Кола блъсна и уби пешеходец до Божурище

Пострадали са и две момчета, които са пътували в лекия автомобил

Обратно в новината

Коментари - Кола блъсна и уби пешеходец до Божурище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един търси закрила на детето, друг пък директно обвинява, след като имало младежи в колата. Нямате акъл за 5 стотинки! Кога българинът ще се научи да не съди без да знае факти по дадено събитие? Кога? В колата са пътували семейство от Австрия. Те са се прибирали от почивка. Автомобилът се е движел в рамките на ограничението. Пешеходецът е излязъл изведнъж на платното. Бил е облечен в тъмни дрехи. Има съмнение, че е употребил алкохол. Съболезнования за близките на загиналият и бързо възстановяване на пострадалите. p.s. Чакам още кретенски коментари!

Ние ще дадем повече жертви от държава във война!

И закона не помага нищо не помага

Страничен ефект от живота сред примати.

Вече това стана ежедневие и вече сякаш свикнахме да ни съобщават как всеки ден някой загива. Това навежда на мисълта, че управляващите са съгласни с това, всеки ден някой да загива на пътя.

На тази ТЕРИТОРИЯ наречена България има само едно решение за спиране катастрофите и жертвите по пътищата- РАЗОРАВАНЕ на асфалта и ДО 30 /ТРИДЕСЕТ ? км/ч МАКСИМАЛНА скорост .Другото е ИЛЮЗИЯ.

За мисирките: Миниванът НЕ Е БЛЪСНАЛ и убил пешеходец! Убил го е шофьорът на минивана, който е пострадал, заедно със спътника си, вероятно от високата скорост при удара.

Алоо, Властта, че се изтепаме самички бре!

МС и НС са путьовци, но пред всяка кола по патрулка ли следва да се движи. Щото шофьорите и пешеходците нямат акъл.

Е влатта как да ви убеди да оцелявате?

15 годишен след полунощ! Закрила на детето, спят.

.... не само спят ами и хъркат.

Бъркаш събитията, 15 годишното дете е блъснато около 22 часа, линейката идва след 15 минути

В Божурище ходят да работят много хора и после късно вечер се прибират пеша ходейки по булеварда,понеже няма толкова късно градски транспорт и ето,какво се случва...

Мдада, точно 77-годишният се е връщал от работа.

Защо не, в много фирми работят и пенсионери!

Не знам кой е виновен, ама се набива на очи, че пак има дрисльовци в автомобила, което говори за безрасъдно каране, дори и теоритично убития да не се е намирал на законово място.

Логиката ти е ... малоумна ...