Кои са депутатите в 48-ото НС с най-много мандати зад гърба си

Рамадан Аталай е старейшина по стаж сред новите народни избраници - той е заседавал в 11 парламента

Обратно в новината

Коментари - Кои са депутатите в 48-ото НС с най-много мандати зад гърба си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е най-голямата политическа ку,рва

Избирате, а после оле ле.

Дира .. сменет заглавито . на "Кои са депутатите ,които са били на шланга най-дълго "

Като изключим Чакъров който още оперира в Пловдив, всички останали не са работили нищо през живота си. Единия бил крупие, другия бил юрист и доносник, третия бел " управител на частни дружества" за 2 годшни и т.н. Как искаме хора дето не са свършили нищо през живота си да ни управляват?

На депутатите трябва да им се орежат привилегиите и заплатите. На всички да им се даде по едно малко жилище за временно ползване и заплата близка до заплатите в страната. Никакви автомобили, ескорти, охрани и т.н. НЕ, не и НЕ! Така де, нали служат на народа! И броя им НЕ е редно да се намалява. Напротив, може да бъде даже увеличен. ЗАЩО? Ако имате малък брой депутати ще е много по-лесно за тези дето искат да прокарат някакъв закон или промяна в закон. Т.е ще им излезе много по-евтино да си купят гласовете на депутати- плащането на подкуп. Ако броя на депутатите е по-голям, тогава е по-трудно и излиза по-скъпо да бъдат подкупени депутатите. Друго важно условие е, депутатите да се избират мажоритарно, поименно, НЕ по партиини листи. И ако броя им е голям, това означава, че Вие, гласуващите, ще може да познавате директно човека за когото гласувате. Редно е да има възможност за отзоваване на депутатите. Така избирателите ще имат някакъв контрол върху избраниците си, ще могат да ги попитат - А ти какво правиш или какво направи за нас, защо те избрахме???

Професия - депутат ? Цял живот. Не е прекалено ? Мандатност например 3 пълни мандата и баста.

данчо ментата ако беше лекар нямаше да е лекар дълго време бързо щеше да бъде пренебрегнат. а в ДпС е звезда, звезда само за ДпС... РЕАЛНО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПАДЪК!

Ключът не е в броя на мандатите на "българските" депутати, а в грабителите от Козяк и Брюксел. Ежегодно западните банки и корпорации грабят 16-17 млрд Евро/долара от отънелия джоб на българина. В този парламент единствено Възраждане защитава българите.

Колко изкара?

Депутатът трябва да служи на държавата и народа и да е без заплата,какви са тези огромни заплати.И депутатската заплата трябва да е вързана за минималната заплата ,а не средната и тогава да видите дали България ще е на последно място в света по минимална заплата.

Тези тримата от ДПС поне са добри експерти и дават добри мнения ,ама този галфон Лъчо мозъка ,който е ибрикчия на Боко тиквата какво е направил ,като е бил в 9 парламента.Само лежане и муфта ,помните ли като раздаваха джи ес емите Картие ,кой беше пръв на мероприятието.

Машалла Рамадане, продължавай смело напред, за тлъста заплата и депутат оставаш !

Професионални хрантутници

Мене пааа ме нема….тюююю

Навремето такива 'рекордьори' имаше ама като членове на различните комитети на БКП - районни, окръжни и прочее и които се пенсионираха като такива . Така че нищо ново - сега вече БКП-то го няма, тия хора трябва да преживяват някакси.

Професия ДЕПУТАТ!

Депутат само до трети мандат!

Почти цял живот лежал на гърба на "избирателите" си тоя дпс - арски мафиот и сега ще вземе пенсия в пъти по - голяма от обикновените хора, робували цял живот на комунистите !

Абсолютно си прав!!! И това е така, защото само по форумите стоите и ревете. Ако сега беше с лопатата пред парламента този дето го виждаш на снимката нямаше да го има а щеше да е там някой млад и работещ човек. Защото новият щеше да го е страх от лопатата а този изедншк знае,че нищо няма да му се случи и маже да изкара още 10 мандата и пак твоите пари ще яде а ти ще си ревеш тук. Анадънму

Неслучайно се казва, че политикът трябва да е като памперса - да се сменя често, иначе.... замирисва!

Много ми е чудно как хора, които не са стъпвали в дадени градове са избрани в тези градове за депутати. Не е ли смахнато!? Този изборен кодекс е много сбъркан.

Ами не се чуди, правен е от комунисти!

Това ако не са долнопробни колежки,обещаващи едновременно на два избирателни района,че където дадат повече гласове.

Пей сърце яж кифтета участвай в разни комисии разхождай се до парламента спи там ...браво

Топло , вкусно… модни дрешки…нека оди бос…:-(((

Пълна отврат е тозо парламент.

Не парламента е виновен, а комунистите в него, другарю!

ДБ - Джендьрска България Не партия а секта.

И докога ще стоят там, ние не искаме да ги гледаме повече, не съм ги избирал и мисля, че нямат принос за доброто на обществото Гледат си собствените задници, да имат привилегии за тях и семействата им.

