17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за жертвите, дано почиват в мир. Съболезнования на близките.

Браво на турчина ! Излязъл от колата и не помогнал на жена си да се спаси. Ашколсун !

Този турчин докато е жив ще помни нашата равна магистрала.

Ахааа, неравната магистрала е виновна! Тя, че не е най-равната е факт, ама и шоферлъка не е за всеки. Куцо, кьораво и сакато без особени шофьорски умения, но с огромно самочувствие все едно са на детска пързалка пори пътищата. Не става само с ядене, трЕбва и малко акъл и чувство за самосъхранение.

Ще помни на майка ти оназ работа. Един милион коли минаха от там,само на турчина ли попречи пътя.

Заспал е на волана. Един така щеше да ме удари, докато го изпреварвах. Тия така карат в България и не им пука, тука няма закони.

Обаче дясна лента от Стара Загора до Пловдив е на бабуни, и дупки, не е безопасно никак.Даже и с 90км/ час пак ми подскачаше колата.

И новото при Чирпан ли, въх!

Плоските глави са най слабите шофьори.По-калпави и от българите.За румънци и украинци не говорим Пазете се от далеко от тях.Вчера на пътя за Зл.пясъци един украинец влезе обратно в кръговото,т.е. наляво за да не обикаля.Имаше късмет.

Бургас-София, по-добре, подбалканския път, приятно и сигурно

Това е най опсната магистрала в Европа има катастрофи всеки ден , без да говорим за качеството и ремонтите на ремонтите !!!

Мангалите не разбраха ли,че и в мерцедес да се возят,си остават мангали?

Поредният турчин заспал на кормилото. И като истински мъж, зарязал жена си да изгори. Жени много - гъз един...

Видим теб в тази ситуация

Разминах ги на магистралата Шофюра спеше Зад него жена му също Черни цигани си бяха Кат тия от Анадола,но по черни Но живота не прощава !@

Почти бях сигурен, че става въпрос за амуджи-гастарбайтери или за цигани като прочетох, че колата е с немски номера и инцидента е в тоя район на магистралата. Едно, че пътищата ни не са цвете ама и друго е че тия карат като малоумни, защото на практика са. Жалко единствено за загиналите. Въпреки стотиците загинали през годините, летящите амуджи не си вземат урок и продължават да си карат както те си знаят все едно правилата за тях не важат. Въпросът тук е къде е КАТ и защо през летния сезон когато пътуват тези не им скъсват задниците от проверки и глоби. Ако всяка година карат като луди и ги глобяват 2-3000 евро общо на отиване и връщане за 2-3 години ще ги дисциплинират поне малко. Шапкарите обаче кибичат с камерата зад някой храст или надлез, спят в патрулката и глобяват нас понеже могат да ни намерят, а чужденците само ги снимат за спомен.

защо обиждаш хората, какво значи амуджа, а ти кой си, сам незнаеш, един пьт славянин, един пьт си циганин, един пьт с грек, един пьт си македонец но ти си истински турчин, иди си направи анализ днк

Амуджата е точно такъв субект като тоя заспалия дето си е изтрепал семейството. Тъп читак от Анадола дето вместо да си работи в родината се е завлякъл в Германия, Белгия или Холандия и си носи с него циганията и анадолщината. Десетки градове в Западна Европа са заприличали на кенефи заради заселилите се турци, араби, африканци и наши цигани. Когато отиваш в цивилизацията трябва да се цивилизоваш и да живееш по тамошните правила. Неразбирането на европейските ценности и култура водят до събития като тази катастрофа и тя е показателен пример. Шофьорът си е мислел, че тука "гяурите" не могат да му кажат на него как ще кара и с колко и че той може да си кара преуморен и полузаспал щото така си е решил и му кеф. В Западна Европа не го прави това, защото знае, че там правилата не са само на книга и като го хванат ще му скъсат задника от глоби. Тук обаче понеже сме комшу и сме много добронамерени ги пускаме да правят каквото си искат и резултатите всяка година са красноречиви - десетки жертви от подобни катастрофи или инциденти с турски тирове. Просто манталитета им е такъв, а ако ти се турчееш и си мислиш, че си турчин заминавай на Капитан Андреево и преди да напуснеш страната в посока новата си родина не забравяй да си оставиш БГ паспорта на граничарите. Нямаме нужда от еничари в България

