Кои са новите депутати и как ще изглежда 48-ото Народно събрание по групи

26 народни представители бяха избрани от два многомандатни района, но подадоха заявления в ЦИК и посочиха от къде ще реализират мандата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са новите-стари депутати и как ще изглежда 48-ото Народно събрание по групи.

Това с коалициите е най-явният знак как всички са навързани, само и само да се наредят на хранилката. Нов бардак със стари крви, както е казал някой по-надолу в коментарите. И не, не можем да имаме нова страница. Един да е различен, ще го изядат с парцалите, че да им пристане на философията “трупай и кради, да го дхат гражданите”

Активният борец срещу фашизма, партизанинът, който за бой се стяга, познат като Глиги, не беше избран от прогресивните столичани!!! Клета България!!!

Нов бардак със старите проститутки, които ще са до пенсия на държавната софра, а вие, дето ги избирате стЕ ИДИОТИ

Направи ми впечатление как за последният избирателен час размениха резултатите на ИТН и " генералската патерица "

По бнт един за когото говорят,че бил педал,току що го наврял на Нидал

?

САМО БОКЛУЦИ СЕ СЪБРАХА ПАК В НС ! Дупе да ни е яко , ако ги изтърпим !

Що така чувам аз, че сте гласували по списъците от 2011 година? хихих аз съм от 10 години навън, но изглежда и мен са ме отчели... И какво означава прагът от 4% в такъв случай ?! Не че ме вълнува тарикатът чалгар, ама неговите проценти щяха да са много над 4, което би довело до по малко герберасти... 1000000 мъртви или емигранти не са приспаднати, което е доста.. хм... Нагло манипулиране.. Но както са казали хората, ако изборите можеше да променят нещо, щяха да ги забранят...

Да ги видим ?! То не беше Костов и всички мухлясали боклуци които съсипаха България -отврат! Бокова държава край няма!

ужас са! ... а не можем да фанем гората, щото вече няма гори. не можем да фанем Терминал 2 щото нямаме пари. не можем да фанем тоягите щото нямаме сили, не можем да фанем битулките щото поскъпнаха 2-3 пъти ... и кво да фанеме?

Най-лесното - дедовия...

апа ний от Маалата си мислиме, че новите депутати са фантомни или холограмни изображения на старите... що така, а?

Аз само като ги гледам, вече ми иде да хвана терминал 2...

Мангали ! Циганска банда еврейска антибългарска!

И старите крадци

Поредната шайка идва на власт. Майки крийте децата сатанистите пристигат

Един малък, но изключително прост народец, който си заслужава съдбата! Едни и същи престъпници го съсипват 45+33 години и простото племе отново си ги избра, ашколсун, булгаристан серсем!

Надявам се че не включваш поне 60% от негласувалите Другите не знам какво очакват

И аз съм от 20 години в чужбина - и аз се водих на българския адрес за гласуване. Проверих в ГД "ГРАО" Не мога да проверя дали съм "гласувал" и ако съм за кого на българския ми адрес Починали и те може да са "гласували" - няма как да се провери. Има много начини да се преправят данните

Що така чувам аз, че сте гласували по списъците от 2011 година? хихих аз съм от 10 години навън, но изглежда и мен са ме отчели... И какво означава прагът от 4% в такъв случай ?! Не че ме вълнува тарикатът чалгар, ама 1000000 мъртви или емигранти не са приспаднати, което е доста.. хм... Нагло манипулиране.. Но както са казали хората, ако изборите можеше да променят нещо, щяха да ги забранят...

По същество новите са стари мурви на Мутин

Да ви ева и европейската демокрацията - 60% от народа неще да чуе да види за тях а те парламент правят.

Повечето са ми безизвестни! А, повечето известни, въобще не са ми приятни..

Да ви бера лайката на всички!

Пеевски вечното присъствие

САМО ДА ПОПИТАМ ЗЕЛЕНСКИЯТ КАПУТ ЩЕ ИМ ГОВОРИ ЛИ НА НАШИТЕ МАЛОУМНИЦИ НА ОТКРИВАНЕТО???? ЩОТО ТУЙ СИ СТАНА ТРАДИЦИЯ ДА ПОУЧАВА ОЛИГОФРЕНИТЕ, НАРИЧАЩИ СЕ ДУПЕТАТИ ИЗ ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА И ПО ХАМЕРИКАНСКО .................. И СЕДЯТ ДЕБИЛИТЕ, СЛУШАТ И РЪКОПЛЯСКАТ..... ТОВА И В НАЙ-ДОБРИТЕ ФЕНТЪЗИТА ГО НЯМА !!! ИДИОТИ

Е, ся. Говори му се на човека. Нека се изслушваме, докато лайкваме.

Предлагам, гореизброените, до един да бъдат растреляни при първа възможност от всеки който може. Проблема са те. Когато изчезнат, ще дойдат други, които ще поработят малко преди да станат също за растрел и т. н. Демокрацията е най голямата измама на планетата. Нали аз ще те избера и ти ще работиш за мен, нали играта се казва пробвай колко си тъп,пусни бюлетина.Растрел му е майката.

И кво? Ще застреляш хиляди, а другите - пак същите, защото идат от същият манталитет. И после?

