Коментари - Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки | Днес.dir.bg

Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки

До април всички кокошки у нас ще са щастливи, закани се от парламентарната трибуна земеделският министър Мирослав Найденов. Той призна, че по-лесно е било да се избият „нещастните” кокошки заради европейската директива, но не го направили.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки | Днес.dir.bg

Коментари

по -добре да избием 2ч0 нащастни депутати ....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Намерихте си дъвка! Захващате се от най-маловажните неща! Помислете най-напред за хората - или чакате всички да се издавят! Трудно е, а за вас - управляващите, и невъзможно, да помислите и да решите основни проблеми на хората! Или както се казва - не бийте пияниста, той толкова си може! ЖАЛКИ ИЗЧАДИЯ, КАТО ЧЕ МАЙКА НЕ ВИ Е РАЖДАЛА!

А ще се замислите ли някога за щастливи хора? Или това е твърде далече за т.н. УПРАВЛЯВАЩИ?!

А какво ще прави правителството с нещастните българи?

А вие знаете ли кои са най-щастливите петли на България...

Тоя е луд!

Добре, че ЕС не е пуснал директива да направите българите щастливи! Трябваше да избиете седем милиона и половина за да останат десетина хиляди щастливи.

Страх ме е да не направят така и с хората. Пример: У нас има 2,5 млн. пенсионери и парите от пенсионния фонд не стигат не стигат да получават за достойни старини, в резултат на което те са нещастни... Също така социалните помощи, детските пари не стигат. Общо взето, всички изследвания показват, че сме най-нещастната нация. Ами ако приложат същия подход към хората този път явно, защото неявно вече го прилагат.

Това само брюкселски идиот и нашенски министър може да го измисли - да направи кокошката щастлива, като я убие. Няма край простотията по света ...

Ако някой преди 20 години ми беше казал,че през 2012 ще се занимаваме с душевните състояния на кокошките,а не на хората в тази пуста Европа,щях да се изсмея...

аз съм си щастлива и без глупави изявления, ама тия другите кой ще ги оножда?

Малей-й, нас ни забравиха! Тоя малоумник перефразира фразата: "Най-щастливата кокошка е...мъртвата кокошка!"

Абе, верно ли, че искал да ги ощастливи всичките, една по една? Дано се намери и него някой да го ощастливи :).

А КОГА И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ ?

ЕС разработи директива как да ощастливи кокошките, но когато наши организации изпратиха запитване до Брюксел относно пенсионната система и размера на пенсиите, от там ни отговориха, че държавите в ЕС имали свобода да решават сами по въпроса!!! ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

А КАК ЩЕ СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С НЕ ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА?

Няма ли директива да направите не чак щастливи, но с поносим живот българите.

Нямат свършване ненормалниците в управляващата партия

Ще са щастливи, но зависи от петлите !

МИНИСТЪРЪТ И ТИЯ ОКОЛО И НАД НЕГО СА ЕБАТИ И ОТКАЧАЛКИТЕ

Иди си купи сега яйца по новите цени в чуждестранните големи търговски вериги, а след няколко дни и в малките, като получат партиди с новите цени и прецени сам, дали е откачалка този министър, или е тарикат, та дрънка!

ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ДОВОЛНИ КУЧЕТА, БОГАТИ ПОЛИТИЦИ, КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ СРЕЩУ НЕЩАСТНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЕТО ТОВА Е СТРАТЕГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА УПРАВНИЦИТЕ НИ ПОД КОДОВОТО ИМЕ " ШМЕНТИ КАПЕЛИ"

Сега ако вземе да дойде НАТО да демократизира кокошките, като ни бомбардира, и съвсем ще се ощастливим.

а хората кога ще са щастливи????

а кога ще направят децата на България щастливи?

Този проскубан петел,да вземе да се скрие,че заради него вместо да ядем яйцата по 20 ст. ще ги ядем по 35ст. Предпочитам 2 яйца с хиляди червени точки от изнасилени кокошки, отколкото само едно в тигана от свободна! Утре Брюксел може да спуснат директива да не си бърша з...ка с тоалетна хартия,че дърветата ги боли!