Али Реза, Вземи научи първо български език и как се пишат изречения, къде се слагат препинателните знаци, кога се използва точка и кога запетайка и тогава ела да пишеш коментари и да се обясняваш. Ако въобще имаш диплома поне за основно образование тези дето са ти я подарили заслужават уволнение и 50 тояги на голо.

Научи български,после пиши неандерталец.

Много си объркан брато. Много се различаваме по конструкция на тялото,на черепа, лингвистика и тн. То по твоята логика, когато Рим е управлявал повече от две хиляди години, то османците трябва да са от централна и западна Европа. Голяма грешка си. Индия като е Британска колония,те да не са побелели? Много си далеч от истината.

на магистралите скапани и колите и шофьорщината, кози пътеки за вас да се поизпотите и да опънете жили, а не да пълните ковид идиотските отделения

Малоумен маргинал

със сигурност магистралата не е проблем . човека е заспал явно . от дойчланд до тук е доста каране и се натрупва умора ... дори и да е спал на някоя бензиностанция за няколко часа пак не се е наспал жалко за детето и жената

"... 101-ия километър в посока София..."

За да изхвърчи някой си от кола, това означава, че тя с голямо G се е въртяла по някоя от осите си. Може и за кратко, но то стига. Центробежната сила е огромна и често изхвърля хората, които почти винаги загиват от това изхвърляне. Жалко за загиналите.

С немски кенеф на колела толкова

Така де, ти с каруцата и магарето трудно ще се пребиеш на село

Ти разбираш явно от "кенефи" В къщи какъв си имаш,а?? Така загложди ме любопитство

Оня ден гледам една дърта суица, с диопри ,кьорава ,сигурно има и кокоша слепота се качи в колата по чехли .И си викам тая дърта вещица кара колата по магистралите с джапанки и остеопороза! Ей такива са толкова опасни по пътицата ,колкото и пианиците!

Пожелавам на дрогираните млади, да додрапат до стари!

Бог, да ги прости...

Аллах най-вероятно.

Аллах не е ли бог?

Бог да ги прости !

Винаги е по-тъжно, когато има загинало дете.

Най-вероятно шофьора е заспал. Жалко за хората!

Бог да ги прости !

Простия Соросоиден Глист Киро Простия една година един лев не даде за пътна подръжка, сега ще мрете, наесен пак гласувайте за глиста и другарите му от Дейбалгария

Ще гласуваме бе, гробар

Всичките 200 соросоида на хранилка на фондация Америка за БГ, ей мършляци, наесен Гешев ше ви види сметката на всички миризилви, некъпани, дрогирани, СОРОСОИДНИ ОРКИ

Стенли Ройс ходи духай на Бойко . може и да облажиш

Добре, че пукна да не ти слушам тъпотиите.

Абе не е ясно защо колата е излязла от пътя, но преди всичко са хора са загинали. Викай Пази Боже и чукай на дърво да не те стига!

С немски кенефи минаващи занижените европейски краш тестове толкова.

Интересно, защо богатите американци винаги си купуват скъпи европейски коли, а не американските кенефи.

Колко богати американци си видял?

Мразя АМ Тракия!

Добре, Grouchy Smurf!

Е по-зле, а Струма е само до дефилето. На практика, мразиш не мразиш до Бургас си за 4 часа с кафенце два пъти и без напъване

Трагедия... Много кофти инцидент, почернил цяло семейство! Като чета дебилските коментари тук, много точни ни изобразяват като тоалетната на Европа! Идиоти!