Чудя се защо депутати какво правят депутати като Румен Гечев в НС? След Виденовата зима, при това като участник в управлението като министър на икономическото развитие и зам.министър председател на Министерски съвет, агент Економов отдавна трябваше да е на есно по-топло и тъмно място...

Защо не се очудван, дпс е най крадливата партия.

Се сложи някакъв предел.Например не повече от три мандата. И кой избира Лъчо мозъка за депутат?

Тези нямат един ден истинска работа. Как могат да имат престава какво се случва в света и от какво има нужда нормалния човек?

Не е важно колко в колко на брой Народните събрания е бил депутат, а колко години е бил депутат. Според мен трябва да има ограничение и след 12-15 години прекарани в НС да няма право повече да се кандидатира. Същото да важи и за министри, кметове, общински съветници. На Йордан Цонев ще му кажа само, че е некадърен "лекар " и 100 годишен опит да има пак ще си остане некадърен. Доказателството е, че вече 32 години "лекува" България, а тя е все така БОЛНА. Човек като види, че един лекар не може да гоа го излекува избира друг. Незавидими колко опит има "лекаря" важното е резултата.

Щом Данчо ментата е дъгогодиен творец на закони, значи сме сбирщина от малоумници!!

Който не си спазва конституцията.

Депутатът спи, и службата си върви! (има и рима)

Безполезни доживотни депутати не са необходими в НС. Да си намерят работа и там да трупат трудов стаж. Да с е промени закона - 2 мандата максимум за депутат . Незаменими хора няма , едва ли "безценни" за парламента и държавата.

Ще взема 2 милиона от субсидията.

А обрязаните маймуни от ДъПъСъ се спукват от работа, те субсидии не вземат!

По-скоро съм съгласен с теб, но смятам, че не са важни броя на мандатите, защото имаше мандати по 1 месец имаше и по 4 години. Според мен трябва да се ограничат годините, които човек прекарва като депутат, министър, общински съветник до 12-16 години най-много. Но понеже понякога се случва след 2-3 общински или кметски мандата да стане депутат или министър. Тогава трябва да ома още по-строги ограничения. Някой, който е бил в общинската власт, да няма право да бъде повече от 8 години депутат, ми истър, зам. Министър... и обратното, някой който е бил депутат или министър, да няма право повече от 8 години да е кмет или общински съветник.

И какво са свършили за тези години? Къде е България на европейската карта?

На първо място по развъждане на цигани.

М-дааа,новата номенклатура,този път "демократична"!Време е за голямата метла!

КОНСТАНТИН ще се депутат до пенсия!!!

Ами докъто няма закон да се избират само за два мандата тъй ще е.

Тази прогнила система с гласуване единствено за партии(и ту-там за преференция), води до професия депутат. Едни и същи хора влизат в парламента, независимо какви са резултатите от изборите. ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ! ! ! ! Това е и една от многото причини 60% да не гласуват. Всъщност с 30 и кусур % активност, тези няколко парламента са абсолютно нередовни ! Мнозинството е казало - ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ ! /да цензурирам истинските думи, които ги описват/

И от тези 30% гласували - 10% са платени цигански гласове, 10% мюсюлмани не знаещи български и 10% зависима администрация.

Пропускаш евреите,приятел.

Аталай е агент на ДС.

Аталай е шибан долен мюсюлманиин.

ДПС си е проект на ДС. За това продължава да съществува.

ДПС продължава да съществува, защото не си спазваме конституцията.

Ама разбира се, то за това и ЕТНИЧЕСКИТЕ партии, каквито са ДПС, ДОСТ и ДЕН са забранени от КОНСТИТУЦИЯТА! Защото Електората на ЕТНИЧЕСКИТЕ партии НЕ гласуват по политически подбуди, а по ЕТНИЧЕСКИ.

Решавали проблеми... Те не разбират , че са част от проблема на държавата!

За пръв път чувам за тия рекордьори. И по известните са......... мърша, но тези счупиха 'депутатометъра'по нагаждачество.

Сидеров е номер ЕДНО!

Чудно ми е, като толкова много са "заседавали", с какво са допринесли за благото на България, защото някак не се сещам.

Някъде по средата на статията прочетох "Румен Гечев" и "банките" в едно изречение. И настръхнах.

тези се отегчили от еднообразие, останала им е по-малката част от живота, а ние чакаме новости и развитие........?!

Кой за кот е учил.

Точно пък обрязани те маймуни от ДъПъСъ са учили за зидаро мазачи.

най-големите боклуци и предатели са рекордьори! а би трябвало да имаш право най-мвого на два мандата!

ДАНЧО МЕНТАТА В 9ти А СКОРО И 10ти ПАРЛАМЕНТ! И ЩЕ ЧАКАМЕ ЦЪЛЖАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ.

В ДПС Депутатите са безполезна вещ , има със стаж 10,15 , 20 и 30 години Депутати ! Боклуци , дошли за пари да печелят ! Ректората им са Тъпи и неграмотни , гласуват където им кажат и точка ! Тази партия е ненужна за България и трябва да бъде закрита по закон заради етническото си предназначение !

Ами тя е забранена вече, от конституцията.

Това е причината много хора да не гласуват… Предлагат ни се едни и същи некадърници! С години ги гледам в парламента и Държавата е все по-зле!

За главатарите на мафията