бабо, да не си ясновидка? Купи си биде! Министърът не е виновен, че сте готови да ядете и гмо заради високи цени, а не протестирате срещу спекулата с тях.

Извинявай дядо! Пък какво му е ГМО-то на яйцето??? А,що се отнася до бидето, си купи ти да си плацикаш твоите свободни яйца!!!

Франсетата ядат дроб от наистина нещастни патици. Тях кога ще ги правят щастливи?

Част от нещастните мили кокошчици е станала на храна за щастливите псета, които псета правят нормалните българи нещастни. Да си кучкар, значи да нямаш реална преценка за човешки ценности - да не живееш добре с деца, роднини и съседи. Кучешката душа те кара да общуваш с псетата - това е лека форма на социопатия. link

Не знам какви са ни кокошките ама министъра ни е пълен идиот

Верно е, отде го намериха този?

е ЩАСТЛИВ! Иначе, намериха го из Врачанските сукаци!

На нещастната кокошка и трябва само шепа джибри - отпадък от казана за ракия ама трябва да се дозира точно, че лесно хвърля топа. Ха-ха-ха-ха. 2.5 милиона нещастни кокошки!? А за 2 милиона пенсионери със смешни пенсии щастието никога няма да дойде. Мама ви умници, еколози, демократи, тарикати , печалбари, продажници и т.н. управляващи.

Ще избият нещастните кокошки, а ние ще ги изядем, предложени ни от МОЛ-овете, като прясно пилешко. Само не зная сега, като терасата ми е два на три метра колко кокошки мога да гледам на нея по европейските стандарти?

да си купи 1 краставица и то горкото купило една на цена 3.99 лв/килограм. 2 евро килото, дебела като тиквичка и крива като ... абе като пътя ни към капитализЪма! Това си е направо една нещастна краставица, особено в една страна, наричаща себе си земеделска! Но тя (страната) се нарича така просто защото не е индустриална и по метода на отрицанието следвало да е земеделска! Земеделска - ама друг път! Особено при наличието на толкова нещастни кокошки! Затова правилно г-н министре, където видиш кокошка накарай я да се засмее и ако не иска директно я евтаназирай! Не знам защо си мисилиш обаче че бездомните кучета са щастливи - аз не съм виждал усмихнато бездомно куче!

не съм виждал и усмихнат човек напоследък! Когато се смеят на глупостите на правителството - не се брои, щото се посмеят, посмеят, пък вземат та заплачат!

Следва директива. На входа на всяка кокоша ферма да има надпис "Снасянето на яйца прави кокошките свободни". Която много кудкудяка или се скатава, под ножа, пардон, в газовата камера.

На всички политици и псевдо-защитници им пука повече за нещастните кокошки отколкото за средния китаец, който не е по-щастлив от една нещастна кокошка. Ама никой не надига глас да не се ползват китайски стоки. Те взимат по 40 цента на ден и умират, ама това не е важно. Не че и на мен ми е много важно, ама 1 китаец все е повече от 1 кокошка бах му.

не се почувстват щастливи ще бъдат издавени! И това само до април! След това ще пуснем "Одата на радостта" в свинефермите (доколкото са останали), така де, нали сме в ЕС! После пък ще отворим и вратите на лудниците, за да могат щастливи хора да се влеят в редовете на не чак толкова щастливите такива! Ура другари!

Не знаеш само колко си прав. Наскоро гледах по някаква телевизия, че затварянето на лудите в специализирани заведения било : "незаконно лишаване от свобода". Можело да бъдат вкарвани в лудница само след ПРИСЪДА.

Какви са тия заблуди нещастни кокошки / щастливи кокошки .Да спрем да ядем месо и яйца тогава. Лозя да не садим, млеко да не произвеждаме ,Да мрем ли .

Миро Мирооо, какво щастие им обещаваш, като всяка си няма "първо либе", говориш и ти като на комсомолско събрание !? Ще ги затвориш на по-широко, в някакви "кокоши хареми" с некой проскубан дрт петел, и искаш да пеят от щастие и да снасят по две-три яйца от раз ? Земи се ограмоти малко !

