Коментари - Кола блъсна 5-годишно дете в София пред очите на майка му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бугаристан

Демонокрацията иска жертви. Но пък има банани в изобилие.

се въдят най-големите боклуци евър! По-зле е и от Перник...

Аз съм дружбенка, а ти си идиот!

Ние българите сме големите шофьори. И все се състезаваме. На първо място в Европа по скъпи и нови коли, на първо място по бедност и ниски доходи. Това е положението. Докато приемаме човека по това каква кола кара, никога няма да станем нормални европейци. Никога, за беда

Те "нормалните" европейци са вече леко... обатни...

Като чета коментарите,само в едно е прав Бойко Борисов,ПРОСТ МАТЕРИАЛ СМЕ и си заслужаваме правителствата. А аз си имам една мечта : Един ден да прочета : "Днес нищо лошо не се е случило .в нашата родина всичко е прекрасно ! "

По какво си личи професионалният трол? По това, че пише абсолютни простотии, но грамотно, а това си е нон-сенс!

А кво прави майка с 5 годишно дете в 21 ч. вечерта по улиците, когато детето трябва да е отдавна заспало? Не случайно едно време Сънчо беше в 19.50 часа. Въй, сигурно е била модйерна граждънкъ с ръкавче татусчета, смучеща хелче.

Винаги има едно такова лай нен це като теб, ми кво да прави бе да се крие от колите вкъщи ли ?

Кретен!

Какво е правила, вместо да те абортира? Лапала е пишки на ъгъла за 5лв?

к'во прави, що прайи ... галиба сред свеж поднебесен въздух - извън събралото слънчева, чрез фасадното покритие, топлина жилище ... и сия: у целата ни родина веднагически бетоновите междуплатнови магистрални поне 100 см височки ограждения да са дюс бас на всеки неселски селищен тротоар - с цел кутийките на търкала (леки или товарни коли тоест) еле се претърколят, джаснат - да се ударят най-много у солидно бетоновата ограда и аламинут фабрично, или автомобило-сервозно, всячески да се изключи възможността колите (заради чиито изпърдяни ауспухови газове почти снежна покривка зимъска йок\нема) в селищна зона да карат на длъжки фарове и нощя, и деня, да бъде стабилизирано, че го чека в обозримо бъдеще децка градина, после даскало и бачкане, живи и здрави

Разбрах тъ, въ!

Ама на лайно да обясняваш е излишно усилие.

Е кофти квартал. Един ден незнайно попаднах там с колелото. Имаше вело алеи. Викам си, ще карам по тях. Какво ли не ми излезе на среща. Майки с бебешки колички, пешеходци....не знам защо Фандъкова си мисли че е постигнала нещо с вело алеите. Ето сега и дете е сгазено. Вероятно майка му или баща му са го пуснали да скача сред колите. В дружба е като на село. Там няма правилик. Всички са на улицата и всички имат право за движение.

а след това коментирайте. Майката и детето са били на тротоара.

Фандъкова нищо не постигна с велоалеите,тя взе просто едни пари и това беше целта

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами-------- https://urlis.net/biocom

Шопите кълнат до девето коляно. Шопландия не е ваша собственост!

Майката сигурно го е прибила от бой че лежи на земята и си е изцапало дрехите ала "типично българско семейно образование"

Кретен!

Антиваксърски проблеми. Не ни занимавайте!

Органите на властта една вечвр да седнат до Цариградско да гледат какво рали е. Ама що да се хабят.

А по Малинов? Има вечери с такива гонки, че цялото семейство се будим от невероятния шум, въпреки че кооперацията ни е на доста голямо отстояние от Малинов навътре в квартала...Полицаи няма, проверки и дрегери в тази част на денонощието няма...има само полицейски чадъри...

Да вземе някой лев! После пищи с все сила. Аман от цигански номера!

Тя викаш толкова мързелива че дори не си направила труда да го метне на булеварда ми го метнала на тротоара и чакала колата да дойде да го сгази за обезщетение

Офците са много дразнещи, с напъните си да изглеждат перфектни майки (според селските си разбирания)! Какво пищиш, какво ревеш? Виж там дали диша, ако диша смети го в някакъв найлонов плик и си го отнасяй!

Бързо слгай плика на главата си и затягай докрай!

Кретен!

Селяни селяци селяндури и интелигентни столичани софиянци ще се избият на пътя неизбежно е

Никога не се Движа по Тротоарите - винаги ходя сред дивото от страни на Тротоара - дървета и храсти - да има какво да убие и омекоти силата на удара! все пак други европейски столици без Колци и Мантинели между Пътя и Пешеходната Зона - Няма, така че трябва да разчитате на Естествените от Природата - Дървета и Храсти!!

А в по-урбанистична обстановка без озеленяване по покривите на колите и като маймунка по решетките на прозорците на първите етажи на сградите. Мен лично ще ми е притеснително да се бутам в храсталаците - че изскачат всякакви изненади изкачат с биологичен произход, а може и некой заспал пес да настъпа те тогава ...