А, ето вече няколко се припознаха! Идиоти!

Бог да ги прости, ама и наште тупани да вземат да им вдигнат таксите на фесовете за транзит през БГ щото с тия колони тирове и гастарбайтери е ад по пътищата ни! Като не могат да се интегрират и да приемат европа за родина да си седят в анадола или да се возят с кораби и самолети! Иначе да плащат 100е за минаване транзит през България и ще се откажат сами.

В Канада при все че двете платна са отдалечени едно от друго, ограничението е 100 км в час. До 115 полицията толерира а след това следвст страшни глоби. У нас 140... Толкиз от мен.

Абе то и един канадец ни беше премиер, ама омаза всичко...

А у Немачко как е?

Липсаата на ограничения, то не е навсякъде разбирачо. И нащо нищо Тракия, по техните стандарти е селски п.ът с две ленти

След дълъг " пост" и въздържание, за да се преструват на интегрирали се евро-турски раждани, шом стъпят в България турските гастарбайтери се чувстват у дома си и показват кои са и какви са. Същите са и нашите БЪЛГАРИ ЕМИГРАНТИ- траят си на запад, хвалят ги "че как така на запад спазват правилата" , но елате ги вижте какво правят , когато си дойдат. Безразсъдно каране на мощни коли, мотори и оф-роуд возила, денонощно бучат по хълмовете и чукарите около селото и съсипват живота на селяните гуляи и чалга до полудяване. И няма власт за тях, няма полиция - ах, те са скапания цвят на България, живеещ на запад. ега ме трийте моментално

Браво! +++++

ㅤ

Естествен подбор.

Като зе закрепят едни колони от малко по-мургави немци, няма изпреварване. Дори и да можеш, те не ти дават. Нагла пасмина. Пък, камо ли да спреш на някоя бензиностанция и да ти се ходи до WC. Шанс - 0. Ако, случайно си късместлия, еквивалентен на спечелил 6 от тотото, вътре е самият Ад. Навсякъде тиня и мизерия, смрад, гадост. Отделен е въпросът, че тая сган си шофира по някакви нейни си правила и като нищо ще те избутат я в мантинелата, я в канафката. Само да ги видиш разпънали катуна на зелените площи около заведения и бензиностанции, е как няма да ти се драйфа от тая паплач и да ги мразиш в червата, а?

Ти си умствено увреден, да пишеш под статия за хора които са загинали преди 2 часа по ужасен начин. БГ ИЗРОД

Чиба в анадола!

Няма да прокопсаш в тоя живот, тва е ясно, изрод.

Ходя един два пъти в годината до София. Магистрала като магистрала. Дупки не съм виждал . Тук таме има неравности и леки коловози. При каране в ограниченията трудно можеш да сгрешиш. Проблемите идват от колегите шофьори в пъти повече отколкото от недостатъците на пътя.

Как не си виждал дупки,десните ленти и в двете посоки са трагични!

Тук има едни, които от Северозапада не са излизали, но са специалисти по всички магистрали на България, даже и непостроените.

Като гледам плюсовете и минусите излиза , че повечето българи са от северозапада.

Че си съботен шофьор. За да е магистеала, трябва да отговаря на някакви изисквания. Тракия ако е в някоя читава държава, щеше да е първокласен път нна-много. Освен неравностите, има сбъркани завои, няма мантинела вдясно на огромни участъци, маркировката не ставаа за нощно каране.

Тоя беше заспал на прасе Минах покрай него Тя и жената беше задрямала Отиде у лево

Joe69

Ма кат го виде, щом му не свирна? Или давай да си пишеме простотии!