А, кога от ЕК ще заповяд хуманно отношение към хората в България, пациентите и жертвите на полицейско насилие. Или пипето ви колкото на една кокошка носачка, щом само за яйца и пилци може да мислите?

СЕГА ЩЕ ВИДИМ ЦЕНИТЕ НА ЯЙЦАТА

Ле ееее .. и това не бях доживял !!! Да чуя, че имало и "щастливи кокошки" Ха хааа ... Самият Мин. по "стопанските дела" го казва .... "До април всички кокошки у нас ще са щастливи" За народа нещастен или как се чувства никой Не мисли, Но за кокошките се полагат грижи да се "принесат в рая" - "щастливи"

точно по същия начин мислят и американците за нас - да убием тези нещастници . явно министъра ни има мозък , по малък от яйцето дето го държи на снимката

ББ че реши бързо нещата, Войнов с неговата пушка да ги утепа, Наденов да найде паре и: ББ да оди до Филибето с "Фалкончето", от там с едно от "Кугарчетата" да каца у сека ферма да ги плати на место с пари у бел плик за писмо.

Готино е да си кокошка.Така някой мисли малко от малко за твоето Щастие.

В тоя ред на мисли май е по-добре да си кокошка в България отколкото пенсионер.

Щастливи могат да са петте кокошки, които щъкат в двора. Но 50 000 кокошки не могат да щъкат свободно в един двор, те ще се избият. Това че ще ги отглеждат в по-големи клетки не ги прави по-щастливи. Както и да е - думите отдавна загубиха своето значение, заради брюкселската лексика.

По-добре "нещастни", отколкото мъртви. Не е ли това демагогия на европейките и нашенските бюрократи. Една такава уж "нещастна" кокошка живее сигурно не повече от 3-4 години. Какъв беше проблемът да се изчака този срок, така че да не се налага зверското избиване на толкова много животни. Стига се до пълен абсурд, до умопомрачение, до сатанизъм - да направим някого по-щастлив, като го умъртвим.

Коментари - Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки | Днес.dir.bg

Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки

До април всички кокошки у нас ще са щастливи, закани се от парламентарната трибуна земеделският министър Мирослав Найденов. Той призна, че по-лесно е било да се избият „нещастните” кокошки заради европейската директива, но не го направили.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: По-лесно бе да убием 500 000 нещастни кокошки | Днес.dir.bg

Коментари

по -добре да избием 2ч0 нащастни депутати ....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Намерихте си дъвка! Захващате се от най-маловажните неща! Помислете най-напред за хората - или чакате всички да се издавят! Трудно е, а за вас - управляващите, и невъзможно, да помислите и да решите основни проблеми на хората! Или както се казва - не бийте пияниста, той толкова си може! ЖАЛКИ ИЗЧАДИЯ, КАТО ЧЕ МАЙКА НЕ ВИ Е РАЖДАЛА!

А ще се замислите ли някога за щастливи хора? Или това е твърде далече за т.н. УПРАВЛЯВАЩИ?!

А какво ще прави правителството с нещастните българи?

А вие знаете ли кои са най-щастливите петли на България...

Тоя е луд!

Добре, че ЕС не е пуснал директива да направите българите щастливи! Трябваше да избиете седем милиона и половина за да останат десетина хиляди щастливи.

Страх ме е да не направят така и с хората. Пример: У нас има 2,5 млн. пенсионери и парите от пенсионния фонд не стигат не стигат да получават за достойни старини, в резултат на което те са нещастни... Също така социалните помощи, детските пари не стигат. Общо взето, всички изследвания показват, че сме най-нещастната нация. Ами ако приложат същия подход към хората този път явно, защото неявно вече го прилагат.

Това само брюкселски идиот и нашенски министър може да го измисли - да направи кокошката щастлива, като я убие. Няма край простотията по света ...

Ако някой преди 20 години ми беше казал,че през 2012 ще се занимаваме с душевните състояния на кокошките,а не на хората в тази пуста Европа,щях да се изсмея...

аз съм си щастлива и без глупави изявления, ама тия другите кой ще ги оножда?