Партиите, които се обединиха да свалят предишното правителство (ГЕРБ, ДПС и Възраждане) и да не допуснат ново в предишния парламент (без ИТН, но с БВ) пак са тука и са в абсолютно мнозинство. Защо не направят едно правителство и да оправят България, щом са толкоз кадърни и знаят как?! И как предишното управление е било на президента, като той ги ругаеше непрекъснато докато не паднаха, докато спря да громи Боко и ГЕРБ. Бойко докара страната до настоящия състояние - той трябва да я оправя сега, щом твърдеше, че ще го направи преди изборите.

С тази АзБ опорка за Възраждане. Дори тя не ви спасява атлантик джендърите - не можете на 2 магарета сено да разделите. Сами се бламирате и самоунищожавате 24х7

ако съм на мястото на К. Костадинов, ще се коалирам моментално с ГЕРБ та да изпука от яд тоя заспал, овчи български народ дето го мързи да гласува

Честит рожден ден,Владимир Владимирович! Тази година 4 области, догодина Софийска област - да правят гей паради,хепънинги и промени пред солнцепеците на 3000 градуса !

Да фанеш рак

най добре е всички тези господа да реализират мандатите си в софийският централен затвор

Минавам и искам да пожелая на Club да фане рак на панкреаса

Дъртата Веждуха пак ли ще е ежедневно пиян? На държавна издръжка, 5 бона на калпак ежемесечно. А вий пенцийки тренирайте алгебрата с 500 лева на месец.

Заклеха ли се лицемерите, че ще работят за държавния интерес и нрода?

Много често са тези заклинания напоследък, станаха банални на публиката.

30% отхнарода е избрал мърши.

Народното събрание незабавно трябва да започне процедура по излизане на България от терористичния съюз НАТО и възстановяване на приятелските отношения с Майка Русия!

Копейка

Четиридесет и осмото парламент,казано на мангалски,какъвто отфоваря на тия,йоито са вътре ще изглежда съвсем скоро ИЗПЪРЖЕНО,СВАРЕНО,КЪЛЦАНО,ИЗПЕЧЕНО И ПОГРЕБАНО В ИНДИЯ И АРАБИЯ ,КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.НА МАЙКА ВИ В ЗАДНИЦИТЕ ДРИСЛИВИ ЦИГАНСКИ,ОТ КОИТО СА ВИ ИЗСРАЛИ,ЕВРЕИ И ТУРЦИ ! МАНГАЛИ ,ТЛЗИ ОЪТ ЩЕ БЪДЕТЕ КЛАНИ С НОКТОРЕЗАЧКИ И ДРАПАНИ С РЕНДЕТА ! ЦИГАНСКА ПОМИЯ ШИБАНА НЕЧОВЕШКА !

Срещаш имена, с които си бил в университета и ти е ясно, че чеп за зеле не става от тях, то държавата тръгнало да оправя

Имам съученик от гимназията ... Баща му беше спонсор - подхвърляше по някой лев за нови чинове и столове, той пък идваше на училище с кола и я паркираше на двора - пред централния вход ... нито учители, нито директори са го правили това. Ама нищо не можеха да му кажат, 90-те бяха бедни години ... и много мутренски, както и сега.

Техните го бутат това същество откак се е родило. Уредиха го на държавна служба в парламента,благодарение на политическите си връзки, чиракува им и днеска е го на - депутат.

Браво на ГЕРБ. Болшинството българи гласуваха за тях. Успех и нека мачкането на анти-Герберските гниди започне сега

Болшинството българи си останаха у дома в изборния ден. ИЛи са били на заведение, на разходка.. За ГЕРБ гласуваха под 10% от всички избиратели? Как това е болшинство?

банкянския нали спечели изборите... и днес излизам и пак нафтата нее 2 лева ?!?!? кво става ?!?!?

Кой управлява в момента. Тази тъпотия колко пъти щв я напишел.

Убавци! Ко, да ги праим.. ново 20

Куна - Кремена Кунева … тая трябва да в пратат да копае камъни в Северна Корея. Вредна гнида

За първи път я чувам. Прочетох, че е на 38 години, а от 15 работи като финансов директор и управител ... Познавам много умни хора, които с труд, усилия и непрестанно учене успяха да се издигнат. Познавам и такива, които не успяха. Познавам много оправни хора, които с подходящи ходове направиха добра кариера и се издигнаха след време. А други не успяха. Обаче не познавам нито един, който без дебели връзки да е станал директор на 23 години ... камо ли с диплома за счетоводител. Е.ати, дори и собствениците на семейни фирмички не издигат толкова бързо децата си. Вероятно много (и качествени!) сФирки е направила на правилните хора.

Тея само няколко кила тротил ще ги оправи. Или още по болезнено, да живеят до края на живота си с минимални пенсии.

Подходяща газова смес също

Нов бардак със стари....

Джумюн Чапрашик Дюдюдюн! Ай, честито на Територията... Подмийте си гъза и се наслаждавайте на електоралния оргазъм! Да въй в племето!

се имапредвид че е руски... най-вероятно доста скапано...

Шизофренията няма граници. 4 партии се кълнат на американския посланик по 3 пъти на ден, 5тата на турското посолство. Обаче Русия била разбираш ли намесваща се в политиката ни. Или е тролене или малоумщина. Или и двете

Изчезни бе, тъпак некадърен.

бардак.. то е ясно...