Нашата магистрала е някаква странна кръстоска между междуселски път и долепено до него скоростно плътно .Ако караш по между селския път (разбирайте дясното плътно ) макси ум с 90 км е безопасно ,а ако решиш да се включиш в скоростната лента трябва да караш с минимум 140 км плюс запас от здрави нерви.Това е голяма разлика в километрите и ако някой мигащ отзад иска да те прескочи и ти решиш да направиш път, трябва да си много опитен шофьор за да избегнеш опасна ситуация

Имаш предвид участъка Чирпан - Стара Загора преди 5 години, завършен по времето на Станишев? Така беше, но Бойко го ремонтира и от 2 години е супер.

Абе стига с тия глупости.! Магистралата си е екстра. На ненормалниците им пречи пътя. Загледай само, как на всеки завой мантонелата е удряна! Това според тебе все е от пътя! В Гърция магистралата да не е по добра. Имат едни селски пътища с по една лента и една широка аварина. Там защо на всеки завой няма удряно?

Ужас! Бог да ги прости! Пази боже!!!

Тва цигани те сме бая бързи Кат требе се бега Ама , жената я остайх да мре Ша зема млада после @

А дано повече да чуят тази новина и се вразумят да спрат да си ходят с коли до Анадола, че задръстиха Европа тия, като хлебарките са !!!!

Задръствания по границите, боклуци след тях навсякъде, осрано и опикано де що може след тях. Ужас!!!!

Няма лошо хората да пътуват. Лошото е, че в България няма контроли глоби за чуждите шофьори. И турци и румънци шофират безобразно.

Класика в жанра. Турчелята още кат влязат в България и си имат ятаци по магистрала Тракия- тва са турските ресторанти. Там са наяват една хубавата със силно запържен патладжан и шкембе-чорба с много лют чесън. От чесъня и патладжаня кръвното им силно пада, допълнително и цялта кръв е в шкембето щот са се наяли кат гьормедици и кат няма кръв да оросява мозъка почват леко да похъркват зад воланя. Отвреме навреме са изпърдяуват в колата и кат си дишат пръдните още пойче са замаяват. И по някое време- айде у хендека

Последния път на тази магистрала, докато преминавах в дясната лента, в такава дупка падна дясната ми гума, ако не държах волана с две ръце здраво, да съм изхвърчал от пътя. Тези пътни строители, които протестират за пари, трябва да им се счупят главите с лопати, докато не почнат да строят като хората.

Кирето каза, пари за поддръжка няма. Още не са разплатили ремонта на Черпан-Стара Загор ти искаш дупки да пълнят!

Миналата седмица и аз уцелих една в дясното платно на отбивка за Пловдив, посока Бургас. В друга държава не съм виждал подобно нещо, а съм карал из цяла централна Европа.

Айде по-полека с фантазиите. На магистралата ДУПКА няма. Има неравности, но те не са дупки. Асфалтът трябва да се сменя на 7 години. И в Европа е така.

Нека да перефразирам тогава, за да ти е по-удобно. Много дълбока неравност. Предполагам, това не се квалифицира като дупка ?

Всяка седмица по 3 пъти я карам Тракия в двете посоки. Имаше преди месец на 3 -4 места такива дупки между тунелите и мотела Ихтиман и в двете посоки, че след две минавания през тях сменях амортисьор и носач. Сега са ги закърпили, но тогава бяха поне на 4 места. Сега има преди тънелите и не знам защо не ги оправят?

Това ли представлява резултатът от прокарването на магистрала Тракия в България? Унищожена земя, унищожена природа , изгарящ асфалт и пустош? В плодородна Тракия? Удобство за турските гастарбайтери да си идат до Мисирковата си страна. Давате си земята, давате си задниците, продавате си народа . Жалко

Що ли се ядосвам. Гледам минусите - вие си го заслужавате - и мизерията , и турците и идиотизма. Жалко, че е моя народ.

Спри с глупостите. Не си работил в някоя пътна помощ около Сливен и Ямбол и нямаш познати там, така че нямаш никаква представа какво е било преди и какво е след прокарването на магистралата. Не само като количество, ами например челните удари в района са спаднали драстично.

