Коментари - Кола с петима младежи излетя от пътя край Велико Търново, 17-годишен загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро животното е било зад волана.

при катастрофа между лек автомобил и автобус на градския транспорт загина шофьорът на автомобила... - автобусът не е ли автомобил?

Рейс е.

друг път - я да се информираш малко ако искаш: рейс се нарича маршрута по който се движи АВТОБУСА !

писаха, че са ранени двама младежи и момиче!!!

Автобусът си е такъв. МПС е. Едва ли това е смисълът дори в мозъка на автора на статията.

По тези тесни еднолентови пътища да караш с повече 100-110 км/ч при идеални условия (видимост, без трафик, светло хубаво време) трябва да си прост като гьон! Точка. Нощно време, с трафик, без да виждаш на къде отива пътя дори 80 км/ч може да са много. И тук ще подчертая за 18-24 годишните, няма значение дали си с 40 годишна лада или 2 годишна Тесла, просто при по-новите и големи коли скоростта не се усеща, но физиката най-много обича такива самозабравили се глупаци.

Поредното келеме Шумахер с бееНве.

Добре бе, къде са малоумните им родители ???? КОй носи отговорност за непълнолетните ???? Май скоро пак трябва да върнат казармата, аман от лекета без отговорности, не научени на правила !!!

Поредният зяносан младеж, тази отсечка е смъртило - кърпен-недокърпен асфалт, и то от този пързалящия, патент на Пътни строежи, пардом, грабежи - Велико Търново. . А за маркировката да не говорим.... бог да го прости детето!

Спомням си като бяхме лапета и взехме книжки. 50% (без да преувеличавам) от хората около моя набор смачкаха по 1 кола (набор 89). Нещо трябва да се измисли с младите шофьори. Тогава поне имаше само алкохол и адреналин в кръвта. Вече има секви' боклуци. За моралът да не говорим - у младите той липсва. В меркантилен и дебилен свят живеем. Тъжно ми е. Поздрави, не съм робот.

Лошото е,че не са само от малцинствата.Вчера се връщах е от Банско.Поне трима с германски автомобили изпревариха на забранено,с висока скорост и с риск за насрещно идващите .Светнах,свирнах,но те искаха да ми покажат,че са безсмъртни и продължиха в същия дух.

Българското малцинство ли имаш предвид?

Естествения подбор действа ама кой плаща масрафа на тези екстремисти

По селата,особено нощем е Дивия запад.Кражби,пияни в колите,побоища по кръчмите,обири на самотни старци.От 60 000 полицай у нас ,рядко ще срещнеш някой,държавата не и пука.

Kaто те гледам как пишеш, или си мангал, или си пропускал часовете по български език и литература. Сега си беден и недоволен, но е късно да се поправи. Ще си останеш такъв до края на жалкият ти живот.

Може да е всякакъв, но казва истината. А ти си самодоволен гражданин, но ще ядеш фъшляка и ти!

даскале, голям съдник се извъди.

Да пишеш на абсолютно непознат човек подобни неща издава сериозни психични проблеми, надявам се институциите да се самосезират, несъмнено такъв индивид би бил лесно разпознаваем в обществото...

Па смятай щом даже на мангала тая дивотия не му харесва.

Бяха до Библиотеката, не искаха да закъсняват - имаха да връщат 4 учебника !

Ускорили коритото пък то не литнало.

Ама излетяло.

ужас... свършиха ни циганите.

Кретения до шия

Лошото е че убиват невинни хора,Челните катастрофи са патентирани в БГ ТЕРИТОРИЯТА,ДА СЕ ДВИЖИШ С КОЛА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА Е ПО ОПАСНО ОТ АКО РАБОТИШ В УРАНОВА МИНА.

а патентовани

Сигурен съм, че изкочилото животно на пътя е било по-интелигентно от петимата младежи в колата, взети заедно

Колата излетяла, но не могла да преодолее земната гравитация. Опитите за напускане на земята с лек автомобил ще продължат с нарастващ интензитет.