И в Дружба и в цяла София яко се кара бясно!Постоянно форсиране на коли и мотори.Или държавата ще вземе мерки,или накрая ще се избием!

Надойдоха от провинцията да търсят принца, намериха го в столицата, народиха малки противни селянчета, препълниха квартали, магазини, улици и пътища, а като друг селяк, от съседното село, в резултат на това претъпкване и неумението си да управлява друго освен каруца, бутне някое малко противно копеленце, врещят като заклани и притесняват околните!

И аз съм от село, но бас хващам, че ти си по-голям селяндур от мен. По написаното съдя. Аз поне съм в къща на 3 етажа, а не в боскониера 28 кв.м.

И аз съм в къща на три етажа. М самия център. И съм си от София, селяко.

Това стана преди около 120 години, когато София е била с малко над 5000 жители. Та тогавашните придошли селяни намират кусур на по скорошните. Голям праз.

Към Zzz: София през 1923 г. е 20 000 ! Имам книга от 1924 за София с картата тогава и какво е построено в онези години, и тогава е 20 000 ! Толкоз относно познанията ти за София. Стар софианец 4-то поколение съм, нямам си "село" ! София е тиха, спокойна и празна, когато "софиянци" си заминат.

Бившата ми е от 10млн мегаполис. В случаите, в които някой "баш кореняк" като теб тръгваше да се обяснява за селяни, тя директно му се изсмиваше в лицето и започваше да му обяснява каква провинциална клоака всъщност е София. Израженията и объркването им още предизвикват усмивка на лицето ми. Липсва ми тази жена, ей!

Че София минава за малък провинциален град в сравнение с едно средностатистическо сити, да не говорим за мегаполисите, да права е бившата ти, но за клоака малко се е изхвърлила щото в 10 милионните и нагоре мегаполиси , има поне 10 района които са клоаки с големината на София...Ама и тя явно комплексирано подхожда , че им се връзва на приятелите ти , че даже си губи времето да им натрива носовете, един човек расъл в мегаполис, хич не му и идва акъла да си го мери на тая тема, поне мойте приятели расил в такава среда са така...

Много ми хареса акцента върху "бившата". Ти отиде ли с бившата в тоя 10млн мегалополис да подушиш въздуха или тя само е разказвала истории от 1001 нощ?

"Линейката дойде за около 15 минути. Полиция - на осмата. Нека помислим чии заплати да вдигаме и кой трябва да протестира". Колко трябва да си прост, че да напишеш подобна глупост! Явно сеирджията е милиционер с две гънки на мозъка!

Защита между Пътя и Пешеходният Тротоар - НЕ, ами Сърдете се на Кметицата!

На детето на съдията, който ще пусне виновника да се случи същото. Или на внучето му.

1.862 лева... помните ли как преди курсовете на основните валути се съобщаваха в централните новинарски емисии по всички телевизии и стояха в единият ъгъл - обаче, далече от очите, далече от мислите! таке се управлява стаадоооо... също с новини без обществено значение за тотално отвличане на вниманието...

Интересно "" на кого да вдигнем заплатите"" - пита свидетелят(имайки предвид, че това трябва да е полицията - видите ли "" дошла още на 8та минута""! А къде е била тази полиция преди 8мин.,че в жилищен квартал се кара с такава скорост и да се правят гонки?!

Булгаристан- кочина от наркомани, проститутки и пияници... Ако има някой по-нормален- или е в схемите или е глупак.

Се вместваш в тая схема ?

София стана бангладеш пълен с агресивни нискочели орки, ще бъде необитаем град до няколко години с тия темпове или ще се превърне в някаква тежка фавела.

Трепете ги бе, виновника шофьор, счупени ръце и крака , на място

Дано може да се оправи детенцето

С какви дрехи е било детето? Майката скубала ли си е косите? Ще ви еба и сайта. Ще са еба и себе си, че влизам в тъпия ви сайт, да ви правя оборот.

"Линейката дойде за около 15 минути. Полиция - на осмата. Нека помислим чии заплати да вдигаме и кой трябва да протестира". Много идиоти много нещо! Линейката идва от медицински център, патрулката е била зад ъгъла! Трябва да вдигнат данъците за гражданска и застраховки а не заплати! Идиот до идиота...

В София или ще гледат да те рекетират или да те измамят.

На коментиращата фуражка от балкона бих казала да провери колко полицаи има, колко патрулки и какъв процент от тях са спортни коли, а после да сравни с броя на линейките и лекарите у нас.

Слава богу че е живо. Но 15 минути да чакаш линейка в София. Ама мълчите бе хора. Те тия депути, кметове и кметици ако мислите, че нещо ще направят за вас. Аз се предадох, мъчно ми е за колегите, приятелите, но заминах и виждам, защото видях, че няма оправия. То трябва някой като дякона Левски да обикаля да обединява и да вдига народа, ама няма. Бъдете живи и здрави!