Малей-й, нас ни забравиха! Тоя малоумник перефразира фразата: "Най-щастливата кокошка е...мъртвата кокошка!"

Абе, верно ли, че искал да ги ощастливи всичките, една по една? Дано се намери и него някой да го ощастливи :).

А КОГА И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ ?

ЕС разработи директива как да ощастливи кокошките, но когато наши организации изпратиха запитване до Брюксел относно пенсионната система и размера на пенсиите, от там ни отговориха, че държавите в ЕС имали свобода да решават сами по въпроса!!! ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

А КАК ЩЕ СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С НЕ ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА?

Няма ли директива да направите не чак щастливи, но с поносим живот българите.

Нямат свършване ненормалниците в управляващата партия

Ще са щастливи, но зависи от петлите !

МИНИСТЪРЪТ И ТИЯ ОКОЛО И НАД НЕГО СА ЕБАТИ И ОТКАЧАЛКИТЕ

Иди си купи сега яйца по новите цени в чуждестранните големи търговски вериги, а след няколко дни и в малките, като получат партиди с новите цени и прецени сам, дали е откачалка този министър, или е тарикат, та дрънка!

ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ДОВОЛНИ КУЧЕТА, БОГАТИ ПОЛИТИЦИ, КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ СРЕЩУ НЕЩАСТНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЕТО ТОВА Е СТРАТЕГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА УПРАВНИЦИТЕ НИ ПОД КОДОВОТО ИМЕ " ШМЕНТИ КАПЕЛИ"

Сега ако вземе да дойде НАТО да демократизира кокошките, като ни бомбардира, и съвсем ще се ощастливим.

а хората кога ще са щастливи????

а кога ще направят децата на България щастливи?

Този проскубан петел,да вземе да се скрие,че заради него вместо да ядем яйцата по 20 ст. ще ги ядем по 35ст. Предпочитам 2 яйца с хиляди червени точки от изнасилени кокошки, отколкото само едно в тигана от свободна! Утре Брюксел може да спуснат директива да не си бърша з...ка с тоалетна хартия,че дърветата ги боли!

бабо, да не си ясновидка? Купи си биде! Министърът не е виновен, че сте готови да ядете и гмо заради високи цени, а не протестирате срещу спекулата с тях.

Извинявай дядо! Пък какво му е ГМО-то на яйцето??? А,що се отнася до бидето, си купи ти да си плацикаш твоите свободни яйца!!!

Франсетата ядат дроб от наистина нещастни патици. Тях кога ще ги правят щастливи?

Част от нещастните мили кокошчици е станала на храна за щастливите псета, които псета правят нормалните българи нещастни. Да си кучкар, значи да нямаш реална преценка за човешки ценности - да не живееш добре с деца, роднини и съседи. Кучешката душа те кара да общуваш с псетата - това е лека форма на социопатия. link

Не знам какви са ни кокошките ама министъра ни е пълен идиот

Верно е, отде го намериха този?

е ЩАСТЛИВ! Иначе, намериха го из Врачанските сукаци!

На нещастната кокошка и трябва само шепа джибри - отпадък от казана за ракия ама трябва да се дозира точно, че лесно хвърля топа. Ха-ха-ха-ха. 2.5 милиона нещастни кокошки!? А за 2 милиона пенсионери със смешни пенсии щастието никога няма да дойде. Мама ви умници, еколози, демократи, тарикати , печалбари, продажници и т.н. управляващи.

Ще избият нещастните кокошки, а ние ще ги изядем, предложени ни от МОЛ-овете, като прясно пилешко. Само не зная сега, като терасата ми е два на три метра колко кокошки мога да гледам на нея по европейските стандарти?

да си купи 1 краставица и то горкото купило една на цена 3.99 лв/килограм. 2 евро килото, дебела като тиквичка и крива като ... абе като пътя ни към капитализЪма! Това си е направо една нещастна краставица, особено в една страна, наричаща себе си земеделска! Но тя (страната) се нарича така просто защото не е индустриална и по метода на отрицанието следвало да е земеделска! Земеделска - ама друг път! Особено при наличието на толкова нещастни кокошки! Затова правилно г-н министре, където видиш кокошка накарай я да се засмее и ако не иска директно я евтаназирай! Не знам защо си мисилиш обаче че бездомните кучета са щастливи - аз не съм виждал усмихнато бездомно куче!

