да, Борисов, а ти не слаб в акъла, а в главата!

Какъвто народа, такъв и премиерът.

Едни от изявените недоброжелатели на С. Диков в последно време са Огнян Стефанов, Люба Кулезич, .....да не забравяме Бареков и компания. Какво пречи да се съмняваме в тяхната невинност...една следа във връзка със случилото се.

Диков се прибрал към 18 часа..... Ами ако той или дъщеря му бяхя вечеряли и например, решили да отидат на гости, като ползват злополучната кола. Тогава какво става, май страшен атентат срещу Сашо и Петя.....

:) да ви е честит.... велико изказване на премиер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еее, тук пишат само хора с промити мозъци. Не останаха нормални хора в тази държава:(

щом и ти пишеш тук, значи си като нас,много жалко за тебе

мириши ми на тактор

Ами точно, както и взрива пред галерия и това е нагалесана работа от тракториста

Сашо Диков не е критик на ГЕРБ. Той е критик на всичко до което се докосне в живота си. При това го прави като спортен журналист - залято с думи без съществен смисъл. И всички го знаят добре. Но винаги е бил удобен на някой, който е искал да включи миксера на безредието. Сега пак го употребиха. А взривът е просто друг вид флашка. Търсете флашконосците и тяхните перверзни говорители!!

Точно така, търсете флашките! Чуйте истината и застреляйте неудобните, да няма свидетели. После обвинете вестоносеца, да видим следващия път дали ще посмее да говори срещу св.св Бойко и Цецо, да се слави името им! Амин!

Станишка, мили, ти ли си? Остави ги тези да зосовят и ела при батко!

За пръв път един свестен и обмислен коментар. Браво! Надали всички ще го разберат.

Юнал Лютви друго каза по телевизията, че това отново излагало България. Защо не казвате истината? ДПС има нездраво отношение. Много е тънко, но не се казва истината.

Шефът каза: Не им прави чест на тези хора" бомбаджиите де. На въпрос кои са те той отговори лаконично: "Всички ги знаем". И какво излиза, че само ние полицайте не ги знаем и не можем да ги изловим.

ПОСТРОЙ ИМ И МАГИСТРАЛАТА ДО ОРЛАНДОВЦИ Г-Н БОРИСОВ, ЗА УМИРАЩИТЕ МАФИОТИ И ПОСТКОМУНИСТИ...! Защото те УМИРАЙКИ, правят това в което са най-добри - лъжи, интриги, атентати, дестабилизации като в Катуница... И голямо браво Борисов! - щом толкова те мразят мафиотските обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС и НДСВ, както и разни незначителни Трактори, РЗС-та и вся остальная пост комунистическая сволоч... ЗНАЧИ СИ НА ПРАВ ПЪТ! Тероризма и атентатите са комунистически патент още от 1925 година, когато избиват част от елита на нацията при атентата в центъра на София и взрива на Църквата "Света Нделя" - най кървавият, голям убийствен атентат през 20-ти век в света!!!!!! Ал Кайда с двете кули в Ню Йорк са мюсюлманскете ученици на нашата БКП сега БСП... Това са те комунистите от БСП/БКП!!!!!! не по-малко жестоки са и ДПС атентаторите и убийци на невръстни деца и майки във влака при гара Буново, и на гарите Пловдив, Варна през 80-те години на 20 век...!!!!!! ЕТО ГИ АТЕНТАТОРИТЕ Г-Н ГЛ. ПРОКУРОРЕ... Е И??????

хахахахаххаха, какво ли е човек да живее в твоята кожа? бррррррр.....яяйййкк...

Че не си умен, това е ясно ! А е жалко, ако си и 49-ти набор.....