тая тракия всеки ден взима жертви... Сигурно защото е много добре направена...

Тоя немец от турски произход, според тебе как е изхвърчал от магистралата?

Хванал е напреко за по-бързо.

Така наречената "магистрала" е дупка до дупка и кръпка до кръпката и от крива по-крива. Шофирането със скорост над 90 км/ч е сериозен риск!

С твойта ладичка 100%!

Карам тирче, 40 тона. Като видя ей такъв шебек като тебе, яхнал някоя бангия и бясно присветкващ, крооотко отпускам педала на газта и го чакам да се завре под тира, та да ми провери окачването.

Изхвърчалият е бил с Мерцедес ,не с масичка.

На всички шофери ще задам един въпрос ! Колко усилия трябва да положиш за да караш по магистралата без да я напускаш ?! Като чета тази статия явно е много трудно !!!

А колко усилия се искат да направиш и поддържаш адекватно една магистрала? Защото Тракия е далеч от последното. Особено в активната лента, изпреварващата е добре.

На калпав шофьор пътят му крив. Аз като живея в планината на кого да се оплача, че пътят е тесен, стръмен и с много завои?

И калпавият, и кадърният шофьор си плащат, за да ползват адекватно поддържан път. Това, че при теб няма възможност за по-широк не означава, че не трябва да бъде поддържан. Не че принципно не си прав, но магистралите ни са зле (изключвам Струма) - нито Тракия, нито Марица, нито половинчатата Хемус са за спокойно каране.

Имам една мечта ! Един ден да си включа телевизора и да чуя : " Днес нищо лошо не се е случило. На земята всичко е прекрасно !!! "

Хората от стотици хиляди години насам се борят ежедневно с природните стихии и...помежду си ;)

и колата гореше, всичко гореше, нямаше полиция, нито пожарна, нито линейки.

До две седмици ще има телепортираща апаратура и само за секунди ще пристигат полиция , пожарна и бърза помощ в едно. Сега сериозно, най-вероятно е поредния случай на заспал зад волана турски гастарбайтер, жалко за детенцето и жената. R.I.P.

някой спрял и с пожарогасител?

И да е спрял - имаш ли опит в гасенето на горящ автомобил? Защото аз имам, 6 автомобилни пожарогасителя и накрая едва загасна след огромния магазинен такъв. А пожарът беше много малък.

Дано да не ти се случва, но в белите държави нямаш задължение да имаш пожарогасител. А може и да те бият ако се намесиш. Логиката е, че с тази пръскалчица от един килограм, ще угасиш горящи пластмаси, кожи и текстил а недай си боже и гориво ама друг път.

Mercedes немска рег. абе май са от мургавите

BOG DA GI PROSTI

По Тракия не може да се кара в дясна лента. Изкопана е от камионите. Напълно възможно е тези нещастни хора да са карали в лява с 120-140км/ч, да ги застигнал някой балкански селянин с 20г БМС с 200, премигвайки с всичките си лампички. Ако рязко са се прибрали с голяма скорост, вероятноста да излетят от някоя дупка е 90%!

Този участък /около 101 километър/ няма коловози в посока София. Има тук таме дупки, но не и коловози, които да те ''изхвърлят''.

Чесно казано не знам къде точно е станало това, но при последното ми прибиране от Пловдив, аз самия за малко не изхвърчах.

Тя магистралата, ако може въобще да се нареч

...ако може въобще да се нарече така, е в доста окаяно състояние...

Детето е изхвръкнало - без колан на магистрала с висока скорост.......... отношението на майката е било престъпна небрежност

е, тя е изгоряла жива, така, че си го е получила за престъплението , доволен си, нали???? Между впрочем коя по ред жена е утрепана от мъжа си, че четох и друга статия по въпроса???? Или според теб така е редно, а , мъжете да обръщат колите,, но майките са престъпниците????