не съм виждал и усмихнат човек напоследък! Когато се смеят на глупостите на правителството - не се брои, щото се посмеят, посмеят, пък вземат та заплачат!

Следва директива. На входа на всяка кокоша ферма да има надпис "Снасянето на яйца прави кокошките свободни". Която много кудкудяка или се скатава, под ножа, пардон, в газовата камера.

На всички политици и псевдо-защитници им пука повече за нещастните кокошки отколкото за средния китаец, който не е по-щастлив от една нещастна кокошка. Ама никой не надига глас да не се ползват китайски стоки. Те взимат по 40 цента на ден и умират, ама това не е важно. Не че и на мен ми е много важно, ама 1 китаец все е повече от 1 кокошка бах му.

не се почувстват щастливи ще бъдат издавени! И това само до април! След това ще пуснем "Одата на радостта" в свинефермите (доколкото са останали), така де, нали сме в ЕС! После пък ще отворим и вратите на лудниците, за да могат щастливи хора да се влеят в редовете на не чак толкова щастливите такива! Ура другари!

Не знаеш само колко си прав. Наскоро гледах по някаква телевизия, че затварянето на лудите в специализирани заведения било : "незаконно лишаване от свобода". Можело да бъдат вкарвани в лудница само след ПРИСЪДА.

Какви са тия заблуди нещастни кокошки / щастливи кокошки .Да спрем да ядем месо и яйца тогава. Лозя да не садим, млеко да не произвеждаме ,Да мрем ли .

Миро Мирооо, какво щастие им обещаваш, като всяка си няма "първо либе", говориш и ти като на комсомолско събрание !? Ще ги затвориш на по-широко, в някакви "кокоши хареми" с некой проскубан дрт петел, и искаш да пеят от щастие и да снасят по две-три яйца от раз ? Земи се ограмоти малко !

А, кога от ЕК ще заповяд хуманно отношение към хората в България, пациентите и жертвите на полицейско насилие. Или пипето ви колкото на една кокошка носачка, щом само за яйца и пилци може да мислите?

СЕГА ЩЕ ВИДИМ ЦЕНИТЕ НА ЯЙЦАТА

Ле ееее .. и това не бях доживял !!! Да чуя, че имало и "щастливи кокошки" Ха хааа ... Самият Мин. по "стопанските дела" го казва .... "До април всички кокошки у нас ще са щастливи" За народа нещастен или как се чувства никой Не мисли, Но за кокошките се полагат грижи да се "принесат в рая" - "щастливи"

точно по същия начин мислят и американците за нас - да убием тези нещастници . явно министъра ни има мозък , по малък от яйцето дето го държи на снимката

ББ че реши бързо нещата, Войнов с неговата пушка да ги утепа, Наденов да найде паре и: ББ да оди до Филибето с "Фалкончето", от там с едно от "Кугарчетата" да каца у сека ферма да ги плати на место с пари у бел плик за писмо.

Готино е да си кокошка.Така някой мисли малко от малко за твоето Щастие.

В тоя ред на мисли май е по-добре да си кокошка в България отколкото пенсионер.

Щастливи могат да са петте кокошки, които щъкат в двора. Но 50 000 кокошки не могат да щъкат свободно в един двор, те ще се избият. Това че ще ги отглеждат в по-големи клетки не ги прави по-щастливи. Както и да е - думите отдавна загубиха своето значение, заради брюкселската лексика.

По-добре "нещастни", отколкото мъртви. Не е ли това демагогия на европейките и нашенските бюрократи. Една такава уж "нещастна" кокошка живее сигурно не повече от 3-4 години. Какъв беше проблемът да се изчака този срок, така че да не се налага зверското избиване на толкова много животни. Стига се до пълен абсурд, до умопомрачение, до сатанизъм - да направим някого по-щастлив, като го умъртвим.