Бруталното безкултурие, непоносимостта към друго мнение, невижданата самонадеяност и от там нагнетяване на омраза към другомислещите - все симптоми на тежка комплексираност, масова епидемия при знаковите фигури на ГЕРБ, са най-ярко изразени при лишения от всякаква скромност и реализъм, ограничен примат, изненадал всички ни със оглавяването на държавата. Резултатът от тази насаждана омраза съчетана с засилващия се страх от очертаващ се безславен залез и провал, лесно би изкушил или някой неуравновесен фен на премиера или най-верният му слуга, коварният Цветанов, да организира унищожаването на колата на най-непримиримия истински журналист. Безочливият пишман полицай, обичащ да заплита двойно и тройно пресукани интриги, по-често се изненадва че те се обръщат срещу него и партията му. Сигурен съм, че този опит за сплашване на Диков няма да сполучи и ще засили още повече непоколебимата му принципност и критичност към гафовете и недомислията на властта.

Време беше да смени колата, тая я кара маса години...а ако има добра застраховка? Всичко е комерс

Това е работа на някой психясал фен на Боко и Цеко,не издържал да вадят кирливите ризи на най-великите мъже на България.

Много си в грешка. Дори пострадалия е по в час.

Не е в грешка човека, това е един юнак който е познат на службите и работи в МВР, също така е активист и член на Герб. Прикриват го от службите нарочно защото им върши работа, ще метнр утре някоя друга бомба в двора на Боко Тиквата и кучетата му ще станат на кайма и ще облещат очи.

операторе да не би да си на оперативка при цц бавиш се много

Споко, бе. Диагноза! Или БСП? Все едно.

бойко,за това се реже лентичка дане би да си ги свършил ,аз имам много ,като разбрах ,че в България само това ще се прави взех ,че направих фабрика .добре съм, не мога да се плача,благодаря ти

тоя трактора да вземе да измисли нещо по-оригинално.не го знам какав интелектуален траст е сабрал около себе си -щангата ли му ги дава тея идеи,пукела ли ама то все едно и сащо-бомби и все по неговите хора.ако не са бомби ще са флашки-пална фатмащина,а иначе се пише доцент.те даже и разкриха тези дето са сложили бомбата пред централата на рзс и се оказа че са от софя-запад,които маи не са баш "герберисти".това са толкова долни и прозрачни изпалненя че не знам даже какво целят с тях,то стана селска бабаитлашка исторя.очаквам скоро хора на трактора да забят кирки по колата на яни янев или да отвлекат атанас семов.и тука като чета коментарите явно има някакви хора дето са на щат вав сащя тоя "интелектуален траст" и пишат ли пишат.все едно хората са толкова малоумни че не могат да сварят 2 и 2 и да си направят сметка че преди избори герб,които водят достатачно пред останалите няма да трагнат да слагат бомби на "наи-страшняци критик" сашо диков от оная кабеларка-тоя дето само коментира смешното ни парвенство и му се обаждат пяниците да го псуват.това ли е заплахата за водещата партя 10 дни преди изборите-хаха.каратистка му работа,ако ще и за професор да се обяви капацитета му,мисленето му си остава на един милиционер,само за отвличаня и проституця го бива,политическите игри му идват малко в повече като интелектуален потенцял. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че и тръст. Много го въздигна. Прав си, де.

Може пък взривът да не е за журналиста, а за отвратителния комшия Диков, например, за човека Диков, досадил някому нетърпимо. Сладко е да се рови за политически, журналистически, саморекламни и други подобни мотиви, но те може да са просто човешки. Макар и малко прекалено човешки ...

Като ги знаеш кои са/ а ти всичко "знаеш"/ защо не ги арестува .Сигурно те са от твоята нипонско мутренска кохорта.

бойко,следващия взрив ще бъде за теб . барозу неможе да те спаси ,по добре беше обама в банкя заедно да садите картофи.

Не се ли събраха твърде много бомби,Господин Борисов?Докога ще търпите този министър на вътрешните работи?

Всякакви забравени от Съда политици излизат по национални медии и говорят ли говорят... Е, не е ли ясно кой е направил взрива?

Ма верно си Мунчо! Забравен от всички, ама говориш ли говориш...

Да ама за разлика от тебе е прав