Кокинов: Има само обосновано предположение за вината на Харалампиев

Заместникът му година и половина подписвал в несвяст документи, но не е подавал никакви сигнали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Коконов, ако с такава мотивация и хъс си работел срещу престъпността като Градски Прокурор, хвърляш голямо петно на бившите си колеги и Прокуратура.

Чувствам се крайно неудобно от алогичните и смехотворни разсъжденията на г- н Кокинов за вината на Харалампиев! Заместникът му подписвал в"несвяст"??? Що за адвокат защитава казус с подобни тъпи изразни средства? Беше СЛАБ ПРОКУРОР И СЕГА Е СЛАБ АДВОКАТ!

Забрайхми та ве, забрайхми та... от коя дупка изпълзя, бе охлюв такъв?

Ама те престъпниците са в Кривосъдната система,затова сме на този хал. Да защитаваш явен престъпник,това какво е? коки и ти ли си от тези с прякорите,най чистите и невините?Много ти е набъбнал врата.От що ли?

ТИ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СИ В ЗАТВОРА, ОЛАН КОЛУ ?!?

Кокинов, не го защитавай така пламенно! Знаем го още от 7 клас, като не можеше да сметне корен квадратен. Все такъв тъпак си остана. Ама хитър и безскрупулен.

Първата лекция в Юридическия факултет трябва да носи заглавие: Това, което се нужда от доказване, няма отношение към същността на нещата (живота). Едва когато проумеят тази истина, бъдещите юристпруденти имат право да се явяват на държавен изжпит.

Прав си. Истината не се нуждае от доказателства. Но няма да те разберат.

Че за българско гражданство се плаща от 5 до 8 хил евро!? Македонците от по времето на Първанов се оплакаха по техните медиии.

Айде и на тоя ще се опитат да му изперат кирливата риза!

КОКИ, кажи им го в прав текст: ТРАКТОРА е ОПРАВДАН, НЕВИНЕН и сега се готви за Министър на Вътрешните Работи , а МОЕ и за ПРЕМИЕР!!;)) ЦЕЦУ- "Hаглия" се насира вече от страх!!!;)

шефа на Агенцията невинен...и по този начин да прекъсне следите нагоре`.... Заместника само бил там нещо....с други думи далаверата е на ниско ниво.... Няма да му мине номера.

Хора с такъв морал и с подобен изказ са били прокурори и то главен прокурор на София?! Героя от записите с премиера... ужас! Горките български граждани!

Хора с такъв морал и с подобен изказ са били прокурори и то главен прокурор на София?! Героя от записите с премиера... ужас! Горките български граждани!

Пушилка, от която някой ще направи пари в Страсбург, а България чинно ще плати.

Това същият Кокинов ли е, дето го беше налапал на Баце до макарите в един таен запис? Естествено, че ще защитава властта тоя мишок..

заместника..и да отърве човека на Каракачанов.

И тоя има очи да се явява пред хората?!

Да бе, в несвяст....И имали главоболие като им влизали мъните в джобетата и не помнят....Съвсем за несвестни канарчета ни вземаш, Кокинов. Де да бяхте така активни като прокурори, каквито сте като адвокати на платежоспособните престъпници.

Заместникът му сега изпълнява длъжността, година и половина подписвал в несвяст документи......................СИГУРНО И ТОЙ ПОПАДА В ГРАФАТА ....................ТИ СИ ГО ИЗБРА ?????????