Бус се заби в автобусни спирки в Марсилия, има убит и ранен

Жена загина, а друга е ранена във френския пристанищен град Марсилия, след като микробус се блъсна в 2 автобусни спирки. Според властите не става дума за терор.

Обратно в новината

Коментари - Бус се заби в автобусни спирки в Марсилия, има убит и ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече се убеждавам, че с отрязването на 8-мия ден на част от .ура си отива и част от акъла.

'... причинени от човек с психиАТРИчни проблеми...' - ало, Десислава Димитрова - редактор, колко имате в дипломата по БЕЛ?

Мъ тя и диплома ли има?

Важното е, че леля Меркел счита, че преди две години е взела правилно решение...

В друг сай пишеше,че една кола е блъснала хора на две спирки в два района -11район и 13 район.Голямо ПТП.Като не е убил на едната,отишъл на другата.

А бе нещо много станаха напоследък тези с психичните проблеми а ?

Лично , прибави към тези с парични проблеми и политиците и тогава наистина ни дойде до гуша от тези ненормалници !

Апокалипсисът идва. Господ няма да търпи още дълго това обезумяло човечество. Най-добре да се покаем за греховете си, защото сме на прага на Страшния съд.

Надявам се да е ПТП,то по принцип на французите им дай да правят "от мухата - слон", те в това са царе!

Народи на Европа, повече от ясно е, че мюсюлманите са обявили война на мирните граждани на Европа, зад които нито един политик не стои и не се противи на нашествието на все-повече терористи в държавите на Европа!!! Тогава ЗАЩО И КАКВО ЧАКАТЕ, цветята и сълзите НЯМА ДА НИ СПАСЯТ! НЕЗАБАВНО ДА СЕ ЕКСТРАДИРАТ мюсюлманите и да се натирят на майна им Райна, така да се чака и да се скандира тъпашки " нас не ние страх" е признак на БЕЗСИЛИЕ и БЕЗХАБЕРИЕ на политиците на Европа!!! ВРЕМЕ е ДА ИЗЧИСТИМ Европа ОТ БОКЛУКА, НЕЗАБАВНО, не разчитайте на политиците, на които не им ДРЕМЕ на шушляка, те са в бронираните лимузини с гардове и МНОоого пари, така че РАЗЧИТАЙТЕ на собствената си СИЛА..и ДЕЙСТВИЯ! СЪБУДЕТЕ СЕ НАРОДИ ....

то ясно че последователите на 'мирната религия' си имат психични проблеми поради самата религия, ама аре стига вече с тоя политкоректен език

Стига вече с такива фантазии дори и след някакво птп със сигурност,, Та това става ежедневно по пътищата..

В Тайланд руски атентатор-самоубиец е убил двама германски туриста, но дир.ру смее ли да пусне новината! Ще им спрат копейките!

Абе, "руски", колкото Издислав, от берлинското метро и ти, сте "българи".

Няма ли нещо же суи, това онова, че така ми е скучно ! Еврогейците много ме забавляват - прости същества !

Няма ли нещо же суи, това онова, че така ми е скучно ! Еврогейците много ме забавляват - прости същества !

Няма проблем! Ще запалим по една свещ и ще поквичим, че не ни е страх и готово!

d4

ако шофьора се казва Ахмед Саид Булбекир, роден в Мароко, Судан, Алжир и т.н. инцидента ще бъде "битов". Останалите интерпретации са анти европейски, антитолерантни и анти мултикултуралистични. баси! последното едвам го написах...

Дано е нелеп инцидент, че да не ескалира напрежението, защото в Марсилия нещата са на косъм!

Надей са, дупе, на пиян мюсюлманин.

Този свят окончателно откачи и психяса!!!

ЧЕ ТО МАРСИЛИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ФРЕНСКИ, А АФРИКАНСКИ ГРАД. ТАКА ЧЕ МОЖЕ ВМЕСТО ДА ИЗБЕГВАТ РАЙОНА НА ПРИСТАНИЩЕТО, ДА ЗАПОЧНАТ ДА ИЗБЯГВАТ САМИЯТ ГРАД. А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ.

Щом са го арестували веднага и няма съобщения за атаки с ножове и автомати след удара - значи е обикновенно ПТП.

Те и тука блъскат майки с деца по пешеходните пътеки, ама у Франция не ги интересува за наще проблеми!

Е кво са? Дира ще става основен говорител за ПТП-тата в ЕС ли?

В БГ имаше такива случаи.

дкми

Хайде сега - франсетата на площата със свещичките, плюшените мечета и надписите "Рефугеес Уелкъм".... Или както казва нашият (за радост) бивш прецедент - "само с толерантност ще победим тероризма"

"Все още не е ясно дали става дума за инцидент, или катастрофата е умишлена. Шофьорът е задържан" Да му кажат името и ще се "изясни".

"Кола се е блъснала в две автобусни спирки във френския град Марсилия.." Значи блъснала е две спирки, ама не е ясно дали е терористичен акт! Може би човека просто се е забавлявал, а?

Що? Знаеш какво е разположението ли? Две спирки е относително понятие. И в София има 2 спирки - за автобус и трамвай на едно и също място. Водят се 2 спирки, но на практика е една.

В други медии се съобщава, че са две различни спирки и че двата сблъсъка са били с около час разлика. Една и съща кола. За инцидент дума не може да става.

" Полицията препоръча на хората да избягват района." Наближава, май, времето, когато полицията ще препоръчва на бели, хетеросексуални християни, да избягват Франция. И не само.