Като е претоварен трафика е толкоз. В голям град, който и да е е над 10 минути. 3-4 за оповестяване, подбиране на екипа и оборудването му, в случая травма на дете до 5 години, адекватно. 2-4 минути за да се качат, проверят маршрута и комплекта..след това около 10 минути път. Полицията идва по-вързо, защото те си карат и просто най-близката кола идва. Само около 10 минути.

така е у бугуристан, в моя щат пристигат за м/у 1-на и 3-ри минути

В чужбина, българите са циганите на европата.

Замина? В Русия ли?

Нито в Русия или Китай, нито в САЩ или Канада. А колкото до линейките и спешните екипи - всичко е въпрос на организация. В голям град като София трябва да има определен брой екипи и райониране. А то няма. Скоро и лекари няма да има. В някои части на България вече няма.

Непочтени хора се възползват от драматични събития за да пишат с цел, някой да им чете мисирските статии.

По поръчка на марионетките в парламента става.

Докато не се върнат крумовите закони няма да има ред в тая държава. И прилагането на момента. Не говоря само за улиците - навсякъде.

Катастрофи винаги стават. Аз веднъж катастрофирах, завъртайки колата на 90 градуса, но спирайки, защото един полицай махаше като побъркан и следващата коламе удари. След това вместо да ме арестува, полицията ми благодари че съм спрял движението и ще съм видял полицая, защото на 200 м имало паднал високоволтов кабел, от железопътна линия. Така че всичко става по пътя. От написаното не е ясно нищо. Най-вероятно кола отзад е ударила отскочилата на тротоара кола. Та не съди прибързано. Трафика в София е ужасен, особено в центъра. За децата са най-добри за живеене са малките градчета.

В 21 часа с дете на улицата? Трябва да си е вкъщи и да го слага да спи.

Успех да приспиш 5-годишно дете в 21 часа, дори да е станало в 6:30 сутринта без обеден сън

Кви сте вие, днешните родители. До 10 годишна възраст децата ги прашахме да спят в 8 часа. И си отиваха и си спяха. 5годишно да стой до 12 на каква маумина ще стане като порасне, оправяй се.

Няма да коментирам шофьорите с повече от една дума - Боклук! Но има огромен проблем с тротоарите в София. 90% са тесни, разбити и реално не защитават пешеходците. А в нормалните страни има широки тротоари и високи бордюри!

Абсолютно правилно!

Глупости. На запад бордюрите са 12 -18 см а тук са 15-32. Изобщо не си наясно. Така както е написана статията не е ясно какво е станало..как са се блъснали колите, с каква скорост, посока....

Тя точно колата, която го е блъснала е карала правилно. Абе една вечер наблюдение и в къщи, все пак не е много сериозно след като отговаря, говори и е адекватно. А в другата кола, която сигурно се е движела бързо кой е бил?

Крадлива Дана - най-вероярно чеше kateрицата - боклук долен! Марш на Белчин Бани!

Винаги когато ми се налага да ходя в София ми прави впечатление, че шопите са прости говеда.

Кои Шопи? Тези от родния ти град или село ли? Защото кореняк софиянци в София вече са по-малко от 20%.

хейтър. това са съселяните ти.

Ти ако знаеш в Пловдив какви диви селяни са, софиянци ще ти се сторят като английски лордове

Просто говедо си ти и цялата ти рода, половината от които съм сигурен че са се довлякли в София да слугуват. Погледни статистиката за загиналите при катастрофи. За 2021-ва в София (град колкото половин България) са загинали 52-ма човека от общо около 600 за цялата държава или 1/12 или 8% от всички загинали! Трепете синвие селяндурите по прованса със скапаните пътища и 20-30 годишните си брички и където ви газят мургавите лилави орки наред.

Ако не карате коли, стоите си на село и си копате градинката има по малък шанс да ви отепат в катастрофа. И, ако си мислите, че в чужбина няма катастрофи в големите градове строго се лъжете, катастрофи има бол, там където има голямо движение има и катастрофи... И новите приети глупости нямат ефект...

яко

Кретеноиди, четете статиите! Жената и детето са били извън платното, на тротоара !!! Ганьовците с 20 годишните си Голфове са карали като луди, блъснали са се и едната кола е излязла и ударила детето!!! Тъпи ли сте?

Така или иначе детето няма голям шанс в България.

Майката или Шофьора?!

Ти как мислиш? Майката какво да е виновна?????? Че ходи по тротоара ли??????? Да хвърчи ли?????????????

Е имало състезание с пърдящи колички.Всички ги виждат и чуват само тези които трябва да вземат мерки се правят на ударени.

В едната кола е имало две годишно дете в столче. Каква гонка те гони?

Тука няма Макларън и няма да покрият новината.

Ужас.. дано милото детенце се оправи без последствия!

Шопите са прости говеда.

Не съм шоп, но говедата са по цялата ширина. Аз съм на другия край и знам. Коментара ви е безсмислен.

То в Шопия шопи не останаха. Всеки е от София

А ми като има тапатси да карат с над 50км/ч в града е така.