Коментари - Кола се вряза във фермерска барикада във Франция, жена загина, а други двама са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва да блокираш път с тялото си не изглежда нито звучи умно

Инцидентът е станал през нощта и балите, с които е бил блокиран пътят са били покрити с черно платнище. Шофьорът не е видял блокадата и не е очаквал, че може да има такова нещо, защото е чужденец. Аман от манипулативни заглавия и съдържание!

Нека Сульо и Пульо решил да блокира пътища да има едно наум. Най-малкото през ноща да спазва изискванията за осветяване. Сега границите са отворени и пътуват всякакви хора, които не слушат местни новини.

Аз също не бих очаквал бали покрити с черно платнище през ноща, даже и да знам, че има протести. Ще очаквам огньове и светлини.

Дира че да лъже. Досега и дума не е казвал за протестиращи французи. А както знаем, особено напоследък дира е безпристастен и обективен и всеобхватен и необвързан като ИИ. Само имаше някакви убити френски наемници в Украйна.

Полицията арестувала 3-та от колата ?! Жената мъртва, дъщерята между живота и смъртта, мъжа тежко ранен, обаче били веднага арестувани....

По българските ,,независими" медии не се говори за това, че във Франция има фермерски барикади. Както в Германия и на други места....

В Германия вече няма...

Трепете се еврогейци! Аз съм с вас!

Май трябва да се случи нещо такова, за да ни информирате че има барикади и протести, а?

Те не са задължени да те информират за нищо. Ти си може да се информираш, ако искаш, но ти явно нямаш желание.